Respect friend. Respect in your honor.
Θα μπορούσες να μας διαφωτίσεις, με την γνώμη σου. Ετσι απλά.
Και δίχως μεγάλες κουβέντες.
Αναρωτιέμαι γιατί αποφεύγεις να μας πεις την γνώμη σου.
Εκτός και αν το αντικείμενο σου είναι διαφορετικό και δεν έχει καμία σχέση με τα ιατρικά, όπως με τους περισσότερους ειδικούς εδώ μέσα, που ο ένας γελάει, ο άλλος βρίζει και η άλλη βρίζει όχι μόνο ο ένας.
Η αυτοκυριαρχία και η μακροθυμία, είναι χαρακτηριστικό δυνατών χαρακτήρων.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Απριλίου 2021
Αγαπητέ φίλε Μάξιμε,
Το λάθος της προσέγγισής σου είναι ότι πιστεύεις πως αυτές οι "ιατρικές πληροφοριές" είναι κάποιο επτασφράγιστο μυστικό και εμείς οι μη-γιατροί και κατα συνέπεια κοινοί θνητοί δεν έχουμε πρόσβαση σε αυτές, και κατά συνέπεια κρεμόμαστε από τα μπιρμπόλια του Φόκου για να λάβουμε αυτή τη Θεία Γνώση.
Ακου φίλε! Τα λάθη μου, με έχουν κάνει να αμφιβάλω για όλες τις πληροφορίες που έρχονται.
Δηλαδή, αμάσητα δεν καταπίνω πια. Σε αντίθεση με όσους απο εσάς, αντλείτε μία πληροφορία στο διαδίκτυο και τρέχετε να μας ενημερώσετε.
Σκασίλα μου μεγάλη, (και δέκα παπαγάλοι, τραγούδαγαν τα παιδιά μου), αν η Χιλή, η Βραζιλία, η Ινδία και η χώρα του ποτέ, αν κάνουν ή όχι εμβόλιο. Ούτε και η απίθανη ξεχασμένη χώρα στα βάθη της Αφρικής αν δεν είναι ενταγμένη στις χώρες που δεν έχουν κρούσματα, γιατι δεν τρέχει το σύστημα εκεί.
Ολοι εσείς, δεν μπαίνετε στον κόπο να μας εξηγήσετε το παραμικρό.
Απλά, ο φόβος σας είναι σε τέτοιο βαθμό, ώστε να έχετε τέτοια έπαρση ενημερώνοντας μας.
Επιπλέον φαίνεται να πιστεύεις πως ατομικοί συλλογισμοί του Φώκου
Ο Φόκος, έχει την δυνατότητα να αναλύσει κάποιες πληροφορίες, σε απίστευτο βαθμό καλύτερα απο εσένα και όσους γράφουν την μεγάλη γνώμη τους εδώ.
και του Σκληρού σου Δίσκου με κάποιο τρόπο αντικρούουν γεγονότα και επιστημονικά δεδομένα.
Εγώ είπα πως είμαι πειραγμένος. Μη λαμβάνεις υπ' όψι σου αυτά που γράφω.
Προτού απαντήσω στην ερώτησή σου ωστόσο, για άλλη μια φορά θα σε ενθαρύννω, παρά την προχωρημένη ηλικία σου, να μη φοβάσαι την τεχνολογία και να χρησιμοποιείς και εργαλεία φτιαγμένα από κοινούς θνητούς, όπως το γκουγκλ. Ως προς την ερώτησή σου, την απάντησή σου θα την βρεις στον ακόλουθο σύνδεμο (λινκ, απλά κάνεις κλικ πάνω του. Μη τρομάξεις αν δεις κινούμενη εικόνα). Αν τα αγγλικά είναι το πρόβλημα, μπορώ να στο μεταφράσω με ένα εύλογο κόστος (Σημειωτέον μένω Νορβηγία όποτε η εργατοώρα είναι αρκετά ακριβότερη σε σχέση με Ελλάδα).
Μεγάλε παντογνώστη! Θα κάνω μαζί σου ένα Ανατολίτικο παζάρι.
Αυτός που θα μεταφράσει σε περισσότερες γλώσσες απο τους δυο μας, θα είναι και αυτός που θα κερδίσει στο παζάρι.
For those who think it's easier to annoy you than to Google 'Pfizer vaccine efficacy calculation' themselves.
letmegooglethat.com