αυτο εγραψα κι εγω νωριτερα.Μιλανε για ελευθεριες τη στιγμη που η ζημια δηλαδη το να αρρωστησει ο μισος πληθυσμος και να πεθανει ηταν κατωτερο του να βγει καποιος μια βολτα,γινεται αντισταθμιση υπερ 2 αγαθων ελευθεριας και δημοσιας υγειας και προστασιας της και φυσικα το πιο ευθραυστο προστατευεται περισσοτερο.
Εκει δεν μπορεις να πεις οτι εχασα την ελευθερια μου γιατι αυτο το αγαθο που σωζεται τελικα η δημοσια υγεια ειναι σαφως μεγαλυτερο ειναι σαφως βαρυτερο σε σχεση με την προσωπικη ελευθερια του καθενος.
Και δεν ειδα τοσο κλεισιμο ελεος,ολοι εξω ειναι και με αμαξια κιολας.Συγνωμη ολοι αυτοι που πανε?
Μην τρελαθουμε κιολας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2020
καταλαβα νταξει εγω μιλαω για κατι παγκοσμιο και εσυ μου λες κουλη
να σου πω και κατι?απορω ποιες ελευθεριες τους περιοριστηκαν?το να μην πανε καπου μακρια?γιατι και παλι βγαινουν γιατι και παλι αυτοι που ειναι συνηθισμενοι στο κατι αλλο,δεν νομιζω να το εχασαν αυτο.
Και μιλανε ατομα για ελευθεριες εκ του ασφαλους,με οικονομικη σταθεροτητα.
Που πηραν επιδοματα που πηραν τα παντα και παλι τους περιοριστηκε η προσωπικη ελευθερια.ΣΕ ΤΙ?
Στο να μην κερατωσουν?
Γιατι σιγα και πρωτα μην εισαστε αθλοπαιδιες ξερω γω οι περισσοτεροι τουλαχιστον μιλαω γενικα μια χαρα ηταν τακτοποιημενοι στις ζωες τους.
γινεται αντισταθμιση 2 εννομων αγαθων γιαυτο και λαμβανονται τοσο αυστηρα μετρα.
Επιτρεπεται απο τον ποινικο κωδικα δειτε
"Στο ποινικό δίκαιο, η διακινδύνευση και η βλάβη, αποτελούν δύο διαφορετικά μεγέθη, τα οποία ναι μεν δεν αλληλοσυγκρούονται, στις περιπτώσεις που η διακινδύνευση επιφέρει ταυτόχρονη βλάβη του εννόμου αγαθού, ωστόσο, είναι ανεξάρτητα και διακριτά το ένα από το άλλο. Ρητά από το γράμμα του νόμου, αξιώνεται για την θεμελίωση του εγκλήματος η ύπαρξη ζημίας, και συνεπώς, όταν αυτή δεν υπάρχει, η ανάληψη κινδύνου από μόνη της δεν είναι ικανή να στοιχειοθέτησει το έγκλημα, όσο κατάφωρη και αν είναι η καταστρατήγηση των κανόνων επιμελούς διαχείρισης, όσο πρόδηλη ή προκλητική και αν είναι η κακοδιαχείριση που το υποκείμενο ασκεί."