Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

18-08-20

21:43
Χαίρομαι διότι παραπάνω ο άλλος είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν ένα προιόν που αναγράφεται ως αντισηπτικό έχει άδεια ΕΟΦ και έγραψε και διάφορες άλλες βλάκείες περι αυτού.Είπαμε όμως, σαν αντισηπτικό ΜΟΝΟ με άδεια ΕΟΦ θεωρείται έγκυρο και τα ποσοστά αλκοόλ ΜΟΝΟ με έγκριση ΕΟΦ είναι αξιόπισταΆλλο ένα μήνυμα μέσα στην υπερβολή... Μη μου καταλογίζεις πράγματα που δεν είπα.
Είπα ότι ορθώς ανακαλεστηκαν προϊόντα χωρίς την άδεια του ΕΟΦ και δεν προέτρεψα κανέναν να αγοράζει μη αδειοδοτημένα προϊόντα για αντισηπτική χρήση.
Επίσης είπα ότι οι αλκοολούχες λοσιόν έχουν επίσης άδεια από τον ΕΟΦ, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να μην έχουν την περιεκτικότητα που αναφέρουν στις συσκευασίες τους.
Ναι έχουν άδεια απο τον ΕΟΦ αυτό σου λέω με τα ποσοστά αλκοολ αλλά δεν αναγράφουν ότι έχουν αντισηπτική δράση μάλιστα λένε για μασαζάκι...

Παραπάνω έβαλα λίνκ που έλεγε ότ τα αντισηπτικά θεωρούνται ΦΑΡΜΑΚΑ απο τον ΕΟΦ.
Τα συμπερασματα δικά σου.
Εγώ έβαλα τι αναγράφουν οι λοσιόν και τι λέει ο ΕΟΦ.
Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω,αλλα το σίγουρο είναι ότι ένα προιόν όσα ποσοστά αλκοόλ και να γράφει όση αντισηψία και να λέει ότι κάνει αν δεν έχει έγκριση ΕΟΦ είναι ΑΚΥΡΟ.
Αυτό σκοτώνομαι τόση ώρα και λέω.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

18-08-20

22:45

Οι επιστήμονες φταίνε…
Πολιτική & Οικονομία - Για τη θεωρία ότι δεν φταίνε οι συνωμοσιολόγοι για τις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά οι επιστήμονες με τις «απαράδεκτες αντιφάσεις τους».
Η επιμονή του συνωμοσιολόγου κόντρα σε κάθε λογική και επιχείρημα προσομοιάζει της ψυχοπαθολογίας και όχι της απλής αμορφωσιάς. Η ισχύς του δεσμού που αναπτύσσει ο συνωμοσιολόγος με το εκάστοτε σενάριο μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο μέσα από την κάλυψη μιας εσωτερικής ανάγκης, και για αυτό εντελώς διαφορετικά σενάρια για εντελώς διαφορετικά πράγματα τείνουν να κάνουν clustering στους ίδιους ανθρώπους.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

20-08-20

07:28

Κορονοϊός: Lockdown σε Μύκονο και Χαλκιδική από την Παρασκευή
Λόγω αυξημένων κρουσμάτων.

Κορονοϊός: 17χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ειδική κάψουλα στο Βενιζέλειο
Η μεταφορά του έγινε σε ειδική κάψουλα αρνητικής πίεσης, καθώς πρόκειται για περιστατικό που εξετάζεται για Covid-19

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

20-08-20

08:52
Δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχει κορονοιός ούτε ο Κασιδιάρης είπε τέτοιο πράγμα, απλά είπε ότι είναι λάθος ο τρόπος που τον αντιμετώπισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

20-08-20

13:53
Τα πανω ισχύουν και χιαστί...Η πλάκα με τους συνομωσιολογους είναι οτι απο την μια λένε οτι δεν είναι θανατηφόρος ο ιος και λίγο μετα οτι... το κανουν για να μας εξοντώσουν και να μειώσουν τον πληθυσμο.
Ή παλι λένε δεν υπάρχει ιος, δεν έπαθε τίποτα κανένας συγγενής μου και μετα λένε βεβαιως και υπαρχει, το προφήτευσε ο Αυγουστίνος...![]()


20-08-20

15:56
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

20-08-20

20:00
Ο μόνος που έχω ακούσει να λέει ευθέως ότι δεν υπάρχει είναι ο Τράγκας, εγώ δεν είμαι της σχολής Τράγκα συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λέει αλλά δεν ταυτίζομαι.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

20-08-20

20:11

Ένα απλό σχέδιο απαλλαγής από τους επικίνδυνους ψεκασμένους
Πολιτική & Οικονομία - Ο Μάνος Βουλαρίνος γράφει για τους επικίνδυνους ψεκασμένους συμπολίτες και μοιράζεται ένα σχέδιο αντιμετώπισης
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

20-08-20

21:18

Σχολεία: Υποχρεωτική μάσκα και στα νηπιαγωγεία - Ποια είναι η κατάλληλη για τα παιδιά
Η Νίκη Κεραμέως ανέφερε πως οι λοιμωξιολόγοι εισηγήθηκαν να χρησιμοποιείται η μάσκα σε όλες τις σχολικές βαθμίδες και το υπουργείο Παιδείας το αποδέχθηκε. Ποια μέτρα θα εφαρμοστούν στα σχολεία.

θα βάλουν στα παιδιά του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου να φοράνε μάσκα.... η επιτροπή λοιμώξεων μίλησε...
το ότι είναι ηλίθιο το μέτρο αυτό νομίζω το καταλαβαίνετε όλοι δε χρειάζεται να σας το αιτιολογήσω..
οι ΩΡΛ θα κάνουν πάρτυ το χειμώνα παιδιά. :O.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

20-08-20

21:38
Πως και δεν είσαι στην επιτροπή λοιμώξεων Φώκο; Γιατί χάνεται ενα τόσο μεγαλο μυαλό; Θα τους εξηγουσες ποσο χρήσιμα είναι τα μικρόβια... και ποσο αυξάνει η ζωή των ανθρώπων με αυτά... 

fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

20-08-20

21:46
Κ να ταν μονο αυτός... Γενικά αδικούνται πολλοι εστεκιτες σε αυτη την πανδημία (αυτοί κ ο Σκαρλάτος), θα μπορούσε βα ειχε ληξει το παραμυθι καιρό τωρα.Πως και δεν είσαι στην επιτροπή λοιμώξεων Φώκο; Γιατί χάνεται ενα τόσο μεγαλο μυαλό; Θα τους εξηγουσες ποσο χρήσιμα είναι τα μικρόβια... και ποσο αυξάνει η ζωή των ανθρώπων με αυτά...![]()
Οσο για τις μάσκες των παιδιών, έγκριση εοφ θα έχουνε ή θα μπαίνουν με οτι ναναι;
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

20-08-20

21:46
Έχουμε τον γίγαντα Σύψα, ο άλλος ο Τσιόδρας ο Άγιος που εξαφανίστηκε και γιατί δεν βγαίνει να διαφημίσει τις μάσκες και να τις προτείνει υποχρεωτικά?
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

20-08-20

21:52
Κ να ταν μονο αυτός... Γενικά αδικούνται πολλοι εστεκιτες σε αυτη την πανδημία (αυτοί κ ο Σκαρλάτος), θα μπορούσε βα ειχε ληξει το παραμυθι καιρό τωρα.
Οσο για τις μάσκες των παιδιών, έγκριση εοφ θα έχουνε ή θα μπαίνουν με οτι ναναι;
Φιλε μου ο Πανεπιστημιακός χώρος της Ελλάδας είναι οικογενειακοκρατικός σέβομαι ορισμένους αλλά η πλειοψηφία τους έχουν ακαδημαϊκές γνώσεις και δε ξέρουν να εξετάζουν έναν ασθενή (πρέπει να το δείς για να το καταλάβεις)Πως και δεν είσαι στην επιτροπή λοιμώξεων Φώκο; Γιατί χάνεται ενα τόσο μεγαλο μυαλό; Θα τους εξηγουσες ποσο χρήσιμα είναι τα μικρόβια... και ποσο αυξάνει η ζωή των ανθρώπων με αυτά...![]()

Ουσιαστικά αυτό που θα κάνουν οι φίλοι μας οι λοιμωξιολόγοι είναι να αντιγράψουν την Ιταλία...οτι θα εφαρμοσουν στην Ιταλία θα το εφαρμόσουν στην Ελλάδα. Το ότι τα δημόσια σχολεία της Ελλάδας είναι μέσα στην μπόχα οι τουαλέτες βρωμάνε και ούτε χαρτί υγείας δεν έχουν δε το κοιτάνε αυτοματα θα το γυρίσουν στην αλλη πλευρά. Φαντάζομαι στην Ιταλία δεν έχουμε τα χάλια της Ελλάδας στην υγιεινή.
θεωρώ αδύνατο σε παιδιά αυτής της ηλικίας να φοράνε μάσκα όσο κάνουν μάθημα με το σωστό τρόπο. Λόγικα θα δοθεί οδηγία και για αντισηπτικό όσο μπαίνουν και βγαίνουν από την αίθουσα όποτε εκτός από τους ΩΡΛ θα κάνουν πάρτι και οι δερματολόγοι.
Επίσης αδύνατο να δώθούν οι σωστές μάσκες στην σωστή ποσότητα σε κάθε μαθητή οποτε θα προτείνουν την απλή υφασμάτινη που θα την πλένει ο γονεάς συνεπώς (μικρό το όφελος)
Η επιτροπή λοιμώξεων βάζει τα μέτρα με βάση τα πρωτόκολλα ούτε σοβαρή ερευνα με βάση τα ελληνικά δεδομένα δεν έκαναν ούτε σκοπό έχουν να κάνουν.
σωστό και αυτό που θα εφάρμοζα είναι:
Προτάσεις φώκος αν ήταν η επιτροπή λοιμώξεων
θα ήταν 15 μελής τάξεις με πρωί απογευμα εκ περιτροπής. Θερμομέτρηση και περιορισμός των παιδιών που είναι αρρωστα στο σπίτι (οπου θα συμμετέχουν στο μάθημα με τηλεκπαίδευση).
1 μαθητής ανά θρανιό και σαπούνι και νερό στις τουαλέτες και στα μπάνια (δε θα βαζα καθόλου αντισηπτικά) και καθόλου μάσκα... δε μπορούν να την χρησιμοποιήσουν σωστά ότι εκπαίδευση και να λάβουν.
Επίσης θα καταργούσα το μαθημα της γυμναστικής .... το να μπαίνουν ιδρωμένα χαζόπαιδα μετά την γυμναστική για μάθημα είναι η χαρά του κορονοιού και των άλλων μικροβίων.
Διορισμός μιας νοσηλεύτριας/της ΠΕ ή ιατρό ανά σχολεία που θα κρίνει ανά περίπτωση και ανά τόπο. (με τα λεφτά που δώσανε απλόχερα στους ιατρούς που καθόμασταν και τεμπλελιάζαμε πριν λίγους μήνες ανετα διορίζανε υγειονομικό προσωπικό στα σχολεία για όλη την Ελλάδα).
Πείτε μου αν αυτές οι προτάσεις που έκανα τώρα είναι κακές ή καλές και να τις συγκρίνετε με αυτά που θα πουν σε λίγες μέρες και θα εφαρμόσουν..
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

20-08-20

21:52
Αυτός ο Σκαρλάτος πολύ γέλιο αλλά και δημόσιος κίνδυνος...Κ να ταν μονο αυτός... Γενικά αδικούνται πολλοι εστεκιτες σε αυτη την πανδημία (αυτοί κ ο Σκαρλάτος), θα μπορούσε βα ειχε ληξει το παραμυθι καιρό τωρα.
Βέβαια ζούνε ανάμεσα μας και κοντά μας...
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.385 μηνύματα.

21-08-20

00:17
![]()
Ένα απλό σχέδιο απαλλαγής από τους επικίνδυνους ψεκασμένους
Πολιτική & Οικονομία - Ο Μάνος Βουλαρίνος γράφει για τους επικίνδυνους ψεκασμένους συμπολίτες και μοιράζεται ένα σχέδιο αντιμετώπισηςwww.athensvoice.gr
Πολύ ωραίο κείμενο!! Το ευχαριστήθηκα


Σχετικά με το εμβόλιο που θα έρθει στη χώρα μας στο τέλος του χρόνου ποιες είναι οι σκέψεις σας;
Θα το κάνετε;
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

21-08-20

00:19
Λογικά ναι αν και το πρωτο δεν πιστεύω να είναι και τόσο τελειοποιημένο. Πιστεύω όμως οτι αυτό θα προορίζεται σε γιατρούς και ευπαθή ατομα. Εμείς θα πετύχουμε μια πιο βελτιωμένη εχδοχη.
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.385 μηνύματα.

21-08-20

00:27
Η πρώτη και η δεύτερη δόση πιστεύω κι εγώ ότι θα εξαντληθεί στις ομάδες που ανέφερες. Λογικά από την τρίτη δόση κι έπειτα θα μπορούν να εμβολιαστούν σταδιακά και όσοι απο μας το επιθυμούν.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

21-08-20

00:30
Για τις μάσκες στις μικρές ηλικίες τι πιστεύεις; Εγώ υποπτευομαι οτι το κανουν κυρίως για να προστατέψουν αλλά παιδιά που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και θέλουν να πηγαίνουν σχολείο.
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.385 μηνύματα.

21-08-20

00:42
Για τις μάσκες στις μικρές ηλικίες τι πιστεύεις; Εγώ υποπτευομαι οτι το κανουν κυρίως για να προστατέψουν αλλά παιδιά που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και θέλουν να πηγαίνουν σχολείο.
Συμφωνώ σε αυτό, αλλά δυστυχώς είναι δύσκολη η εφαρμογή του στην πράξη. Πώς να πειθαρχήσει ένα τόσο μικρό παιδί για τόσες ώρες; Προσωπικά αν είχα παιδί σε νηπιακή ηλικία δε θα το πήγαινα στο σχολείο φέτος.
Μία πολύ καλή τακτική, όπως ανέφερε και ο fockos παραπάνω, θα ήταν η δημιουργία μικρότερων τμημάτων και να κάθεται το ένα παιδί σε απόσταση από το άλλο. Αλλά αυτό προϋποθέτει την πρόσληψη περισσότερων εκπαιδευτικών που απο ότι φαίνεται είναι μία κίνηση που το κράτος δεν προτίθεται να υλοποιήσει. Στην Ιταλία πάντως έτσι θα λειτουργήσουν και φορώντας παράλληλα και μάσκες. Σε μία μικρή αίθουσα με 25 άτομα πώς θα προστατευτούν ακόμη και με μάσκες;
Θέλει απόσταση... το πιο σημαντικό. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη για τη λειτουργία των σχολείων με τέτοια επιδημιολογικά δεδομένα. Μακάρι να διαψευστώ.
Τάξη στην Ιταλία:
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

21-08-20

01:00
Κάτι μου λέει μέσα μου οτι αρκετοί γονεις θα πράξουν ανάλογα. Απο φόβο για τα παιδιά τους ή απο φόβο μήπως κολλήσουν και αλλά μέλη της οικογένειας τους.Συμφωνώ σε αυτό, αλλά δυστυχώς είναι δύσκολη η εφαρμογή του στην πράξη. Πώς να πειθαρχήσει ένα τόσο μικρό παιδί για τόσες ώρες; Προσωπικά αν είχα παιδί σε νηπιακή ηλικία δε θα το πήγαινα στο σχολείο φέτος.
Βέβαια, απο την αλλη ποτε δεν ξέρεις. Τα παιδιά μας εκπλησουν συνεχώς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.