chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.611 μηνύματα.

08-12-21

17:13
Στα σεπόλιας δεν καταλαβαίνουν ούτε Ελληνικά...

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα.

08-12-21

17:51

Θεσσαλονίκη: «Δικιά μου όλη η ευθύνη» - Τι λέει η 32χρονη ανεμβολίαστη που διασωληνώθηκε μετά από πρόωρη γέννα
Νικήτρια στην μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό βγήκε η 32χρονη Ερσίδα, που πάλεψε μαζί του 15 μέρες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Μοναδική συντροφιά της μια

back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.700 μηνύματα.

08-12-21

18:26
Αρχίζω να πιστεύω ότι έχουν δίκιο κάποιοι επιστήμονες που λένε ότι εξαρχής το σχήμα εμβολιασμού έπρεπε να είναι 3 δόσεων και όχι 2.
Ειδικά αν αποδειχθεί ότι ισχύει πως η προστασία μετά από 3 δόσεις εξασθενεί πολύ πιο αργά σε σχέση με τις 2.

08-12-21

18:27
Τί συμπτώματα έχεις;Σήμερα μπολιάστηκα.Θέλω λίγη χολή από ψέκες. Θέλω λίγο hating, σκατοψυχία, ψόφο κτλ να στανιάρω μέχρι να περάσει η ημερήσια φυσιολογική εξάντληση στο μπράτσο μου. Να μου ρίξουν και κανένα λάβαρο του Κοσμά Αιτωλού, της πρώτης Σταυροφορίας, για τον Γρηγορόπουλο και ολίγον από Μακεδονία-σύμφωνο Πρεσπών.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.318 μηνύματα.

08-12-21

18:31
Αισθάνεται συμπάθεια για τις Ελληνίδες φοιτήτριες...Τί συμπτώματα έχεις;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

08-12-21

18:33
Aπο τους συναδελφους μου κυριως που εκαναν την 3η δοση βλεπω οτι:Τί συμπτώματα έχεις;
-Η διευθυντρια μου την 3η δοση την πεεασε ελαφρυτερα απο τη 2η που ειχε πολυ πυρετο κλπ.Τωρα ειχε πονο στο χερι και κουραση.
-Αλλοι συναδελφοι που ειχαν περασει την 2η δοση καλα,τωρα ειχαν πιο εντονα συμπτωματα,οχι τοσο ομως σε πυρετο οσο πονοκεφαλο,μυαλγιες και κυριως λεμφαδενοπαθεια παιδια.Ειναι πολυ πιο συχνη στην 3η δοση.Πρηξιμο και πονο στους λεμφαδενες μασχαλης,καποιοι και στον λαιμο χαμηλα,εκει που ειναι η λακουβα του ωμου.
Την παρασκευη εγω εχω το ραντεβου μου.Μετα το μαθημα,1.30

Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

08-12-21

20:00
Και γω κοντά στο 6μηνο θα πάω. 20/1 με έβγαζε με τις προηγούμενες οδηγίες άντε κανένα δεκαήμερο νωρίτερα.Εγώ έκανα την 2η δόση στις 12/7. Δηλαδή σε λίγες μέρες κλείνω 5 μήνες. Σκέφτομαι να κάνω την αναμνηστική στο τέλος του μήνα για να είμαι κοντά στο 6μηνο. Χαζή σκέψη;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.050 μηνύματα.

08-12-21

20:03
Αντί για 9 μήνες με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές θα πάμε εμείς στους 3 μήνες, για την διάρκεια του πιστοποιητικού εμβολιασμού. Ε πως οι Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson έβγαλαν λίγα. Πώς θα αρπάξουν περισσότερα τώρα; Ανά 3 μήνες ΒΑΡΑΜΕ αλλιώς μας κλέβει το κράτος 100 ευρώ και rapid test έτσι για να συνεχίζουν οι μαυραγορίτες του 21ου αιώνα να πλουτίζουν με την βοήθεια του κράτους.
Εγκληματίες παραιτηθείτε!
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

08-12-21

20:05
Δεν λήγουν τα πιστοποιητικά πριν το εξάμηνο μωρέ.Αντί για 9 μήνες με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές θα πάμε εμείς στους 3 μήνες διάρκεια του πιστοποιητικού εμβολιασμού. Ε πως οι Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson έβγαλαν λίγα. Πώς θα αρπάξουν περισσότερα τώρα; Ανά 3 μήνες ΒΑΡΑΜΕ αλλιώς μας κλέβει το κράτος 100 ευρώ και rapid test έτσι για να συνεχίζουν οι μαυραγορίτες του 21ου αιώνα να πλουτίζουν με την βοήθεια του κράτους.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.050 μηνύματα.

08-12-21

20:15
Αυτό ακούγαμε πάντως. Στο μεταξύ το πρωί διάβασα είδηση όπου ο υπουργός Υγείας, Πλεύρης δήλωσε πως η Ελλάδα θα τηρήσει τις γραμμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για 9μηνη διάρκεια. Τώρα στις ειδήσεις των 8 ακούστηκε ότι το πάνε για να έχει διάρκεια ένα τρίμηνο.Δεν λήγουν τα πιστοποιητικά πριν το εξάμηνο μωρέ.![]()
Αυτό μας έλειπε.
Gate4
Επιφανές μέλος

08-12-21

20:30
Άλλο πόσο διαρκεί το πιστοποιητικό άλλο από πότε προτείνουν τρίτη δόση. ΤσιλλΑυτό ακούγαμε πάντως. Στο μεταξύ το πρωί διάβασα είδηση όπου ο υπουργός Υγείας, Πλεύρης δήλωσε πως η Ελλάδα θα τηρήσει τις γραμμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για 9μηνη διάρκεια. Τώρα στις ειδήσεις των 8 ακούστηκε ότι το πάνε για να έχει διάρκεια ένα τρίμηνο.
Αυτό μας έλειπε.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

08-12-21

20:36
Οι 3 μήνες είναι για το πιστοποιητικό νόσησης, όχι του εμβολιασμού.Αντί για 9 μήνες με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές θα πάμε εμείς στους 3 μήνες, για την διάρκεια του πιστοποιητικού εμβολιασμού. Ε πως οι Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson έβγαλαν λίγα. Πώς θα αρπάξουν περισσότερα τώρα; Ανά 3 μήνες ΒΑΡΑΜΕ αλλιώς μας κλέβει το κράτος 100 ευρώ και rapid test έτσι για να συνεχίζουν οι μαυραγορίτες του 21ου αιώνα να πλουτίζουν με την βοήθεια του κράτους.
chester20080
Επιφανές μέλος

08-12-21

21:03
Έχεις κάποια πηγή ή το λες εμπειρικά; Γιατί κι εγώ έχω τέτοιες πληροφορίες και αναρωτιέμαι γιατί δεν το λένε. Το έχεις δει κάπου επίσημα γραμμένο στα συμπτώματα; Θα με βοηθούσες..λεμφαδενοπαθεια παιδια.Ειναι πολυ πιο συχνη στην 3η δοση.Πρηξιμο και πονο στους λεμφαδενες μασχαλης,καποιοι και στον λαιμο χαμηλα,εκει που ειναι η λακουβα του ωμου.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

08-12-21

21:07
Κάθε 6 μήνες
PanMoonlight
Νεοφερμένο μέλος
Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα.

08-12-21

22:28
Μπορώ να ρωτήσω κάτι? Βγήκα θετικός στον κοβιντ σε ράπιντ τεστ από τον ΕΟΔΥ. Απλώς χρειάζομαι το χαρτί της νόσησης αλλά δεν μπορώ να το πάρω. Απο το gov.gr λέει είναι μόνο για μοριακό τεστ...... Γνωρίζετε κάτι παραπάνω? Είναι δυνατόν αφού φαίνεται στο σύστημα υγείας να πρέπει να ξαναβγώ ενώ έχω ήδη κοβιντ και να κάνω και άλλο τεστ? Υπάρχει κάποια λογική σε αυτό.
*Θέλω τη βεβαιώση ότι είμαι θετικός γιατί την χρειάζομαι στην σχολή μου. Γράφουμε πρόοδο και μόνο έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί η απουσία μου.
*Θέλω τη βεβαιώση ότι είμαι θετικός γιατί την χρειάζομαι στην σχολή μου. Γράφουμε πρόοδο και μόνο έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί η απουσία μου.

08-12-21

22:52
Θα έλεγα να τηλεφωνήσεις σε ένα διαγνωστικό κέντρο και να εξηγήσεις την κατάσταση. Αυτοί θα το έχουν αντιμετωπίσει ήδη τις μέρες που ισχύει. Το πιστοποιητικό νόσησης πλέον δίνεται μόνο μετά από PCR γιατί τα ράπιντ α) είναι αναξιόπιστα και β) είχαν βρει τρόπους να τα πλαστογραφούν.Μπορώ να ρωτήσω κάτι? Βγήκα θετικός στον κοβιντ σε ράπιντ τεστ από τον ΕΟΔΥ. Απλώς χρειάζομαι το χαρτί της νόσησης αλλά δεν μπορώ να το πάρω. Απο το gov.gr λέει είναι μόνο για μοριακό τεστ...... Γνωρίζετε κάτι παραπάνω? Είναι δυνατόν αφού φαίνεται στο σύστημα υγείας να πρέπει να ξαναβγώ ενώ έχω ήδη κοβιντ και να κάνω και άλλο τεστ? Υπάρχει κάποια λογική σε αυτό.
PanMoonlight
Νεοφερμένο μέλος
Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα.

08-12-21

22:54
Μα εγώ έκανα εκεί στο ΕΟΔΥΥ. Πως θα μπορούσε να είναι αναξιόπιστο?
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

08-12-21

22:57
Σπάσαν τα κοντέρ σήμερα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 39 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.