Ο μηχανισμός των εμβολιασμών σε παιδιά, έχει ιστορικό.
Αν ψάξεις στην Αμερική, εκεί θα δεις ακόμα και δικαστικά οι εταιρίες έχουν διάφορες διευκολύνσεις σε τυχόν αστοχίες των εμβολίων. (αστοχίες σημαίνει θύματα ή ανήκεστο ζημία της υγείας) δηλαδή σοβαρότατα προβλήματα, απο αυτιστικά παιδιά και άλλα.
Σε εμένα η αντιβίωση έφερε αποτέλεσμα. Και το ιατρικό πρωτόκολλο μου λέει άλλα. Οτι δεν κάνουμε τίποτα. Αν δεν μπορείς να το εκλάβεις ώς αποδεικτικό στοιχείο και την μαρτυρία μου ως πραγματικότητα, τότε να συνεχίσεις όπως γράφεις. Δεν έχω καμία διάθεση να παίξω μπουνιές διαδικτυακής φύσης.
Είναι τόσο μπουρδουκλωμένα αυτά που γράφεις εδώ, ώστε για να σου απαντήσω θα έπρεπε να γράφω μια εβδομάδα. Και δεν βλέπω τον λόγο.
Πάω για τσιπουράκι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Φεβρουαρίου 2021
Γιατρέ σ'ευχαριστώ.
Γιατι τόσο καιρό γράφω-γράφω-γράφω και μόλις τώρα βλέπω καθαρά να υπάρχει αναφορά αντιμετώπισης του ιού, με επιλεκτική ευρέως φάσματος αντιβίωση.
Σκέφτεστε πόσα θα είχαμε αποφύγει με το ποσοστό μείωσης των συμπτωμάτων απο τον ιό;
Είναι σαν τον Β΄παγκόσμιο πόλεμο και την εξάπλωση του.
Μόνο στην Ελλάδα υπήρξε αντίσταση. Ρούπελ, Ηπειρο, αλλά ακόμα και στην Φλώρινα δόθηκαν μάχες λιγότερο γνωστές. Εδώ θα σας δώσω μια εικόνα υπέροχη.
Γερμανοί με τανκς και απο την άλλη Ιππικό και να ακούγεται χαρακτηριστική διαταγή.
<<ΣΥΡΑΤΕ ΛΟΓΧΗ>> και τα άλογα να κυνηγούν Γερμανούς στις χιονισμένες κατηφοριές.
Μήπως και δεν αποτέλεσε η Ελληνική θυσία συστατικό της ήττας των Γερμανών σε αυτόν τον πόλεμο;
Ετσι και ο ιός μας.
Θα είχε τουλάχιστον μειωθεί αν επιθετικά είχαμε ενεργήσει εξ αρχής.
Μαρτυρίες υπάρχουν. Ερευνα δεν γίνεται και ούτε βλέπω πρόθεση.
Ισως γιατι άλλα έχουν στο μυαλό τους. Που εγώ - εμείς αγνοούμε. Ισως και σκοπίμως αγνοούμε.
Αξίζει όμως να καταγράψουμε την πορεία - ιστορία του ιού.
Τότε μόνο θα έχουμε αποτελέσματα που θα μπορούμε να συζητήσουμε καθαρά και δίχως μεγάλες κουβέντες.
Τότε μόνο ο κάθε just θα είναι καθαρό αυτό που θα μας προτείνει. Και θα το επικροτούμε ή απορρίπτουμε ελεύθερα. Γιατι τώρα τελούμε υπο απαραδέκτου ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ. Ο οποίος αγγίζει τα όρια κατάργησης .....κουράστηκα δεν συνεχίζω άλλο.
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.