Thanks.το ειδαμε και το εχω σχολιασει κιολας.Δεν συγκρινεται με τη θρομβωση της αστρα και οντως εδω δεν ειναι σιγουρο και κυριως αφορα αντρες κατω των 30 για αυτο εγραψα και το σχολιο να κανουν οι αντρες αστρα και οιγυναικες πφαιζερ...
,αν και απο την αρχη εχω δειξει την προτιμηση μου στην μοντερνα,παρολα αυτα με τιποτα δεν συγκρινω αστρα με πφαιζερ και ειδες που ΣΧΟΙΝΑΣ αποκαλυψε οτι η ΕΕ απο σεπτεμβρη δεν θα ξαναπαρει αστρα αλλα ΜΟΝΟ mrna εμβολια και ηδη γινονται συνομιλιες με πφαιζερ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Απριλίου 2021
Δεν ειμαι Αθηνα εδω που ειμαι ξερω οτι το ΚΥ της πολης μου εχει αστρα,οποτε μακρια...το νοσοκομειο της διπλανης μου πολης και πρωτευουσας του νομου εχει πφαιζερ,εκει και εχω κλεισει και υπαρχει και το παλιο ΙΚΑ παλι στην πρωτευουσα που σιγουρα δεν κανει αστρα,αλλα δεν ξερω αν κανει πφαιζερ ή μοντερνα διοτι δενε χω κλεισει εκει να δω ποτε θα βγαλει τη δευτερη δοση.Για να δω..θα πρεπει να ακυρωσω το ραντεβου με πφαιζερ,που δεν θα το κανω γιατι με πολυ μεγαλη τυχη και επιμονη καταφερα να το βρω.Ολο αστρα ηταν.Θα δω ομως ,5 ιουνιου ειναι το εμβολιο μεχρι τοτε κατι αθ εχουν πει για αυτο το ζητημα και αναλογα θα πραξω.