Aυτές τις σελίδες που διαβάζεις είναι ο ορισμός της παραπληροφόρησης ο κάθε δημοσιογράφος κάθεται και διαβάζει πολλές έρευνες ή χειρότερα σελίδες από το εξωτερικό τις μεταφράζει όπως θέλει και βγάζει την είδηση όπως το βολεύει. Εξ ου πολλές ειδήσεις τύπου στο παρελθόν Ελληνας βρήκε το φάρμακο για το καρκίνο, βρέθηκε το φάρμακο για να αντιμετωπιστεί η γήρανση κοκ.
Η
@Nelliel συμμετέχει σε επίσημες ιατρικές έρευνες και μάλιστα σε μια χώρα που είναι έχει πλούσια έρευνα για αυτό ο λόγος της είναι πιο αξιόπιστος από το κάθε ιατρό που κάθεται και λέει σαχμαλάρες στην τηλεόραση και στις σελίδες. Τα άρθρα που αναφέρεται δεν είναι σε δημοσιογραφικά site που απευθύνονται στο γενικό πληθυσμό αλλά σε επιστημονικά site και περιοδικά που πολλές φορές για να τα διαβάσεις πρέπει να πληρώσεις και απευθύνονται σε επιστήμονες.
Δε ξέρω αν έχει επίσημα λάβει μέρος σε έρευνες για το covid το σίγουρο ειναι ότι ξέρει να ψάχνει βιβλιογραφία ....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Απριλίου 2021
Το να λες ότι δεν είναι ιατρός (σε προηγούμενο ποστ σου) οποτε δε την κάνει ειδικό είναι αυτό που σε προηγούμενο ποστ μου σου είχα πει ότι δίνεις μεγάλη σημασιά αν κάποιος είναι ιατρός ή όχι...
Οι περισσότεροι ιατροί είναι άχρηστοι σε αυτό το κομμάτι να πουν (ποιο εμβόλιο για το covid είναι ασφαλές ή όχι) ή αν έχω αυτό το πρόβλημα υγείας κάνει να κάνω το εμβόλιο ;;;
δεν έχουν παραπάνω πληροφορίες από ότι έχει ένας μέσος άνθρωπος.