Guest 896561
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

16-03-22

14:48
Ποιος είπε να μην απαντήσεις; Ο καθένας έχει την άποψή του, το έγραψα και παραπάνω.Bre Ηλια μου σε καταλαβαινω και καλα κανεις και εισαι ειλικρινης και το λες.Δεν ξερω ομως,..μου επιτρεπεις και εγω να το κρινω και να πω την αποψη μου; Τι; ΟΧΙ;ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Ειπες κατι,ειπε ο Λασερ κατι και βασικα σε αυτον απαντησα.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ;Σορυ γμτ..νομιζα οτι μπορουσα!!!!!!!!!!
Έξαλλος εγώ; Καθόλου... Δεν ξέρω αν φάνηκε κάτι τέτοιο, ίσως να είναι παρενέργεια από την τρίτη δόσηΡε κοπελια..την εξαλλοσυνη που σκατα την ειδες; Ειοπε κατι ο Ηλιας και ειπα και εγω την αποψη μου.Αντιθετα τον Ηλια βλεπω εξαλλο.

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

16-03-22

15:19
Καλο είναι σε θέματα παγκόσμιων προβλημάτων να μην έχουμε άποψη κάποιοι .........δεν είναι και όλες σωστές και δέκτες
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα.

16-03-22

15:29
Σχεδόν στεναχωριέμαι. Σχεδόν.Όλοι όσοι εδώ κάναμε την τρίτη δόση είμαστε μια χαρά.
...
Αντίθετα ο Μιχαλολιάκος... είναι διασωληνωμενος.
Σας βάζω λίγο από Αχιλλέα Γραβάνη για την ενημέρωσή σας. Η δική μου αίσθηση από τους μαθητές μου είναι ότι αυτή την εποχή νοσούν πολύ οι ηλικίες 15-25, αλλά αυτό μπορεί να είναι μόνο στη περιοχή μας. Διάβαζα κάπου ότι οι εξάρσεις κρουσμάτων έρχονται σε κύμματα. Μια τα μικρά και οι 40-50 (γονείς), μία οι έφηβοι και οι νέοι. Το Πάσχα φέτος θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

16-03-22

15:30
Παντως εγω σιγουρα εξαλλη δεν ημουν.Ειπα και εγω την αποψη μου.Τοσο απλα.Ποιος είπε να μην απαντήσεις; Ο καθένας έχει την άποψή του, το έγραψα και παραπάνω.
Έξαλλος εγώ; Καθόλου... Δεν ξέρω αν φάνηκε κάτι τέτοιο, ίσως να είναι παρενέργεια από την τρίτη δόση![]()
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

16-03-22

15:54
Στην Δανία πεθαίνουν εμβολιασμενοι πάντως
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.702 μηνύματα.

16-03-22

16:02
Και εγώ βλέπω μια έξαρση κυρίως στους 15-25 το οποίο λογικά σχετίζεται με τις απόκριες και τις σχετικές εκδηλώσεις.Σας βάζω λίγο από Αχιλλέα Γραβάνη για την ενημέρωσή σας. Η δική μου αίσθηση από τους μαθητές μου είναι ότι αυτή την εποχή νοσούν πολύ οι ηλικίες 15-25, αλλά αυτό μπορεί να είναι μόνο στη περιοχή μας. Διάβαζα κάπου ότι οι εξάρσεις κρουσμάτων έρχονται σε κύμματα. Μια τα μικρά και οι 40-50 (γονείς), μία οι έφηβοι και οι νέοι. Το Πάσχα φέτος θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Όμως δεν θα έλεγα ότι η πλειοψηφία των θετικών σελφ τεστ δεν δηλώνονται.
Οι μαθητές το θέλουν για να δικαιολογήσουν απουσία από το σχολείο, οι εργαζόμενοι για να πάρουν άδεια και οι ανεμβολίαστοι για να βγάλουν πιστοποιητικό νόσησης.
Φοιτητές ίσως δεν μπαίνουν στον κόπο αλλά και από αυτούς όσοι έχουν εργαστήρια ή υποχρεωτικές παρακολουθήσεις θέλουν ραπιντ για να δικαιολογήσουν απουσίες.
Για τα λοιπά, ότι υπάρχουν ασυμπτωματικοί που δεν τεστάρονται ισχύει αλλά από την αρχή ίσχυε και ακόμα περισσότερο από όταν ήρθε η Ο.
Πάντως σύντομα θα αλλάξει ο τρόπος μέτρησης, δεν θα τεστάρουμε ασυμπτωματικούς. Μόνο συμπτωματικούς και ευάλωτους.

Πλεύρης: Είμαστε κοντά στην αλλαγή του τρόπου μέτρησης των κρουσμάτων
Ο υπουργός Υγείας μίλησε για μια νέα λογική βάσει της οποίας οι διαγνωστικοί έλεγχοι θα γίνονται πιο στοχευμένα - Σε όσους δηλαδή είναι ευάλωτοι και σε όσους εμφανίζουν συμπτώματα
Ναι, ωστόσο και εκεί πέφτουν.Στην Δανία πεθαίνουν εμβολιασμενοι πάντως
Και κυρίως, τα κρούσματα πήραν την κατηφόρα.
Φαίνεται ότι το BA.2 πικάρει λίγο πιο ψηλά από το κλασσικό Ο αλλά μετά πέφτει ακόμα πιο απότομα.
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα.

16-03-22

16:07
Εκτός αν συνεχίσεις να πηγαίνεις στη δουλειά ή στο σχολείο, οπότε δεν υπάρχουν απουσίες για να δικαιολογήσεις. Ειδικά για τους εμβολιασμένους ή όσους έχουν ξανανοσήσει, δεν υπάρχει ούτε το κίνητρο του πιστοποιητικού νόσησης.Και εγώ βλέπω μια έξαρση κυρίως στους 15-25 το οποίο λογικά σχετίζεται με τις απόκριες και τις σχετικές εκδηλώσεις.
Όμως δεν θα έλεγα ότι η πλειοψηφία των θετικών σελφ τεστ δεν δηλώνονται.
Οι μαθητές το θέλουν για να δικαιολογήσουν απουσία από το σχολείο, οι εργαζόμενοι για να πάρουν άδεια και οι ανεμβολίαστοι για να βγάλουν πιστοποιητικό νόσησης.
back2967
Διάσημο μέλος

16-03-22

16:10
Αν το ξέρεις ότι έχεις γιατί να το κρύψεις και να συνεχίσεις να πηγαίνεις;Εκτός αν συνεχίσεις να πηγαίνεις στη δουλειά ή στο σχολείο, οπότε δεν υπάρχουν απουσίες για να δικαιολογήσεις. Ειδικά για τους εμβολιασμένους ή όσους έχουν ξανανοσήσει, δεν υπάρχει ούτε το κίνητρο του πιστοποιητικού νόσησης.
Ειδικά σε σχολείο που δεν κινδυνεύεις να στραβώσει κανας περίεργος εργοδότης
Guest 896561
Επισκέπτης

16-03-22

16:10
Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά με το «μάσκα παντού»... κάποιες δικές μου προσθήκες:Σχεδόν στεναχωριέμαι. Σχεδόν.
Σας βάζω λίγο από Αχιλλέα Γραβάνη για την ενημέρωσή σας. Η δική μου αίσθηση από τους μαθητές μου είναι ότι αυτή την εποχή νοσούν πολύ οι ηλικίες 15-25, αλλά αυτό μπορεί να είναι μόνο στη περιοχή μας. Διάβαζα κάπου ότι οι εξάρσεις κρουσμάτων έρχονται σε κύμματα. Μια τα μικρά και οι 40-50 (γονείς), μία οι έφηβοι και οι νέοι. Το Πάσχα φέτος θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
- Μάσκα μονή υποχρεωτική στο γυμναστήριο και όταν τρέχεις στον διάδρομο
- Μάσκα τετραπλή σε εξωτερικό αστικό χώρο ή διπλή ΑΚ47 (αυτήν την περίεργη που σε πονάει τα αυτιά), διπλή απλή στην επαρχία (ή μονή περίεργη) και μονή απλή όταν πας για περίπατο στη φύση (εφόσον βέβαια είσαι τελείως μόνος)
- Μάσκα μονή απλή όταν κοιμάσαι στο κρεβάτι (αν είσαι μπακούρι), αν έχεις γκομενέτο διπλή ή την περίεργη
- Για όσους ντυθείτε καρναβάλια μάσκα κάτω από την μάσκα (την αποκριάτικη)
- Το καλοκαίρι μάσκα (θαλάσσης με αναπνευστήρα) υποχρεωτική στις παραλίες
- Για την εστίαση σε εσωτερικούς χώρους πρέπει να βρούμε κάτι, δεν γίνεται ο άλλος ο ανεύθυνος να κατεβάζει την μάσκα για να φάει ή να πιει... προτείνω, λοιπόν, να μας βάζουν ορό με φαγητό και ποτό, ούτως ώστε να μην χρειάζεται να βγάλουμε την μάσκα.
Nina-nana
Διάσημο μέλος

16-03-22

16:12
Γιατί είναι γριπούλα. Γιατί έχεις κουραστεί να κάθεσαι μέσα. Γιατί είσαι εμβολιασμένος και δεν μεταδίδεις. Γιατί δεν είσαι πρόβατο. ΓιατίΑν το ξέρεις ότι έχεις γιατί να το κρύψεις και να συνεχίσεις να πηγαίνεις;
Ειδικά σε σχολείο που δεν κινδυνεύεις να στραβώσει κανας περίεργος εργοδότης

back2967
Διάσημο μέλος

16-03-22

16:25
Τι να σου πω, έχουν περάσει κάποια χρόνια από όταν ήμουν σε εκείνη την ηλικία αλλά στην εποχή μου αν έλεγες σε έφηβο ότι μπορεί να μην πάει σχολείο χωρίς απουσίες θα έκανε πάρτι.Γιατί είναι γριπούλα. Γιατί έχεις κουραστεί να κάθεσαι μέσα. Γιατί είσαι εμβολιασμένος και δεν μεταδίδεις. Γιατί δεν είσαι πρόβατο. Γιατίx: σου όλα. Ξέρω γω?
Nick890
Επιφανές μέλος

16-03-22

16:32
αλλά μετά πέφτει ακόμα πιο απότομα.
Ναι και εγω αυτο νομιζω
----------
ΚΙΝΑ...ελπιζω να το σωσουν αλλιως -->We are fucked
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα.

16-03-22

16:53
Δεν πα να πάνε και στο 1Μ τα κρούσματα; Εάν είναι ασυμπτωματικά, εάν δεν μπαίνουν νοσοκομείο, εάν δεν πεθαίνουν, εάν το περνάνε σε ανοιξιάτικη γρίπη, κανείς δεν νοιάζεται.
Όσο οι εισαγωγές σε νοσοκομείο και οι θάνατοι πέφτουν, τόσο καλύτερα πηγαίνουμε. Κάθονται κάποιοι φοβικοί και μετράνε τα "υποθετικά" κρούσματα, για να ξέρουν πόσοι ακριβώς νόσησαν.
Φοράμε μια απλή μασκούλα σε ΜΜΕ και κλειστούς χώρους. Εάν έχουμε συμπτώματα, πάμε και κάνουμε rapid (3,00€ το έχουν φτάσει). Τα άλλα είναι ιστορίες για το καφενείο.
Όσο οι εισαγωγές σε νοσοκομείο και οι θάνατοι πέφτουν, τόσο καλύτερα πηγαίνουμε. Κάθονται κάποιοι φοβικοί και μετράνε τα "υποθετικά" κρούσματα, για να ξέρουν πόσοι ακριβώς νόσησαν.
Φοράμε μια απλή μασκούλα σε ΜΜΕ και κλειστούς χώρους. Εάν έχουμε συμπτώματα, πάμε και κάνουμε rapid (3,00€ το έχουν φτάσει). Τα άλλα είναι ιστορίες για το καφενείο.
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

16-03-22

17:44
Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά με το «μάσκα παντού»... κάποιες δικές μου προσθήκες:
- Μάσκα μονή υποχρεωτική στο γυμναστήριο και όταν τρέχεις στον διάδρομο
- Μάσκα τετραπλή σε εξωτερικό αστικό χώρο ή διπλή ΑΚ47 (αυτήν την περίεργη που σε πονάει τα αυτιά), διπλή απλή στην επαρχία (ή μονή περίεργη) και μονή απλή όταν πας για περίπατο στη φύση (εφόσον βέβαια είσαι τελείως μόνος)
- Μάσκα μονή απλή όταν κοιμάσαι στο κρεβάτι (αν είσαι μπακούρι), αν έχεις γκομενέτο διπλή ή την περίεργη
- Για όσους ντυθείτε καρναβάλια μάσκα κάτω από την μάσκα (την αποκριάτικη)
- Το καλοκαίρι μάσκα (θαλάσσης με αναπνευστήρα) υποχρεωτική στις παραλίες
- Για την εστίαση σε εσωτερικούς χώρους πρέπει να βρούμε κάτι, δεν γίνεται ο άλλος ο ανεύθυνος να κατεβάζει την μάσκα για να φάει ή να πιει... προτείνω, λοιπόν, να μας βάζουν ορό με φαγητό και ποτό, ούτως ώστε να μην χρειάζεται να βγάλουμε την μάσκα.
Μια είναι η λύση
Guest 896561
Επισκέπτης

16-03-22

20:34
Δεν ανέβασα πυρετό ή κάτι τέτοιο αλλά είχα πολύ αδυναμία και ήμουν κατατονικός πολύ. Τα πόδια μου δεν μπορούσα να πάρω εν ολίγοις, πήρα και ρεπό.πεσμου σε παρακαλω πολυ πως θα εισαι τις επομενες ωρες καποια στιγμη
Guest 881237
Επισκέπτης

16-03-22

21:28
Γενικά στους περισσότερους η τρίτη δόση ήταν οκ . Κι εγώ μόνο ζαλάδα είχα και λίγα δέκατα.
Nick890
Επιφανές μέλος

16-03-22

21:31
Λογω της όμικρον είναι η πάρενεργειες σας μετά τον εμβολιασμό
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

16-03-22

22:14
εμένα παραδόξως η τρίτη δε μου έκανε τίποτα...σε αντίθεση με τη 2η που με θέρισε ModernaΛογω της όμικρον είναι η πάρενεργειες σας μετά τον εμβολιασμό
Guest 881237
Επισκέπτης

16-03-22

22:15
Ki εγώ 2η pfizer ήμουν χαλίααααεμένα παραδόξως η τρίτη δε μου έκανε τίποτα...σε αντίθεση με τη 2η που με θέρισε Moderna
Πυρετό 39 ανέβασα !!!!!!!!!
Nick890
Επιφανές μέλος

16-03-22

22:15
Αμα έχεις τον ιό ,τότε το εμβόλιο ενεργοποιεί φουλ το ανοσοποιητικό σου και βγαίνουν οι πάρενεργειεςεμένα παραδόξως η τρίτη δε μου έκανε τίποτα...σε αντίθεση με τη 2η που με θέρισε Moderna
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.