Μην μου συγχίζεσαι man.Θα μου πάθεις και τίποτα.
Αυτά λέω και εγώ.Μα ακριβώς αυτά.
Οι γιατροί για να προστατευτούν ναι ή οχι;
Εμ Ναι.Δηλαδή οι μάσκες προστατεύουν τους γιατρούς αλλά όχι τους πολίτες;

Απλά δεν φτάνουν για όλους καρδιά μου ,αυτό λέμε.Επικοινωνιακά παίζουν και καλά κάνουν.Εσυ όμως μυαλό διαθέτεις; Δηλαδή λές ότι οι μάσκες προστατεύουν τους γιατρούς αλλά όχι τους πολίτες;

Μήπως θα μας σκοτώσουν κιόλας;
Ξαναλέω εγώ δεν έχω πάρει και ούτε θα φορέσω.Οι γονείς μου όμως πρέπει ,διότι είναι ηλικιωμένοι και μπαίνουν και σε ΜΜΜ και είναι εγκληματικό να μην φορέσουν.Απλά δημόσια δεν μπορούν να πουν φορέστε όλοι διότι δεν υπάρχει επάρκεια καρντιά μου .Το γιατί δεν το καταλαβαίνεις είναι μέγκα πρόμπλεμ.
Όμως γιατί δεν ακούς και τον ΠΟΥ εδώ;
Το 'ότι είναι ένας επικίνδυνος ιός εγώ το έγραψα ή ο ΠΟΥ; Μήπως δεν ξέρεις καρντιά μου τι είναι ο ΠΟΥ;Μήπως δεν ξέρεις καρντιά μου τι έιναι copy;
Έλα γλυκούλη μου ,δες τι είναι copy ,πάτησε και το λινκ να το δεις και δες ποιός λέει ότι είναι ένας πολύ επικίνδυνος ιός.
Εγώ το λέω ή ο ΠΟΥ;
Έλα ,πάτα εδώ .Απο κάτω .Και όμως μπορείς!
Ο ιός έχει εξαπλωθεί σε όλες τις ηπείρους, εκτός της Ανταρκτικής #CNNgrNews
www.cnn.gr
Χαμένα λόγια λοιπόν όποιος μιλάει μαζί σου ,ντεν καταλαβαίνει ,αλλά να χαρείς δεν θα μας πεις εσύ τι θα γράφουμε και ούτε θα πεις ποιός θα γράφει.Αφού δεν διαβάζεις και ντεν καταλαβαίνει ,να μην ντιαβάζει.Όμως το αν θα γράφουμε εδώ δεν θα μας το πεις.
Δεν είναι δική σου δουλειά να μας λες αν θα γράφουμε..Προσωπικά εγώ συνέχεια
copy βάζω και από έγκυρες πηγές.Πιο copy ντεν γίνεται καρντιά μου.Τα παράπονά σου στον ΠΟΥ είπαμε.Αλλά εσύ να μου απαγορεύσεις να βάζω copy ;Πολύ ντεν πάει;
ΟΚ man μου ;Λιγη σοβαρότητα και σκέψη θέλει μόνο και όλα καλά θα πάνε.

Ήμουν σίγουρη βέβαια ότι θα έκανες την κότα στο ερώτημα αφού είναι σαν την κοινή γρίπη γιατί από τα κράτη και τον ΠΟΥ όλα αυτά.Αναμενόμενο.