iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

24-05-10

12:17
Κάποια εγχειρίδια επιλέγουν αντί για τους κλασσικούς πίνακες της τυποποιημένης μεταβλητής Ζ από το μείον άπειρο μέχρι και Ζ, τους πίνακες από το 0 μέχρι το Ζ.
Αυτό προσωπικά μου προκαλεί μόνο επιπλέον πράξεις, ωστόσο φαντάζομαι σε άλλα θέματα πέρα της εκτιμητικής στατιστικής διευκολύνουν, ωστόσο δεν μπορώ να φανταστώ που. Καμία ιδέα;
Αυτό προσωπικά μου προκαλεί μόνο επιπλέον πράξεις, ωστόσο φαντάζομαι σε άλλα θέματα πέρα της εκτιμητικής στατιστικής διευκολύνουν, ωστόσο δεν μπορώ να φανταστώ που. Καμία ιδέα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.044 μηνύματα.

26-05-10

01:13
Καμία ιδέα;
...εχμ, πινακες ειναι,
δεν εχουν καμμια αξια περαν της λογιστικης. ;ρ
υγ. κατα βαση, οι ατελειωτες πραξεις
ειναι ο μονος τροπος να δυσκολεψει ενα βαρετο μαθημα οπως το συγκεκριμενο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.633 μηνύματα.

26-05-10

15:44
Όταν θα πέσεις με το αεροπλάνο στη ζούγκλα μαζί με ένα Γάλλο κι ένα Γερμανό και ο Αρχηγός των Ανθρωποφάγων σε βάλει να του κάνεις τα λογιστικά του για να μη σε φάει και δεν έχεις excel / spss /matlab θα εκτιμήσεις το χρόνο που πέρασες κάνοντας ατελείωτες πράξεις...Αυτό προσωπικά μου προκαλεί μόνο επιπλέον πράξεις
...τι.... ήταν το πιο πιθανό σενάριο που μπόρεσα να σκεφτώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...