Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

06-05-21

08:57
Εδώ μας δίνουν 3 ώρες άδεια για να πάμε να κάνουμε το εμβόλιο. Κάποιοι πήραν αναρρωτικη μετά την 2η δόση για 1 μέρα γιατί ανέβασαν πυρετό. Εγώ θα κάνω την άσκηση μου και αν ανεβάσω πυρετό ανέβασα.Εδώ στην Ελλάδα άκουσα πως οι υγειονομικοί ζητούσαν τρεις μέρες άδεια για να δεχτούν να εμβολιαστούν. @fockos ισχύει;
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

06-05-21

09:29
Ωραίο άρθρο απ' τον Αύγουστο 2020 ...το βάζω γιατί παρατήρησα ότι ως Έλληνες έχουμε την τάση να ξεχνάμε γρήγορα
www.google.com
Ο ΠΟΥ είναι αντιεμβολιαστης

WHO warns coronavirus vaccine alone won't end pandemic: 'We cannot go back to the way things were'
World leaders and the public must learn to manage the virus and make permanent adjustments to their daily lives to bring the virus down to low levels, the WHO said.
Ο ΠΟΥ είναι αντιεμβολιαστης

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

06-05-21

09:47
Πως γινεται να κανεις το 2nd shot της Pfizer 4 μηνες μετα?? Θα ειναι Effective;;Σήμερα επένδυσα σε κρυπτο. Ανοιγω τους ορίζοντες μου.
Για να μη ξεφύγω και από το θεμα, μετά από 4 μήνες έκλεισα επιτέλους την 2η δόση του εμβολίου για την επόμενη εβδομάδα. Όσους έχω ρωτήσει που έκαναν την 1η δόση είχαν ένα σωρό παρενέργειες. Εγώ καμιά. Θα ακολουθήσω την ίδια τακτική και με την 2η δόση. ΗΙΙΤ και βάρη αμέσως μετά το εμβόλιο![]()
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-05-21

10:18
Το μυαλό σου είναι μάλλον.Ο ΠΟΥ είναι αντιεμβολιαστης![]()

fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

06-05-21

10:18
Στην πρώτη δόση δε κατάλαβα τίποτα μετά τη δέυτερη δόση ανέβασα πυρετό 38.5C μυαλγίες, ρίγος και υπνηλία που κράτησε περίππου 12 ώρες.....
Αντισώματα είχα περίπου 2831U/ml 2 βδομάδες μετά τη δεύτερη ενώ 1 μήνα μετά την πρώτη δόση 32,48U/ml και τέλη του μήνα κάνω αντισώματα στο τρίμηνο για να δούμε αν είναι σε πτωτική πορεία....
Όσοι είχαν συμπτωματολογία είχαν κατά βάση παραπάνω αντισώματα.....
Πάρα πολλοί είχαν συμπτωματολογία στην δεύτερη δόση ενώ πολλοί δεν είχαν τπτ οι δεύτεροι κατά βάση δεν ανέπτυξαν αντισώματα).... πάνω από 600
Από συμπτωματολογία είχαμε από τπτ εώς συμπτώματα που ταίριαζαν σε άσηπτη μηνιγγίτιδα... ενώ μπροστά μου έγινε και ένα επεισόδιο σπασμών (που δεν ήταν αλλά δε το είπα).... δε ξέρω ως τι καταγράφηκε αλλά αν καταγράφηκε ως σπασμούς ήταν λάθος ...
στις 22 του μηνός είμαι υπεύθυνος εμβολιασμού ξανά και θα σας πω εντυπώσεις....
Αντισώματα είχα περίπου 2831U/ml 2 βδομάδες μετά τη δεύτερη ενώ 1 μήνα μετά την πρώτη δόση 32,48U/ml και τέλη του μήνα κάνω αντισώματα στο τρίμηνο για να δούμε αν είναι σε πτωτική πορεία....
Όσοι είχαν συμπτωματολογία είχαν κατά βάση παραπάνω αντισώματα.....
Πάρα πολλοί είχαν συμπτωματολογία στην δεύτερη δόση ενώ πολλοί δεν είχαν τπτ οι δεύτεροι κατά βάση δεν ανέπτυξαν αντισώματα).... πάνω από 600
Από συμπτωματολογία είχαμε από τπτ εώς συμπτώματα που ταίριαζαν σε άσηπτη μηνιγγίτιδα... ενώ μπροστά μου έγινε και ένα επεισόδιο σπασμών (που δεν ήταν αλλά δε το είπα).... δε ξέρω ως τι καταγράφηκε αλλά αν καταγράφηκε ως σπασμούς ήταν λάθος ...
στις 22 του μηνός είμαι υπεύθυνος εμβολιασμού ξανά και θα σας πω εντυπώσεις....
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-05-21

10:28
Σημασία έχει ότι το 100% των εμβολιασθέντων ούτε θα νοσήσει βαριά ούτε θα πεθάνει από Κοβιντ. Ουσιαστικά προστατεύει τον εαυτό του για 6 με 9 μήνες.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

06-05-21

10:29
Α δεν ξέρω, εγώ εξέφρασα μια γνώμη του ΠΟΥ που δεν θέλει τα εμβόλια ως την μόνη λύση ....εγώ ακολουθώ ότι λένε οι ειδικοί μας εδώ στην Ελλάδα που ξέρουν τι κάνουν .Το εμβόλια θα είναι η μόνη λύση ....για να δούμε που θα μας φτάσει αυτόΤο μυαλό σου είναι μάλλον.![]()

juste un instant
Επιφανές μέλος

06-05-21

10:31
Α συγνώμη. Εγώ νόμισα ότι είπες πως ο ΠΟΥ είναι αντιεμβολιαστής.Α δεν ξέρω, εγώ εξέφρασα μια γνώμη του ΠΟΥ που δεν θέλει τα εμβόλια ως την μόνη λύση ....εγώ ακολουθώ ότι λένε οι ειδικοί μας εδώ στην Ελλάδα που ξέρουν τι κάνουν .Το εμβόλια θα είναι η μόνη λύση ....για να δούμε που θα μας φτάσει αυτό![]()

O ΠΟΥ είπε κι άλλες φορές ότι ο εμβολιασμός είναι το προαπαιτούμενο αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

06-05-21

11:33
Κικίλιας: Τέλος Μαΐου θα μπορούν να κάνουν όλα τα εμβόλια οι ηλικίες 30 - 44 (newsit.gr)
Τέλη Μάη μπορείτε να δηλώσετε όλα τα εμβολια.

Τέλη Μάη μπορείτε να δηλώσετε όλα τα εμβολια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
στο δικό μου κλάδο όχι.....Εδώ στην Ελλάδα άκουσα πως οι υγειονομικοί ζητούσαν τρεις μέρες άδεια για να δεχτούν να εμβολιαστούν. @fockos ισχύει;

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

06-05-21

12:25
Πιστοποιητικό εμβολιασμού εντός των συνόρων δεν πρόκειται να εφαρμοστεί στη χώρα μας. Το 40% της χώρας μας είναι αντιεμβολιαστές (είτε όλων, είτε των μη μοριακών) και ένα τέτοιο ισοδυναμεί με πολιτική αυτοκτονία. Αν ήθελαν θα το είχαν εφαρμόσει ήδη.Προτιμώ το πιστοποιητικό χίλιες φορές παρά να με υποχρεώνουν σε καραντίνα.
Nick890
Επιφανές μέλος

06-05-21

14:05
Και εσύ επηρεαζεσαι από αυτό τζουστ ....
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

06-05-21

15:16
Ετσι ακριβως.Εμβολιο οσο το δυνατον πιο γρηγορα ,καφεδαρες εξω και αρνητες-ψεκασμενοι στις μεθ!Βρε εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα άμα αρχίσουν να πεθαίνουν οι αντιεμβολιαστές. Όσο νωρίτερα πεθάνουν ή νοσήσουν βαριά (αυτοί μπορεί και να πειστούν), τόσο καλύτερα για όλους μας.
...
Δεν θα έχει τίποτα για δύο εβδομάδες εκτός κι αν προλάβετε κάτι μέχρι το βράδυ.
![]()
Φρενίτιδα με τα ραντεβού στην Αττική – Εξαντλήθηκαν για δύο εβδομάδες | in.gr
Εντός Αττικής τα μόνα διαθέσιμα ραντεβού είναι αυτά με το εμβόλιο της AstraZeneca, τα υπόλοιπα έχουν εξαντληθεί για το συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο.www.in.gr
ag97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο ag97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα.

06-05-21

15:42
χωρις να εκτιμω καμια απο τις 2 κατηγοριες το να ευχεσαι ΜΕΘ σε συμπολιτες σου ειναι αρρωστο .. φιλικα στο λεω.Ετσι ακριβως.Εμβολιο οσο το δυνατον πιο γρηγορα ,καφεδαρες εξω και αρνητες-ψεκασμενοι στις μεθ!
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

06-05-21

15:49
Δεν ευχομαι τιποτα και σε κανεναν.Την καταληξη που θα εχουν δυστυχως οι ψεκασμενοι λεω και την πραγματικοτητα που θα εχουμε τους επομενους μηνες.χωρις να εκτιμω καμια απο τις 2 κατηγοριες το να ευχεσαι ΜΕΘ σε συμπολιτες σου ειναι αρρωστο .. φιλικα στο λεω.
Guest 190013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-05-21

16:48
Ε ντάξει όχι και μάγκας ο @juste un instant . Λοιμωξιολόγος δε ξέρω, έτσι διατείνεται.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

06-05-21

16:49
Δεν θα σου πω αυτό που σου αξίζει... χμμμ!Αν ο ιός θελήσει πιο νέο αίμα, ίσως αλλά συνήθως χτυπάει γεροξεκούτηδες ανεγκέφαλους.
Αλλά, θα σου πω αυτό που θα σου έλεγε ο παππούς μου.
Δε ντρέπεσαι ΡΕ γαϊδούρι...

Είναι κάτι τετράποδα, που δε ντρέπονται καθόλου, ότι και αν κάνουν.
Δε θα μπορούσα να κάνω την δουλειά που κάνεις γράφοντας και στα κόκκινα τρολάροντας συνεχώς, ούτε για πολλά - πολλά χρήματα αν μου έδιναν αμοιβή.Καλύτερα έτσι γιατί αυτοί κοστίζουν περισσότερο στο δημόσιο![]()
Εσύ, δεν γνωρίζω τους λόγους που σε ωθούν να γράψεις τόσο ξεδιάντροπα προκλητικά.
Να είσαι σίγουρος οτι με αυτά που γράφεις, προκαλείς κάποιους να κάνουν σκέψεις, σχετικά με το τι θα έπρεπε να έχει γίνει και γιατί να μην γίνει κάπου εκεί στο μέλλον.Iσως είναι ευκαιρία να αναπτύξουμε κι άλλους τομείς εκτός από τον τουρισμό...![]()
Επίσης, τόσο στοχευμένα που γράφεις, δεν θα μπορούσα να σε πω απερίσκεπτο.
Αρα, είναι ειδική περίπτωση η δική σου.
Και κάπου εκεί στα χρόνια που πέρασαν τα αρχαία, έλεγαν οτι Ελλην είναι <<ο έχων την Ελληνικήν παιδείαν>>.
Εσύ Βασίλη, μάλλον δεν ξέρεις τίποτα σχετικά με την Ελληνική παιδεία.
Και αυτό γιατι στην Ελλάδα, υπάρχει και η λέξη σεβασμός, την οποία με αυτά που γράφεις, δείχνεις να αγνοείς παντελώς.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και γιατί κάποιοι αγωνίζονται να αποδείξουν οτι μετά απο εμβολιασμό, δικά τους πρόσωπα πέθαναν;Σημασία έχει ότι το 100% των εμβολιασθέντων ούτε θα νοσήσει βαριά ούτε θα πεθάνει από Κοβιντ. Ουσιαστικά προστατεύει τον εαυτό του για 6 με 9 μήνες.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

06-05-21

16:53
Αγαπαμε τζουστ και νικο
juste un instant
Επιφανές μέλος

06-05-21

16:55
Αγαπάμε όσους κανουν πραγματικό αγώνα υπέρ του εμβολιασμού. Μόνο αυτοί ξέρουν να αγαπούν πραγματικά και να μεριμνούν για τους συνανθρώπους τους.Αγαπαμε τζουστ και νικο

Guest 190013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-05-21

16:56
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

06-05-21

17:02
Αρα και τον Γκέϊτς, ο οποίος είπε οτι θα πεθάνουν απο τους εμβολιασμούς, κάπου στις 700.000 άνθρωποι.Αγαπάμε όσους κανουν πραγματικό αγώνα υπέρ του εμβολιασμού. Μόνο αυτοί ξέρουν να αγαπούν πραγματικά τους συνανθρώπους τους.
Τόσο ξεκάθαρα.
Τι θα μπορούσα να πω εδώ;
Προβάλεις μόνο τον ΠΟΥ.
Την απέναντι ομάδα που ξεμπροστιάζει τον ΠΟΥ, αν υποθέσω οτι δεν την γνωρίζεις, ίσως και να πέσω μέσα.
Θα το παίξω στο στοίχημα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.