Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,018 μηνύματα.
10-06-24
16:36
Μεταλλόφωνο φορ δε γουίν
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,715 μηνύματα.
10-06-24
16:41
Τόσο καιρό κλαρίνο πίνουμε σε αυτή τη ζωή, ε το μάθαμε και απέξω πια.
Να τος ο σολίστας, Γαλλικά να μάθεις και θα ανήκεις στην υψηλή κοινωνία, πολιτιστικά τουλάχιστον γιατί από οικονομικά δεν ξέρω αλλά στο εύχομαιΕγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν.
Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει.
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,528 μηνύματα.
10-06-24
16:51
Όνειρο ζωής να μάθω είτε πιάνο, είτε άρπα ή φλάουτο. Ευελπιστώ αυτό το καλοκαιρι να βρω χρόνο να ασχοληθώ με τη μουσική (αν και η μαγειρική και η κηπουρικη έχουν προτεραιότητα
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,729 μηνύματα.
10-06-24
16:58
Δεν υπαρχει τιποτα πιο μπερδευτικό απο τις παρτιτούρες.. Τωρα που αρχισα σοβαρά να παίζω και μπουζούκι και οχι απλα να γρατοζυναω κιθάρα πρέπει να πάρω, αλλα δε ξερω να τις διαβάζω ρε γαμω..Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ.
Θα παρω κανα βιβλιο απο το νακα μουσικης θεωριας και ρεμπετικων / λαικων τραγουδιών και θα παίζω... Εχω ενα κατοστάρι να χαλάσω
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,679 μηνύματα.
10-06-24
16:58
Άποψη μου ξεκινά το σύντομα, όσο μεγαλώνουμε δυσκολεύει το πράγμαΌνειρο ζωής να μάθω είτε πιάνο, είτε άρπα ή φλάουτο. Ευελπιστώ αυτό το καλοκαιρι να βρω χρόνο να ασχοληθώ με τη μουσική (αν και η μαγειρική και η κηπουρικη έχουν προτεραιότητα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,538 μηνύματα.
10-06-24
17:01
Ναι, είναι βάσανο.. θυμάμαι τότε είχα μια πάρα πολύ καλή καθηγήτρια μουσικής στο σχολείο που καθόταν μετά τα μαθήματα και μου μάθαινε, δωρεάν κιόλας..Δεν υπαρχει τιποτα πιο μπερδευτικό απο τις παρτιτούρες.. Τωρα που αρχισα σοβαρά να παίζω και μπουζούκι και οχι απλα να γρατοζυναω κιθάρα πρέπει να πάρω, αλλα δε ξερω να τις διαβάζω ρε γαμω..
Θα παρω κανα βιβλιο απο το νακα μουσικης θεωριας και ρεμπετικων / λαικων τραγουδιών και θα παίζω... Εχω ενα κατοστάρι να χαλάσω
Κακώς το παράτησα, εκεί έπρεπε να δώσω προσοχή και όχι στο σχολείο
Δες κάποιο βιντεάκι στο yt, για μπουζούκι δεν ξέρω καθόλου βέβαια αν υπάρχει, δύσκολο όργανο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Παιδιά, ειδικά το πιάνο δεν το θεωρώ δύσκολο. Εγώ μόνη μου έμαθα στην αρχή και με κάποια βοήθεια λίγο πιο μετά.. τώρα με τα εκατοντάδες βιντεάκια ειδικά, αν ασχοληθείς σοβαρά, μια χαρά θα τα πας.
Η κιθάρα μου φαίνεται βουνό, δεν θέλω να μάθω, αλλά όντως φαίνεται κάτι πολύ δύσκολο
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,096 μηνύματα.
10-06-24
17:03
βιολί
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,538 μηνύματα.
10-06-24
17:05
Αα καλά αυτό κι αν είναι δύσκολοβιολί
Πόσα χρόνια μάθαινες; Η κολλητή μου 13 χρόνια πήγαινε ωδείο για να το μάθει τέλεια..
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,679 μηνύματα.
10-06-24
17:08
Εγω είχα φτάσει μέχρι 2η θεωρία στο ωδείο
Πολύ εύκολα ήταν, με 10 τις πέρναγα. Για μετα δεν ξέρω πόσο δυσκολεύουν.
Πολύ εύκολα ήταν, με 10 τις πέρναγα. Για μετα δεν ξέρω πόσο δυσκολεύουν.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
10-06-24
17:09
Το αστείο είναι ότι έχω πιάνο στο παλιό σπίτι της γιαγιάς μου, και πολύ καλό πιάνο, αλλά πως να το φέρω Αθήνα αν το είχα εδώ θα έκανα εξάσκηση κάθε μέρα..
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,096 μηνύματα.
10-06-24
17:21
Από την Πέμπτη δημοτικού μέχρι πριν τις πανελλήνιες.Αα καλά αυτό κι αν είναι δύσκολο
Πόσα χρόνια μάθαινες; Η κολλητή μου 13 χρόνια πήγαινε ωδείο για να το μάθει τέλεια..
Μετά σαν φοιτήτρια έκανα κάποια μαθήματα σποραδικά όσο προλάβαινα.
Ναι είναι πολύ δύσκολο και θέλει αρκετή πειθαρχία για να πείς πως παίζεις ανεξάρτητα και δεν έχεις μάθει απλώς απέξω τα βασικά που έχουν βιολί.
Ενώ παίζω κάπως καλά δεν νομίζω να καταβάλλω ποτέ την πραγματική προσπάθεια που απαιτείται ειδικά με τη διάσπαση προσοχής που έχω.
Αρκούμαι στο να απολαμβάνω άλλους που είναι επαγγελματίες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Scandal
- Hased Babis
- fourkaki
- ROM32
- rafaela11
- Kate1914
- Εριφύλη
- Wonderkid
- taketrance
- Memetchi
- giannhs2001
- Δροσουλίτης
- DimitraA.
- bibliofagos
- johnsala
- Μήτσος10
- Thodoris95
- charmander
- Joji
- Arianara S3
- harry akritas
- Slytherin
- Εχέμυθη
- American Economist
- Mhtrogoal
- Unseen skygge
- Μάρκος Βασίλης
- CiNeFiL
- Βλα
- Κλημεντίνη
- orchidea
- Έμμα
- Meow
- T C
- Stefanosxios
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.