Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι άνθρωποι που νόσησαν είτε με ελαφριά συμπτώματα, είτε με σοβαρότερα, παρουσιάζουν μεγάλη απώλεια αντισωμάτων ακόμη και μετά από μόλις έναν μήνα,
Βασίλη, γιατί κάτι μου λέει οτι ΔΕΝ σε ενδιαφέρει η Αλήθεια;
Μήπως θέλεις να ποστάρω τα ποσοστά των αντισωμάτων, όχι μόνο των δικών μου αλλά και άλλων τα οποία ήταν εξαιρετικά υψηλά;
Τον πρώτο μήνα μετά την νόσηση μου, 8300 και ένας γιατρός είχε ακόμα υψηλότερα 9500.
Επίσης, δεν μας δίνεις λεπτομέρειες για τα αντισώματα. Τι στο καλό δημοσιεύσεις είναι αυτές που κάνεις;
Η Χριστίνα μας έστειλε με το ποστ που έκανε ποιο μπροστά.
Εσύ, είσαι τόσο εξειδικευμένος να μας τα παρουσιάσεις;
ενώ μοιάζουν σχεδόν εξ ολοκλήρου «ανοχύρωτοι» απέναντι στις μεταλλάξεις, τόσο σε ότι αφορά στη βρετανική, όσο και -πολύ περισσότερο- στη «Δέλτα» ή αλλιώς στην ινδική μετάλλαξη.
Και πώς είσαι τόσο σίγουρος δίχως να δείχνεις και την αντίθετη μεριά;
Μόλις πριν δύο εβδομάδες είχα 1300 αντισώματα, μετά απο 7 ολόκληρους μήνες.
Το νόμισμα δεν έχει μία όψη Βασίλη.
Και οι επίσημες οδηγίες επικαιροποιουνται. Λογικό είναι. Είμαστε μπροστά σε ένα εξαιρετικά έξυπνο ιό.
Το μανατζάρισμα της ενημέρωσης, ε, απλά είναι άπαιχτο.
Ξεγλιστρά σαν χέλι.
Μόλις ξεκίνησε η νόσος, όσοι πέθαιναν χρεώνονταν στον Ιό.
Τώρα που βλέπουμε εγκεφαλοπάθειες, μυοκαρδίτιδες και διάφορα άλλα, σε όλα υπάρχουν αμφιβολίες.
Δεν ταυτίζονται με τον ιό δηλαδή.
Και πώς είναι δυνατό να είναι υγιής κάποιος, να κάνει εμβόλιο σήμερα και αύριο να φεύγει για ταξίδι μακρινό.
Ηθικοί εκβιασμοί, απίθανοι.
Κάνε το εμβόλιο, γιατι το ένα ή το άλλο ή το παράλλο. Και δε συμμαζεύεται η κατάσταση.
Εσύ παρ' όλ' αυτά, συνέχισε...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιουνίου 2021
«Το 4ο κύμα της Πανδημίας το φθινόπωρο θα αφορά σχεδόν αποκλειστικά τους ανεμβολίαστους» υποστηρίζει με ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Αχιλλέας Γραβάνης, επισημαίνοντας στους τελευταίους ότι οι περιπτώσεις βαριάς νόσου και θανάτου θα τους αφορούν...
www.liberal.gr
Αν δεν έχω εμβολιαστεί μέχρι τότε, θα στείλω την διεύθυνση μου στον ιό.