Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση από kajira
Έγινε συγχώνευση του θέματος
"Σύμπτωση..."
με το παρόν θέμα
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ε αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, άλλαξε προορισμό.. με το ζόρι δεν γίνονται αυτά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση από kajira
"Σύμπτωση..."
με το παρόν θέμα
Ε αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, άλλαξε προορισμό.. με το ζόρι δεν γίνονται αυτά!![]()
Δηλαδή εσύ θα πήγενες; δέν πειστέυεις καθόλου σε αυτά; μόνο εγώ τα πιστέυω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση από kajira
"Σύμπτωση..."
με το παρόν θέμα
Ε τα ψιλοπιστεύω, αλλά όχι σε βαθμό να μη πήγαινα.. το θέμα όμως είναι να απολαύσεις το ταξίδι κι όχι να αγχώνεσαι έτσι πριν καν ξεκινήσεις!

Niyia
Διάσημο μέλος

Σημείωση από kajira
"Σύμπτωση..."
με το παρόν θέμα
συμφωνώ με kajira
άντε πήγαινε, κ μετά θα έχεις να μας λές ιστορίες

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση από kajira
"Σύμπτωση..."
με το παρόν θέμα
Και εγω σου προτεινω να πας!!! Θα χασεις ενα πολυ ωραιο ταξιδι!!! Ενταξει τωρα αν φοβασαι μηπως συμβει τιποτα κακο αλλαξε προορισμο οπως ειπε και η kajira! Παντως για να ξερεις παντου μπορει να συμβουν τετοια πραγματα

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σημείωση από kajira
"Σύμπτωση..."
με το παρόν θέμα
καταρχάς.... μην τυχών και πείτε ότι έρχεστε επίσκεψη σπίτι μου ε?

και για να σοβαρευτούμε....
εμένα πάλι μάλλον θα με επηρέαζε

δεν ξέρω αν θα ακύρωνα το ταξίδι αλλά μέσα στο αεροπλάνο θα ήμουν πολύ πολύ σφιγμένη....
όχι τόσο σαν σύμπτωση αν θες αλλά σαν γεγονός ότι η συγκεκριμένη εταιρία που πετάει για το Πουκετ που σκοπεύω να πάω, έχει αεροπλάνα που έχουν πρόβλημα και πέφτουν κάθε τρεις και λίγο!
....τελικά όσο το σκέφτομαι.... μάλλον θα άλλαζα προορισμό, σε κάποιον επίσης εξωτικό που θα μου άρεσε το ίδιο πολύ!

mania
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Η ζωή είναι απρόβλεπτη, γνωστό! Ποιός ξέρει τι του ξημερώνει αύριο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...