• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 217)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Δεν μπορεί κανείς να το πει αυτό εκτός αν ζούσαμε σε ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο δε θα υπήρχε καθόλου εγκλεισμός ούτε μάσκες ούτε αποστάσεις και να βλέπαμε τότε τα αποτελέσματα και να τα συγκρίναμε με αυτό που συνέβη στ' αλήθεια. Μα πραγματικά, πώς δεν το καταλαβαίνετε αυτό το τόσο απλό;
ο σκοπός του lockdown 3 εβδομάδων τον Νοέμβριο, ήταν να μπει φρένο στην διασπορά και να μειωθούν τα κρούσματα..
το αποτέλεσμα μετά από 5 μήνες είναι ρεκόρ κρουσμάτων. άρα ο αντικειμενικός σκοπός του απέτυχε.
το γεγονός ότι ενώ έχουμε 3χίλιαρα κάθε μέρα ανοίγουν άρων άρων μπας και έρθει κανένας τουρίστας γιατί τα λεφτά τελείωσαν δεν είναι αποτυχία αυτής της πολιτικής?

μπορούμε να δούμε χώρες που δεν εφάρμοσαν καθόλου lockdown ή πιο ελαφριά μέτρα και να συγκρίνουμε κρούσματα, θανάτους, οικονομικές επιπτώσεις, συνολικές επιπτώσεις και να βγάλουμε ένα συμπέρασμα.
Γιατί ένα lockdown δεν είναι δωρεάν, έχει πολλές επιπτώσεις σε πολλούς τομείς.
το ίδιο το lockdown προκαλεί τους δικούς του θανάτους.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,773 μηνύματα.
Oι ευρωπαϊκές χώρες είναι πιο παχύσαρκες από τις ασιατικές ή τις αφρικανικές. Για αυτό το λοκνταουν ήταν περισσότερο από αναγκαίο...
 

Scott

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 373 μηνύματα.
Πραγματικά,το τι γίνεται μου φαίνεται σαν ένα κακό αστείο. Ξεχάστε τη κυβέρνηση,ξεχάστε τους ειδικούς,ξεχάστε το ΕΣΥ. Αυτός που κάνει κουμάντο για το άνοιγμα ή το κλείσιμο είναι οι TUI και η κάθε εταιρία που ξεπουλάμε την αξιοπρέπεια μας κάθε καλοκαίρι για να υποδεχτούμε τον κάθε φτηνιάρη άγγλο που δεν εκτιμά τίποτα σε ξένη κουλτούρα.
Ενώ πολλοί έχουν να δουν συγγενείς τους 8 + μήνες, δεν υπάρχει πρόβλημα,αλλά τώρα που θα έρθουν οι τουρίστες θα τα ανοίξουμε όλα μπας και πάρουμε και εμείς της μεταλλάξεις τους. Μετά θα έχουμε ακόμα έναν άλλον λόγο να κλείσουμε τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Και το πιο τραγελαφικό είναι πως δεν υπάρχει σχέδιο εμβολιασμού των εργαζομένων,Οπότε αν κολλήσουμε και θα έχουμε πιστόλι στο κεφάλι (με τον φόβο της καραντίνας και την μερική απόλυση) και θα "φταίμε εμείς" μετά για έξαρση κρουσμάτων ενώ οι τουρίστες θα παρτάρουν αλά Ισπανία και εμείς θα τους κοιτάζουμε είτε πίσω από το counter ή από το παράθυρο. Πραγματικά,έχω σιχαθεί αυτή τη κωλο κυβέρνηση....έχω σιχαθεί την κατάσταση και πραγματικά αν φτάσει σε φάση που έρθω στα όρια μου ,δε θα με νοιάζει αν παραιτηθώ ενδιάμεσα της τουριστικής σεζόν από την παράνοια.
Ήθελα να βγάλω τα εσώψυχά μου μετά από όλες της ειδήσεις που βλέπω.....σορυ αν φαίνομαι περίεργος,αλλά η τρέλα έχει τα όρια της
 

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.

Nihilist

Τιμώμενο Μέλος

Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,355 μηνύματα.
Διαβάζω πως υπολογίζεται πως έχουν μολυνθεί 1,5-4 εκατομμύρια Έλληνες συνολικά από την αρχή, κάτι που καταδεικνύει την αποτυχία τόσο αυστηρών λοκντάουν σαν το δικό μας. Στο τέλος θα φανεί πως η τακτική της Σουηδίας ήταν η σωστότερη όλων, με λίγα και εύστοχα μέτρα, ενίσχυση του συστήματος υγείας και των μμμ.
 

bovid19

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο bovid19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και επαγγέλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 340 μηνύματα.
Όταν κάποτε ο Φικιώρης έλεγε "πού πας ρε χοντρέλο;" εμείς γελούσαμε ή ακόμα χειρότερα μιλούσαμε για φατ σέιμινγκ. Ορίστε τα αποτελέσματα, παντού γύρω μας χοντροί, (προ)διαβητικοί και υπερτασικοί και το χρεωνόμαστε εμείς οι υγιείς με ιδανικό ΒΜΙ.
 

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,832 μηνύματα.
Οι μισές ΗΠΑ ήταν ανοιχτές σε σχέση με τις άλλες μισές που ήταν κλειστές και τα πήγαν καλύτερα οι πρώτοι .Η Νέα Ζηλανδία το πολέμησε με ελάχιστο λοκ ντάουν ,η Αυστραλία επίσης ,η Κίνα επίσης ,η Σουηδία επίσης ,η Νορβηγία επίσης ,η Φιλανδία επίσης,η Ιαπωνία επίσης ,η Β.Κορεα επίσης
Η Αλβανία τα πηγαίνει πολύ καλύτερα από την Ελλάδα
Η Κύπρος τα πηγαίνει καλύτερα και είναι έξω
Η Ρωσία επίσης πάλι έξω (μου αρέσει που τους ρίξαμε άκυρο για να μας δώσουνε εμβόλια )

Όλα αυτά τα έχουμε αποδείξει με γραφήματα και κυρίως τα excessive deaths βαραίνουν περισσότερο της χώρες με σκληρό μακροχρόνιο αναποτελεσματικό λοκ ντάουν


Όποιος μπορεί να αποδείξει τκ αντίθετο σε όλα αυτά ας κάνει μόνος του τις διαιρέσεις και να δείξει γραφήματα :P
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η Ελλάδα κάθε χρόνο γεμάτες ΜΕΘ έχει λόγο γρίπης (ψάξτε το και αυτό )
Τώρα με την πανδημία είδαμε όλοι τι ΕΣΎ έχουμε
Με 500 πολυδυναμικες δεν πας πουθενά στον πόλεμο

Η Ελλάδα βασίστηκε εξ ολοκλήρου στη ατομική ευθύνη,στην τριτοβάθμια και στα εμβόλια
Όσες χώρες είχαν ΠΦΥ και πολύ καλό ΕΣΎ τα πήγαν περίφημα γιατί έδρασαν με βάση την πρόληψη ,δείτε το και αυτό !


Κατά τα άλλα η Ελλάδα πάει καλά ,το λοκ ντάουν έχει πετύχει και οικονομία πάει πένα

Ο κήπος είναι ανθηρός και μέρα με την μέρα ο ουρανός γινεται πιο μπλε 🙃
 
Τελευταία επεξεργασία:

Skiyo

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,814 μηνύματα.
Γουχ γουχ

Σύμφωνα με τις πηγές μου από τους 15 επιβάτες ήρθαν για ένα γύρισμα γερμανική ριαλίτι σόου που θα πραγματοποιηθεί σε ένα ξενοδοχείο μιας τουριστικής περιοχής. Οι άλλοι επιβάτες θα μείνουν σε διάφορα ξενοδοχεία σε τουριστικές περιοχές, αλλά δεν γνωρίζω αν θα έχουν το έλευθερο να κυκλοφορήσουν. Θα μάθω σύντομα τι γίνεται με τους τουρίστες.

 
Τελευταία επεξεργασία:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,773 μηνύματα.
Oλη η παρακμή του δυτικού πολιτισμού σε ένα post
Ναι, ζουν καμμιά τριανταριά χρόνια περισσότερο και έχουν περισσότερα παραγωγικά κ ποιοτικά χρονια, τα δυτικά γομαρια. Αν δεν σου αρέσει, μπορείς να ζεις σαν τσιγγάνος στην Ελλάδα. Τσαντίρι και λιτός βίος.
 

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Oι ευρωπαϊκές χώρες είναι πιο παχύσαρκες από τις ασιατικές ή τις αφρικανικές. Για αυτό το λοκνταουν ήταν περισσότερο από αναγκαίο...
Καλά τα λες εσύ, όμως μάθε πως η ελευθερία έρχεται.
Επρεπε να έχει έρθει, όμως έστω και αργά είναι καλά, παρά να μην έρθει ποτέ.
 

annfire

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η annfire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 262 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,361 μηνύματα.
Και βεβαια,τιποτα απο αυτα δεν ακουμε στα ΜΜΕ της Ελλαδας ακομα το παιζει κινεζα,ενω η ιδια η αστραζενεκα πλεον παραδεχεται οτι υπαρχει συνδεση με το εμβολιο της και θρομβωσεις,μολις χτες αν θυμαμαι καλα ο ΕΟΦ ο δικος μας εστειλε το σχετικο εγγραφο στους γιατρους,ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ οτι δεν το ειχαν στειλει,ΥΠΑΡΧΕΙ εδω και το ποσταρα εγω,τη καταγγελια αυτη,ανατρεξτε για να δειτε,ακομα τα ΜΜΕ τιποτα και προφανως ο ΕΜΑ συνεδριαζει για να πει και αυτη αυτο που πλεον η ιδια η ΑΣΤΡΑ το εντασει στις παρενεργειε του εμβολιου της,προφανως για δικια της προστασια,μπας και κανενας της κανει μηνυση.

Το ζητουμενο ειναι να το παραδεχτουν και ΕΜΑ και ΠΟΥ και το ακομα καλυτερο ζητουμενο να ενημερωσουν οι κυβερνησεις τον κοσμο και να μην το παιξουν κινεζοι,κατι που μεχρι τωρα κανουν,διοτι καν δεν εχει αναφερθει στα ΜΜΕ οτι ξανακανει ερευνες ο ΕΜΑ για αυτο το θεμα και επισης πουθενα δεν επαιξε στα ΜΜΕ οτι πλεον η ιδια η αστρα εσειλε εγγραφο και το ξερει αυτο ο ΕΟΦ,οτι εντασεται πλεον η θρομβωση στις παρενεργειες του εμβολιου.


Τα θρομβοεμβολικά επεισόδια εντάσσει επισήμως η AstraZeneca στις παρενέργειες του εμβολίου της κατά της νόσου Covid-19. Ηδη οι γιατροί ανά τη χώρα μας έχουν λάβει σχετική επιστολή από την εταιρεία – έπειτα από συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) και συνεπακόλουθα με τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) -, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για το ενδεχόμενο σπάνιων παρενεργειών

Και να αυτο που σας ελεγα,το βρηκα και το εχω ποσταρει εδω τις προηγουμενες μερες

Βόμβες Βλαχογιαννόπουλου : Η επιστολή της Astra Zeneca για τις θρομβώσεις και το περιστατικό ακρωτηριασμού

Σε αποκαλύψεις-βόμβα προχώρησε ο καθηγητής Παθολογίας – Ανοσολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής φαρμακοεπαγρύπνησης, Παναγιώτης Βλαχογιαννόπουλος, σχετικά με περιστατικό ασθενούς που υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό του σκέλους, λόγω θρόμβωσης, λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Astra Zeneca, στην Ελλάδα, αλλά και για ύπαρξη επιστολής της εταιρείας που αναφέρεται στην πιθανότητα θρομβοεμβολικών επεισοδίων ή θρομβοπενίας.

Εχει στείλει επιστολή​

Στο σημείο αυτό αποκάλυψε επίσης ότι η ίδια η εταιρεία έχει στείλει επιστολή, η οποία έχει καθυστερήσει να κοινοποιηθεί στους επαγγελματίες υγείας επιφορτισμένους με τους εμβολιασμούς.
Βόμβες Βλαχογιαννόπουλου : Η επιστολή της Astra Zeneca για τις θρομβώσεις και το περιστατικό ακρωτηριασμού | in.gr

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΙΒΙ.
Ουτε κατα διαννοια.Καν δεν εχει παιξει οτι ο ΕΜΑ συνεδριαζει αυριο ακριβως για το εμβολιο και τις θρομβωσεις ΠΑΛΙ.
Οι δικοι μας εδω επιμενουν δεν υπαρχει καμια συσχετιση με εμβολιο αστραζενεκα και θρομβωσεις.
Και αυτοι μεθαυριο δεν θα ντρεπονται να βγαινουν και να μιλανε στα καναλια.
Τετοια εμπιστοσυνη σε αυτη την κυβερνηεση αλλα και γενικοτερα σε πολλους θεσμους.
ΞΕΦΤΥΛΛΑ.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,773 μηνύματα.
Καλά τα λες εσύ, όμως μάθε πως η ελευθερία έρχεται.
Επρεπε να έχει έρθει, όμως έστω και αργά είναι καλά, παρά να μην έρθει ποτέ.
Όσο πιο πολλοί εμβολιάζονται, τόσο πιο κοντά έρχεται η ελευθερία. Και η δική σου και της αγοράς και όλων μας.

Δοιαδοσται!
 
Τελευταία επεξεργασία:

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
το εμβόλιο της astrazeneca σχετίζεται με θρομβώσεις λόγω ισχυείς ανοσολογικής απόκρισης, όπως και το pfizer σχετίζεται με παρέσεις προσωπικού κοκ κοκ
Το ώφελος να το κάνεις είναι πολύ μεγαλύτερο από το να μη το κάνεις όπως είπε πολυ σωστά ο @juste un instant

Eπίσης λόγω νόσησης εμβολιασθέντων που είχαν αναπτύξει αντισώματα κάπου τα 700... της pfizer δε το θεωρώ αποτελεσματικό.....
για αυτό του χρόνου θα διαλέξω astrazeneca ή της johnson και ας κάνετε όλοι οι αλλοι mRNA ....

Επίσης και ο ίδιος ο ιός σχετίζεται με ισχαιμικά....
Αναγκαστικά παιδιά όταν θέλεις αποτελεσματικά εμβόλιο πρέπει να έχεις και αυτή την ανεπιθύμητη ενέργεια υπόψιν σου. Το θέμα είναι αν φοβάσαι τον ιό ή εμβόλιο.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,773 μηνύματα.
το εμβόλιο της astrazeneca σχετίζεται με θρομβώσεις λόγω ισχυείς ανοσολογικής απόκρισης, όπως και το pfizer σχετίζεται με παρέσεις προσωπικού κοκ κοκ
Το ώφελος να το κάνεις είναι πολύ μεγαλύτερο από το να μη το κάνεις όπως είπε πολυ σωστά ο @juste un instant

Eπίσης λόγω νόσησης εμβολιασθέντων που είχαν αναπτύξει αντισώματα κάπου τα 700... της pfizer δε το θεωρώ αποτελεσματικό.....
για αυτό του χρόνου θα διαλέξω astrazeneca ή της johnson και ας κάνετε όλοι οι αλλοι mRNA ....
Εμένα με βολεύουν όλα τα εμβόλια. Ίσως λόγω ισχυρούς ανοσοαποκρισης να είναι πιο αποτελεσματικό από τα άλλα αλλά για την ώρα φαίνονται το ίδιο καλά. Η Βρετανία όντως τα πάει πολύ καλά. Μακάρι να έχεις δίκιο.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,832 μηνύματα.
Eπίσης λόγω νόσησης εμβολιασθέντων που είχαν αναπτύξει αντισώματα κάπου τα 700... της pfizer δε το θεωρώ αποτελεσματικό.....
για αυτό του χρόνου θα διαλέξω astrazeneca ή της johnson και ας κάνετε όλοι οι αλλοι
Το έχει αναφέρει ο ΕΜΑ ότι οι πρώτες παρτίδες είχαν λιγότερη αποτελεσματικότητα
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Το έχει αναφέρει ο ΕΜΑ ότι οι πρώτες παρτίδες είχαν λιγότερη αποτελεσματικότητα
Εγω ξέρω ότι γυναίκες με 400 -800 αντισώματα από την pfizer όριο που θεωρείται αποτελεσματικό μια χαρά νόσησαν με συμπτωματολογία και διέσπειραν τον ιό... οπότε το 96% είναι με βάση τα αντισώματα και όχι πόσο αποτελεσματικό είναι κατά ιού.... τώρα περί μεταλλαγμένων ιών και τέτοια που λένε δε πιστεύω ότι στέκουν.. Αρρωσταίνουν γιατί τα 400 πχ αντισώματα δεν είναι ικανά για ανοσία αλλά για ελαφρά νόσηση.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το έχει αναφέρει ο ΕΜΑ ότι οι πρώτες παρτίδες είχαν λιγότερη αποτελεσματικότητα
του χρόνου θα της astra θα είναι πιο ασφαλες όσο αφορά τα θρομβωτικά δεν υπάρχει κανένας λόγο να μη το προτιμήσω έναντι της pfizer. Φέτος έκανα της pfizer εκανα καλα αντισώματα που όμως δε νομίζω να με προστατεύσουν μέχρι του χρόνου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εμένα με βολεύουν όλα τα εμβόλια. Ίσως λόγω ισχυρούς ανοσοαποκρισης να είναι πιο αποτελεσματικό από τα άλλα αλλά για την ώρα φαίνονται το ίδιο καλά. Η Βρετανία όντως τα πάει πολύ καλά. Μακάρι να έχεις δίκιο.
αυτή είναι η σωστή απάντηση και όχι να λέμε κολπάκια πως να μη κάνουμε της astra.
 
Τελευταία επεξεργασία:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,773 μηνύματα.
Όλοι έχουμε μείνει έκθαμβοι μπροστά στην καταπολέμηση της πανδημίας στην Βρετανία. Δεν ξέρω αν το Αστραζενεκα είναι το πιο αποτελεσματικό, σίγουρα είναι αποτελεσματικό.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top