Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

28-06-21

13:17
Στην Ινδονησία όποιος εμβολιάζεται παίρνει δώρο μια κότα ενώ στην Ελλάδα 150 ευρώ. Λιθοβοληστε με, αλλά με τόσους ψεκασμενους που κυκλοφορούν έπρεπε ο εμβολιασμός να είναι υποχρεωτικός. Αυτά τα περί αντισυνταγματικοτητας είναι μαλακιες. Το καλό του συνόλου είναι υπεράνω των ατομικών μικροελευθεριών.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

28-06-21

13:25
Εντάξει Δια αφού το είπες εσύ από τον Καναπέ του σπιτιού σου θα το επεξεργαστουμε το αίτημα σου και θα σου απαντήσουμε. Κάτι άλλο θέλεις?? Θες μήπως να σκοτώσουμε τους ανεμβολιαστους η θες να τους στείλουμε εξορία?? Ότι θες εσύ θα γίνει!!Στην Ινδονησία όποιος εμβολιάζεται παίρνει δώρο μια κότα ενώ στην Ελλάδα 150 ευρώ. Λιθοβοληστε με, αλλά με τόσους ψεκασμενους που κυκλοφορούν έπρεπε ο εμβολιασμός να είναι υποχρεωτικός. Αυτά τα περί αντισυνταγματικοτητας είναι μαλακιες. Το καλό του συνόλου είναι υπεράνω των ατομικών μικροελευθεριών.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

28-06-21

13:35
Καναπεδατοι παντως ειναι οι καραντινακηδες και αρνητες που μιζεριαζουν και περιμενουν να κλεισουμε για να παρουν το επιδομα τους.Ονειρο τους να καθονται στην τηλεοραση και να πληρωνονταιΕντάξει Δια αφού το είπες εσύ από τον Καναπέ του σπιτιού σου θα το επεξεργαστουμε το αίτημα σου και θα σου απαντήσουμε. Κάτι άλλο θέλεις?? Θες μήπως να σκοτώσουμε τους ανεμβολιαστους η θες να τους στείλουμε εξορία?? Ότι θες εσύ θα γίνει!!
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

28-06-21

13:46
Καναπεδατοι παντως ειναι οι καραντινακηδες και αρνητες που μιζεριαζουν και περιμενουν να κλεισουμε για να παρουν το επιδομα τους.Ονειρο τους να καθονται στην τηλεοραση και να πληρωνονται
Μπα οι αρνητές είναι στα μπαρ και στην Μύκονο και διασκεδάζουν. Τωρα οι καραντινακηδες παντα σε εναν καναπε θα κάθονται με και χωρις πανδημία. Γενικα κοιτα τον εαυτό σου και ασε τους αλλους ησυχους. Εκανες το εμβολιο εσυ? Μπράβο σου. Θα κανω το εμβολιο εγω? Ναι και μπραβο μου. Η δουλειά μας τελείωσε δεν ειμαι ουτε εγω ουτε εσυ υπευθυνος για τον αποκλεισμό του 40% του Ελληνικου πληθυσμου.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

28-06-21

14:15
Τόσο αξίζει η ζωή της κόρης σου?
Συνημμένα
Cookie_Monster
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

28-06-21

14:19
Το καλό του συνόλου είναι υπεράνω των ατομικών μικροελευθεριών.
μικροελευθερία...; είσαι σίγουρος για την επιλογή της λέξης

bovid19
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο bovid19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

28-06-21

14:33
Είχα πει δεν θα ξαναγράψω εδώ αλλά δεν αντιστάθηκα. Μου λες ότι θα πιάνω 5G στο μπράτσο, θα έχω εξατομικευμένες διαφημίσεις απ'τον Bill Gates και σαν να μην έφταναν αυτά μου δίνεις και 150ε από πάνω; ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΩ;;;
Αποχαιρετώ for real this time με μία δυνατή πρόταση, όποιος κάνει το εμβόλιο να εξαιρείται απ'το lockdown III.
Αποχαιρετώ for real this time με μία δυνατή πρόταση, όποιος κάνει το εμβόλιο να εξαιρείται απ'το lockdown III.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

28-06-21

14:34
Mα αυτο το ποσοστο που λες στερει την ελευθερια μου να μην ασχοληθω? Ελα ομως που δεν θα το καταφερει.Μπα οι αρνητές είναι στα μπαρ και στην Μύκονο και διασκεδάζουν. Τωρα οι καραντινακηδες παντα σε εναν καναπε θα κάθονται με και χωρις πανδημία. Γενικα κοιτα τον εαυτό σου και ασε τους αλλους ησυχους. Εκανες το εμβολιο εσυ? Μπράβο σου. Θα κανω το εμβολιο εγω? Ναι και μπραβο μου. Η δουλειά μας τελείωσε δεν ειμαι ουτε εγω ουτε εσυ υπευθυνος για τον αποκλεισμό του 40% του Ελληνικου πληθυσμου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτο θα γινει ρε μποβιντ το εχουν πει ηδη.Είχα πει δεν θα ξαναγράψω εδώ αλλά δεν αντιστάθηκα. Μου λες ότι θα πιάνω 5G στο μπράτσο, θα έχω εξατομικευμένες διαφημίσεις απ'τον Bill Gates και σαν να μην έφταναν αυτά μου δίνεις και 150ε από πάνω; ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΩ;;;
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

28-06-21

14:48
Φώτη, πάρε ανάσες και προσπάθησε να ηρεμήσεις.Εντάξει Δια αφού το είπες εσύ από τον Καναπέ του σπιτιού σου θα το επεξεργαστουμε το αίτημα σου και θα σου απαντήσουμε. Κάτι άλλο θέλεις?? Θες μήπως να σκοτώσουμε τους ανεμβολιαστους η θες να τους στείλουμε εξορία?? Ότι θες εσύ θα γίνει!!
Σ' έχει πιάσει ο φόβος για τις παρενέργειες και το κατανοώ. Γι' αυτό και άλλα λαλούσε το στοματάκι σου τόσους μήνες και άλλα τώρα.
Διάβασε τα δεδομένα από σοβαρές πηγές και βγάλε συμπεράσματα εσύ για τον εαυτό σου και τους κινδύνους που θεωρείς ότι ίσως διατρέξεις.
Κανείς δεν θα σκοτώσει τους ανεμβολίαστους λολ.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

28-06-21

14:51
Μονοι τους θα σκοτωθουν βασικαΦώτη, πάρε ανάσες και προσπάθησε να ηρεμήσεις.
Σ' έχει πιάσει ο φόβος για τις παρενέργειες και το κατανοώ. Γι' αυτό και άλλα λαλούσε το στοματάκι σου τόσους μήνες και άλλα τώρα.
Διάβασε τα δεδομένα από σοβαρές πηγές και βγάλε συμπεράσματα εσύ για τον εαυτό σου και τους κινδύνους που θεωρείς ότι ίσως διατρέξεις.
American Economist
Επιφανές μέλος

28-06-21

14:53
Φώτη, πάρε ανάσες και προσπάθησε να ηρεμήσεις.
Για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωη τους απο το εμβολιο θα πει κάποιος κατι εδω μεσα? ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ θα ανοίξει το στόμα του να πει κατι?? Η στο ονομα της επιστημης δεν μας ενδιαφερει να εχουμε μερικους χιλιαδες νεκρούς?? Αλλα ναι το ξεχασα ουτε εσεις ειστε γιατροί,για την ακρίβεια δεν ξέρετε που σας πάνε τα τρία,απλα εχετε ανοιξει ενα στομα και κραζετε όποιον δεν θελει να εμβολιαστεί.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

28-06-21

14:57
Έχω αρχίσει σοβαρά να φοβάμαι για την ψυχική σου υγεία.Για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωη τους απο το εμβολιο θα πει κάποιος κατι εδω μεσα? ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ θα ανοίξει το στόμα του να πει κατι?? Η στο ονομα της επιστημης δεν μας ενδιαφερει να εχουμε μερικους χιλιαδες νεκρούς??
American Economist
Επιφανές μέλος

28-06-21

14:58
Και εγώ έχω αρχίσει και συχαίνομαι την κακία μερικών εδώ μέσα αλλά δεν το κάνω θέμα κοπελιά.Έχω αρχίσει σοβαρά να φοβάμαι για την ψυχική σου υγεία.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

28-06-21

15:01
1μιση χρονο εχασες και εσυ φωτη τι να κανουμε.Δεν υπαρχει αλλη λυση να βγουμε απο την πανδημιαΓια τους ανθρώπους που έχασαν την ζωη τους απο το εμβολιο θα πει κάποιος κατι εδω μεσα? ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ θα ανοίξει το στόμα του να πει κατι?? Η στο ονομα της επιστημης δεν μας ενδιαφερει να εχουμε μερικους χιλιαδες νεκρούς?? Αλλα ναι το ξεχασα ουτε εσεις ειστε γιατροί,για την ακρίβεια δεν ξέρετε που σας πάνε τα τρία,απλα εχετε ανοιξει ενα στομα και κραζετε όποιον δεν θελει να εμβολιαστεί.
American Economist
Επιφανές μέλος

28-06-21

15:02
1μιση χρονο εχασες και εσυ φωτη τι να κανουμε.Δεν υπαρχει αλλη λυση να βγουμε απο την πανδημια
Το είδαμε και στο Ισραήλ που επιστρέφουν οι μάσκες σε εσωτερικούς χώρους και στην Βρετανία που τα κρούσματα απο τις 2.000 πηγαν στα 18.000.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

28-06-21

15:05
Και?Δεν βγαζουμε τις μασκες αυτο ειναι δεδομενο.Ολικο λοκνταουν δεν θα γινει ποτε και τον λογο τον ξερεις.Το είδαμε και στο Ισραήλ που επιστρέφουν οι μάσκες σε εσωτερικούς χώρους και στην Βρετανία που τα κρούσματα απο τις 2.000 πηγαν στα 18.000.
American Economist
Επιφανές μέλος

28-06-21

15:05
Όταν έχεις τόσες ουρές δεν δίνεις προνόμια. Στις ηλικίες 18-25 στο 10% είναι η συμμετοχή μόλις, στις ομαδικές του πανεπιστημίου που είμαι απο τα 127 ατομα που ειμαστε μεσα εγω και αλλα 2 ατομα θα παμε μονο.
juste un instant
Επιφανές μέλος

28-06-21

15:09
Όταν έχεις τόσες ουρές δεν δίνεις προνόμια. Στις ηλικίες 18-25 στο 10% είναι η συμμετοχή μόλις, στις ομαδικές του πανεπιστημίου που είμαι απο τα 127 ατομα που ειμαστε μεσα εγω και αλλα 2 ατομα θα παμε μονο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.