marina289
Δραστήριο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 687 μηνύματα.

20-04-11

14:14
Μάλλον οι προγραμματιστές δεν θα είναι-είστε το target group catανάλωσης του συγκεκριμένου παγωτού!Μήπως φταίει ότι είμαστε συνάδελφοι;![]()
![]()
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος
Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 511 μηνύματα.

20-04-11

19:51
Μήπως φταίει ότι είμαστε συνάδελφοι;![]()
![]()
![]()
Δεν αποκλείεται να φταίει και η συναδελφικότητα, παίζει όμως και το γεγονός να μην θέλω να φάω παγωτό από διάφορα γυναικεία αρμεγμένα στήθη....

Και που συνεχίζω να γράφω βρε παιδιά στο θέμα μια αναγούλα μου έρχεται όμως.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
germ1984
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 266 μηνύματα.

20-04-11

20:14
Δεν οργανώνεστε οι κοπέλες του forum να κάνετε κάτι ανάλογο. Άντε ωραίες είναι αυτές οι προσπάθειες..
eveRd'noRmalgUy
Νεοφερμένο μέλος
Ο eveRd'noRmalgUy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα.

20-04-11

20:31
Δεν οργανώνεστε οι κοπέλες του forum να κάνετε κάτι ανάλογο. Άντε ωραίες είναι αυτές οι προσπάθειες..
μην χαίρεστε συνδίκτυε , θα εξαιρεθούν από πελάτες άτομα που διανύουν/δείχνουν να διανύουν την προβρεφονηπιακή ηλικία
στην εποχή μας , είναι προκλητική σπατάλη , δεύτερο μπιμπερό
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος
Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα.

19-05-12

16:34
Θα με φόβιζε αρκετά η ιδέα ότι οι δότριες μπορεί να έχουν αρρώστειες και δεν ξέρω τι ελέγχους θα έκαναν. Αλλά παγωτό από το δικό μου γάλα θα δοκίμαζα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...