Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

04-01-25

14:00
Παλιά, όταν ήμουν ονειροπαρμένος, έλεγα «Εγώ να κρίνω κάποιον από την εμφάνισή σου; Τι είμαι, τίποτα επιφανειακός;»
Αργότερα στη ζωή μου συνειδητοποίησα πως παίζει ρόλο η εμφάνιση.
Σκεφτόμουνα γιατί δεν με συμπαθούν εύκολα οι άνθρωποι. Εε, ένας λόγος ήταν η εμφάνισή μου
Επειδή έχω σοβαρή κατάθλιψη, προσωπικά δεν κρίνω αρνητικά αυτούς που δεν έχουν καλή εμφάνιση. Με ενδιαφέρει πάνω απ' όλα η διαφύλαξη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Σκεφτόμουνα γιατί δεν με συμπαθούν εύκολα οι άνθρωποι. Εε, ένας λόγος ήταν η εμφάνισή μου

Επειδή έχω σοβαρή κατάθλιψη, προσωπικά δεν κρίνω αρνητικά αυτούς που δεν έχουν καλή εμφάνιση. Με ενδιαφέρει πάνω απ' όλα η διαφύλαξη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.

04-01-25

14:05
Κοίτα, το ότι τρολάρεις και τα γράφεις υπερβολικά για να κοροϊδέψεις αυτές τις απόψεις, δεν σημαίνει ότι δεν ισχύουν κιόλας (σε κάποιον βαθμό). Όπως έχω ξαναπεί έχουν βγει έρευνες που συνδέουν την εξωτερική εμφάνιση με το να πιστεύεις ότι κάποιος είναι καλός ή κακός. Δηλαδή ασυνείδητα θα θεωρήσεις κάποιον καλό επειδή είναι όμορφος. Αυτό βέβαια μόνο σαν πρώτη άποψη, μετά προφανώς και θα αλλάξει αν ο άλλος είναι μαλάκας. Αλλά είναι σημαντικό, όπως και να έχει.Λοιπον πριν παω να εντρυφύσω στη χρηματοοικονομικη αναλυση λέω να ρίξω άλλο ένα διαμαντάκι ηθοποιίας
Λίγα όπλα είναι ισχυρότερα από την εμφάνιση.
Όλοι σε κρίνουν εντελώς διαφορετικά.
Όταν είσαι όμορφος και μιλάς πολύ είσαι εξωστρεφής. Όταν είσαι άσχημος και μιλάς πολύ είσαι φαφλατας και κουραστικός.
Αν είσαι όμορφος και κλειστός τύπος είσαι μυστηριώδης και γοητευτικός.
Αν είσαι άσχημος και κλειστός τύπος είσαι φυτουκλα και νερντουλας.
Οι άνθρωποι όταν μιλάς σου δίνουν πολύ περισσότερη προσοχή και όλη η προδιάθεση τους είναι θετική απέναντι σου.
Είναι έτοιμοι να σου συγχωρήσουν τα πάντα. Δες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Δέχεται σακούλες.μς γράμματα από ερωτοχρτπημενες θαυμάστριες.
Ένας άνθρωπος που δολοφόνησε τη σύντροφό του.
Το βλέπεις ακόμη και στα σχόλια στο Facebook. Όταν ένας όμορφος είναι απατεώνας ή δολοφόνος, τα σχόλια είναι σχεδόν συμπονετικά τύπου αχ το παλικάρι πήρε το κακό δρόμο.
Όταν είναι άσχημος, εύχονται κρεμάλες, να σαπίσει κτλ.
Θυμάμαι ακόμη και στην σχολή μου μας έλεγαν ότι και οι εκπαιδευτικοί πολλές φορές ευνοούν τα όμορφα παιδιά και δείχνουν μεγαλύτερη κατανόηση σε σχέση με τα άσχημα. Ακόμη και οι γονείς ξεχωρίζουν τα όμορφα παιδιά τους σε σχέση με τα πιο μέτρια.
Είναι πανίσχυρη η δύναμη της ομορφιάς .
Halo effect - Wikipedia
«The halo effect can also be explained as the behavior (usually unconscious) of using evaluations based on unrelated criteria, to make judgments about something or someone. The halo effect is sometimes used to refer specifically to when this behavior has a positive correlation, such as viewing someone who is attractive as likely to be successful and popular. When this judgment has a negative connotation, such as when someone unattractive is more readily blamed for a crime than someone attractive, it is sometimes referred to as the horn effect.»
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

04-01-25

14:39
Δε θέλω να πιστεύω ότι κανείς τούς κρίνει αρνητικά. Τους μη έχοντες την εμφάνιση που λες. Μη παίρνεις και τοις μετρητοίς αυτά που "εδώ" λέγονται. Δεν υπάρχει τόση "επιφάνεια", όσο ίσως φαίνεται. Αλλιώς είναι σαν γράφουμε κι αλλιώς σαν μιλάμε και επεξηγούμε. Μπορεί εύκολα να γίνουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις...Παλιά, όταν ήμουν ονειροπαρμένος, έλεγα «Εγώ να κρίνω κάποιον από την εμφάνισή σου; Τι είμαι, τίποτα επιφανειακός;»
Καλώς ήρθες. Επ' ευκαιρία...
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα.

04-01-25

14:39
Dark αυτό που θα πω γιατί υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνει κάποιος για να βελτιώσει αρκετά την εμφάνιση του, αλλά...εαν δεν είσαι εμφανίσιμος απλά το αποδέχεσαι και σταματάς να αναζητάς την πέραση που έχει κάποιος τέτοιος. Ειδάλλως θα είσαι πάντα δυστυχισμένος γιατί θα κυνηγάς κάτι που απλά δεν μπορείς να έχεις. Το οποίο επίσης είναι και waste of your life.Παλιά, όταν ήμουν ονειροπαρμένος, έλεγα «Εγώ να κρίνω κάποιον από την εμφάνισή σου; Τι είμαι, τίποτα επιφανειακός;»
Στα ερωτικά λοιπόν ναι, παίζει ρόλο. Ακόμα και αν για εμάς τους ίδιους δεν παίζει ρόλο, για πολλούς άλλους έχει σημασία, άρα γενικότερα είναι σημαντική παράμετρος. Το κακό είναι οτι η εμφάνιση φαίνεται να παίζει ρόλο και σε θέματα εκτός των ερωτικών δυστυχώς. Αναμενόμενο βέβαια γιατί και ο ερωτικός τομέας είναι μέρος της κοινωνικής ζωής του ανθρώπου, και προφανώς είναι πιθανό να επηρεάζει αρκετές άλλου είδους κοινωνικές αλληλεπιδράσεις.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

04-01-25

15:09
Πιστεύω πως υπάρχουν πολύ λίγες περιπτώσεις ανθρώπων που δεν είναι –αυτό που λέμε– εμφανίσιμοι. Που είναι κουασιμόδοι ξέρω 'γωεαν δεν είσαι εμφανίσιμος

Αναφέρομαι στην εμφάνιση έχοντας στο μυαλό μου το σουλούπι γενικότερα (όχι δηλαδή μόνο τα ρούχα και τα κουρέματα).
Πάντως, όλοι οι άνθρωποι, ανεξαιρέτως εμφάνισης, αξίζουν αγάπη

Και φυσικά θα υπάρχουν απορρίψεις λόγω της εξωτερικής εμφάνισης. Σιγά τα ωά

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

04-01-25

16:40
Κοίταξε πράγματι κάποια ισχύουν ΑΛΛΑ δεν θεωρώ πως το 2024 υπάρχει κάτι τόσο άσχημο σε εμφάνιση ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. Πχ έχεις πάρει κάποια κιλα; Ωραία πήγαινε gym και ξεκίνα προπονήσειςΚοίτα, το ότι τρολάρεις και τα γράφεις υπερβολικά για να κοροϊδέψεις αυτές τις απόψεις, δεν σημαίνει ότι δεν ισχύουν κιόλας (σε κάποιον βαθμό).
Η πραγματική ερώτηση (και μιλάω κυρίως για άντρες) είναι πως μπορεί κάποιος να καταλάβει αν είναι εμφανίσιμος ή οχι ;εαν δεν είσαι εμφανίσιμος απλά το αποδέχεσαι και σταματάς να αναζητάς την πέραση που έχει κάποιος τέτοιος.
δηλαδή;Το κακό είναι οτι η εμφάνιση φαίνεται να παίζει ρόλο και σε θέματα εκτός των ερωτικών δυστυχώς.
Ποιο είναι το κριτήριο; Θέλω να πω πως εγώ σαν άντρας ελάχιστους άλλους άντρες έχω δει και έχω πει "να ένας κούκλος" γιατί δεν είμαι γκει και δεν μπορώ να το κρίνωεαν δεν είσαι εμφανίσιμος
Για τον μόνο/ους που έχω πει ότι είναι πραγματικά ωραίοι είναι : Αργυρός,Ρουβάς και Πασχαλάκης (αυτοί μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό από Έλληνες)
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

04-01-25

16:53
+ Juancho HernagomezΓια τον μόνο/ους που έχω πει ότι είναι πραγματικά ωραίοι είναι : Αργυρός,Ρουβάς και Πασχαλάκης (αυτοί μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό από Έλληνες)
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

04-01-25

16:56
Ναι,όντως απο ξένους+ Juancho Hernagomez

04-01-25

19:04
Εννοείται παίζει η εμφάνιση ρόλο. Οταν μπαίνεις σε έναν χώρο χωρίς να ξέρεις κανέναν, την εμφανιση θα δεις πρώτα.
teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

04-01-25

20:52
Αν παίζει λέει;;;; Αν δεν έπαιζε δε θα ήταν όλοι/όλες σαν κέρινες κούκλες....Ωστόσο....εγώ θα έλεγα αν σε κάνει να περνάς όμορφα και φέρεται σύμφωνα με τα στάνταρ σου, να μη σταθείς στην εμφάνιση, εφόσον βέβαια δεν είναι αποκρουστικός ο άνθρωπος για εσένα
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

04-01-25

22:13
Θα έλεγα ότι παίζει, είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι. Είναι η πρώτη εντύπωση που αποκτάμε για κάποιον, η οποία μπορεί φυσικά να είναι λανθασμένη. Στο ερωτικό δε κομμάτι, είναι αυτό που τις περισσότερες φορές θα σου κάνει το "κλικ" και θα σε κάνει να θελήσεις να μάθεις περισσότερα για τον άλλο. Και εγώ, για παράδειγμα, δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα δω μια κοπέλα που δεν είναι καθόλου του στυλ μου και θα θελήσω να επιδιώξω κάτι περισσότερο. Μπορεί να γίνουμε πολύ καλοί φίλοι, εκεί δεν έχει σημασία. Αλλά για το κάτι παραπάνω το βρίσκω πιο δύσκολο. Τώρα αν αλλάξει κάτι στην πορεία όσο τη γνωρίζω καλύτερα ως χαρακτήρα, δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά και πάλι νομίζω μέχρι ένα όριο.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

04-01-25

22:25
Μεγάλη αλήθεια αυτό! Προσωπικά είμαι της άποψης "less is more". Αλλά όπως αισθάνεται ο καθέναςΑν δεν έπαιζε δε θα ήταν όλοι/όλες σαν κέρινες κούκλες

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

05-01-25

00:37
Μου έχει τύχει να δω κάποιον κ να πω "αποκλείεται" αλλά μετά με την συμπεριφορά του με έκανε να ανταποκριθώ και εν τέλει είχα κολλήσειΤώρα αν αλλάξει κάτι στην πορεία όσο τη γνωρίζω καλύτερα ως χαρακτήρα, δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά και πάλι νομίζω μέχρι ένα όριο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- A350
- charmander
- GeorgePap2003
- Memetchi
- Kate1914
- Reader
- American Economist
- Luludaki
- Ilma
- Paragontas7000
- rafaela11
- giannhs2001
- ROM32
- NeosUser2023
- AggelikiGr
- Libertus
- Joji
- Ωρορα
- camil
- Μήτσος10
- touvlo
- ck_chrysiis
- Scandal
- Jack of Spades
- Wonderkid
- Vasiliis
- giorgos5002
- Evi Papa
- iew
- Varus
- taketrance
- pendejo
- fmarulezkd
- Jim175
- Wanda
- Requiem
- kalhkardia
- MarcoReus
- Athens2002
- sokliap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.