• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 218)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,676 μηνύματα.
Καλύτερα, δηλαδή, να αφήνουν τον καθένα να έρχεται στην Κύπρο και να μην μπορούν μετά να μαζέψουν, τα ασυμμάζευτα. Εννοείται πως έπραξαν πολύ καλά.

Ραγιάδες του Ερντογάν, τον ξεπέρασαν λόγω υποτέλειας.
 

Lady M

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,393 μηνύματα.
Κι εγώ πιστεύω ότι πέρα από την κυβέρνηση, πρέπει εμείς να έχουμε και ατομική, αλλα και κοινωνική ευθύνη.
Στην αρχή γίνανε λάθη με τους τουρίστες. Τώρα νομίζω ότι κοντρολάρεται καλύτερα η κατάσταση.

Όμως κι ο καθένας μας έπρεπε να καταλάβει ότι το φετινό καλοκαίρι δεν είναι όπως τα άλλα. Οι τελετές πρέπει να γίνονται με λιγότερα άτομα και με τήρηση μέτρων. Στα μαγαζιά πρέπει να υπάρχουν αποστάσεις κλπ κλπ. Ενα απλό παράδειγμα θα θέσω: Συναντώ γνωστούς στο δρόμο και τρέχουν να με φιλήσουν. Εννοείται τους σταματάω! Για ποιο λόγο να φερθείς έτσι σε εποχή πανδημίας; Και ζω σε περιοχή με κρούσματα μάλιστα.

Αν αγνοούμε τα μέτρα είμαστε πιο κοντά σε τοπικά lockdown. Και εννοείται κανείς μας δε θέλει κατι τέτοιο. Όλοι θέλουμε να δουλέψουμε, να βγάλουμε χρήματα και να ζούμε όσο γίνεται πιο φυσιολογικά. Αν γεμίσουμε κρούσματα αυτό δε θα γίνει όμως!
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,862 μηνύματα.
Τώρα νομίζω ότι κοντρολάρεται καλύτερα η κατάσταση.
Απο τα 75 σημερινά κρούσματα, 4 μονο είναι στις πύλες εισόδου...
 

Lady M

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,393 μηνύματα.
Ναι αυτό παρατηρώ κι εγω τις τελευταίες μέρες. Το πρόβλημα είναι εσωτερικό κατα βάση! Δυστυχώς!
Γιατί το εσωτερικό κοντρολάρεται πολύ δυσκολότερα ειδικά στα μεγαλα αστικά κέντρα. :/::/:
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,862 μηνύματα.
Αυτό αποδεικνύεται και με μια απλη σύγκριση με την Κύπρο που έχει σημερα πενταπλάσια κρούσματα σε σχέση με την Ελλαδα αναλογικά του πληθυσμού της ενω δεν περνάνε Σέρβοι και Βούλγαροι απο τα σύνορά της.
 

Κλημεντίνη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,658 μηνύματα.
Δεν προσέχει ο κόσμος ούτε εδώ. Όλοι έξω είναι, σπάνε την καραντίνα, κάνουν ό,τι τους κατέβει στο μυαλό. Πρόστιμα και ξανά πρόστιμα χιλιάδες ευρώ ρίχνουν σε επιχειρήσεις, αλλά συνεχίζουν. Μέχρι να μάς κλείσουν πάλι κι εδώ.

εμαθα μας βαλατε στις χώρες β κατηγορίας, πως το λετε τελοπαντων😅
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Και που μπήκε η Ελλάδα στις χώρες Β Κατηγορίας στην Κύπρο, το τεστ γινεται στο αεροδρόμιο, εκτός και αν φέρεις μαζί σου τεστ που έκανες στην Ελλάδα εντός 72 ωρών. Ωστόσο, πολλοί μπορεί να μολυνθούν εκεινες τις ημέρες/ώρες και τελικά να έχουν τον ιο... Πολλοί που μετέδωσαν τον ιο τις τελευταίες μέρες, ήταν σε υποχρεωτική καραντίνα δήθεν αλλά γύριζαν και έκαναν διακοπές με αποτέλεσμα να κολλήσουν αρκετό κόσμο. Έτσι, εφθασε χθες 26 κρούσματα, και πολλαπλές αλυσίδες μετάδοσης, να υπάρχουν στις διάφορες επαρχίες. Από τη στιγμή που ειπωθηκε ότι είναι πιθανό να υπάρξει lockdown και απαγόρευση κυκλοφορίας, τις επόμενες ημέρες το βλέπω να έρχεται, αν συνεχιστούν τα κρούσματα σε τέτοια νούμερα. Η πλάκα είναι στα αεροδρόμια γινεται χαμός με τους τουρίστες, ο ένας πάνω στον άλλον πραγματικά.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,862 μηνύματα.
Η περιπτωση βέβαια να κολλήσεις απο ασυμπτωματικο δεν είναι μεγαλη, ειδικα αν φορανε μάσκα.
 

Unseen skygge

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,218 μηνύματα.
Να ρωτήσω κάτι. Τα κρούσματα στις πύλες εισόδους γιατί τα μετράμε σαν κρούσματα στην Ελλάδα; Δεν τα στέλνουμε κατευθείαν πίσω στις χώρες τους με το που διαγνωστούν; Δηλαδή για να καταλάβω βγαίνουν θετικοί στον covid και μετά τους βάζουμε μέσα στην Ελλάδα; Δεν βλέπω άλλο λόγο για να προσμετρούνται στα ελληνικά κρούσματα αυτοί
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,862 μηνύματα.

Οι ψεκασμένοι είναι εχθροί του λαού
Κορωνοϊός: O Λεωνίδας Καστανάς γράφει για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο, και γιατί χρειάζονται πιο αυστηροί έλεγχοι και περισσότερα μέτρα στη χώρα.
Το Ισραήλ είχε μια σχετικά επιτυχημένη αντίδραση στην πρώτη φάση της πανδημίας. Μετά την άρση των μέτρων με στόχο την επανεκκίνηση της οικονομίας τα κρούσματα πολλαπλασιάστηκαν και η κυβέρνηση αναγκάστηκε να επιβάλει νέους περιορισμούς πράγμα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Αυτό το «μπρος - πίσω» ξεσήκωσε τον κόσμο ο οποίος με βίαιες διαδηλώσεις καλεί σήμερα τον Νετανιάχου να παραιτηθεί. Η πανδημία σαρώνει, η οικονομία ζορίζεται, ο κόσμος διαμαρτύρεται και ο πρωθυπουργός επανέρχεται στο στόχαστρο.

Την ίδια εποχή στο Βερολίνο έγιναν δύο διαδηλώσεις με γύρω στα 20.000 άτομα η κάθε μία με βασικά συνθήματα, «Αρκετά», «Εμείς είμαστε το δεύτερο κύμα», «Αντίσταση», «Η μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας είναι αυτή της πανδημίας» και άλλα τέτοια, όπου εναλλακτικοί της αριστεράς μαζί με οργανώσεις νεοναζί διαδηλώνουν ζητώντας την ελευθερία τους και το τέλος των περιορισμών. Οι ίδιοι, σε ένα μήνα που η πανδημία θα γεμίζει τα νοσοκομεία και τα νεκροτομεία μπορούν άνετα να διαδηλώνουν κατά της άρσης των περιορισμών και της απερισκεψίας της κυβέρνησης.

Πόσο απέχει η Ελλάδα από την περίπτωση Ισραήλ, αλλά και πόσο Βερολίνο κυκλοφορεί στα εγχώρια μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ανώνυμοι και επώνυμοι μας καλούν να αντισταθούμε; Αυτός που σήμερα μας λέει «τι να την κάνεις τη ζωή με μάσκα και γάντια και 800 ευρώ το μήνα χωρίς αγκαλιές και φιλιά» δεν θα χει κανένα πρόβλημα αύριο να κατηγορεί τον Μητσοτάκη που χαλάρωσε τα μέτρα και οι πολίτες πεθαίνουν σαν τις μύγες.

Μήπως όλοι αυτοί που διατείνονται ότι δεν αντέχουν την μάσκα και ότι όλα γίνονται για να μας φιμώσουν και κάτι επαναστατικά του στιλ «μάσκες δεν φοράμε στο σπίτι δεν γυρνάμε» στην ουσία στοχεύουν σε μια νέα έκρηξη των κρουσμάτων ώστε να καταρρεύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και μαζί του η χώρα; Μήπως της «Γης οι ψεκασμένοι» δεν είναι όλοι τόσο αφελείς αλλά στην ουσία προπαγανδίζουν την αντίσταση ώστε να επέλθει η καταστροφή; Διότι, ας μην το ξεχνάμε, ότι ο στόχος όλων αυτών είναι πάντοτε η δημοκρατία και η ελεύθερη οικονομία.

Κάπως έτσι την πάτησαν και οι ΗΠΑ. Φαίνεται ότι ο πρόεδρος Τραμπ παρασύρθηκε από τον καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη και τις χαλαρές προβλέψεις του για 10.000 θανάτους, άργησε να πάρει μέτρα φοβούμενος ότι η καραντίνα θα είχε οικονομικές συνέπειες με αποτέλεσμα οι Αμερικάνοι να μετράνε μέχρι σήμερα 150.000 νεκρούς και μια τεράστια ύφεση, τη μεγαλύτερη από το 1947. Το δεύτερο τρίμηνο του 2020 το ΑΕΠ των ΗΠΑ κατέρρευσε κατά 32,9%, με αναγωγή σε ετήσια βάση. Η λανθασμένη αντιμετώπιση της πανδημίας στοιχίζει στον Τραμπ την επανεκλογή του. Δίχως άλλο ευχάριστο ως γεγονός αλλά δεν ήταν ανάγκη να γίνει με τέτοιο καταστροφικό για τη χώρα του τρόπο.

Ο Άκης Σκέρτσος σε πρόσφατο άρθρο του στην Athens Voice έγραψε κάτι πολύ σωστό: «Το κλειδί είναι να μάθουμε να συμβιώνουμε με τον ιό χωρίς να ξαναμπούμε σε καθεστώς ακραίων μέτρων οικονομικού κι ατομικού περιορισμού» και έκλεισε λέγοντας ότι «για να έχουμε οικονομική ανάπτυξη πρέπει να έχουμε καλή υγεία». Με τη διαφορά ότι αυτή η λεπτή ισορροπία συμβίωσης με τον ιό δεν μπορεί να αφεθεί στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Στην ατομική ευθύνη. Μετά από 3μηνο lockdown και σε εποχή θερινών διακοπών ποιος θα κρατήσει τη νεολαία μακριά από συνωστισμούς, πάρτι και συναυλίες αν όχι το ίδιο το κράτος με απαγορεύσεις και αυστηρούς ελέγχους;

Ήταν μεγάλο λάθος που δεν παρέμεινε ως υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, όπως οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, τα καταστήματα και οι δημόσιες υπηρεσίες, μετά το τέλος του lockdown και ελπίζω να μην το πληρώσουμε ακριβά. Τελικά φαίνεται ότι το πρόβλημα δεν είναι οι εισαγωγές λόγω των αυστηρών ελέγχων στα σύνορα, όσο η διάδοση εντός της κοινότητας. Μετά την άρση των περιορισμών δόθηκε η εντύπωση και σ’ αυτό συνέβαλε και η δημόσια εικόνα κρατικών στελεχών, ότι η πανδημία τέλειωσε προς το παρόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Αλλά ο σκληρός μήνας Αύγουστος μας φύλαγε εκπλήξεις.

Ο Αύγουστος βρίσκει τη χώρα εκτεθειμένη τόσο στον covid-19 όσο και στην διαχρονική συμμαχία της άνω και κάτω πλατείας. Αριστερός και δεξιός αντισυστημισμός, όπως σε όλο τον κόσμο έτσι και δω, συμμαχούν υποκρινόμενοι τη διάθεσή τους για ελευθερία. Προσπαθούν να συμπαρασύρουν αφελείς συμπολίτες μας σε ένα αγώνα κατά των όποιων έστω και χαλαρών περιορισμών, όπως η σωτήρια χρήση μάσκας, πράγμα που όχι απλά εγκυμονεί κινδύνους αλλά μπορεί να καταστρέψει ό,τι η Ελλάδα έχτισε το προηγούμενο κρίσιμο τρίμηνο. Αν δίπλα σε ένα δοκιμαζόμενο σύστημα υγείας προστεθεί η οικονομική ύφεση και ο δομικός μας ψεκασμένος αντισυστημισμός το μείγμα μπορεί να ανατρέψει το πολιτικό κλίμα και να βάλει τη χώρα σε περιπέτειες.

Είναι πολιτική αφέλεια να πιστεύουμε ότι όλοι οι Έλληνες θα αυτοπεριοριστούν. Ότι όλοι καταλαβαίνουν τους κινδύνους και θα δείξουν υπευθυνότητα. Ότι οι ανοησίες της πλατείας είναι ανίκανες να φτιάξουν ρεύμα. Αντιθέτως απαιτείται αφύπνιση. «Η κυβέρνηση οφείλει να συγκρουστεί με τον επιδημικό ανορθολογισμό», όπως γράφει και ο Παναγής Παναγιωτόπουλος. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης οφείλουν να συνδράμουν την κυβέρνηση σε αυτό το έργο. Οι επιστημονικοί φορείς το ίδιο. Οι ψεκασμένοι είναι εχθροί του λαού και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται από το κράτος. Η ατομική ευθύνη δεν είναι δεδομένη σε καμία κοινωνία και δεν είναι εποχή για να ελέγξουμε την εμβέλειά της στη δική μας. Αυστηρότεροι έλεγχοι, περισσότερα μέτρα τώρα. Πρέπει να μείνουμε ζωντανοί για να είμαστε

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/politics...g11SM1MaLLn9UfxsvDg-XGHL5tgm-SMQ3R8zNIrsPadc»
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
εμαθα μας βαλατε στις χώρες β κατηγορίας, πως το λετε τελοπαντων😅
Μας βάλανε β κατηγορία γιατί είχαν αρκετά κρούσματα που πρόσφατα ταξίδεψαν Ελλάδα. Στην Ελλάδα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην "παρουσιάσουμε" πολλά κρούσματα.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,862 μηνύματα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρακάτω άρθρο δεν είναι για όσους πιστεύουν ότι ο κορονοϊός δεν υπάρχει. Αυτοί είναι χαμένη υπόθεση και παρακαλούνται να μη χαλάσουν ρεύμα διαβάζοντας κάτι που δεν είναι για την δική τους περιορισμένη πνευματική ικανότητα. Τουλάχιστον ας βοηθήσουν να σταματήσουμε την κλιματική αλλαγή. Εκτός αν δεν πιστεύουν και σε αυτή, οπότε "ζήτω ο Ολυμπιακός"!
Να φοράμε ή να μην φοράμε μάσκα;
Δυστυχώς η παιδεία μας έχει αποτύχει να μας δώσει γενικές γνώσεις που επιτρέπουν να κρίνουμε αυτά που λέγονται. Επίσης έχει αποτύχει να περάσει στο γενικό κοινό την έννοια της λογικής και έχει μείνει μόνο στην "κοινή λογική", ο οποία όμως μπορεί κάλλιστα να είναι λανθασμένη.

Ένα μόνο παράδειγμα είναι οι αντιδράσεις στην χρήση μάσκας. Στις αρχές της πανδημίας, οι επιστήμονες δεν γνώριζαν πλήρως τον μηχανισμό μετάδοσης. Οπότε το να μιλούσαν για χρήση μάσκας θα ήταν πρόωρο.
Για να καταλάβει ο κόσμος γιατί "τώρα" χρειάζεται η χρήση μάσκας ενώ πριν τους έλεγαν ότι δεν χρειάζεται, πρέπει να καταλάβει πολλές διαφορετικού είδους πληροφορίες παράλληλα και σε συνδυασμό. Και αυτό είναι δύσκολο για πολλούς, όχι γιατί είναι "βλάκες", αλλά γιατί δεν έχουν μάθει να σκέφτονται έτσι.
Το κλειδί σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ο τρόπος μετάδοσης του ιού, ειδικά σε κλειστούς χώρους. Αυτός ο τρόπος είναι τα σταγονίδια που βγάζουμε από το στόμα και την μύτη όταν εκπνέουμε, μιλάμε, βήχουμε ή φταρνιζόμαστε.
Σε έναν χώρο καθαρό από τον ιό, αν βάλεις έναν μολυσμένο άτομο που δεν φοράει μάσκα, τότε θα αρχίσει να διασπείρει με σταγονίδια τον ιό. Το επόμενο άτομο που θα μπει στον χώρο, αν περάσει από κει που αιωρούνται τα σταγονίδια, ή αν ακουμπήσει εκεί που έπεσαν, είτε θα τα εισπνεύσει, είτε θα τα περάσει στα χέρια του και με την σειρά στο στόμα ή στα μάτια όπου μπορεί να γίνει απορρόφηση.
Τα πράγματα λοιπόν εδώ αρχίζουν και γίνονται πολύπλοκα. Υπάρχει λοιπόν τρόπος να σταματήσουμε τελείως την μετάδοση με μάσκες; Πρακτικά όχι. Γιατί θα απαιτούσε την χρήση ειδικής μάσκας για μικροσωματίδια που εκτός του ότι είναι ακριβή, δεν είναι και πρακτική, ενώ χρειάζεται το stock ως προτεραιότητα για το υγειονομικό προσωπικό και τους αρρώστους στα νοσοκομεία.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,862 μηνύματα.
@akikos
Τέλος, αναφέρθηκε και στις θεωρίες συνωμοσίας ξεκαθάρισε ότι «Δεν κρύβουμε ούτε κρούσματα, ούτε περιοχές που πλήττονται», ενώ για το κύμα αμφισβήτησης τόνισε ότι «ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να σταματήσουν οι πολίτες να εμπιστεύονται την Πολιτεία και τους επιστήμονες. Η άγνοια τροφοδοτεί την επιδημία.


 
Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
@akikos
Τέλος, αναφέρθηκε και στις θεωρίες συνωμοσίας ξεκαθάρισε ότι «Δεν κρύβουμε ούτε κρούσματα, ούτε περιοχές που πλήττονται», ενώ για το κύμα αμφισβήτησης τόνισε ότι «ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να σταματήσουν οι πολίτες να εμπιστεύονται την Πολιτεία και τους επιστήμονες. Η άγνοια τροφοδοτεί την επιδημία.



Ξέρω άτομο που ήρθε από Αγγλία και δεν ελέγξαν κανέναν. Δεν τους ελέγχουν όλους όπως πρέπει και η δειγματοληψία είναι της πλάκα.

Διάβασε αυτό:
Για να το κάνει αυτό η Κύπρος έχει βρει κρούσματα από πολίτες που ταξίδεψαν στην Ελλάδα στις περιοχές αυτές. Δεν εμπιστεύεται τα νούμερα μας δηλαδή όπως κάνω και εγώ.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,862 μηνύματα.
Ξέρω άτομο...
Ωραια, και εγώ ξέρω ατομα που λένε το αντίθετο... :P
Στις διασωληνωσεις πάντως δεν ειχαμε αύξηση...
...
Η Κύπρος είχε χθες πενταπλάσια κρούσματα απο την Ελλαδα... Θα μας κανει και μαθημα;
 

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,676 μηνύματα.
Να γιατί η Κύπρος υποβίβασε την Ελλάδα.

 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,862 μηνύματα.
Διάβασε τις τελευταίες ερευνες του ΠΟΥ και του ΝΗS. Μια χαρά προστατεύει η μάσκα...
Παραπεμπω στην ίδια σελιδα του ΠΟΥ...
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Η μάσκα προσταύει από την πτώχευση της τσέπης σου. Αν δεν την φοράς, μειώνεται κατά 150 ευρώ και όχι μόνο...
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top