Άμα γράψεις κανένα επιχείρημα, θα σου απαντήσω με επιχειρήματα. Άμα λες ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι, θα λέω κι εγώ το ίδιο. Έτσι πάνε αυτά.
Όσο για το "ψεκασμένος" και το "διανοητικά καθυστερημένος" δεν θυμάμαι να είπα ποτέ αυτές τις εκφράσεις. Εσύ τα λες, κάτι παραπάνω θα ξέρεις.
Άμα θες να βρεις κάποιον βραδιάτικα να τσακωθείς, ψάξε αλλού. Κατ' αρχήν βρες κάποιον στην ηλικία σου (άκου Δαπίτης - πρέπει να έχουν περάσει κοντά 30 χρόνια από την τελευταία φορά που χρησιμοποίησα αυτή τη λέξη) ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ.
Όσο για το λινκ που παρέθεσες, έχω να πω τρίχες κατσαρές. Τουλάχιστον στην Ελλάδα προστατεύθηκε η εργασία, ενώ στη Βρετανία άνετα μπορούσαν να σε απολύσουν λόγω lockdown. Και αν διαβάσεις όλο το άρθρο, η επιδότηση αυτή που τόσο σε εντυπωσίασε ήταν για να ξαναπροσληφθούν οι ήδη απολυμένοι και η διάρκεια της επιδότησης ήταν για 3 μήνες και για λίγα χρήματα (έως 2500 μεικτά εργοδότη λέει, δηλαδή κάτω από 2000 λίρες το μήνα καθαρά, που δεν είναι και κανένα τεράστιο ποσό για Αγγλία). Σιγά μην απολυθώ και μετά πανηγυρίσω επειδή ΙΣΩΣ με ξαναπροσλάβουν και ΙΣΩΣ με κρατήσουν για άλλους 3 μήνες. Και το να βάζεις τον Rishi Sunak ως υπόδειγμα κυβερνητικής πολιτικής, εντάξει, είπαμε να πούμε κανένα ανέκδοτο, αλλά φανταζόμουν για τον Τοτό....
Άντε, καλόν ύπνο τώρα.