princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Προσωπικα, αυτη τη φιλη που λεω παραπανω την αγαπω πολυ, θελω να ειναι καλα, αλλα εχουμε παρει αλλους δρομους πια. Βλεπομαστε μια φορα το μηνα/διμηνο, δεν εχουμε χασει επεισοδια η μια στη ζωη της αλλης, αλλα δεν ειναι και το ατομο που θα μαθει πρωτο καποιο νεο μου. Επαφη υπαρχει, αλλα οχι τα κολλητηλικια που ειχαμε τοτε, δεν τιθεται θεμα τετοιου ειδους "επανασυνδεσης".
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βλεπομαστε μια φορα το μηνα/διμηνο, δεν εχουμε χασει επεισοδια η μια στη ζωη της αλλης, αλλα δεν ειναι και το ατομο που θα μαθει πρωτο καποιο νεο μου. Επαφη υπαρχει, αλλα οχι τα κολλητηλικια που ειχαμε τοτε, δεν τιθεται θεμα τετοιου ειδους "επανασυνδεσης".
Ωραία, εγώ δε μιλάω για την περίπτωση του διμήνου. Αναφέρομαι στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί σου π.χ. για 6 ή 7 μήνες. Σε αυτό το οριακό σημείο, αν εσύ ρίξεις τον εγωισμό σου και πάρεις τηλ. και μιλήσετε, τότε η σχέση συνεχίζει να υφίσταται.
Αν δεν προσπαθήσεις,τότε απλούστατα δε θα βρεθείτε για κανένα χρόνο, οπότε πέταξε το πουλάκι. Η σχέση ουσιαστικά παύει να υπάρχει.
underwater
Περιβόητο μέλος
Την βλέπω αραιά και πού, λέμε τα νέα μας, χαίρομαι να είναι καλά κι αυτή αντίστοιχα αισθάνομαι ότι χαίρεται για εμένα και την αγαπώ πάρα πολύ. Αλλά δεν μπορούμε να είμαστε όπως παλιά. Μερικές φορές μου λείπει, αλλά αν την δω ξέρω ότι στα αισθήματά μας δεν έχει αλλάξει κάτι και χαίρομαι!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
(Εννοειται και παλι οτι δεν εχεις τσακωθει για βασικη διαφορα που σε κανει να θες να ξερασεις καθε φορα που θυμασαι τον συγκεκριμενο φιλο, αλλα χαθηκατε λογω διαφορας χαρακτηρων/τροπου ζωης/ενδιαφεροντων κτλ)
adespoto
Περιβόητο μέλος
Εννοείς ας πούμε μια φορά το χρόνο? Άμα φτάσει το πράγμα εκεί, σε αυτού του είδους την επικοινωνία, λίγο δύσκολα βρίσκεις το θάρρος να πάρεις τον άλλο τηλέφωνο.
Βασικά εννοώ μια φορά το μήνα.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
όλοι μας κάτι παίρνουμε και κάτι δίνουμε....
όποιος πιστεύει ότι μόνο παίρνει ή μόνο δίνει σε μια σχέση, τότε είναι απλά βαθυά νυχτωμένος και να με συγχωρεί...
όταν για τον οποιονδήποτε λόγο, ο κύκλος αυτού του παρεδώσε κλείσει και ένας απ τους δύο δεν έχει πλέον να προσφέρει κάτι στον άλλον, τότε η σχέση κλονίζεται και προφανώς απομακρύνονται ο ένας απ τον άλλον....
Προσωπικά το θεωρώ κοροϊδία και ανούσιο να έχω απλά τυπικές σχέσεις με κάποια άτομα μια φορά το χρόνο απλά και μόνο για να κρατήσω τα προσχήματα....
Η ζωή προχωράει μπροστά...
Demelene
Διάσημο μέλος
Συνεπώς για μένα απλά θα είναι παρέα.
crazyhelen
Διάσημο μέλος
Με την κολλητή μου φίλη από το σχολείο μπορεί να κάνουμε να μιλήσουμε ίσως και περισσότερο από 6 μήνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι δίπλα της όποτε και αν με χρειαστεί (ή το αντίθετο) ή ότι δεν την σκέφτομαι και δεν την αγαπώ. Οι δρόμοι που έχουμε πάρει είναι τόσο διαφορετικοί που δεν μπορούμε να ταιριάξουμε ούτε τις ώρες μας ούτε τις παρέες μας. Παρόλα αυτά, ξέρουμε και οι δυο μας πως έστω και από μακρυά, η μία είναι δίπλα στην άλλη κάθε στιγμή.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
παρόλο που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που διαφωνεί απίστευτα και δεν θεωρεί καν ότι υπάρχει φιλία αν δεν υπάρχει καθημερινή επικοινωνίαΚρίνοντας από τον εαυτό μου και μόνο, θέλω να πιστεύω πως η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός που τρέφεις για κάποιο άτομο δεν μετριέται με το πόσες φορές τον συναντάς ή μιλάς μαζί του στο τηλέφωνο.
Με την κολλητή μου φίλη από το σχολείο μπορεί να κάνουμε να μιλήσουμε ίσως και περισσότερο από 6 μήνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι δίπλα της όποτε και αν με χρειαστεί (ή το αντίθετο) ή ότι δεν την σκέφτομαι και δεν την αγαπώ. Οι δρόμοι που έχουμε πάρει είναι τόσο διαφορετικοί που δεν μπορούμε να ταιριάξουμε ούτε τις ώρες μας ούτε τις παρέες μας. Παρόλα αυτά, ξέρουμε και οι δυο μας πως έστω και από μακρυά, η μία είναι δίπλα στην άλλη κάθε στιγμή.
Η προσωπικες μου εμπειριες μου εμπειριες μου εχουν δειξει πως δεν ειναι αλληλενδετα αυτα.
Οι φιλοι μου που πραγματικα αγαπω και με αγαπανε δεν ειναι παντα τα ατομα που για διαφορους λογους κανω καθημερινη παρεα μαζι τους.
Τωρα οσων αφορα εναν φιλο εγκαρδιο, εαν για διαφορους λογους -οι οποιοι δεν κυμαινονται σε επιπεδα τσακωμου κτλ-χαθουμε, τοτε μου ειναι απιστευτα απλο να τον πατω ενα τηλεφωνο και να του πω "που εισαι ρε .... χαθηκαμε.Κτλ κτλ."
Και να κανονισουμε να ξαναβρεθουμε και να τα πουμε.
Και αν λογο υποχρεωσεων δεν θα πορουμε να βρισκομαστε καθε μερα οπως καναμε οταν ειμασταν 16 και 20 χρονων, τοτε αυτο ειναι απιστευτα φυσιολογικο.Αλλα πραγματα/τρεξηματα/υποχρεωσεις/μπελαδες ειχα και ειχε στο κεφαλι του τοτε και αλλα τωρα.
Μια φορα τον μηνα μπορει να βρισκομαι μαζι του και μαζι της αλλα θα μιλαμε σαν να εχω να τον δω 10 λεπτακια!
Εαν τωρα με καποιον φιλο μου χαθει η αγαπη και η εκτιμηση του ενως προς το προσωπο του αλλου λογο σοβαρου καυγα, τοτε για μενα ειναι πολυ δυσκολο να ξαναγινουν τα πραγματα οπως πρωτα.Οχι οτι δεν θα του ξαναμιλησω (παιζει φυσικα κι αυτ οτ ενδεχμενο), αλλα οταν και αν θα ξαναβρεθουμε ξερω πως δυσκολα...πολυ δυσκολα τα πραγματα θα ειναι οπως πριν...
crazyhelen
Διάσημο μέλος
παρόλο που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που διαφωνεί απίστευτα και δεν θεωρεί καν ότι υπάρχει φιλία αν δεν υπάρχει καθημερινή επικοινωνία
Έχεις δίκιο, αλλά εγώ πρέπει να ανήκω στην μειοψηφία. Μου είναι τελείως αδιάφορο αν η φίλη μου ξέρει μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας πώς κύλησε η μέρα μου. Μου αρκεί ότι με το πρώτο ντριν του τηλεφώνου, θα τρέξει δίπλα μου ακόμα και αν έχει ένα χρόνο να δει κλήση μου στο κινητό της και ότι οι λίγες (αλλά ουσιαστικές) κουβέντες της, θα με κάνουν καλύτερο άνθρωπο! But, that's me!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.