juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

30-07-23

13:14
Καλά τα πάει η Ελλάδα. 21η θέση στην κατάταξη μεταλλίων. Θετική έκπληξη η δεύτερη θέση της Αυστραλίας.
www.worldaquatics.com
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Competition Medals | World Aquatics Official
The latest medal table updates for World Aquatics Championships - Fukuoka 2023 - Japan.

Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

30-07-23

13:38
Η Αυστραλία είχε σαρώσει στους ολυμπιακούς του Σίδνει το 2000. Η Ελλάδα δεν τα πάει άσχημα. Σήμερα στις 14:00 είναι ο τελικός των 50 ύπτιο ανδρών και έχει προκριθεί ο Απόστολος Χρήστου.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

30-07-23

13:39
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία του Χρήστου.Η Αυστραλία είχε σαρώσει στους ολυμπιακούς του Σίδνει το 2000. Η Ελλάδα δεν τα πάει άσχημα. Σήμερα στις 14:00 είναι ο τελικός των 50 ύπτιο ανδρών και έχει προκριθεί ο Απόστολος Χρήστου.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

30-07-23

13:41
Πήγαινα κολύμβηση σε επαγγελματικό επίπεδο μέχρι τα 15 μου και μετά σταμάτησα. Ένας αθλητής που κολυμπάει για την Ελλάδα, ο Δημήτρης Μάρκος ήταν στην ίδια ομάδα που ήμουν και εγώ.
juste un instant
Επιφανές μέλος

30-07-23

17:06
Θα περίμενα κάτι παραπάνω από την Ιαπωνία. Όχι σε θέση (η τέταρτη θέση είναι καλή) γιατί ΗΠΑ, Αυστραλία και Κίνα είναι μαστοδοντες αλλά ίσως κάνα μετάλλιο ή διακρίσεις παραπάνω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...