Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης 2023

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Καλά τα πάει η Ελλάδα. 21η θέση στην κατάταξη μεταλλίων. Θετική έκπληξη η δεύτερη θέση της Αυστραλίας.
Screenshot_2023-07-30-13-12-06-200_com.android.chrome.jpg

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.
Η Αυστραλία είχε σαρώσει στους ολυμπιακούς του Σίδνει το 2000. Η Ελλάδα δεν τα πάει άσχημα. Σήμερα στις 14:00 είναι ο τελικός των 50 ύπτιο ανδρών και έχει προκριθεί ο Απόστολος Χρήστου.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Η Αυστραλία είχε σαρώσει στους ολυμπιακούς του Σίδνει το 2000. Η Ελλάδα δεν τα πάει άσχημα. Σήμερα στις 14:00 είναι ο τελικός των 50 ύπτιο ανδρών και έχει προκριθεί ο Απόστολος Χρήστου.
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία του Χρήστου.

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.
Πήγαινα κολύμβηση σε επαγγελματικό επίπεδο μέχρι τα 15 μου και μετά σταμάτησα. Ένας αθλητής που κολυμπάει για την Ελλάδα, ο Δημήτρης Μάρκος ήταν στην ίδια ομάδα που ήμουν και εγώ.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Θα περίμενα κάτι παραπάνω από την Ιαπωνία. Όχι σε θέση (η τέταρτη θέση είναι καλή) γιατί ΗΠΑ, Αυστραλία και Κίνα είναι μαστοδοντες αλλά ίσως κάνα μετάλλιο ή διακρίσεις παραπάνω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια