Παρακολουθω το θεμα τον τελευταιο καιρο, και εχω παρατηρησει οτι μερικοι αποκαλουν ή υπονουν πως καποι που εχουν αντιθετη αποψη ειναι ψεκασμενοι ή συνομοσιολογοι, και πρεπει να σταματησει ολο αυτο.
Αρχικα, αντιεμβολιαστης ειναι αυτος/η που αρνειται να κανει το οποιοδηποτε εμβολιο. Συνεπως, οσοι για τον χ,ζ,ψ λογο, δεν θελουν να κανουν το εμβολιο κατα του covid, δεν ειναι αντιεμβολιαστες. Συνεπως, αυτος ο χαρακτηρισμος, ειναι ψευδης και λαθος.
Επιπλεον, απο που και ως που, καποιος που εχει μια διαφορετικη αποψη/οπτικη, πρεπει να αποκαλειται ψεκασμενος ή συνομοσιολογος? με ποια λογικη γινεται αυτος ο χαρακτηρισμος?
Τα εμβολια, για να ειναι (οσο το δυνατον πιο) ασφαλη, χρειαζονται 10-15 χρονια για να τεσταριστουν σωστα για την ασφαλεια, την αποτελεσματικοτητα και για τυχον σοβαρες παρενεργειες που μπορει να προκυψουν βραχυπροθεσμα ή μακροπροθεσμα.
Το εμβολιο κατα του covid, βγηκε σε περιπου εναν χρονο, χωρις να εχει τεσταριστει σωστα και να εχει ελεγθει σωστα για αυτα που προανεφερα. Αυτο, το αποδεικνυει το γεγονος οτι παρουσιαζονται πολλες (πολλες συγκριτικα με τα συνηθισμενα εμβολια εννοω) σοβαρες και θανατηφορες παρενεργειες (π.χ. θρομβωσεις).
Για να προλαβω μερικους, που θα μουν πουν οτι δεν ειναι πολλες, εχω να τους αναφερω οτι οι ειδησεις δεν τα παρουσιαζουν ολα. Παρουσιαζουν μοναχα τα περιστατικα, οπου δεν τους περνει να κρυψουν. Εχω ακουσει για περιπτωση ανθρωπου, που επαθε θρομβωση, και οι γιατροι τον εβγαζαν τρελο. Του ελεγαν οτι την επαθε επειδη ειναι καπνιστης. Τετοια συμπτωση??? εκανε το εμβολιο και μετα απο 1 μερα επαθε θρομβωση, που θα συναιβενε (με βαση τους γιατρους) ουτως ή αλλως? δεν το νομιζω....
Επιπλεον, η τεχνολογια mRNA, πρωτη φορα δοκιμαζεται σε μορφη εμβολιου, οποτε αποδεδειγμενα δεν γνωριζουμε, εαν τυχον θα παρουσιαστουν μακροχρονιες παρενεγειες.
Οσοι υποστηριζετε τον υποχρεωτικο εμβολιασμο, (ειτε γινει εμμεσα ειτε γεινει αμμεσα υποχρεωτικος) ηθελα να ηξερα εαν θα παρετε εσεις την ευθυνη, σε περιπτωση που καποιος πεθανει ή παρουσιασει σοβαρες πανερεργειες?
Δεν θα παρετε εσεις την ευθυνη, οποτε σταματηστε να χαρακτηριζετε οσους για τον χ,ψ,ζ λογο δεν θελουν να κανουν το συγκεκριμενο εμβολιο. Ενταξει?
Για να προλαβω μερικους που μπορει να με ρωτησουν <<εσυ θα παρεις την ευθυνη εαν καποιος ανεμβολιαστος κολλησει covid και πεθανει?>>, η απαντηση ειναι πως οχι δεν θα την παρω, διοτι εγω δεν θα πω σε κανεναν να το κανει ή να μην το κανει. Εγω απλως υποστηριζω, πως πρεπει να ειναι επιλογη του εαν θα εμβολιαστει ή οχι, και χωρις να χαρακτηριζεται.
Σταματηστε να φοβιζετε τον κοσμο, και αν του λετε πως εαν καποιος δεν εμβολιαστει ειναι επικινδυνος. Δεν ισχυει αυτο διοτι 1) οποιος εμβολιαζεται, το κανει για να προστατεψει τον ευατο του, και κανεναν αλλον. 2) Ακομα και να εχεις κανει εμβολιο, μπορεις να κολλησεις (ελαφρια μεν, αλλα μπορεις), οποτε παλι μεταδιδεις τον ιο, σε περιπτωση που κολλησεις.
Υ.Γ. εχω κατι ερωτησεις για εσας που νομιζετε οτι ολα αυτα που συμβαινουν ειναι φυσιολογικα. Για να σας δω τι θα απαντησετε εδω, εσεις οι που θεωρειτε οτι εσεις μονο ειστε φυσιολογικοι, και οτι οι υπολοιποι που εχουν διαφορετικη αποψη ειναι ψεκασμενοι.
1) Με ποια λογικη, οταν καποιος ανθρωπος κυκλοφορει μονος σε εξωτερικο χωρο (χωρις μασκα εννοω) του επιβαλλουν προστιμο 300 ευρω, ενω οι δημοσιογραφοι που ειναι 2 ή περισσοτεροι σε κλειστο χωρο (χωρις μασκα και αποστασεις), δεν τους πειραζει κανεις? εκει δεν κολλαει ο ιος? και μην μου πειτε οτι εχουν κανει τεστ, διοτι οι ιδιοι οι γιατροι λενε οτι μπορει να εχεις κανει τεστ, και μετα απο 5 λεπτα να κολλησεις, οποτε αυτο το επιχειρημα παει περιπατο.
2) Με ποια λογικη, ενω τον νοεμβριο μας κλεισανε μεσα ενω ειχαμε λογιτερα απο 1000 κρουσματα, τωρα πριν λιγο καιρο ανοιξε, ενω ειχαμε περιπου 3500? Μηπως οταν υπαρχουν οικονομικα συμφεροντα ξαφνικα δεν κολλαει ο ιος?
3) Με ποια λογικη, απαγορευοτανε να πας μονος για ψαρεμα ή κυνηγι, την ωρα που στα ΜΜΜ και στα σουπερ μαρκετ,γινοτανε της κακομοιρας απο κοσμο?
4) με ποιο δικαιωμα επιβαλλουν σε καποιον να φοραει μασκα, χωρις να του καλυπτουν τα εξοδα για την μασκα??????? Μια χαρα μπορουσαν αν τα καλυψουν εαν ηθελαν.
5) Με ποια λογικη, αφηνουν τον κοσμο να ψωμολυσσαει με 534 ευρω εδω και μηνες? απο πεινα δεν μπορει να πεθανει κοσμος, δηλαδη? μονο απο ιο μπορει να πεθανει?
Εχω κι αλλα ερωτηματα, αλλα το σταματαω εδω, γιατι ηδη ειναι αρκετα, για να δειξουν οτι οσοι πιστευουν οτι κατι δεν παει καλα με αυτην την ιστορια, δεν ειναι συνομοσιολογοι ή ψεκασμενοι!!!