Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.317 μηνύματα.

28-12-21

18:01
Εγώ την αλλάζω καθημερινά, κυρίως γιατί μου πάει μεγαλύτερη και πέφτει και την πιάνω συνεχώς να την σηκώσω όταν βγάζω βόλτα τον σκύλο. Γι’αυτό βγαίνω μόνο εξ’άλλου. Αλλά και 1 εβδομάδα να την φοράς το ίδιο αποτελεσματική είναι.Τελικά τι ισχύει;
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

28-12-21

18:02
Πως είσαι σίγουρη ότι είναι το ίδιο αποτελεσματική;Εγώ την αλλάζω καθημερινά, κυρίως γιατί μου πάει μεγαλύτερη και πέφτει και την πιάνω συνεχώς να την σηκώσω όταν βγάζω βόλτα τον σκύλο. Γι’αυτό βγαίνω μόνο εξ’άλλου. Αλλά και 1 εβδομάδα να την φοράς το ίδιο αποτελεσματική είναι.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

28-12-21

18:04
Ελα ναι; Για πες και την ειδικοτητα σου.Εγώ την αλλάζω καθημερινά, κυρίως γιατί μου πάει μεγαλύτερη και πέφτει και την πιάνω συνεχώς να την σηκώσω όταν βγάζω βόλτα τον σκύλο. Γι’αυτό βγαίνω μόνο εξ’άλλου. Αλλά και 1 εβδομάδα να την φοράς το ίδιο αποτελεσματική είναι.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

28-12-21

18:06
Παιδιά μόλις από ειδησεογραφικά σαιτ
Δύσκολα τα πραγματα
Δύσκολα τα πραγματα
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

28-12-21

18:07
Κι εμένα μόνο εδώ είχε πάρει το μάτι μου ότι είναι κομπλέ για πάνω από μία χρήση η ffp2, που το βρήκατε δεν ξέρω.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.317 μηνύματα.

28-12-21

Είπα από όσο ξέρω… Η μητέρα μου δουλεύει στο νοσοκομείο και μου είπε ότι προστατεύουν για 1 εβδομάδα. Μπορεί και να μην ισχύει. Προς τι η προσωπική επίθεση;
Ελα ναι; Για πες και την ειδικοτητα σου.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

28-12-21

Ε το γραψαμε καλε,το ειοαν και στις ειδησεις,.ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ αν οντως ειναι πολυ πιο ηπια.ΜΑΚΑΡΙΘ ΚΑΙ ΕΥΔΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ.Απλα επειδη το συστημα υγειθας ειναι ηδη διαλλυμενο..για αυτο τα εχουν παιξει οι αχρηστοι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν ειναι απο επισημα ιατρικα χειλει αυτο λεμε,ειναι το μπακαλορεα για να μην φαινονται ακριβες αυτες οι μασκες.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗ ΛΕΜΕ.Ολοι οι φαρμακοποιοι που εχω ρωτησει να μου πουν το ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΤΧΕΙ Η ΜΑΣΚΑ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.Ειναι μιας χρησης,απλα για περισσοτερες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕς ΩΡΕς ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.Κι εμένα μόνο εδώ είχε πάρει το μάτι μου ότι είναι κομπλέ για πάνω από μία χρήση η ffp2, που το βρήκατε δεν ξέρω.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

28-12-21

18:09
Και ποιος ενημέρωσε την μητέρα σου; Μπορείς να την ρωτήσεις σε παρακαλώ;Είπα από όσο ξέρω… Η μητέρα μου δουλεύει στο νοσοκομείο και μου είπε ότι προστατεύουν για 1 εβδομάδα. Μπορεί και να μην ισχύει. Προς τι η προσωπική επίθεση;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

28-12-21

18:10
Καμια προσωπικη επιθεση αλλα βαρεθηκαμε να λεγονται οι ιδιες ανακριβειεςς συνεχως επειδη ολοι ειναι ειδικοι και ολοι δεν ρωτουν τα σωστα ατομα και δεν το ψαχνοιυν σοβαρα.Είπα από όσο ξέρω… Η μητέρα μου δουλεύει στο νοσοκομείο και μου είπε ότι προστατεύουν για 1 εβδομάδα. Μπορεί και να μην ισχύει. Προς τι η προσωπική επίθεση;
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

28-12-21

18:14
Αχχχ επεστρεψε ....εκανε προβλεψη ...και εφυγε ξανα
www.kathimerini.gr

Μαγιορκίνης: Θα φτάσουμε τα 12.000 κρούσματα – Δεν υπάρχουν σκέψεις για ενδιάμεσα μέτρα
«Η Όμικρον όπου έχει πάει έχει δημιουργήσει δραματική αύξηση. Κάποια στιγμή θα φτάσουμε τα 10-12.000 κρούσματα. Δεν ξέρουμε πότε, αλλά θα συμβεί. Αυτό που μας απασχολεί είναι η πίεση στο ΕΣΥ», τόνισε ο καθηγητής Επιδημιολογίας, Γκίκας Μαγιορκίνης.
Joji
Επιφανές μέλος

28-12-21

18:14
Εντάξει. Είπα από όσο ξέρω, δεν είπα ότι είμαι ειδικός και παιδιά κάντε ότι σας πω. Απλώς το ανέφερα. Το καλύτερο είναι να αλλάζονται. Εγώ αυτό κάνω.Καμια προσωπικη επιθεση αλλα βαρεθηκαμε να λεγονται οι ιδιες ανακριβειεςς συνεχως επειδη ολοι ειναι ειδικοι και ολοι δεν ρωτουν τα σωστα ατομα και δεν το ψαχνοιυν σοβαρα.
juste un instant
Επιφανές μέλος

28-12-21

18:15
Τουλάχιστον η κοπελιά φοράει μάσκα, έχει εμβολιαστεί... Μακάρι να ήμασταν όλοι έτσι.Καμια προσωπικη επιθεση αλλα βαρεθηκαμε να λεγονται οι ιδιες ανακριβειεςς συνεχως επειδη ολοι ειναι ειδικοι και ολοι δεν ρωτουν τα σωστα ατομα και δεν το ψαχνοιυν σοβαρα.
Το πρόβλημα είναι ποιος ενημέρωσε λανθασμένα την μητέρα της που εργάζεται σε νοσοκομείο.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

28-12-21

18:18
Τα περισσοτερα σαιτ που τις πουλουν δεν ξακαθαριζουν αν ειναι μιας χρησηως ή πολλαπλων συνηθως ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,αν δεν ειναι εντελως ξετσιπωτοι δεν λενε τιποτα.
Υπαρχουν ομως και τα σαιτ που ειναι πιο ''τιμιοι'' ή εξυπνοι και το γραφουν.Ιδου.
www.geapharmacy.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΗ.ΕΙΝΑΙΘ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ.
Τα υπολοιπα ειναι απλα για εμπορικους σκοπους.
Ρε γμτ ας ψαχνεστε λιγο καλυτερα και μαθετε να σκεφτεστε.Φιλικα το λεω.
Υπαρχουν ομως και τα σαιτ που ειναι πιο ''τιμιοι'' ή εξυπνοι και το γραφουν.Ιδου.
ΜΑΣΚΑ Προστασίας KN95 FFP2, Άσπρη - 1 τεμ
Κωδικός προϊόντος: 38185
Η Μάσκα KN95 (FFP2)Υψηλής Προστασίας έχει 5 στρώματα (5- layer protection) και είναι ανθεκτική κατά το 95% των ιών, προδιαγραφών GB2626, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο προφύλαξης για μικρόβια, στερ … Περισσότερα
Η Μάσκα KN95 (FFP2)Υψηλής Προστασίας έχει 5 στρώματα (5- layer protection) και είναι ανθεκτική κατά το 95% των ιών, προδιαγραφών GB2626, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο προφύλαξης για μικρόβια, στερεά και υγρά αερολύματα, σκόνη, μικρά σωματίδια στον αέρα, γύρη, μούχλα, καπνό κλπ.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέτρο προστασίας για τον έλεγχο της εξάπλωσης ορισμένων αναπνευστικών νοσημάτων όπως η λοίμωξη από τον Κορωνοϊό COVID-19.
*Είναι μιας χρήσεως αλλά ενδείκνυται για πολύωρη χρήση.
![]()

Joji
Επιφανές μέλος

28-12-21

18:19
Τα περισσοτερα σαιτ που τις πουλουν δεν ξακαθαριζουν αν ειναι μιας χρησηως ή πολλαπλων συνηθως ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,αν δεν ειναι εντελως ξετσιπωτοι δεν λενε τιποτα.
![]()
ΜΑΣΚΑ Προστασίας KN95 FFP2, Άσπρη - 1 τεμwww.geapharmacy.gr
Εντάξει. Ευχαριστούμε.
juste un instant
Επιφανές μέλος

28-12-21

18:19
Αυτό το θέμα έπρεπε να το έχουμε θίξει νωρίτερα. Ποτέ βέβαια δεν είναι αργά.Τα περισσοτερα σαιτ που τις πουλουν δεν ξακαθαριζουν αν ειναι μιας χρησηως ή πολλαπλων συνηθως ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

28-12-21

18:22
Ποιος αλλος ?Το πρόβλημα είναι ποιος ενημέρωσε λανθασμένα την μητέρα της που είναι και νοσοκόμα.
juste un instant
Επιφανές μέλος

28-12-21

18:25
Καλά από τον Μαυρίκιο το περιμέναμε... Εδώ ήταν πολέμιος της μάσκας στην αρχή της πανδημίας αν θυμάμαι καλά.
Όσο για τον φαρμακοποιό μου που μου λέγε (έως και 5 μέρες) ανάλογα με την χρήση που κανω, του τα' χω μαζεμένα.
Όσο για τον φαρμακοποιό μου που μου λέγε (έως και 5 μέρες) ανάλογα με την χρήση που κανω, του τα' χω μαζεμένα.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

28-12-21

18:30
Ναι σου ειπα,..και εμενα στην αρχη,που ηταν πολυ πιο ακριβες μου ελεγαν αυτα περι 5 μερες,εναλλαξ να την κρεμαω και τρεχαγυρευοπουλε..αλλα λιγο να σκεφτουμε ρε συ καταλαβαθνουμε οτι αυτα ειναι τα μπακαλιστθκα.ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ να μου πουν το ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΑΝ ΤΟΤΕ.Καλά από τον Μαυρίκιο το περιμέναμε... Εδώ ήταν πολέμιος της μάσκας στην αρχή της πανδημίας αν θυμάμαι καλά.
Όσο για τον φαρμακοποιό μου που μου λέγε (έως και 5 μέρες) ανάλογα με την χρήση που κανω, του τα' χω μαζεμένα.![]()
ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

28-12-21

18:32
Τσιλαρετε με τις μάσκες.Ναι τις ffp2 πρέπει να της αλλάζουμε κανονικά καθημερινά.Πηγαιντε πάρτε από το σκρουτζ 100αδα με 35 ευρώ και αφήστε τα κόλπα.
juste un instant
Επιφανές μέλος

28-12-21

18:36
Ακικε; Εσένα ποιος σε ενημέρωσε;Μαν η ζωή μου έχει αξία για μένα και γι αυτό έκανα εμβόλιο, φοράω την εβδομαδιαία μάσκα μου.
Ακικε; Εδώ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.