Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

24-07-21

15:15
Σήμερα το πρωί, είδα κάποιον στο βουνό και τον άκουσα να φωνάζει με όλη την δύναμη του:Οι ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που αρχίζει του άλλου.
Είναι κανείς ελεύθερος...??????????
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

24-07-21

16:38
Από τους νεκρούς της covid ή από τους ζώντες?Σήμερα το πρωί, είδα κάποιον στο βουνό και τον άκουσα να φωνάζει με όλη την δύναμη του:
Είναι κανείς ελεύθερος...??????????
Γιατί οι νεκροί δεν μιλούν και οι ζώντες ανεμβολίαστοι δεν δείχνουν να τους σέβονται.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

24-07-21

16:56
Εγώ θα έλεγα οτι ο σεβασμός είναι υποχρέωση μας απέναντι στους νεκρούς.Από τους νεκρούς της covid ή από τους ζώντες?
Γιατί οι νεκροί δεν μιλούν και οι ζώντες ανεμβολίαστοι δεν δείχνουν να τους σέβονται.
Εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους... αλλά υπάρχει και μία ομάδα ακόμα.
Οσοι μπήκαν σε ΜΕΘ και δεν καλύφτηκαν απο την οποιαδήποτε προληπτική ιατρική πράξη.
Με αποτέλεσμα να καταλήξουν εκεί μέσα μόνοι και ανίκανοι να κάνουν για τον εαυτό τους το παραμικρό...
Πάντως, θα σου έλεγα Τσεσ... οτι δεν θέλω να σε συναγωνιστώ. Είναι λυπηρό για εμένα να διασπάται η κοινωνία σε διάφορα κομμάτια. Το δίκιο, δεν είναι κάτι που γιατρεύει ή χορταίνει... ή κάτι άλλο.
Και έρχονται τα μέτρα για το Φθινόπωρο.
Λέει ο Αδωνις και συμπληρώνει ο Πέτσας.
Δεν υπάρχει συζήτηση ακόμα για το Λιανεμπόριο για την ώρα.
Αρα, το συμπέρασμα είναι πως τα μέτρα αργούν, (όχι και τόσο) αλλά θα έρθουν το συντομότερο.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

24-07-21

17:07
Μόλις διάβασα κάτι που δεν το ήξερα. Χθες το Ισραήλ ανακοίνωσε πως η αποτελεσματικότητα του Pfizer σε έρευνά της μεταξύ μέσα Ιουνίου - μέσα Ιουλίου ήταν μόλις 39% σε πλήρως εμβολιασμένους. Το οποίο ειναι πολυ παραξενο.
Βέβαια είπε ότι το πλήθος των ατόμων που μελετήθηκαν ήταν μικρό και ότι μπορεί να μην είναι αξιόπιστα τα συμπεράσματα. Ωστόσο η προστασία σε hospitalization παραμένει υψηλή >90%.
www.nytimes.com
Βέβαια το Ισραήλ ανα διβδομαδο σχεδον αλλαζει τα νουμερα αυτα.
Στην αρχη ειχαμε 95%
Μετά 92%
Μετα 88%
Μετα 79%
Μετα 68%
Και τωρα 39%
Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι αξιόπιστο.
Βέβαια είπε ότι το πλήθος των ατόμων που μελετήθηκαν ήταν μικρό και ότι μπορεί να μην είναι αξιόπιστα τα συμπεράσματα. Ωστόσο η προστασία σε hospitalization παραμένει υψηλή >90%.

Israeli Data Suggests Possible Waning in Effectiveness of Pfizer Vaccine (Published 2021)
The new numbers still show overwhelmingly strong protection against severe disease but diminished effectiveness against infection.
Στην αρχη ειχαμε 95%
Μετά 92%
Μετα 88%
Μετα 79%
Μετα 68%
Και τωρα 39%
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

24-07-21

17:22
@chester20080
Πάλι όμως είναι σχεδόν 100% αποτελεσματικό για βαριά νόσηση. (ή κάνω λάθος; )
...
Το 94,7% των γιατρών της Ελλάδας και το 80% των νοσηλευτών στα δημόσια νοσοκομεία έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.
Το μικρό ποσοστό των γιατρών που δεν έχει προχωρήσει σε εμβολιασμό αφορά κυρίως άτομα που έχουν νοσήσει από τον ιό κ δεν μπορούν να το κάνουν άμεσα.
Πάλι όμως είναι σχεδόν 100% αποτελεσματικό για βαριά νόσηση. (ή κάνω λάθος; )
...
Το 94,7% των γιατρών της Ελλάδας και το 80% των νοσηλευτών στα δημόσια νοσοκομεία έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.
Το μικρό ποσοστό των γιατρών που δεν έχει προχωρήσει σε εμβολιασμό αφορά κυρίως άτομα που έχουν νοσήσει από τον ιό κ δεν μπορούν να το κάνουν άμεσα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

24-07-21

17:37
Αυτο εξηγηται διοτι το Ισραηλ ειχε αρχισει πολυ νωρις τους εμβολιασμους και εχουν περασει αρκετοι μηνες απο τοτε.Οποτε η αποτελεσαμτικοτητα σε μολυνση λογικο ειναι να πεφτει,αφου πεφτουν και τα αντισωματα.Το σημαντικο ειναι η νοσηλεια,που και παλι παραμενει πολυ υψηλη η προστασεια.Μόλις διάβασα κάτι που δεν το ήξερα. Χθες το Ισραήλ ανακοίνωσε πως η αποτελεσματικότητα του Pfizer σε έρευνά της μεταξύ μέσα Ιουνίου - μέσα Ιουλίου ήταν μόλις 39% σε πλήρως εμβολιασμένους. Το οποίο ειναι πολυ παραξενο.
![]()
Israeli Data Suggests Possible Waning in Effectiveness of Pfizer Vaccine (Published 2021)
The new numbers still show overwhelmingly strong protection against severe disease but diminished effectiveness against infection.www.nytimes.com
Στην αρχη ειχαμε 95%
Μετά 92%
Μετα 88%
Μετα 79%
Μετα 68%
Και τωρα 39%
Guest 675594
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-07-21

17:50
Απο το link που παρεθεσες:
Οι ποσοτητες που ανιχνευθηκαν στο αιμα ειναι της ταξης των picogram/ml, δηλαδη τρισεκατομμυριοστων των γραμμαριων ανα ml, οι οποιες κανουν peak τη 5η μερα μετα τη 1η μονο δοση του εμβολιασμου και στη συνεχεια φθινουν εως οτου να ειναι μη ανιχνευσιμες ακομη και απο την υπερευαισθητη μεθοδο σημανσης που χρησιμοποιηθηκε στην ερευνα (SIMOA).
Συνεπως ναι, μπορει ανετα ενας εμβολιασμενος να δωσει αιμα και να σωζει ζωες, στην χειροτερη θα περιμενει μερικες μερες, αλλα οπως βλεπεις οι ποσοτητες ειναι πολυ πολυ μικρες.
Θα μπορουσα να προσθεσω οτι η ακιδα εχει τροποποιηθει ωστε να μην μεταβαινει στην postfusion διαταξη της αλλα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια στη συγκεκριμενη περιπτωση, <100pg/ml ειναι πρακτικα τιποτα, πιθανον να προερχεται απο τη καταστροφη αντιγονοπαρουσιαστικων κυτταρων απο Τ-λεμφοκυτταρα ή τα κυτταρα να ακολουθουν καποιο αποπτωτικο μονοπατι, η ακιδα απο μονης της δεν μπορει να δραπετευσει απο την πλασματικη μεμβρανη.
Ο εμβολιασμος ειναι ο μονος τροπος αντιμετωπισης της πανδημιας.

Indirect Protection by Reducing Transmission: Ending the Pandemic With Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 Vaccination
It is remarkable that, in less than 1 year since the coronavirus disease 2019 (COVID-19) pandemic began, multiple vaccines using a variety of platforms hav

Και σε αυτο το μηνυμα ειχα απαντησει, σε περιπτωση που δεν το προσεξες.
Αρχική Δημοσίευση από Cookie_Monster:
Θυμίζω εδώ στους φίλους πως μέχρι σχετικά πρόσφατα η ηρωίνη ήταν αναλγητικό, οι ταμπλέτες ραδίου διεγερτικό, το DDT καθαριστικό πατωμάτων και ο αμίαντος η τέλεια μόνωση
chester20080
Επιφανές μέλος

24-07-21

18:09
Το πολύ 6 μήνες πέρασαν μόνο.Αυτο εξηγηται διοτι το Ισραηλ ειχε αρχισει πολυ νωρις τους εμβολιασμους και εχουν περασει αρκετοι μηνες απο τοτε.Οποτε η αποτελεσαμτικοτητα σε μολυνση λογικο ειναι να πεφτει,αφου πεφτουν και τα αντισωματα.Το σημαντικο ειναι η νοσηλεια,που και παλι παραμενει πολυ υψηλη η προστασεια.
Κανονικα δεν θα περιμεναμε να πεφτουν κατα τοσο πολυ. Και μετα δεν ειναι μονο τα αντισωματα η προστασια. Δεν ξερω αν το εξηγει δηλαδη αυτο που συμβαινει αυτο που λες. Αν οντως ισχυει αυτο, τοτε εφοσον η συνολικη προστασια συνεχως μειωνεται με τον καιρο, δε θα επρεπε και οι νοσηλειες να αυξανουν, ειδικα στις μεγαλυτερες ηλικιες στο Ισραηλ; Παρατηρειται κατι τετοιο; Βασικά τώρα που το σκεφτομαι κατι αλλο παρατηρειται. Αρχικα η προστασια εναντι σοβαρης νοσησης - hospitalization ηταν στο 96%, ενώ τωρα στο 90-92%.
Αν ισχυουν ολα αυτα, τοτε θα χρειαστουμε και 3η δοση μου φαινεται.
Επισης αν αληθευει, τοτε δεν υπάρχει αντικειμενικό κριτήριο μέτρησης της αποτελεσματικότητας των εμβολίων, αν ειναι συναρτησει του χρονου.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

24-07-21

18:18
Aυτο πώς μας ξέφυγε; Το άκουσα σε γαλλικό κανάλι πριν από λίγο και το έψαξα.
chester20080
Επιφανές μέλος

24-07-21

18:23

Υποχρεωτικός εμβολιασμός παιδιών: «Πράσινο φως» από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
Πρώτη απόφαση του ΕΔΔΑ για το θέμα: Δεν παραβιάζεται το δικαίωμα σεβασμού της προσωπικής ζωής κατά το άρθρο 8 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου
juste un instant
Επιφανές μέλος

24-07-21

18:27

Οι επιστήμονες καταρρίπτουν τις θεωρίες συνωμοσίας ότι τα εμβόλια του κορονοϊού αλλάζουν το DNA μας
Τα εμβόλια του κορονοϊού δεν μπορούν να αλλάξουν τα γονίδιά μας και δεν μένουν στο σώμα μας για περισσότερο από μερικές ημέρες, αναφέρουν οι Καθηγητές της

chester20080
Επιφανές μέλος

24-07-21

18:30

Τελικά, μπορούν τα εμβόλια mRNA να αλλάξουν το DNA μας;
Η απάντηση για το αφήγημα που δίνει κουράγιο σε όσους δεν μπορούν να διαχειριστούν όσα προκάλεσε η πανδημία. Ο βιοχημικός και μοριακός βιολόγος, Γιώργος Νασιούλας δίνει όλες τις εξηγήσεις στο Magazine.

Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

24-07-21

19:12
View attachment 83637
View attachment 83638
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όσοι λένε για αντισυνταγματικοτητα και δικαιωματα, ας δουν και αυτο
@Volkswagen Fan et al
![]()
Μητσοτάκης: Απάντησε με το άρθρο 25 του Συντάγματος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό
Το άρθρο 25, παράγραφο 4 του Συντάγματος επικαλέστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, στο διάλογο που είχε μπροστά στις κάμερες με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.www.kathimerini.gr
Τι μου θυμίζει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός... Τι μου θυμίζει ο διαχωρισμός μαγαζιών...
Ίσα ίσα, εγώ μπορώ να πω ότι το σύνταγμα νομιμοποιεί μάλιστα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στο απέδειξα μόλις, υπάρχει σχετικό άρθρο.
Οι ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που αρχίζει του άλλου.
Ευκαιρία λοιπόν για τρίτη δόση τον Σεπτέμβριο και μετά ανά 8μηνο.Μόλις διάβασα κάτι που δεν το ήξερα. Χθες το Ισραήλ ανακοίνωσε πως η αποτελεσματικότητα του Pfizer σε έρευνά της μεταξύ μέσα Ιουνίου - μέσα Ιουλίου ήταν μόλις 39% σε πλήρως εμβολιασμένους. Το οποίο ειναι πολυ παραξενο.
![]()
The new numbers still show overwhelmingly strong protection against severe disease but diminished effectiveness against infection.www.nytimes.com
Στην αρχη ειχαμε 95%
Μετά 92%
Μετα 88%
Μετα 79%
Μετα 68%
Και τωρα 39%
Σε κανονικότατα προ 2020 δεν επιστρέφουμε για κανένα λόγο. Αν το αποφασίσετε η κοινωνία θα προχωρήσει, αν όχι τα πράγματα θα δυσκολέψουν.
Ελευθεριες και συμπεριφορές προ 2020 δεν θα υπάρξουν.
Ο τουρισμός σε νούμερα (50%του 2019) θα επιστρέψει σε 2 χρόνια...
Όσον αφορά το σχόλιο για την ελευθερία του ενός σταματάει στην ελευθερία του άλλους έχεις ξεχάσει ότι για καθε ιατρική πράξη πρεπει να υπάρχει συγκατάθεση του πολίτη και να μην ξεχνάμε την έκτακτη άδεια των εμβολίων.
Πολύ άγχος οι εμβολιασμενοι τελευταία....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

24-07-21

19:25
Καιρο τωρα.![]()
Οι επιστήμονες καταρρίπτουν τις θεωρίες συνωμοσίας ότι τα εμβόλια του κορονοϊού αλλάζουν το DNA μας
Τα εμβόλια του κορονοϊού δεν μπορούν να αλλάξουν τα γονίδιά μας και δεν μένουν στο σώμα μας για περισσότερο από μερικές ημέρες, αναφέρουν οι Καθηγητές τηςwww.newsit.gr
Οχι μαναρι μου,δεν υπαρχει περιπτωση να αφηνουμε τα ψεκασμενα να διαδιδουν τα φεηκ..για να λετε οτι εχουμε αγχος.Δεν ηξερα να σας αφηνουμε να λετε ολες τις ψεκασμενιες ελευθερα,αλλιως εχουμε αγχος.Συνελθε.Πολύ άγχος οι εμβολιασμενοι τελευταία....
Lancelot
Περιβόητο μέλος

24-07-21

19:29
Μην αγχώνεσαι.... Το εμβολιο το έκανες, ετοιμάζεσαι να κάνεις και 3η δοση, μπαίνεις σε κάθε μαγαζί και κυκλοφορείς ελεύθερα.Καιρο τωρα.
Οχι μαναρι μου,δεν υπαρχει περιπτωση να αφηνουμε τα ψεκασμενα να διαδιδουν τα φεηκ..για να λετε οτι εχουμε αγχος.Δεν ηξερα να σας αφηνουμε να λετε ολες τις ψεκασμενιες ελευθερα,αλλιως εχουμε αγχος.Συνελθε.
Μην αγχώνεσαι το εμβολιο θα σε προστατεύσει.
Ασε τον ανεμβολιαστο να αγχώνεται... Αντ αυτού όλοι οι εμβολιασμενοι - ψεκ έχουν πάθει αμόκ...
Τόσος φόβος;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

24-07-21

19:33
Δεν θα κανω καμια 3η δοση.Για τους ανοσοκατασταλμενους ειναι αυτη και για ηλικιωμενους.Μην αγχώνεσαι.... Το εμβολιο το έκανες, ετοιμάζεσαι να κάνεις και 3η δοση, μπαίνεις σε κάθε μαγαζί και κυκλοφορείς ελεύθερα.
Μην αγχώνεσαι το εμβολιο θα σε προστατεύσει.
Ασε τον ανεμβολιαστο να αγχώνεται... Αντ αυτού όλοι οι εμβολιασμενοι - ψεκ έχουν πάθει αμόκ...
Τόσος φόβος;
Δεν θα σου αφησω ΚΑΝΕΝΑ πεδιο ελευθερο να διαδιδεις τις ψεκασμενιες σου με το μπουλινγκ που κανεις οτι και καλα αγχωνομαστε,Προσωπικα οχι μονο αγχος δενε χω..αλλα ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.
Δεν καταλαβα; Δεν θα μιλαμε επειδη εσυ το θες;Παγαινε δες αν ερχομαι.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

24-07-21

19:35
Περιμένω τα fake news που ανέβασα.Δεν θα κανω καμια 3η δοση.Για τους ανοσοκατασταλμενους ειναι αυτη και για ηλικιωμενους.
Δεν θα σου αφησω ΚΑΝΕΝΑ πεδιο ελευθερο να διαδιδεις τις ψεκασμενιες σου με το μπουλινγκ που κανεις οτι και λαλα αγχωνομαστε,Προσωπικα οχι μονο αγχος δενε χω..αλλα ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.
Δεν καταλαβα; Δεν θα μιλαμε επειδη εσυ το θες;Παγαινε δες αν ερχομαι.
Σε θέλω δυνατή στο lockdown του Οκτωβρίου να μας εξηγείς τι πήγε λάθος.
juste un instant
Επιφανές μέλος

24-07-21

19:45

Εισαγγελική παρέμβαση για γιατρούς στον Βόλο που καλούν σε μη εμβολιασμό - e-thessalia.gr
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε χθες η εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου, με αφορμή δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο έχουν γίνει στον …

Μάξιμος
Διάσημο μέλος

24-07-21

19:49
Ναι! οι επιστήμονες γνωρίζουν καλύτερα. Εμείς όμως καλό είναι να διασταυρώσουμε και κάτι σαν το ποιο κάτω.Καιρο τωρα.
Μπήκα σε πολυκατάστημα με την γυναίκα μου για ψώνια.
Βγαίνοντας, χτυπούσε στην κυλιόμενη πόρτα εξόδου.
Γυρνώντας πίσω να ρωτήσω τι συμβαίνει, μου είπε μία υπάλληλος.
Δεν συμβαίνει τίποτα.
Εφυγα, αλλά άρχισε να μου τριβελίζει το μυαλό μου.
Τελικά, αναρωτήθηκα. Η γυναίκα μου έχει κάνει τις δύο δόσεις. Εγώ καμία.
Τι μπορεί να συμβαίνει;
Να έκλεψα; όχι, με άφησαν να φύγω καθησυχάζοντας με.
Αρα, εγώ σαν μεσήλικας φεύγα στην ηλικία, δεν γνωρίζω. Και να γνώριζα, σιγά μη σας έλεγα οτι ο algo στο λογισμικό, έκανε τον διαχωρισμό και να με περάσετε συνωμοσιολόγο ή και να με αποκαλέσετε ψέκα. Δεν θα ισχυριστώ ποτέ κάτι τέτοιο.
Μα είναι τόσο φανερή η επιλογή σας, που στατιστικά αγκίζετε το 100%, ως υποστηρικτές των εμβολιασμών. Δεν ξεφεύγετε, με τίποτα. Ουδετερότητα, μηδέν.Οχι μαναρι μου,δεν υπαρχει περιπτωση να αφηνουμε τα ψεκασμενα να διαδιδουν τα φεηκ..για να λετε οτι εχουμε αγχος.Δεν ηξερα να σας αφηνουμε να λετε ολες τις ψεκασμενιες ελευθερα,αλλιως εχουμε αγχος.Συνελθε.
Εσείς μόνο εδώ, είστε Α- ψέκες. Οντες Υποστηρικτές μόνο των εμβολίων, ασχέτως των αντιθέτων φωνών ανα τον κόσμο.
Απίστευτο! Και θεωρείτε οτι εδώ κάνετε διάλογο.
Τολμήστε να γράψετε μόνο μία αντίθετη και επίσημη γνώμη.
Θα απαντήσω εγώ για εσάς.
Απλά δεν γίνεται αυτό.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

24-07-21

19:52
Καλα αυτα που λες και μονο..καραφεηκ ειναι!Περιμένω τα fake news που ανέβασα.
Την τελευταία φορά είχες φύγει με κατεβασμένο το κεφάλι....
Δεν σε θέλω αγχωμένη... Σε θέλω δυνατή στο lockdown του Οκτωβρίου να μας εξηγείς τι πήγε λάθος.
Λοιπον καμαρι μου ακου κατι.
Δεν εχεις την δυναμη να φιμωνεις κανεναν.
Στις π@ριες σου θα απανταμε και δνε θα μας φιμωνεις επειδη θες να μιλας μονος σου.
Και επειδη καν δεν σε παρακολουθω...το φεηκ αυτη τη στιγμη που εβαλες και επιμενεις ειναι πως οι εμβολιασμενοι ειναι αγχωμενοι.
ΠΙΟ ΦΕΗΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.
Αντιθετα ολοι οι ψυχολογοι λενε οτι αυτοι που δεν εμβολιαζονται φοβουνται και το εμβολιο και τον κορονοιο για αυτο και προσπαθουν να πιυν οτι δεν ειναι τιποτα/.Φοβισμενα ανθρωπιδια ειστε.ΕΣΕΙΣ.ΠΟυ τα φοβαστε και τα δυο.
Οποτε σεμνα και στο καβουκι σου.
Εμας δεν θα μα φιμωνεις με το να λες οτι εμεις φοβομαστε.
ΕΣΕΙΣ ΦΟΒΑΣΤΕ,
Παραμιλα οσο θες,αλλα στις βλακειςς σου θα απανταμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.