Apro
Διάσημο μέλος

καθαρό νερό - μολυσμένο περιβάλλον
καθαρή τροφή -μολυσμένο περιβάλλον
καθαρή σκέψη - ένοχος άνθρωπος
ένα ωραίο όνειρο - μια ψευδαίσθηση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ, που είμαι πενηντάρης, ειλικρινά βασανίζομαι να βρω άλλους πέντε στόχους ζωής.![]()
Too old to rock end roll, too young to die ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

thanosf
Νεοφερμένο μέλος

αν κανεις κατι που δεν σου αρεσει θα υποφερεις σιγουρα στην ζωη σου ασχετα αν σου αποφερει πολλα χρηματα.....σημασια εχει να σου αρεσει!!
Αν σου αρέσει μπορεί και να σου προσφέρει αρκετά χρήματα!
Αν όχι... Τίποτα!
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

- Τεχνογνωσία & Εμπειρία 30 ετών
- Έξυπνες λύσεις
- Σύγχρονες & Ευέλικτες εφαρμογές
- Τεχνική υποστήριξη
- Εγγυημένη & Αποδοτική θέρμανση
tinaki!!
Νεοφερμένο μέλος

2. να εχω παντα τους ανθρωπους που αγαπω και με αγαπανε διπλα μ ..αν αξιζει βαιβεα να τους εχω !
3. να ειμαι παντα καλος ανθρωπος και να μην ξαναπληγωσω ποτε κανεναν
4.να γινω αυτο που ονειιρευομαι .δηλαδη μαια
5.να παντρευτω και να κανω οικογενιααα
αυτα !!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

....Ποιές είναι οι πέντε σημαντικότερες προτεραιότητες που θα εγγράφατε στο «σκληρό» σας δίσκο και θα επιδιώξετε να τις πραγματοποιήσετε;
1. Να είμαι υγιής
2. Να είμαι υγιής
3. Να είμαι υγιής
4. Να είμαι υγιής
5. Να είμαι υγιής
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να κάνω πολλή και ωραία έρευνα
Να μαθαίνω συνέχεια χρήσιμα πράγματα
Να μη βαριέμαι ποτέ
Να περνάω πάντα τζαμάτα
Καλά δεν είναι?
SICX
Διάσημο μέλος

2. να διατηρω καλες σχεσεις με τους ανθρωπους που υπεραγαπω οικογενια, φιλους κτλ
3. να κανω οικογενια
4. να βοηθησω, να λυσω προβληματα και να χαριζω το χαμογελο σε οσους περισσοτερους μπορω, να οφελω τους ανθρωπους
5. να κανω κι αλλους, πολλους φιλους
6. να ασχοληθω με τις επιστημες (εκτος της ιατρικης που στοχευω ως επαγγελμα) και τη φιλοσοφια, και να λυνω αποριες μου, και να εξασκω τη σκεψη μου
7. να σκεφτομαι και να εξεταζω το καθε τι
αν και προτιμω να μην προγραμματιζω τπτ.....η ζωη ειναι ενα μυστηριο, ενα χαος, και ειναι ετσι για να τη χαρουμε!!

kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

2.να βρω δουλεια που να μ αρεσει και να εχει καλα λεφτα
3.να κανω ενα παιδι-ανεξαρτητα με το αν θα ειμαι παντρεμενη
4.να μενω σε δικο μου σπιτι που θα εχω παρει με δικα μου λευτα(ευτυχια)
5.να γνωρισω τον "ερωτα της ζωης μου":p
σιγουρα ειναι και αλλα που θελω να κανω μεχρι τα 50 αλλα δεν τα χω σκευτει ακομα...
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

2.να εχω διπλα μου μερικους καλους φιλους και τον ερωτα της ζωης μου
3.να περασω μια ζωη γεματη αξεχαστες εμπειριες
4.να κανω τον γυρο της ελλαδας με το αυτοκινητο και μια σκηνη
5.να πεθανω χωρις να μετανιωσω ουτε μια πραξη μου
nounou
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.