Θα έλεγε κανείς πάντως πως με την προστασία που δίνει το εμβόλιο οι εμβολιασμένοι του forum θα έπρεπε να κάνουν την ζωάρα τους και να μην σκάνε για το κάθε τι που συμβαίνει σε σχέση με τον covid. Αναρωτιέμαι από που πηγάζει όμως το γεγονός πως αντί να είναι cool κάθονται και ασχολούνται με το τι μέτρα θα μπουν στους Ανεμβολιαστους ενώ μας έχουν τονίσει 1000αδες φορές πως δεν τους ενδιαφέρει η κατάληξή τους. Θα κάνω ένα speculation πως μάλλον παρ'ότι εμβολιασμένοι είναι ιδιαίτερα ανασφαλείς με την προστασία που τους παρέχει το εμβόλιο ενώ παράλληλα προσπαθούν να πείσουν τους υπόλοιπους να εμβολιαστούν (the irony)!
Αυτό είναι η εύκολη σκέψη φίλε μου. Σήμερα έχει προστασία, δεν είναι εκεί η ανασφάλεια. Στο αύριο είναι η ανασφάλεια.
Σήμερα διάβαζα το εξής, ότι από τους ανεμβολίαστους θα ξεκινάνε οι παραλλαγές οι οποίες σταδιακά θα "τρώνε" και κάποια από την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Ήδη με Α είχαμε 100% της Φάιζερ, τώρα με Δ θα πάει στο 92% ή και δεν ξέρω εγω που.
Και ποιός μου λέει εμένα λοιπόν ότι ανάμεσα στους ανεμβολίαστους δε θα βγει μια παραλλαγή Χ σε κάμποσο καιρό και θα έχουμε αυτό που διάβασα να λένε "ανοσολογική διαφυγή";
Και άντε πες αυτό είναι το εγωιστικό σενάριο, πες οτι κοιτάω την πάρτη μου ως εμβολιασμένος να μη μου αποδυναμώσεις το εμβόλιο με τις νεες μεταλλάξεις που θα μου φέρνεις κάθε τόσο.
Εγω σου μιλάω και για το αλτρουιστικό. Γιατί να αρχίσουμε να αποδεκατιζόμαστε ειδικά στη χώρα μας; Τόση άνεση έχουμε; Ειδικά με τόση υπογεννητικότητα θα έπρεπε να έχουμε το νου μας να μη χαθεί ούτε ένας νέος άνθρωπος απ οτιδήποτε.
Ναι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν τι λένε και τι σκέφτονται, δεν είναι ειδικοί. Όλοι φοβούνται τις παρενέργειες, ακόμα κι εγω που έκανα την 1η και πάω για τη 2η. Και ακόμα κι αν με ταβλιάσει στον πυρετό δε θα μετανιώσω γιατί δε θέλω ούτε να πεθάνω, ούτε να μολύνω τους γύρω μου.
Άμα δεν είσαι ειδικός, σκας και ακούς (οχι εσυ, γενικά μιλάω). Αν τώρα πια φοβάσαι τόσο πολύ, δικαίωμά σου, αλλά κάτσε μέσα μέχρι να βγει ένα ασφαλές σκεύασμα και μη κολλάς άλλους.
Βγαίνανε οι άλλοι έμαθα στα παραλιακά μέρη και διασκέδαζαν ο ένας πάνω στον άλλο χωρίς μάσκες χωρίς τίποτα, ακύρωσαν και εμβολιασμό και πηραν αμαξάρα και βγήκαν παραλία να δουν αν τους βλέπουν οι γκόμενες απ τα μπαράκια. Στο πουλάκι τους οι υπόλοιποι, να γαμήσουν μόνο.
Σου λέει ο Γιωργάκης "και το μπόλι δε θέλω να κάνω, και να βγω να γαμήσω θέλω", ε τράβα γαμήσου λοιπόν ρε Γιωργάκη, είναι ανάγκη να μας πάρουν κι εμας τα σκάγια ετεροχρονισμένα σε κανα χρόνο;