Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι θα με επηρέαζε τόσο πολύ αυτό το γεγονός.Είμαι πραγματικά συντετριμένη RIP MJ
Μια απ'τα ίδια. Είχα καιρό να δω τη μαμά μου να φοράει μαύρα. Φαίνεται υποσυνείδητα μου είχε περάσει την αγάπη της για το έργο του.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=ciNGtielT84[/ame]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ από το πένθος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν σου ζητάμε να σεβαστείς κάποιον τον οποίον πιθανώς να μην εκτιμάς ως καλλιτέχνη αλλά έστω δείξε σεβασμό στον άνθρωπο που είναι νεκρός...Αυτό πάει σε σένα και σε όσους κάθονται και γράφουν κακοπροαίρετα σχόλια για τον εν λόγω θάνατο.:thanks:Πέθανε ο μιχαλάκης ο Jackson;
Δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ από το πένθος.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

αν δεν σε ενδιαφερει ο θανατος του μη γραφεις στο θεμα, απλο
laraska
Εκκολαπτόμενο μέλος

ενας ηταν ο βασιλιας της ποπ .
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Τα χω πάρει άγρια με τον καθένα εδώ μέσα! Εγώ προσωπικά δεν άκουσα ποτέ μου τη μουσική του Τζάκσον αλλα ήξερα ότι είναι θρύλος και ότι ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! Είτε γιατί είναι νεκρός είτε γιατί ήταν ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ θρύλος! Και αν δε σας νοιάζει που πέθανε μη συμμετέχετε στο θέμα!Και συνεχιζω αφου το αλλο το κλειδωσαν .
ΟΟΟΟΟΟΟΟ συγκινήθηκα. Πεθανε ο μιχαλακης ο τζακσον
. Βαρυ πενθος ...
Πεθανε ο michael jackson και τα τετοια μου κουνιουνται χαρας το πραγμα (Χωρις να θελω να τον προσβαλω σεβασμος στον νεκρο) . Ε οχι και πενθος σε ολον τον πλανητη ας γελασω......
Μια απλη λαικη εκφραση . Τα συναισθηματα ειναι τα ιδια για καθε νεκρο . ειπα σεβασμος . Επειδη μεθανε ο michael jackson πρεπει να υπαρξει διαφορετικη αντιμετωπιση ? Οκ πεθανε ο michael jackson τι να κανω να βαλω την γατα μου να κλεει ή να σκισω το μαγιο μου ? ναι πεθανε ο michael jackson ουτε καν τον ηξερα . Ειθε να επαναπαυτεί εν ειρηνη οπως και ολοι οι νεκροι .
Αλλα μην το μεγαλοπειετε και λετε πενθος για ολον τον πλανητη και ολα τα συναφη .
Ειθε να επαναπαυτεί εν ειρηνη
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Σεβασμός υπάρχει κοπέλα μου ο ίδιος που αρμόζει σε κάθε νεκρό όμως.αι ότι ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! Είτε γιατί είναι νεκρός είτε γιατί ήταν ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ θρύλος!
Όχι πένθος σε όλο τον κόσμο και παπ@@ριές.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Τα χω πάρει άγρια με τον καθένα εδώ μέσα! Εγώ προσωπικά δεν άκουσα ποτέ μου τη μουσική του Τζάκσον αλλα ήξερα ότι είναι θρύλος και ότι ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! Είτε γιατί είναι νεκρός είτε γιατί ήταν ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ θρύλος! Και αν δε σας νοιάζει που πέθανε μη συμμετέχετε στο θέμα!
Το θέμα δεν είναι να τον σεβαστούν επειδή είναι "θρύλος" , το θέμα είναι να υπάρχει σεβασμός γιατί πολύ απλά είναι νεκρός,είτε ειναι ο Τζάξον ειτε είναι οποιοσδήποτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Jewish Boy
Νεοφερμένο μέλος

καλα λεγε οτι θες...δικαιωμα σουΣεβασμός υπάρχει κοπέλα μου ο ίδιος που αρμόζει σε κάθε νεκρό όμως.
Όχι πένθος σε όλο τον κόσμο και παπ@@ριές.
https://troktiko.blogspot.com/2009/06/michael-jackson_7176.html
https://troktiko.blogspot.com/2009/06/liverpool-michael-jackson.html
χτες η μουσικη(ποπ και οχι μονο) εχασε τον βασιλια της
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχω δικαιωμα να εκφραζω την γνωμη μου αν δεν κανω λαθος .Τα χω πάρει άγρια με τον καθένα εδώ μέσα! Εγώ προσωπικά δεν άκουσα ποτέ μου τη μουσική του Τζάκσον αλλα ήξερα ότι είναι θρύλος και ότι ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! Είτε γιατί είναι νεκρός είτε γιατί ήταν ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ θρύλος! Και αν δε σας νοιάζει που πέθανε μη συμμετέχετε στο θέμα!
Και αν καταλαβες εναντιονομαι στο "παγκοσμιο πενθος"
η σταση μου απεναντι στο γεγονος ειναι αυτη η οποια αρμοζει σε οποιονδηποτε νεκρο .
Ειπα σεβασμος .
Αν και ποσο πολυ μπορεις να σεβαστεις καποιον παιδοφιλο με ψυχολογικα προβληματα που εγινε απο μαυρος ασπρος με 1000 πλαστικες ο οποιος πεθανε απο υπερβολικη δοση ινσουλινης(δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ινσουλινη αλλα κατι παρομοιο) στην ουσια , επισης ισως να το χτενιζε το καταιφι .
Και στο κατω κατω δεν σεβοταν ο ιδιος τον εαυτο του .
Darkness
Περιβόητο μέλος

PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Τζαμπα λεφτα ε?Κατι που με στεναχωρεσαι πολυ ηταν πως δεν προλαβαμε να τον χαρουμε κ live εγω κ κατι φιλοι μου. Ενας φιλος μου με πηρε σημερα κ εκλαιγαι. Ειχε κανονισει πως θα πηγαιναι σε καποια απο τις συναυλιες που ειχε προγραματισει. Αυτο σημαινει πως σε καποιους θα λειψει αυτη η ΜΟΝΑΔΙΚΗ φωνη κ αυτη η εκεντρικη προσωπικοτητα. Ηταν υπερβολικο πιστευω το κλαμα αλλα ο καθενας τον θανατο καποιου τον λαμβανει με διαφορετικο τροπο.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Οτι και να ειχε κανει τι συμασια εχει? Κ αυτος δεν ηταν ανθρωπος? Ποιος στις μερες μας ειναι τελειος? Εχει αφησει ενα τεραστιο εργο πισω του κ αυτο δεν μπορει κανεις να το αμφισβητησει. Αν καποιοι ακουνε μονο ''κλαρινα'' κ φυσικα δεν μπορει να γνωριζει τι καριερα ειχε αυτος ο ανθρωπος. Για τα κλαρινα δεν το λεω για εσενα πρωσοπικα γενικα μιλαω. Κ ποιος ξερει οτι ολα αυτα που ειχαν πει ειναι αληθεια? Σε ολους δεν εχει τυχει να πουν κατι για αυτον αλλα να μην ισχυει? ακομα κ σε εμας δεν συμβαινει? Αρα ακομα περισσοτερο συμβαινει κ με καποιον διασημο.Εχω δικαιωμα να εκφραζω την γνωμη μου αν δεν κανω λαθος .
Και αν καταλαβες εναντιονομαι στο "παγκοσμιο πενθος"
η σταση μου απεναντι στο γεγονος ειναι αυτη η οποια αρμοζει σε οποιονδηποτε νεκρο .
Ειπα σεβασμος .
Αν και ποσο πολυ μπορεις να σεβαστεις καποιον παιδοφιλο με ψυχολογικα προβληματα που εγινε απο μαυρος ασπρος με 1000 πλαστικες ο οποιος πεθανε απο υπερβολικη δοση ινσουλινης(δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ινσουλινη αλλα κατι παρομοιο) στην ουσια , επισης ισως να το χτενιζε το καταιφι .
Και στο κατω κατω δεν σεβοταν ο ιδιος τον εαυτο του .
-----------------------------------------
Εισαι σοβαρος? Ενοειτε πως δεν ηταν τζαμπα τα λεφτα. Τετοιοι καλλιτεχνες τα αξιζουν κ με το παραπανω... Ο καθενας θα εδινε λεφτα για να δει, να ακουσει, να θαυμασει τον καλλιτεχνη που εκτιμα...Τζαμπα λεφτα ε?
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελα οκ μια μαλακια ειπαμεΕισαι σοβαρος? Ενοειτε πως δεν ηταν τζαμπα τα λεφτα. Τετοιοι καλλιτεχνες τα αξιζουν κ με το παραπανω... Ο καθενας θα εδινε λεφτα για να δει, να ακουσει, να θαυμασει τον καλλιτεχνη που εκτιμα...

mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θυμηθηκα ενα τραγουδι του και ειπα να το παραθεσω, ελπιζω να μην σας ενοχλεί. Enjoy it:no1:
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=0gJcNBKiyMI[/ame]
G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

δεν μου αρεσε η συμπεριφορα του ηταν παντα πολυ ρατσιστικη. ηταν πολυ ομορφος ως μαυρος και μετα τις εγχειρησεις για να αλλαξει χρωμα εκτως του οτι ηταν σαν ζομπι ειχε κ πολλα προβληματα υγειας. Παρ'ολ'αυτα ηταν μεγαλος και αξιολογος καλλιτεχνης και ειναι κριμα που πεθανε τοσο νωρις... R.I.P.
ο ίδιος υποστήριξε οτι ποτέ δέν έκανε ενχείρηση αλλαγής χρώματος, αλλα υπέφερε απο μια ασθένεια του δέρματος που κάνει το δέρμα το δέρμα άσπρο.
εκτός αυτου΄δέν νομίζω να υπάρχει ενχείρηση που να μπορεί να αλλάξει το χρώμα του δέρματος, καθώς το δέρμα ανανεώνεται συνεχώς.
πχ όταν μαυρίζουμε στην παραλία το καλοκαίρι, δέν κρατάει για πολύ γιατί το δέρμα ανανεώνεται συνέχεια.
mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.