Θελω να γραψω την αποψη μου πανω σε αποψεις που ακουγονται για διαχωρισμό των πολιτών σε ατομα που εχουν κανει και ατομα που δεν εχουν κανει το εμβολιο.
Αρχικα την δικη μου γνωμη την ξέρετε θα κανω κατα 90% το εμβόλιο τον Σεπτεμβριο πριν ανοιξουν τα πανεπιστημια, ειμαι ατομο που παντα προσεχα με τον Covid, φοραω διπλη μασκα, παντα εχω αντισηπτικό μαζι μου και μαλιστα τωρα που βγαινω με 2 φιλους κανω και Selft test αρα αρνητής δεν ειμαι.
Παμε τωρα στο θεμα, οσοι λενε και υπιστηριζετε και εδω μεσα οτι πρεπει να εχουν προνόμια τα ατομα που εχουν εμβολιαστει ειστε το λιγοτερο ατομα χωρις καμια μορφωση και παιδεια. Ξεχνάτε μαλλον οτι μιλαμε για καταπατηση ανθρωπινων δικαιωμάτων που αποκτήθηκαν με ανθρωπινο αιμα ωστε να καθόμαστε ολοι εδω περα άνετοι και να γράφουμε μαλακιες. Αν κατηγορείτε ένα 30-40% του πληθυσμου που δεν θελει να κανει το εμβολιο επειδη ειναι ΜΟΛΙΣ 7 μηνων και εχει βγαλει ειδη πολλες παρενέργειες και μαλιστα χιλιαδες ατομα εχουν πεθανει μαλλον πρεπει να δειτε τι παει λαθος με εσας. Δεν θα σχολιάσω καν μερικους που εγραφαν οτι οποιοι δεν κανουν το εμβολιο πρέπει να μην έχουν πρόσβαση στο ΕΣΥ, να τους θυμίσω εδω οτι το ΕΣΥ συντηρείται απο δικα τους χρήματα μεσω της φορολογιας, αρα θα πεις σε ενα ατομο που πληρώνει 10,20 και 30 χρονια το ΙΚΑ οτι δεν εχει προσβαση στις ΜΕΘ επειδη δεν ετρεξε να κανει το εμβολιο? Για ελατε λιγο στην θεση σας καθως νομιζετε επειδη ανοιξατε ενα Account στο Esteki εχετε και το βημα να δικάζεται και άγνωστους ανθρωπους. Επισης, μερικα ατομα εδω μονο παρτι που δεν κάνατε γιατι εχασαν την ζωη τους 70αριδες και 80αριδες που δεν εκαναν το εμβολιο. Αν ηταν οι παππουδες σας ετσι θα λεγατε το ιδιο?? Κραξατε την
@Averkina επειδη η κοπελα ειπε οτι δεν θελει να κανει το εμβολιο της Astra και αρχισατε να την λετε αντιεμβολιαστρια ενω εχει ραντεβου για Pfizer. Δηλαδη δεν καταλαβα επρεπε να ρωτησει εσας αν θα κανει ενα εμβολιο το οποιο ΚΑΤΑΡΓΕΊΤΑΙ στην ΕΕ ενω ο FDA στις ΗΠΑ δεν του εδωσε ποτε έγκριση?? Για ελατε λιγο στην θεση σας, το εμβολιο υπάρχει και ενα 60% θα το κανει συμφωνα με ερευνες και δεν εχετε κανενα δικαίωμα μερικοι μαγκες του πληκτρολόγιου να κραζετε και να ευχεστε να χασουν την ζωη τους το 40%που δεν θελει να εμβολιαστει.
Ολα αυτα ξαναλεω απο εναν αποδεκτή του Covid και των εμβολιων (πλην της Astra.)