phyllis
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

αλλα αυτο δεν παιζει κανενα ρολο...
θα προτιμουσεσ καποιον που ειχε τριχες στο κεφαλι οπως ειπες κ εσυ...
κ καθοταν στην καρεκλα αμηχανα κ δεν μιλουσε?
το γελιο ειναι ζωη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

phyllis
Δραστήριο μέλος

Τι παει να πει οτι ειχε ξυρισμενο κεφαλι; Δλδ αν ειχε καρφακια, μοικανα, καπελακι η οτιδηποτε αλλο θα αλλαζε κατι; ο ιδιος ανθρωπος ειναι, και τα μαλια αν κανετε καπια σοβαρη σχεση μπορεις να του πεις να τα αφησει. Και στο κατω-κατω αφου κολας τοσο πολυ στο κεφαλι του μαλλον καλητερα να μην κανεις τπτ γιατι δεν το κοβω για τπτ σοβαρο...
οχι βρε απλα ρωτησα, ξερω οτι ακουγομαι καπως απλα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας.... απλα δεν τον εχω συνηθισει μαλλον, ξερω οτι δεν παιζει ρολο αν ο αλλος εχει η δεν εχει μαλλια. ευχαριστω παντως! ειναι πολυ οκ τυπακος, με το αστειο του και πολυ ευγενικος επισης. δεν το περιμενα παντως να αντιδρασει τοσο αμεσα και να μου στειλει και μηνυμα. φιλια σε ολους!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

που ξερεις?
γενικα ειμαι της αποψης οτι δεν πρεπει να καθοριζω τη σταση μου με βαση την εμφανιση του αλλου.. και προσπαθω να το τηρω. και, σκεψου και το αλλο...
σκεψου ενα μακρυμαλλη χωρις καθολου χιουμορ! η, ενα με ωραιο μαλλι, με παλιοχαρακτηρα..

γιαυτο σου λεω, αν ειναι να τον απορριψεις, απορριψε τον οχι λογω μαλλιου!

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Είσαι μικρή σε ηλικία; Μου φαίνεται ότι κάνεις τα εύκολα δύσκολα.

crazy lover
Δραστήριο μέλος

Αν περνας καλα μη δινεις σημασια κ κουασιμοδος να ειναι ο αλλος...!(Που λεει ο λογος δλδ γιατι πρεπει να σου αρεσει εστω κ λιγο....)Εγω λεω να προχωρησεις παντως!.....

Σε λίγο καιρό βλέπω να λατρεύεις τα ξυρισμένα κεφάλια και να δηλώνεις τρελλά ερωτευμένη!![]()
...αυτό... ή να του ζητάς να δοκιμάσει να αλλάξει λίγο στύλ

io-io
Διάσημο μέλος

phyllis
Δραστήριο μέλος

Άμα δεν σου είναι αποκρουστικός, πόσο μάλιστα τόσο συμπαθής όσο μας λες, μη σε προβληματίζει ενα κεφαλάκι χωρίς μαλλάκια.

Άλλωστε αυτό αλλάζει ανά πάσα στιγμή.

Η ουσία και το νόημα των σχέσεων (όποιας φύσεως) είναι στο δέσιμο των ανθρώπων, στον κοινό κώδικα επικοινωνίας, στο πόσο μας αγγίζει ο άλλος, πόσο όμορφα νιώθουμε μαζί του.

Μην τα λέω τώρα, σίγουρα τα ξέρεις... Όπως είμαι σίγουρη πως ξέρεις ότι αν ξαναβγείς μαζί του δεν θα περάσεις άσχημα.

Ο καιρός θα σου δείξει που θα πάει όλο αυτό....

Σου εύχομαι πάντως όπου κι αν πάει, να είναι πιο κοντά στην ευτυχία σου, είτε σαν γίνετε ζευγάρι, είτε μείνετε φίλοι...

phyllis
Δραστήριο μέλος

Μη το σκέφτεσαι πολύ γλυκιά μου...
Άμα δεν σου είναι αποκρουστικός, πόσο μάλιστα τόσο συμπαθής όσο μας λες, μη σε προβληματίζει ενα κεφαλάκι χωρίς μαλλάκια.
Άλλωστε αυτό αλλάζει ανά πάσα στιγμή.
Η ουσία και το νόημα των σχέσεων (όποιας φύσεως) είναι στο δέσιμο των ανθρώπων, στον κοινό κώδικα επικοινωνίας, στο πόσο μας αγγίζει ο άλλος, πόσο όμορφα νιώθουμε μαζί του.
Μην τα λέω τώρα, σίγουρα τα ξέρεις... Όπως είμαι σίγουρη πως ξέρεις ότι αν ξαναβγείς μαζί του δεν θα περάσεις άσχημα.
Ο καιρός θα σου δείξει που θα πάει όλο αυτό....
Σου εύχομαι πάντως όπου κι αν πάει, να είναι πιο κοντά στην ευτυχία σου, είτε σαν γίνετε ζευγάρι, είτε μείνετε φίλοι...![]()
μαλλον γιατι αλλιως δεν εξηγειται το γεγονος οτι ημουν στο αυτοκινητο μαζι του και μιλαγαμε πολυ ανετα ο ενας στον αλλον χωρις αμηχανια και αλλα παρομοια. ναι θα δειξει μαλλον, εξαλλου εαν θελει θα κανει κινηση, μου εστειλε ηδη μηνυμα οποτε θα το προχωρησει εαν θελει. εκτος αν δεν τον ενθουσιασε η απαντηση μου.....

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

- Σε γεμίζει; Προχώρα...
- Δεν σε γεμίζει; Άσ'τον...

Αυτά, μικρό ποστ σήμερα...

Μην χάσεις το δάσος για ένα δέντρο.![]()
![]()
Τι ειναι αυτά που λες στην κοπέλα ρε ?

Demelene
Διάσημο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- A350
- charmander
- GeorgePap2003
- Memetchi
- Kate1914
- Reader
- American Economist
- Luludaki
- Ilma
- Paragontas7000
- rafaela11
- giannhs2001
- ROM32
- NeosUser2023
- AggelikiGr
- Libertus
- Joji
- Ωρορα
- camil
- Μήτσος10
- touvlo
- ck_chrysiis
- Scandal
- Jack of Spades
- Wonderkid
- Vasiliis
- giorgos5002
- Evi Papa
- iew
- Varus
- taketrance
- pendejo
- fmarulezkd
- Jim175
- Wanda
- Requiem
- kalhkardia
- MarcoReus
- Athens2002
- sokliap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.