Ω ναι....εγινε το θαυμα!!!!!!!!!
ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ PFIZER!!!!!!!!!

Στις 5 Ιουνιου!!!!!!!!!
Λοιπον παιδια ακουστε.Εγω εκλεισα ραβντεβου μεσω
πλατφορμας επαγγελματος και οχι ηλικιακα.
Χτες πρωτη μερα της πλατφορμας μου,πφαιζερ ουτε για δειγμα πουθενα στον νομό μου(κοντινος με αθηνα)
Βεβαιως στην πολη μου,εχει κεντρο υγειας και εκει κανουν αυτο της ΑΣΤΡΑ....τιγκα τα αδιαθετα εμβολια!
Σκεφτηκα πριτς...δεν θα κανω αστρα θα περιμενω,μα καποια στιγμη θα ανοιξει και για πφαιζερ στην διπλανη μου πολη,στον νομο μου.
Μολις χτες αυτα.Ελεγα ακομα και σεπτεμβρη,θα περιμενω αλλα θα κανω πφαιζερ ή μοντερνα.Η Διευθυντρια μου εκλεισε για 8 /6 παρακαλω στην αθηνα,οχι στν νομο μας
.Για πφαιζερ και αυτη,(μαλιστα συμβουλευτηκε και τον γιατρο της της ειπε ασυζητητη πφαιζερ)Σου επιτρεπει να βαλεις και αλλο ΤΚ,οποτε μπορεις αν βρεις αλλου να δηλώσειε εκει που θα βρεις.Να το ξερετε αυτο.
Ε...σημερα ειπα,μωρε δεν ξαναμπαινω μπας και εχει ακυρωθει κανενα;
Μπηκα τη μια στιγμη,δεν ειχε στην πρωτευουσα του νομου μου ,που κανουν πφαιζερ βεβαια.Ειχε στο αλλο εμβολιαστικο κεντρο με πφαιζερ,ενα ραντεβου,το πατησα,ειδα οτι η δευτερη δοση ειναι μετα απο 21 μερες,το σκεφτηκα και ειπα οκ το παταω.ΑΜ ΔΕ....ακυρο μου το εβγαλέ.Προφανως οση ωρα εγω σεκφτομουν τη δευτερη δοση και να το πατησω,καποιος αλλος το ειχε καπαρωσει.Πηγα να σκασω.
Ξαναβγαινω και μετα απο 5 λεπτα ξαναμπαινω.Στο κεντρο που ειχα βρει πριν δεν υπηρχε τιποτα,ειχε ομως στην πρωτευουσα του νομου στο νοσοκομειο,10 λεπτα με το αμαξι ειμαι,σαββατο 5 /6...παταω και μου βγαζει 2η δοση μετα απο 21 μερες,παταω ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΙ....ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ,μου εστειλαν και μηνυμα!!!!!! ,Μιλαμε τετοια χαρα ειχα καιρο να παρω! Κια τωρα που αστρα δεν θελουν πολλοι,ηταν απιθανο να βρω τοσο συντομα πφαιζερ και διπλα μου και ομως εγινε!
Οποτε συμβουλη: Οσοι εμβολιαστητε μεσω πλατφορμας επαγγελματος(δεν ξερω ηλικιακα απο άυλη πως γινεται),μπητε και αν δεν βρειτε το εμβολιο που θελέτε στη φαση εκεινης της μερας,καθε μερα να ξαναμπαινετε και αρκετες φορες διοτι γινονται ακυρωσεις,αλλα αστραπιαια αυτα καταλάμβανονται!
Ουτε του παπά να μην το πω,μου ειπε η διευθυντρια μου που ενω εκλεισε χτες,τελικα πιο αργα απο μενα θα εμβολαιστει (παντα για pfizer ) μιλαμε,και θα πρεπει να παει αθηνα!
Ο ΕΠΙΜΕΝΟΝ ΝΙΚΑ!!!!!!!!!