invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cap
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα ας πω και εγώ την ιστορία μου:
Αυτή τη στιγμή μετράω τα εξής PC (σε links ειναι κυρίως τα cases):
- Το pc που γράφω αυτή τη στιγμή.
- Το παλιότερο PC μου με 3 δισκάκια που το έκανα server (για virtual servers κλπ)
- Το φορητό μου το οποίο είναι τούμπανο και παίζει το ρόλο workstation στη δουλειά και ενιοτε στο σπίτι στο σαλόνι
- Ενα παλιό media pc που είχα στο σαλόνι το οποίο κατάφερα να το κάνω να ξαναδουλέψει (cube form factor - είναι ένα μικρο κυβάκι epox minime) και το έχω για τη σύζυγο.
- Το PC της συζύγου (το κανονικό) που του κάηκε η motherboard και το έχω για επισκευή (τι link να βάλω εδω;

- Ενα PC που το δημιούργησα από parts παλιών μου PC και ετοιμάζομαι να το δώσω σε συγγενικό πρόσωπο (εδώ και αν δεν μπορώ να βάλω link!)
- Τελος, το καινούριο μου media pc που κάθεται στο σαλόνι μου και τραβάει βιντεάκια και mp3 από το 1ΤΒ δισκάκι που έχω στο γραφείο μου με ethernet πάνω από την ταράτσα

Οπως καταλαβαίνετε, που να πετάξεις PC. Το επόμενο που θα "πεταχτεί" θα γίνει Windows Home Server και θα ησυχάσει.
Ερ, για του λόγου το αληθές σε αυτές τις φωτό μπορείτε να διακρίνετε κάποια από τα προαναφερθέντα τεμάχια:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ακούω πολλούς και λένε οτι κρατάνε τα παλιά μηχανήματα με δοκιμές. Με το Microsoft Virtual PC ή ακόμα καλύτερα (για όποιον μπορεί) με το Virtual Server, μπορεί κανείς να στήνει όσα εικονικά μηχανήματα γουστάρει και να τα ταράζει στα trojans μέχρι να πούνε ήμαρτον. Απλά πληροφοριακά
Τώρα ας πω και εγώ την ιστορία μου:
Αυτή τη στιγμή μετράω τα εξής PC (σε links ειναι κυρίως τα cases):
- Το pc που γράφω αυτή τη στιγμή.
- Το παλιότερο PC μου με 3 δισκάκια που το έκανα server (για virtual servers κλπ)
- Το φορητό μου το οποίο είναι τούμπανο και παίζει το ρόλο workstation στη δουλειά και ενιοτε στο σπίτι στο σαλόνι
- Ενα παλιό media pc που είχα στο σαλόνι το οποίο κατάφερα να το κάνω να ξαναδουλέψει (cube form factor - είναι ένα μικρο κυβάκι epox minime) και το έχω για τη σύζυγο.
- Το PC της συζύγου (το κανονικό) που του κάηκε η motherboard και το έχω για επισκευή (τι link να βάλω εδω;)
- Ενα PC που το δημιούργησα από parts παλιών μου PC και ετοιμάζομαι να το δώσω σε συγγενικό πρόσωπο (εδώ και αν δεν μπορώ να βάλω link!)
- Τελος, το καινούριο μου media pc που κάθεται στο σαλόνι μου και τραβάει βιντεάκια και mp3 από το 1ΤΒ δισκάκι που έχω στο γραφείο μου με ethernet πάνω από την ταράτσα
Οπως καταλαβαίνετε, που να πετάξεις PC. Το επόμενο που θα "πεταχτεί" θα γίνει Windows Home Server και θα ησυχάσει.
Ερ, για του λόγου το αληθές σε αυτές τις φωτό μπορείτε να διακρίνετε κάποια από τα προαναφερθέντα τεμάχια:
View attachment 2951
View attachment 2952
Ερώτηση : σε αυτό το σπίτι με τους υπολογιστές, μένετε και εσείς; Χωράτε;

cap
Νεοφερμένο μέλος

Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μέχρι μιά ωραία μέρα να καεί το τροφοδοτικό και να πάρει και άλλα πραματάκια μαζί του... ^^
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Μετά αγοράσαμε το 2003 έναν ΧΡ και το 2006 αγόρασα ένα laptop.
Τον ΧΡ τον έδωσα στην αδερφή μου και τον 95 τον έχω στο υπόγειο. Δεν έχω πετάξει τίποτα απολύτως, όλα τα έχω στιβάξει σε κούτες.
Παρεπιπτόντωςη καθηγήτρια Πληροφορικής μας έχει πεινα μηην τολμήσουμε και πετάξουμε τίποτα. Λέει σε λίγο καιρό όλοι μας οι υπολογιστές θα αποτελούν εκθέματα σε μουσείο.Και θα ΄χε πλάκα να εκθέσουμε το πισί μας!
Ξέρω σας ακούγεται παράλογο αλλά για σκεφτείτε σε 10 χρόνια. Είναι όπως και τα αυτοκίνητα αντίκες ή αντικείμενα από τον 19αιώνα. Έτσι ακι εμ τους υπολογιστές!!!
Noisette
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

αν ειναι πληρη,γιατι δεν τα χρησιμοιπεις αλλιως?
πχ αν εχεις νεα τηλεοραση ,τον σταθερο σαν media player και για συνδεση στο νετ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Και επειδή το λαπτοπ είναι καινούργιο (αγορά πριν 7 μήνες), βιάζομαι για να μην πέσει και άλλο η τιμή του. Για τον σταθερό δεν ξέρω καθόλου...τον έχω 3 χρόνια και έχει γίνει μία αναβάθμιση. Και τα δυο τρέχουν πολύ καλά. Που μπορώ να τα πουλήσω βρε Άγγελε; Και πόσο;;;;
Άγγελος
Επιφανές μέλος

τον σταθερο σουλεω κρατα το
σκεφτηκες αυτο για την τηλεοραση?
βασικα σε αγγελιες κυριως μεσω νετ..
ή σε διαφορα φορουμ
συγκεκριμενα δεν ξερω
παρεπιπτοντως,ποσο το πουλας?

Noisette
Περιβόητο μέλος

το λαπτοπ οκ
τον σταθερο σουλεω κρατα το
σκεφτηκες αυτο για την τηλεοραση?
βασικα σε αγγελιες κυριως μεσω νετ..
συγκεκριμενα δεν ξερω
παρεπιπτοντως,ποσο το πουλας?![]()
Το λαπτοπ εντωμεταξύ δεν το έχουμε ξεχρεώσει ακόμα

Θέλω να τα πουλήσω όλα...και θα προσπαθήσω και για τον σταθερό.
Πόσα δίνεις; Το λαπτοπ το είχα αγοράσει κοντά στο ένα χιλιάρικο

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

μη διστάσεις να βάλεις υψηλή αρχική τιμή

και κάνε δυνατό παζάρι στη συνέχεια!
καλή τύχη

Άγγελος
Επιφανές μέλος

κανα ευρώ για καφέ.δεν έχω άλλα..Πόσα δίνεις; Το λαπτοπ το είχα αγοράσει κοντά στο ένα χιλιάρικο

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Τις προαλλες ξετρυπωσα τον πρωτο επιτραπεζιο υπολογιστη που ειχα αγορασει (παμπαλαιος) και ειπα να τον συνδεσω να δω σε τι κατασταση ειναι.
Ο υπολογιστης λειτουργει μια χαρα, ολα οκ

Δεν το περιμενα!!!
Καιει λιγο καρβουνο , βεβαια...
...αλλα θελει και καποιες αναβαθμισεις λογικα!

Τι να πρωτοαναβαθμισεις δεν ξερω!
Κι ερχομαι στο προβλημα.
Θελω φυσικα να εχει και internet.
Να συνδεθει ασυρματα με το ρουτερ δε γινεται, γιατι δεν εχει bluetooth.
Να συνδεθει ενσυρματα παλι δε γινεται γιατι δεν εχει θυρα ethernet.
Αγορασα usb wireless αλλα για την εγκατασταση του στο συγκεκριμενο υπολογιστη απαιτειται συνδεση στο internet

Μα υποτιθεται οτι αυτο θα με βοηθουσε για αυτη τη δουλειααααααααααααααααααααααααα!

Βλακεια εκανα δηλαδη.
Η επομενη λυση (????) ειναι να βαλω καρτα δικτυου, ωστε να μπορεσει ο υπολογιστης να συνδεθει ενσυρματα με το ρουτερ.
Αυτη νομιζω κοστιζει καμια 30 ευρω και λογικα πρεπει να την βαλει ειδικος, γιατι εννοειται πως εγω δεν μπορω να ξεβιδωνω μονη μου τη μητρικη κτλ.
Συμφερουν μωρε ολα αυτα;
Αν ο υπολογιστης δεν μπαινει internet ,για μενα ειναι αχρηστος!
Καμια αλλη ιδεα υπαρχει;
Αν ειναι να μου βγει ο κουκος αηδονι καλυτερα να αγορασω καινουριο υπολογιστη!
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

padrino
Νεοφερμένο μέλος

χαχαχαχαχα!

Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Έχω κάνει χαλασμένο UPS έτσι...
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.