• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 217)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,342 μηνύματα.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Το οτι εγώ εμβολιάστηκα δεν φτάνει. Το οτι υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που όχι μόνο αρνούνται το εμβόλιο αλλά προτρέπουν στον μη εμβολιασμό κι άλλων και δεν τηρούν και κανένα μέτρο αυτό μου δυσχεραίνει τη ζωή γιατί θα έχει ως αποτέλεσμα η κανονικότητα να αργήσει πολύ περισσότερο από το αν κάνανε οι περισσότεροι εμβόλιο. Δεν είναι απλά "εγώ έκοψα το τσιγάρο οπότε δε με νοιάζει τί κάνουν οι άλλοι". Επίσης προβληματικό είναι οτι υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν οτι μας βάζουν τσιπάκια και έχουν σκοπό να μας εξοντώσουν και άλλα τέτοια. Καλά αυτό το τελευταίο δε μού κάνει πολλή εντύπωση, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν οτι αν πιστεύουν στον Θεό δε θα κολλήσουν.
Όσο παλαβοί είναι αυτοί που μιλούν για εμφύτευση μικροτσίπ μέσω των εμβολίων (που το συγκεκριμένο δεν είναι κι απίθανο εδώ που τα λέμε) για 5G κ.λπ. άλλο τόσο είστε και όσοι κάνετε σαν τρελοί για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί μην τυχόν και κολλήσετε γρίπη με 40 βαθμούς έξω που σκάει ο τζίτζικας, που ακόμη και 1 στις 1.000.000.000 να το πάθετε καλοκαιριάτικα (υποτίθεται ότι) θα το περάσετε χαλαρά τώρα που μπολιαστήκατε...
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,439 μηνύματα.
Μόλις έκανα τη 2η δοση pfizer. Γιααα να δούμε
 

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 11,788 μηνύματα.

nicole1982

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 299 μηνύματα.
Κρίνεις εξι ιδίων τα αλλότρια. Μπορεί για κάποιον η κανονική του ζωή να είναι αυτή, να κάθεται και να διαβάζει ειδήσεις και να τις ποστάρει στο στέκι. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τη "νορμάλ" κοινωνική ζωή που νομίζουν οι "νορμάλ" άνθρωποι της κοινωνίας μας. Για κάποιον κανονικότητα μπορεί να είναι απλά να κοιτάει τον τοίχο πίνοντας σαγκρία. Όχι η κανονικότητα δεν υπάρχει φίλε μου τη στιγμή που θες να κάνεις μια εγχείρηση ρουτίνας και δεν μπορείς επειδή τα μισά νοσοκομεία είναι νοσοκομεία κόβιντ γεμάτα από κόσμο που νόμιζε όπως εσύ οτι η κανονικότητα επέστρεψε...
Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι το γεγονός πως τα νοσοκομεία είναι γεμάτα, οφείλεται στο λουκέτο που έβαλαν όλες οι κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια σε δημόσια νοσοκομεία. Επίσης, το κλείσιμο νοσοκομείων οφείλεται και σε 3 μνημόνια που κάποιοι έχουν υπογράψει. Οι φερόμενοι για εσάς ως αρνητές τα υπέγραψαν;

"Τo 2013 η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ κλείνει 8 δημόσια νοσοκομεία, «λουκέτο» που διατήρησε και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που ακολούθησε."


Αφού χρειάζονται νοσοκομεία, να επαναλειτουργήσουν όσα έχουν κλείσει.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες ο πρωθυπουργος σας που με τόσο ζήλο υπερασπίζεστε ανακοίνωσε κλείσιμο επιπλέον νοσοκομείων.

Αφού θέλετε περισσότερα νοσοκομεία, γιατι δεν βγαίνετε κι εσείς να διαδηλώσετε, όπως βγήκαν χθες όσοι είναι κατά της υποχρεωτικότητας, και να απαιτήσετε περισσότερα νοσοκομεία, περισσότερες ΜΕΘ;

Αλλά...μάλλον σας είναι πιο εύκολο να πετάτε το μπαλάκι σε γείτονες, σε συγγενείς, σε φίλους που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, παρά στους πραγματικά υπεύθυνους.
 

Paragontas7000

Διάσημο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2,400 μηνύματα.
Το ότι υπάρχουν άτομα που 1μιση χρόνο μετά αφιερώνουν ακόμα τη ζωή τους καθημερινά στον κορονοϊό, και ότι τα μμε ουρλιάζουν για 4ο κύμα ενώ οι εμβολιασμοί προχωράνε και οι διασωληνώσεις μειώνονται, πραγματικά με ξεπερνάει. Η όλη υπόθεση αναδεικνύει πολύ θεμελιακότερα προβλήματα στις ζωές πολλών ανθρώπων από το φαινομενικά μοναδικό πρόβλημα της πανδημίας. Δεν αμφιβάλλω πως αφότου τελειώσει για τα καλά ο όλος πανικός σε μερικά χρόνια, μερικοί θα στενοχωριούνται για το τι θ’ απογίνουν πλέον χωρίς βαρβάρους.

Κατά τη γνώμη μου, η όλη συζήτηση, όχι μόνο εδώ, αλλά και γενικά, έχει καταλήξει κουραστική, αν όχι νοσηρή. Όποιος εμβολιάστηκε κατά πάσα πιθανότητα δε θα υποστεί ξανά περιορισμούς και σίγουρα όχι στο βαθμό που έγινε πέρσι, οπότε περαιτέρω ενασχόληση με το θέμα παρέλκει. Όποιος το αντιλαμβάνεται αυτό, συνεχίζει τη ζωή του και σταματά να ασχολείται με την καθημερινή μηχανιστική, ψυχρή και εν τέλει περιττή στατιστικοποίηση της ανθρώπινης ζωής. Όσο γρηγορότερα το αντιληφθούν κάποιοι αυτό, τόσο καλύτερα - θα τους φύγει και ένα ψυχοφθόρο βάρος που, έστω και αν δεν το συνειδητοποιούν, τους πάει πολύ πίσω στη ζωή.
Τοπ 3 μηνυμα σε αυτο το θρεντ ευκολα(μη πω και σε ολο το φορουμ).
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,138 μηνύματα.

Γραβάνης: Σε 2-3 εβδομάδες τα κρούσματα ίσως ξεπερνούν τα 6.000-7.000 ημερησίως - "Alert" για τους ανεμβολίαστους

Νέα ανάρτηση που αφορά στην πορεία της πανδημίας της χώρας, τους ανεμβολίαστους αλλά και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς έκανε ο καθηγητής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αχιλλέας Γραβάνης. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι "όταν σε 2-3 βδομάδες τα κρούσματα θα ξεπερνούν ίσως και κατά πολύ τις 6.000-7.000 ημερησίως και σε 4-6 βδομάδες οι κλινικές COVID-19 και οι ΜΕΘ θα αρχίσουν να γεμίζουν, οι τουρίστες θα ελαττώνονται τάχιστα (η Γερμανία ετοιμάζει οδηγία …), η οικονομία θα φρενάρει (ποιος άραγε θα έχει όρεξη για ψώνια και διασκέδαση)". Προσθέτει δε, ότι "οι ανεμβολίαστοι θα οδηγούν τη χώρα σε κλείσιμο (έστω τοπικά)" και υποστηρίζει ότι "η Πολιτεία θα πρέπει με θάρρος και υπευθυνότητα να επεκτείνει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες".
Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Γραβάνη αναφέρει τα εξής:

"Όταν σε 2-3 βδομάδες τα κρούσματα θα ξεπερνούν ίσως και κατά πολύ τις 6.000-7.000 ημερησίως και σε 4-6 βδομάδες οι κλινικές COVID-19 και οι ΜΕΘ θα αρχίσουν να γεμίζουν, οι τουρίστες θα ελαττώνονται τάχιστα (η Γερμανία ετοιμάζει οδηγία …), η οικονομία θα φρενάρει (ποιος άραγε θα έχει όρεξη για ψώνια και διασκέδαση). Οι ανεμβολίαστοι θα οδηγούν την χώρα σε κλείσιμο (έστω τοπικά), πάλι σε απώλειες δουλειών, σε χρεοκοπίες. Αυτή τη φορά δίχως σημαντική οικονομική στήριξη από την πολιτεία. Την κοινωνία την διχάζουν αυτοί που θα συμβάλουν σε αυτήν την κατάσταση, δηλαδή οι ανεμβολίαστοι και οι εμφανείς και αφανείς υποστηρικτές τους. Σε αυτούς (πολίτες, πολιτικούς, επιστήμονες) θα οφείλεται η δυστυχία αυτή, σε αυτούς θα σταλεί ο λογαριασμός της οικονομικής δυσπραγίας, της οσμής αρρώστιας και θανάτου. Καθαρές κουβέντες, όχι πολιτικά ορθές ανευθυνότητες.
Η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας θα έχει κάνει το καθήκον της, ως όφειλε και θα ζητά εξηγήσεις. Η πολιτεία επίσης θα πρέπει με θάρρος και υπευθυνότητα να επεκτείνει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες (εκπαιδευτικοί, σώματα ασφάλειας όπως έκανε στη ΕΜΑΚ, επαγγελματίες εστίασης, οδηγοί ταξί λεωφορείων, επαγγελματίες κοσμητικής/αισθητικής/άθλησης). Και επιτέλους, οι ακαδημαϊκοί επιστημονικοί φορείς να ζητήσουν από τους ‘επιστήμονες’ και τους επιστημονίζοντες εμπόρους της δυστυχίας να τεκμηριώσουν τις επικίνδυνες για την δημόσια υγεία απόψεις τους".

Απλα πραγματακια.Τα υπολοιπα ειναι για αυτους που στρουθοκαμιλιζουν.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,548 μηνύματα.
Τα παντα είναι στατιστική. Στην Ουγγαρια, Μαλτα, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία εμβολιάζονται μαζικά γιατί, εκτος απο το οτι πραγματικα δεινοπαθησαν, είχαν παρα πολλους θανάτους. Ελπίζω να αρχίσουν να παίρνουν το μαθημα και στην Ρωσία τώρα τελευταία, όπως το πήρε η ρωσική εκκλησια που φοβάται μην χασει τους πιστούς της :P
 
Τελευταία επεξεργασία:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,548 μηνύματα.
Στην Βρετανία έχει άπειρα κρούσματα και λίγους νεκρούς. Αντίθετα στην ανεμβολιαστη Ρωσία συνεχίζεται το δράμα.
 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,342 μηνύματα.
Έτσι είναι, όταν έχεις το ακαταδίωκτο μπορείς να λες ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι (ή/και ό,τι σου υποδείξουν τ' αφεντικά σου)...
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,549 μηνύματα.

Πάντως μοιάζουν απίστευτες οι γκάφες τους. Τη μία επιτρέπουν σε κάποιους να περάσουν χωρίς τεστ και ας έχουν πυρετό και από την άλλη απαγορεύουν σε κάποιους άλλους να περάσουν με τεστ και ας είναι καλά στην υγεία τους. Αυτή δεν είναι Πολιτική Προστασία αυτή είναι Πολιτική Βλακεία. Πανικός.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,439 μηνύματα.
Εφόσον όλα είναι στατιστική...
View attachment 83350
Ναι κι εγώ έχω απαντήσει σε αυτό, με το post εδώ
Το πινακακι σου ειναι για μια βδομαδα μετα, η λογικη ειναι ιδια:

"Η εξήγηση είναι αθώα, απλή και λογική.
Το διάστημα που έγινε η μελέτη οι πλήρως εμβολιασμένοι στο Η.Β ήταν σχεδόν όλοι 65+ και ιδιαίτερα ευάλωτοι στον κορονοϊό. Οι εντελώς ανεμβολίαστοι ήταν στην πλειοψηφία τους κάτω των 50, και ανθεκτικοί στον ιό. Αν δεν υπήρχαν τα εμβόλια, απλά στα 4,000 κρούσματα σε πλήρως εμβολιασμένους δεν θα είχαμε 26 θανάτους, αλλά σχεδόν 500.
"

Δεν ειναι μονο η ηλικία. Είναι και πόσοι είναι σε κάθε κατηγορία, συνολικά. Αυτοί που ειναι "τρεις βδομάδες μετά το εμβολιασμό" είναι πολύ λιγότεροι από αυτούς που είναι "πάνω απο τρεις εβδομάδες" σε διάστημα 24 εβδομάδων."

Το σημαντικό στη στατιστική δεν είναι να βάζουμε νούμερα αλλά να καταλαβαίνουμε τι σημαίνουνε και να τα ερμηνεύουμε. Αυτό είναι που θέλει ικανότητα. Νούμερα copy-paste όλοι μπορούν να βάλουν σα στατιστική.
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,549 μηνύματα.
Ναι κι εγώ έχω απαντήσει σε αυτό, με το post εδώ
Το πινακακι σου ειναι για μια βδομαδα μετα, η λογικη ειναι ιδια:

"Η εξήγηση είναι αθώα, απλή και λογική.
Το διάστημα που έγινε η μελέτη οι πλήρως εμβολιασμένοι στο Η.Β ήταν σχεδόν όλοι 65+ και ιδιαίτερα ευάλωτοι στον κορονοϊό. Οι εντελώς ανεμβολίαστοι ήταν στην πλειοψηφία τους κάτω των 50, και ανθεκτικοί στον ιό. Αν δεν υπήρχαν τα εμβόλια, απλά στα 4,000 κρούσματα σε πλήρως εμβολιασμένους δεν θα είχαμε 26 θανάτους, αλλά σχεδόν 500.
"

Δεν ειναι μονο η ηλικία. Είναι και πόσοι είναι σε κάθε κατηγορία, συνολικά. Αυτοί που ειναι "τρεις βδομάδες μετά το εμβολιασμό" είναι πολύ λιγότεροι από αυτούς που είναι "πάνω απο τρεις εβδομάδες" σε διάστημα 24 εβδομάδων."

Το σημαντικό στη στατιστική δεν είναι να βάζουμε νούμερα αλλά να καταλαβαίνουμε τι σημαίνουνε και να τα ερμηνεύουμε. Αυτό είναι που θέλει ικανότητα. Νούμερα copy-paste όλοι μπορούν να βάλουν σα στατιστική.
Δεν απάντησες, αλλά παρέθεσες ένα σχόλιο...
Τα νούμερα δεν μπορείς να τα κρύψεις δυστυχώς, όσο και αν χρησιμοποιείς την πειθώ.... εκτίθεσαι
Ευτυχώς μέρα με την μέρα το οικοδόμημα των εμβολίων πέφτει και επιβεβαιώνονται οι φωνές για στοχευμένο εμβολιασμό. Όπως άλλωστε επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για 3η δόση, όπως άλλωστε επιβεβαιώθηκαν ότι θα πρέπει να ζήσουμε με τον ιό. Δυστυχώς οι εμβολιασμένοι δεν το έχουν αποδειχτεί και στο φόρουμ εδώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχετε αντιληφθεί τη νέα πραγματικότητα. Αν λοιπόν δεν μπορείτε να ζήσετε, υπάρχει η λύση του μόνιμου εγκλεισμού...



1. Ελάχιστη η θνητότητα στα άτομα κάτω των 50 ετών (το IFR αναμένεται να είναι ακόμη χαμηλότερο).
2. Προστασία από το εμβολίου για τους άνω των 50 ετών (τόσο από την μόλυνση, όσο και από την θνητότητα, χωρίς προφανώς να είναι απόλυτη.

Ή θα αποδεχθούμε ότι θα ζήσουμε με τον ιό, λαμβάνοντας λογικά μέτρα και χρησιμοποιώντας τα εμβόλια όπως πρέπει (με ενημερωμένη συναίνεση και ελεύθερη βούληση, με έμφαση στις ευαίσθητες ομάδες)....


Ρεκόρ κρουσμάτων το ΗΒ ΚΑΙ αύξηση ΜΕΘ

ΥΓ :Πώς μπορείτε και συμφωνείτε ακόμη με τους τηλε-ιατρούς που ονειρεύονται ανοσία αγέλης και να διαφωνείτε με τους υπολοίπους που υποστηρίζουν ότι είναι αδύνατο ; Ίσως να αποτελεί κριτήριο πολλών ότι καθημερινά είναι και σε άλλο κανάλι και έχουν δημόσιο λόγο. Αν η επιλογή γίνεται με αυτό το κριτήριο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το οτι εγώ εμβολιάστηκα δεν φτάνει.
Το ότι εμβολιάστηκες δεν σε κάνει ασφαλή.
Αντιθέτως είσαι δημόσιος-κινούμενος κίνδυνος. Ούτε έλεγχο δεν σε κάνουν.
Αυτά είναι τα ωραία.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έτσι είναι, όταν έχεις το ακαταδίωκτο μπορείς να λες ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι (ή/και ό,τι σου υποδείξουν τ' αφεντικά σου)...
Θα είχε πολλή πλάκα να έπεφτε κυνηγητό για να δούμε την επιστημονική φύση των αποφάσεων που πάρθηκαν.

πχ. τα Σ/Κ απαγόρευση στις 18:00
 
Τελευταία επεξεργασία:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,548 μηνύματα.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,138 μηνύματα.
Καπου υπαρχει και το μορφωτικο επιπεδο. :/:
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,549 μηνύματα.

Πελώνη: Οι ανεμβολίαστοι μπορεί να λειτουργούν ως αναμεταδότες και εστίες μεταλλάξεων​


Την κα. Πελώνη δεν την ενημερώνουν να μην ισχυρίζεται δημόσια ανυπόστατα πράγματα ;
Ο ιός μεταλλάσσεται εκεί που συναντά αντίδραση ή εκεί που δεν συναντά ;
 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,342 μηνύματα.
Την κα. Πελώνη δεν την ενημερώνουν να μην ισχυρίζεται δημόσια ανυπόστατα πράγματα ;
Ο ιός μεταλλάσσεται εκεί που συναντά αντίδραση ή εκεί που δεν συναντά ;
Είπαμε, έχουν το ακαταδίωκτο και λένε ό,τι τους κατέβει/υποδείξουν!
Απορώ με όσους τους ακούν ακόμη...
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,439 μηνύματα.

Πελώνη: Οι ανεμβολίαστοι μπορεί να λειτουργούν ως αναμεταδότες και εστίες μεταλλάξεων​


Την κα. Πελώνη δεν την ενημερώνουν να μην ισχυρίζεται δημόσια ανυπόστατα πράγματα ;
Ο ιός μεταλλάσσεται εκεί που συναντά αντίδραση ή εκεί που δεν συναντά ;
Μα εκει που ΔΕΝ συναντά προφανως, εχει πολλαπλασιες πιθανοτητες αναπαραγωγης και μεταλλαξης.
Εσύ αν κάνεις παιδιά υπό ποιες συνθήκες είναι πιο πιθανόν να τα έκανες, σε περίοδο πολέμου μέσα στο χιόνι έξω στο δρόμο ή όταν θα είχες οικονομική σταθερότητα σε μια αναπτυγμένη χώρα εν καιρώ ειρήνης? Φανταζομαι οτι εκει στο χιονι και τον πολεμο εξω θα σκεφτοσουν επιτακτικα πρεπει να κανω παιδια να διαιωνισω το ειδος και θα ειχες ενα παραπανω κινητρο να αναπαραχθεις καθώς θα σε ανάγκαζαν οι συνθήκες, αλλά θα μπορούσες το ίδιο εύκολα όσο το άλλο σενάριο; Ας μη λέμε ότι θέλουμε για να το πω κομψά.

Και όπως και στην προηγουμενη διατυπωση σου με το πινακακι (που σου απαντησα με τα bold), έτσι και τώρα ξαναλες τα ίδια και τα ιδια, ό,τι και να σου λεω, αναμασας τις ιδιες ερωτησεις, και έχω κουραστει ειλικρινα να γραφω τα ιδια ενα μηνα τωρα. Και ναι έχω βαρεθει να γραφω τα ιδια και τα ιδια γιαυτο βαζω παλια μου post σαν απαντηση γιατι ολως τυχαιως απαντουσα και τοτε στα ιδια πραγματα που ακομα ρωτατε και τωρα! Ναι αναφερομαι και σε σενα και στους ομοϊδεάτες et al.

Όσο περισσότερο κυκλοφορει ο ιος και δε βρισκει δυσκολια (όπως εμβόλια καθώς μειώνουν την πιθανότητα μετάδοσης, μειώνοντας το ιικο φορτίο) και μολυνει κοσμο και κοσμακη, ειναι πιθανον να μεταλλαχθει.
Με απλη αναζητηση στο google με "covid mutates in vaccinated or unvaccinated people" ξέρεις τι βγάζει;


Αποσπάσματα δεν χάνω χρόνο να κάτσω να βάλω, διάβασε τα ολοκληρα αν θες, είναι ξεκαθαρο το τι λενε.

Και επειδη θα πιαστεις μονο απο ενα συγκεκριμενο σημειο και θα χασεις το δασος, ναι θεωρητικά για όλα υπάρχουν μικρές πιθανότητες όπως και για το ότι το εμβόλιο μπορεί να αναγκάσει τον ιο να μεταλλαχθει. Ωστοσο στην πραξη ειναι ξεκαθαρο πως αυτό δεν φαίνεται να συμβαινει και κατά κόρον οι μεταλλαξεις οφειλονται στους ανεμβολιαστους, πρωτοξεκινώντας από τις χωρες με χαμηλα ποσοστα εμβολιασμων οπου θεριζε ο ιος. Ενδεικτικα, η πρωτη μεταλλαξη ειχε γινει πολυ παλαιοτερα και η Δελτα ξεκινησε περσι τον Οκτωβριο οταν δεν υπηρχαν τα εμβολια ακομα. Οι μεταλλαξεις κυριαρχησαν σε Ινδια, Βραζιλια και Νότια Αφρική όπου δεν είχαν υψηλά ποσοστά εμβολιασμών και βρήκε γόνιμο έδαφος ο ιος να μεταλλαχθει. Είδες να έχει βγει από το Ισραήλ καμιά νέα μετάλλαξη?
 
Τελευταία επεξεργασία:

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Τα παντα είναι στατιστική.
ΟΧΙ!!! κι' όμως, ΔΕΝ είναι τα πάντα στατιστική. Τελευταία, παρουσιάστηκε <<η απληστία>> σε μέγιστο βαθμό, <<η κενοδοξία>>, σε απίθανα μεγέθη και άλλα πολλά κάκιστα του χαρακτήρα του ανθρώπου. Βλέπουμε, ανθρώπους να υποδεικνύουν σε άλλους, <<το σωστό>>. Απίστευτο! κι όμως, πέρα για πέρα αληθινό...

Ομως, στην Ιστορία του ανθρώπου, υπάρχουν φωτεινά παραδείγματα. Ανθρώπων, οι οποίοι έχουν να μας παρουσιάσουν δείγμα γραφής, ανεξίτηλο στον χρόνο.

Διαβάζοντας το ποίημα του Κίπλινγκ, ΑΝ, αναρωτιέμαι τί διαβάζω σήμερα και τί είναι γραμμένο πριν πολλά πολλά χρόνια.
Τώρα, ΑΝ ανατρέξω και στην Αρχαία Ελλάδα, τότε το μέγεθος αυξάνει σε βαθμό να μην είναι δυνατή η σύγκριση.
Το ποίημα του Κίπλινγκ, δένει απόλυτα με αυτό που συμβαίνει σήμερα στους ανθρώπους.

Προτρέπει ο Κίπλινγκ, <<Αν στα ψέματα των άλλων, δεν λέει ψέματα αυτός>>...

Εγώ δε, αναρωτιέμαι: η ιστορία του ιού, έχει δύο αντίθετες απόψεις.
Ποια απο τις δύο να πιστέψω;;;;;
Ποιος λέει την αλήθεια και κατα συνέπεια, ποιός είναι αυτός που με κοροϊδεύει???????????

Και αυτό, γιατι ΔΕΝ γίνεται να λένε δύο την Αλήθεια.

Αφού υπάρχει ψέμα, ένας ψεύδεται...
Στην Ουγγαρια, Μαλτα, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία εμβολιάζονται μαζικά γιατί, εκτος απο το οτι πραγματικα δεινοπαθησαν, είχαν παρα πολλους θανάτους. Ελπίζω να αρχίσουν να παίρνουν το μαθημα και στην Ρωσία τώρα τελευταία, όπως το πήρε η ρωσική εκκλησια που φοβάται μην χασει τους πιστούς της :P
Δεν πιστεύω οτι υπάρχει εκκλησία που φοβάται μη χάσει τους πιστούς της.

Ο πιστός, καλείται να αναπτύξει την των πραγμάτων διάκριση, έτσι ώστε να είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στην αναζήτηση της Αλήθειας. Της μίας και μοναδικής.

 
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top