ets32kate
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Guest 010239
Επισκέπτης

granita
Δραστήριο μέλος

kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

τωρα σε περιπτωση που ειδη τον ξερεις και ειναι γαματος χαρακτηρας η εμφανιση ερχεται δευτερη!
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

*BeLLatriX*
Νεοφερμένος

Στο κάτω κάτω τι να τον κάνεις τον κούκλο άμα ανοίγει το στόμα του και πετάει βόμβες;
nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος

πες τα ρε μαν γιατι δεν μας ακουνε καθολου αυτες οι γυναικες.ξερεις ποσες εχω χασει εγω απο κατι τετοιες βλακειες?Τι παει να πει οτι ειχε ξυρισμενο κεφαλι; Δλδ αν ειχε καρφακια, μοικανα, καπελακι η οτιδηποτε αλλο θα αλλαζε κατι; ο ιδιος ανθρωπος ειναι, και τα μαλια αν κανετε καπια σοβαρη σχεση μπορεις να του πεις να τα αφησει. Και στο κατω-κατω αφου κολας τοσο πολυ στο κεφαλι του μαλλον καλητερα να μην κανεις τπτ γιατι δεν το κοβω για τπτ σοβαρο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 647452
Επισκέπτης

Η ταπεινή μου γνώμη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Θεωρώ όλοι θέλουμε τα άτομα που κάνουμε παρέα να προσέχουν, και να περιοιποιούνται τον εαυτό τους και να μην είναι τσαπατσούληδες όπως φυσικά κάτι τέτοιο αναμένουμε και εμείς για τον εαυτό μας. Αλλά πρέπει να αποδεχτούμε ότι κανείς δεν είναι τέλειος και δεν θα ήταν και λογικό να ήταν και είναι καλό να αποδεχόμαστε τον άλλον ακόμα και όταν κάποιος έχει ατέλειες.
Όλοι μας έχουμε. Η προσωπικότητα όμως παιδιά σε έναν άνθρωπο είναι το παν, η εσωτερική ομορφιά είναι η καλύτερη. Τι να κάνεις τον άνθρωπο που εξωτερικά, είναι όμορφος αλλά σκάρτος στη ψυχή ; Καλό είναι να υπάρχει ισορροπία ναι μεν, αλλά θα προτιμήσω έναν άνθρωπο που είναι εσωτερικά όμορφος και όχι τόσο εμφανίσιμος, παρά έναν όμορφο αλλά όταν από χαρακτήρα και συμπεριφορά δεν λέει για πολλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

(Για τον άνω αναφερόμενο θα έκανα μια εξαίρεση βεβαίως βεβαίως).
Samael
Τιμώμενο Μέλος

Στον άνθρωπο ο οποίος είναι καλλιεργημένος νομίζω ότι πρέπει η πνευματική καλλιέργεια να συνάδει και με την εξωτερική ομορφιά.Γιαυτόν τον λόγο επικρατεί μια άποψη που υποστηρίζει ότι κοιτάμε μόνο το είναι αλλά τις πλαστικές μας τις κάνουμε.Μακάρι οι πλαστικές να γίνονταν όταν όντως υπάρχει θέμα και όχι γιατί είναι λίγο διαφορετική η μύτη μας από αυτό που φανταζόμασταν.
Η ταπεινή μου γνώμη.
Για εμενα μην σου πω οτι και το προσωπο καθε ανθρωπου εχει ενα νοημα,το θεμα ειναι να τον διαβασεις και εσωτερικα ωστε να το καταλαβεις.Εαν το κανεις αυτο θα βρεις και την εξωτερικη "ομορφια". Καμια φορα πρεπει να ξερεις πως και τι να κοιταξεις .
Εξαλλου και οι ιδιες οι λεξεις ειναι ανοικτες σε ερμηνια,η παρερμηνεια who knows

Johnny15
Επιφανές μέλος

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Για μένα παίζει ρόλο. Σίγουρα σου τραβάει την προσοχή μια ωραία κοπέλα. Αν είναι όμως και ωραία και έξυπνη και καλλιεργημένη στην τραβάει διπλά την προσοχή.
Και η βέρα της μάλλον πρέπει να σού τραβήξει την προσοχή γιατί αν έχει όλα αυτά τα καλά στάνταρ θα είναι καπαρωμένη.

Johnny15
Επιφανές μέλος

Και η βέρα της μάλλον πρέπει να σού τραβήξει την προσοχή γιατί αν έχει όλα αυτά τα καλά στάνταρ θα είναι καπαρωμένη.![]()
Ώπα Χιμέλα, δεν έφτασα ακόμα σε αυτήν την ηλικία!

Ώπα Χιμέλα, δεν έφτασα ακόμα σε αυτήν την ηλικία!
Μωρέ με τέτοια χαρίσματα από τα 16 καπαρωμένη θα είναι. Αλλά μην ανησυχείς, στα 30 θα έχει χωρίσει. Θα έχει και 4-5 κουτσούβελα βέβαια. (Στερεότυπα ρε φίλε ftw

Stitchpunk
Δραστήριο μέλος

ισχύει αυτό που λες, το βλέπω ακόμη κ στους φίλους/φίλες μου. είναι μερικοί φίλοι που αναρωτιεμαι γιατί μου είχαν φανεί άσχημοι στην αρχή. κ το αντίθετο φυσικά! αν κάποιον δεν τον συμπαθώ, αρχίζω κ τον βλέπω άσχημο..προσωπικα μου εχει τυχει (πανω απο 1 φορα)να βγαινω με καποιον που δεν με τρελαινει εμφανισιακα , σε φαση λιωνω κτλ, κι ομως να καταληξουμε μαζι επειδη καναμε πολυ ωραιες συζητησεις, περνουσαμε καλα και τα σχετικα. και στη πορεια να αλλαξει τελειως η γνωμη μου και να μ'αρεσει παρα πολυ ως συνολο. πραγματακια που μας ξενιζαν στην αρχη, δεν τα παρατηρουμε καν μετα.
επίσης, είναι κ κάτι άλλο. για κάποιο λόγο νομίζω είμαστε προγραμματισμένοι να νομίζουμε πως ο όμορφος θ είναι όμορφος κ μέσα. το οποίο δεν έχει να κάνει καθόλου. ίσως επειδή ισχύει το αντίθετο, δηλαδή όταν είναι όμορφος μέσα, συνήθως φαίνεται κι έξω..
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Όσον αφορά το αν μετράει: Μετράει. Εγώ που πάντα δίνω σημασία στην προσωπικότητα και τα συναισθήματα του άλλου, ασχολούμαι πολύ με την εμφάνιση. Αν κάποιος ή κάτι δεν μου αρέσει (υποκειμενικά πάντα) και δεν είναι μέσα στα στάνταρντ μου, τότε, δεν το απορρίπτω, αλλά δεν κάνω κινήσεις για παρέα κιόλας κλπ.
Αν τώρα κάποιος από την πρώτη συνάντηση που βγάλει μια πολύ όμορφη και έντονη αύρα, τότε όσο κι αν δεν μου αρέσει οπτικά, θα παραμείνω και θα κάνω παρέα. Μάλιστα, μετά από λίγο καιρό το μάτι συνηθίζει, βάσει ερευνών, οπότε δεν δίνεις καν σημασία στην εμφάνιση μετά από ένα διάστημα. Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω.
Αν πάλι δεν μου βγάλεις την αύρα, τότε ακόμα και ωραίος/α να είσαι εξ όψεως, δεν σε πλησιάζω

Πάντως μετα μας ενδιαφέρει πιο πολύ ο χαρακτήρας του άλλου.. έχω πολλούς φίλους και φίλες που οπτικά δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.