marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 14:14 Η marina289: #21 20-04-11 14:14 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μήπως φταίει ότι είμαστε συνάδελφοι; Click για ανάπτυξη... Μάλλον οι προγραμματιστές δεν θα είναι-είστε το target group catανάλωσης του συγκεκριμένου παγωτού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Απριλίου 2011 IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 19:51 Η IL PENSIERO: #22 20-04-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μήπως φταίει ότι είμαστε συνάδελφοι; Click για ανάπτυξη... Δεν αποκλείεται να φταίει και η συναδελφικότητα, παίζει όμως και το γεγονός να μην θέλω να φάω παγωτό από διάφορα γυναικεία αρμεγμένα στήθη.... ΜΠΕ ΜΠΕ ΜΠΕ..... Και που συνεχίζω να γράφω βρε παιδιά στο θέμα μια αναγούλα μου έρχεται όμως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. germ1984 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 266 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 20:14 Ο germ1984 έγραψε: #23 20-04-11 20:14 Δεν οργανώνεστε οι κοπέλες του forum να κάνετε κάτι ανάλογο. Άντε ωραίες είναι αυτές οι προσπάθειες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eveRd'noRmalgUy Νεοφερμένο μέλος Ο eveRd'noRmalgUy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 20:31 Ο eveRd'noRmalgUy: #24 20-04-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από germ1984: Δεν οργανώνεστε οι κοπέλες του forum να κάνετε κάτι ανάλογο. Άντε ωραίες είναι αυτές οι προσπάθειες.. Click για ανάπτυξη... μην χαίρεστε συνδίκτυε , θα εξαιρεθούν από πελάτες άτομα που διανύουν/δείχνουν να διανύουν την προβρεφονηπιακή ηλικία στην εποχή μας , είναι προκλητική σπατάλη , δεύτερο μπιμπερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 19 Μαΐου 2012 στις 16:34 Η christinelle: #25 19-05-12 16:34 Θα με φόβιζε αρκετά η ιδέα ότι οι δότριες μπορεί να έχουν αρρώστειες και δεν ξέρω τι ελέγχους θα έκαναν. Αλλά παγωτό από το δικό μου γάλα θα δοκίμαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Andante Μήτσος10 kalhkardia Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μήπως φταίει ότι είμαστε συνάδελφοι; Click για ανάπτυξη... Μάλλον οι προγραμματιστές δεν θα είναι-είστε το target group catανάλωσης του συγκεκριμένου παγωτού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 19:51 Η IL PENSIERO: #22 20-04-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μήπως φταίει ότι είμαστε συνάδελφοι; Click για ανάπτυξη... Δεν αποκλείεται να φταίει και η συναδελφικότητα, παίζει όμως και το γεγονός να μην θέλω να φάω παγωτό από διάφορα γυναικεία αρμεγμένα στήθη.... ΜΠΕ ΜΠΕ ΜΠΕ..... Και που συνεχίζω να γράφω βρε παιδιά στο θέμα μια αναγούλα μου έρχεται όμως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. germ1984 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 266 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 20:14 Ο germ1984 έγραψε: #23 20-04-11 20:14 Δεν οργανώνεστε οι κοπέλες του forum να κάνετε κάτι ανάλογο. Άντε ωραίες είναι αυτές οι προσπάθειες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eveRd'noRmalgUy Νεοφερμένο μέλος Ο eveRd'noRmalgUy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 20:31 Ο eveRd'noRmalgUy: #24 20-04-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από germ1984: Δεν οργανώνεστε οι κοπέλες του forum να κάνετε κάτι ανάλογο. Άντε ωραίες είναι αυτές οι προσπάθειες.. Click για ανάπτυξη... μην χαίρεστε συνδίκτυε , θα εξαιρεθούν από πελάτες άτομα που διανύουν/δείχνουν να διανύουν την προβρεφονηπιακή ηλικία στην εποχή μας , είναι προκλητική σπατάλη , δεύτερο μπιμπερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 19 Μαΐου 2012 στις 16:34 Η christinelle: #25 19-05-12 16:34 Θα με φόβιζε αρκετά η ιδέα ότι οι δότριες μπορεί να έχουν αρρώστειες και δεν ξέρω τι ελέγχους θα έκαναν. Αλλά παγωτό από το δικό μου γάλα θα δοκίμαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Andante Μήτσος10 kalhkardia Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μήπως φταίει ότι είμαστε συνάδελφοι; Click για ανάπτυξη... Δεν αποκλείεται να φταίει και η συναδελφικότητα, παίζει όμως και το γεγονός να μην θέλω να φάω παγωτό από διάφορα γυναικεία αρμεγμένα στήθη.... ΜΠΕ ΜΠΕ ΜΠΕ..... Και που συνεχίζω να γράφω βρε παιδιά στο θέμα μια αναγούλα μου έρχεται όμως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
germ1984 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 266 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 20:14 Ο germ1984 έγραψε: #23 20-04-11 20:14 Δεν οργανώνεστε οι κοπέλες του forum να κάνετε κάτι ανάλογο. Άντε ωραίες είναι αυτές οι προσπάθειες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eveRd'noRmalgUy Νεοφερμένο μέλος Ο eveRd'noRmalgUy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 20:31 Ο eveRd'noRmalgUy: #24 20-04-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από germ1984: Δεν οργανώνεστε οι κοπέλες του forum να κάνετε κάτι ανάλογο. Άντε ωραίες είναι αυτές οι προσπάθειες.. Click για ανάπτυξη... μην χαίρεστε συνδίκτυε , θα εξαιρεθούν από πελάτες άτομα που διανύουν/δείχνουν να διανύουν την προβρεφονηπιακή ηλικία στην εποχή μας , είναι προκλητική σπατάλη , δεύτερο μπιμπερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 19 Μαΐου 2012 στις 16:34 Η christinelle: #25 19-05-12 16:34 Θα με φόβιζε αρκετά η ιδέα ότι οι δότριες μπορεί να έχουν αρρώστειες και δεν ξέρω τι ελέγχους θα έκαναν. Αλλά παγωτό από το δικό μου γάλα θα δοκίμαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Andante Μήτσος10 kalhkardia Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν οργανώνεστε οι κοπέλες του forum να κάνετε κάτι ανάλογο. Άντε ωραίες είναι αυτές οι προσπάθειες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eveRd'noRmalgUy Νεοφερμένο μέλος Ο eveRd'noRmalgUy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 20:31 Ο eveRd'noRmalgUy: #24 20-04-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από germ1984: Δεν οργανώνεστε οι κοπέλες του forum να κάνετε κάτι ανάλογο. Άντε ωραίες είναι αυτές οι προσπάθειες.. Click για ανάπτυξη... μην χαίρεστε συνδίκτυε , θα εξαιρεθούν από πελάτες άτομα που διανύουν/δείχνουν να διανύουν την προβρεφονηπιακή ηλικία στην εποχή μας , είναι προκλητική σπατάλη , δεύτερο μπιμπερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 19 Μαΐου 2012 στις 16:34 Η christinelle: #25 19-05-12 16:34 Θα με φόβιζε αρκετά η ιδέα ότι οι δότριες μπορεί να έχουν αρρώστειες και δεν ξέρω τι ελέγχους θα έκαναν. Αλλά παγωτό από το δικό μου γάλα θα δοκίμαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από germ1984: Δεν οργανώνεστε οι κοπέλες του forum να κάνετε κάτι ανάλογο. Άντε ωραίες είναι αυτές οι προσπάθειες.. Click για ανάπτυξη... μην χαίρεστε συνδίκτυε , θα εξαιρεθούν από πελάτες άτομα που διανύουν/δείχνουν να διανύουν την προβρεφονηπιακή ηλικία στην εποχή μας , είναι προκλητική σπατάλη , δεύτερο μπιμπερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 19 Μαΐου 2012 στις 16:34 Η christinelle: #25 19-05-12 16:34 Θα με φόβιζε αρκετά η ιδέα ότι οι δότριες μπορεί να έχουν αρρώστειες και δεν ξέρω τι ελέγχους θα έκαναν. Αλλά παγωτό από το δικό μου γάλα θα δοκίμαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα με φόβιζε αρκετά η ιδέα ότι οι δότριες μπορεί να έχουν αρρώστειες και δεν ξέρω τι ελέγχους θα έκαναν. Αλλά παγωτό από το δικό μου γάλα θα δοκίμαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.