fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

26-12-20

18:05
Το πιο φτηνό .... που ειναι της Johnson and JohnsonΘεωρεις καλυτερη επιλογη το εμβολιο της Johnson and Johnson που ειναι με ιο μεσα η της Pfizer που ειναι με MRNA;;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αυτο το μήνα θα έχουμε υγειονομικούς απο το Φεβρουάριο η τέλη συτου του μήναΦωκος ποτέ πιστεύεις να γίνει ο εμβολιασμός των πολιτών ?(3η κατηγορία)
Άλλο ένα καλό τιπ για όσους φοβούνται τα εμβόλια είναι ότι αφού πέφτουν τα κρούσματα ,μην το κάνουν αφού δεν θα υπάρχει ο ιός ,κάντε το αρχές Ιουνίου που θα έρθει ο τουρισμός

Έγραψε οδηγίες για την κηδεία του, μοίρασε την περιουσία του και έβαλε τέλος στη ζωή του. Συγκίνηση στο Λουτράκι για τον 36χρονο επιχειρηματία - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Σημείωμα με οδηγίες για την κηδεία του άφησε πίσω του ο 36χρονος επιχειρηματίας που έβαλε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr,

Ξεκινάμε: Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκης, Τσιόδρας, Μητροπολίτης Ναυπάκτου, νοσηλεύτρια οι πρώτοι που εμβολιάζονται
Μετά την άφιξη της πρώτης παρτίδας των 9.750 εμβολίων, τίθεται από αύριο Κυριακή σε εφαρμογή το σχέδιο «Ελευθερία». Ποιοί θα είναι οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν. Ποια σειρά θα τηρηθεί. Πώς θα δείτε πότε μπορείτε να εμβολιαστείτε.

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

26-12-20

18:08

Οι γιατροί, το εμβόλιο και ο vegetarian σουβλατζής | Δημήτρης Ευθυμάκης
Ενας vegan ψήστης, ούτε καλό σουβλάκι θα φτιάξει, ούτε είναι ικανός να πείσει κανέναν πελάτη για την νοστιμιά του προϊόντος του. Δείτε το τώρα με τον γιατρό που λέει ότι δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού. Δεν αρνείται στην πραγματικότητα την ιατρική ο αρνητής του εμβολίου;

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

26-12-20

18:11
Όντως τόσο γρήγορα? Πίστευα Απρίλιο ΜάιοΤο πιο φτηνό .... που ειναι της Johnson and Johnson
αυτο το μήνα θα έχουμε υγειονομικούς απο το Φεβρουάριο η τέλη συτου του μήνα
Λίγο κουλό αυτό που θα πω .......εφόσον δεν έχουμε την δυνατότητα να εμβολιαστουμε με το εμβόλιο που θέλουμε ,γίνεται να φύγουμε και ξα ξανακλεισουμε ραντεβού έτσι ώστε μήπως μας τύχει την επόμενη φορά αυτό που θέλουμε? ή θα είναι σταμπαρισμενο για το όνομα μας το συγκεκριμένο πρώτο εμβόλιο ?
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

26-12-20

18:42
Με 3.217 τεστ βρέθηκαν 262 κρούσματα. Μάλλον λόγω των γιορτών κάνουν λιγότερα τεστ όταν χθές-προχθες ήταν γύρω 15.000 τεστGreece reported 262 new covid cases and 46 deaths. These figures are the lowest since the end of October.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.083 μηνύματα.

26-12-20

18:47
Σάββατο 26/12/20
Nέα κρούσματα: 262 (-355)
Διασωληνωμένοι: 473 (+3)
Νέες Απώλειες: 46 (συν:4.553)
Θετικότητα (PCR+Rapid): 4,49%
665 Μ.Ο κρουσμάτων (962 προγ. εβδομ.)
Σύνολο:135.114
ΤΕΣΤ
PCR
3.217 σήμερα ( 2752754 συν)
ΜΟ test: 11221
θετικότητα ημέρας: 8,14% (ΜΟ εβδομ. 5,93%
)
Rapid
2.615 σήμερα (517385 σύνολο)
MO: 11988
Σύνολο (pcr+rapid)
5.832 σήμερα (ΜΟ 7ημέρου 23.209)
θετικότητα ημέρας: 4,49% (ΜΟ εβδομάδας 2,87%
)
Αύξηση στη θετικότητα 7μερου
Nέα κρούσματα: 262 (-355)
Διασωληνωμένοι: 473 (+3)
Νέες Απώλειες: 46 (συν:4.553)
Θετικότητα (PCR+Rapid): 4,49%
665 Μ.Ο κρουσμάτων (962 προγ. εβδομ.)
Σύνολο:135.114
ΤΕΣΤ
PCR
3.217 σήμερα ( 2752754 συν)
ΜΟ test: 11221
θετικότητα ημέρας: 8,14% (ΜΟ εβδομ. 5,93%

Rapid
2.615 σήμερα (517385 σύνολο)
MO: 11988
Σύνολο (pcr+rapid)
5.832 σήμερα (ΜΟ 7ημέρου 23.209)
θετικότητα ημέρας: 4,49% (ΜΟ εβδομάδας 2,87%

Αύξηση στη θετικότητα 7μερου
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

26-12-20

19:09
Πιστεύω πολυ πιο άμεσα ... θα δείξειΌντως τόσο γρήγορα? Πίστευα Απρίλιο Μάιο
Λίγο κουλό αυτό που θα πω .......εφόσον δεν έχουμε την δυνατότητα να εμβολιαστουμε με το εμβόλιο που θέλουμε ,γίνεται να φύγουμε και ξα ξανακλεισουμε ραντεβού έτσι ώστε μήπως μας τύχει την επόμενη φορά αυτό που θέλουμε? ή θα είναι σταμπαρισμενο για το όνομα μας το συγκεκριμένο πρώτο εμβόλιο ?
οχι δε πιστευω για φέτος .απλά θα μας ενημερώνουν .. τουλάχιστον στην αρχή δε θα έχουμε επιλογή
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

26-12-20

19:22
Η επιδημία είναι μπροστά μας, δεν είναι πίσω μας...
www.euro2day.gr

«Αδύνατο να εμβολιαστεί το 60% του πληθυσμού ως την άνοιξη»
«Ποτέ κανένας ιός δεν αντιμετωπίστηκε με την πρώτη γενιά εμβολίων. Θα δούμε αποτέλεσμα μετά τον Μάρτιο», δήλωσε ο διευθυντής ΜΕΘ του «Παπανικολάου».

fockos
Επιφανές μέλος

26-12-20

19:23
[URL unfurl="true"
αδύνατο γιατί δε θα δεχτει το 60 του πληθυσμού να το κάνει.[/url]
juste un instant
Επιφανές μέλος

26-12-20

19:27
Αμα δεχτεί, τι χάνεις; Θα σταματήσεις να γραφείς εδώ; 

fockos
Επιφανές μέλος

26-12-20

19:30
το έχω πει άλλοτε και δε τήρησα το όρκο μου. Μου αρέσει πολύ το θέμα αυτό. Ας πούμε δε θα γράψω για 20 μέρες.. Όμως δε δέχομαι αυτό που κάνανε με τις δηλώσεις γιατί εκεί οι πολλοί δηλώσαν ναι και δεν έχουν σκοπό να το κάνουν.Αμα δεχτεί, τι χάνεις; Θα σταματήσεις να γραφείς εδώ;![]()
Εγώ πάντως θα το κάνω το εμβόλιο όποιο μου πλασάρουν.'
Το άρθρο λεει ότι δε μπορεί να γίνει παραγγελία τόσων δόσεων αλλά πιστεύω ότι στο επόμενο τρίμηνο θα βγουν στην κυκλοφορία και αλλα εμβόλια οποτε ο καθένας θα μπορεί να το κάνει.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

26-12-20

19:34
τι ηλκια εχεις εσυ ? αλλιως αν ησουν νεος κια αλλιως ν εισαι 50-55 ξερω εγωτο έχω πει άλλοτε και δε τήρησα το όρκο μου. Μου αρέσει πολύ το θέμα αυτό. Ας πούμε δε θα γράψω για 20 μέρες.. Όμως δε δέχομαι αυτό που κάνανε με τις δηλώσεις γιατί εκεί οι πολλοί δηλώσαν ναι και δεν έχουν σκοπό να το κάνουν.
Εγώ πάντως θα το κάνω το εμβόλιο όποιο μου πλασάρουν.'
Το άρθρο λεει ότι δε μπορεί να γίνει παραγγελία τόσων δόσεων αλλά πιστεύω ότι στο επόμενο τρίμηνο θα βγουν στην κυκλοφορία και αλλα εμβόλια οποτε ο καθένας θα μπορεί να το κάνει.
fockos
Επιφανές μέλος

26-12-20

19:36
34 είμαι. Προσωπικά δε θα έχω ώφελος με τον εμβολιασμό μου ημουν εκτεθημένος σε κορονοιούς λόγω δουλειάς και δε θα νοσήλσω βαριά αν κολλήσω., το κάνω για το κοινό καλό.τι ηλκια εχεις εσυ ? αλλιως αν ησουν νεος κια αλλιως ν εισαι 50-55 ξερω εγω
juste un instant
Επιφανές μέλος
fockos
Επιφανές μέλος

26-12-20

19:45
φιλε μου κοίτα τα σχόλια του συγκεκριμένου βίντεο για να δεις τι εννοώ.
juste un instant
Επιφανές μέλος

26-12-20

19:47
Μη βλέπεις το δέντρο κ χάνεις το δάσος. Στατιστικά εκδηλώνεται ο αρνητής, όχι ο λογικός.
Αντε, ποιος στην χάρη σου, σου έβαλα την δικιά σου...
Γιαμαρέλλου:«Αν αποτινάξουμε τη διστακτικότητα απέναντι στο εμβόλιο, του χρόνου θα είμαστε αγκαλιά!
Αντε, ποιος στην χάρη σου, σου έβαλα την δικιά σου...
Γιαμαρέλλου:«Αν αποτινάξουμε τη διστακτικότητα απέναντι στο εμβόλιο, του χρόνου θα είμαστε αγκαλιά!
fockos
Επιφανές μέλος

26-12-20

19:48
σε λίγους μήνες θα βγάζουν οι δημοσιογράφοι Ελληνάρες που εμβολιάστηκαν που πάθανε παρενέργειες...Μη βλέπεις το δέντρο κ χάνεις το δάσος. Στατιστικά εκδηλώνεται ο αρνητής, όχι ο λογικός.
βλεπω μια ιστορία να απεναλαμβάνεται ... δε παραγγείλαν πολλές δόσεις φέτος οποτε δε θα έχουμε το φαινόμενο να έχουμε εμβόλια να περιμένουν στα ψυγεία αν και δεν αποκλειέται.
juste un instant
Επιφανές μέλος

26-12-20

19:53
Ελληνάρες που εμβολιάστηκαν που πάθανε παρενέργειες...
"Ξέρετε τι παρενέργειες μπορεί να έχει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού; Να σας πω εγώ. Δυσγευσία, ναυτία, μούδιασμα στο στόμα, μούδιασμα στο λαιμό, έμετο, διάρροια, δυσπεψία, κοιλιακούς πόνους, ξηροστομία, εξανθήματα, φαγούρα, καούρα, ξηρότητα στο φάρυγγα, αναφυλακτική καταπληξία, σύνδρομο Stevens-Johnson και βρογχοσπασμό. Μεταξύ άλλων. Αλλά, μισό λεπτό. Συγγνώμη. Μπέρδεψα τις σημειώσεις μου. Αυτές δεν είναι οι πιθανές παρενέργειες του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Είναι οι πιθανές παρενέργειες που έχει το σιροπάκι για παιδάκια Mucosolvan".
Via Rea Christod
fockos
Επιφανές μέλος

26-12-20

19:56
μαν εσύ και εγώ το ξέρουμε .. αν σου βγάζει στην τηλεόραση με πάρεση προσωπικού που μπορεί να λένε ότι ευθύνεται το εμβόλιο ενώ κατά πάσα πιθανότητα να είνai ιδιπαθής και να λένε δημοσιογράφοι για εγκεφαλικά και μ...ς ο καιρός κοντεύει φίλε μου."Ξέρετε τι παρενέργειες μπορεί να έχει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού; Να σας πω εγώ. Δυσγευσία, ναυτία, μούδιασμα στο στόμα, μούδιασμα στο λαιμό, έμετο, διάρροια, δυσπεψία, κοιλιακούς πόνους, ξηροστομία, εξανθήματα, φαγούρα, καούρα, ξηρότητα στο φάρυγγα, αναφυλακτική καταπληξία, σύνδρομο Stevens-Johnson και βρογχοσπασμό. Μεταξύ άλλων. Αλλά, μισό λεπτό. Συγγνώμη. Μπέρδεψα τις σημειώσεις μου. Αυτές δεν είναι οι πιθανές παρενέργειες του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Είναι οι πιθανές παρενέργειες που έχει το σιροπάκι για παιδάκια Mucosolvan".
Via Rea Christod
juste un instant
Επιφανές μέλος

26-12-20

19:58
Μετά όμως να μην παραπονιούνται αν δεν ανοιγει η αγορά... Πάντως το έχουν κάνει εκατομμύρια στον κόσμο. Κανένας δεν παραπονέθηκε στην Βρετανία π.χ.μαν εσύ και εγώ το ξέρουμε .. αν σου βγάζει στην τηλεόραση με πάρεση προσωπικού που μπορεί να λένε ότι ευθύνεται το εμβόλιο ενώ κατά πάσα πιθανότητα να είνai ιδιπαθής και να λένε δημοσιογράφοι για εγκεφαλικά και μ...ς ο καιρός κοντεύει φίλε μου.
fockos
Επιφανές μέλος

26-12-20

20:01
Μετά όμως να μην παραπονιούνται αν δεν ανοιγει η αγορά... Πάντως το έχουν κάνει εκατομμύρια στον κόσμο. Κανένας δεν παραπονέθηκε στην Βρετανία π.χ.
κοιτα φίλε μου . Τι θέμα βγάζει η Τατιάνα.... ούτε λεει τι εμβόλιο είναι ουτε τπτ... κατευθύνουν την κοινή γνώμη παιδιά και φυσικά ούτε πορρίσματα εξετάσεων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.