• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 218)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
ΜΕΘ:191 (46,6%)

Αυτά είναι τα αποτελέσματα 1 μήνα πριν (1 Ιουλίου) ......

Πρόβλεψεις:
1)7 μήνες ΛΟΚ ντάουν 😋
2)Άνοιγμα 14 Μαίου 2022
3) Άνοιγμα του τουρισμου (2022)άρον άρον χωρίς πρωτόκολλα
4)Εμβολιαστικο πρόγραμμα.....μπλε ε

Αν η ομάδα FLATOD ενταχθεί στην επιτροπή
1) ΛΟΚ ντάουν 1 μήνα
2)Άνοιγμα με κάτω των 50 κρούσματα και 0 θανάτους
3)Άνοιγμα ασφαλή τουρισμού με πρωτόκολλα και μεθοδικότητα για να μην μπούμε ξανά καραντίνα
4) Δεν θα κατασράφει και τόσο η οικονομία 😋
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,636 μηνύματα.
παιδια γνωριζετε: α) σε ποσες ωρες/μερες βγαινουν τα αποτελεσματα απο PCR αν το τεστ γινει Σαββατο 14 Αυγ? β) ΓΙνονται τεστ στις 15 Αυγ? γ) Που μπορω να κανω τεστ στην Θεσ/νικη; Θελω να εχω το χαρτι πριν τις 12 το μεσημερι στις 16 Αυγ.
Εγώ έκανα τα Χριστούγεννα, στην Βιοϊατρική και το είχα σε 24 ώρες, βασικά λιγότερο από 24. Απλα έτυχε λόγω κόσμου
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,868 μηνύματα.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,636 μηνύματα.
Εγώ έκανα τα Χριστούγεννα, στην Βιοϊατρική και το είχα σε 24 ώρες, βασικά λιγότερο από 24. Απλα έτυχε λόγω κόσμου
Διόρθωση.
Σς 48 ωρες ακριβώς.
Αν το κάνεις Σάββατο θα το δεις Δευτέρα πρωί.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,868 μηνύματα.
Οι κακοί μαθητές χθες
1628049252390.png
 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
Δεν είναι ίδιο το να πάθεις δυστύχημα με αυτοκίνητο, καρκίνο, έμφραγμα και λοιπές θανατηφόρες ασθένειες με το να πάθεις κορονοϊό γιατί ο κορονοϊός είναι ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ.
Και το HIV μεταδοτικό είναι και μέχρι πριν λίγα χρόνια 100% θανατηφόρο (σε αντίθεση με τον κορονοϊό που σκοτώνει ελαχιστότατους σε σχέση με όσους μολύνει), γιατί δεν κάναμε κάνα παγκόσμιο lockdown τις δεκαετίες του 1980 και του 1990 και γι' αυτό;:rolleyes:
Εξαιτίας αυτού λοιπόν δεν μπορεί η διεθνής επιστήμη να αδιαφορήσει και να πει "ντάξει μωρέ όσοι κολλήσουν και πεθάνουν σκασίλα μας" τη στιγμή που είναι σε θέση να προσφέρει εμβόλιο ή/και θεραπεία ούτε και οι κυβερνήσεις μπορούν να αδιαφορήσουν και να μην προφυλάξουν τους πολίτες. Όπως θες η κυβέρνηση να βάλει στο δρόμο φανάρια και γραμμές για να μην γίνονται δυστυχήματα και αν δεν το κάνει εξανίστασαι, όπως θες η κυβέρνηση να απαγορεύσει το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους για να προστατεύσει τους παθητικούς καπνιστές, έτσι θέλουμε να πάρει μέτρα για να προστατεύσει από τη μετάδοση του ιού. Αυτό δε σημαίνει οτι εγώ και όλοι μας δεν ξέρουμε οτι ο ιός ήρθε για να μείνει. Το ξέρουμε μια χαρά. Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο όμως να είναι κάτι που μεν ζούμε μαζί του αλλά το έχουμε αφήσει πίσω υπάρχουν κάποια βήματα να γίνουν. Εσύ θες να τα προσπεράσουμε όλα αυτά τα βήματα και να περάσουμε στη φάση του ζούμε τη ζωή μας γιόλο. Δεν γίνεται όμως αυτό. Δεν είναι ούτε λογικό ούτε ηθικό ούτε πρέπον να θυσιάσουμε κόσμο που θα μπορούσε να ζήσει λίγα χρόνια ακόμα γιατί κάποιοι ξεβολεύτηκαν.
Όλοι αυτοί οι μπαγλαμάδες ας κοιτάξουν να δουν τι θα κάνουν με το χρέος των κρατών παγκοσμίως, τον πληθωρισμό που έρχεται κ.λπ. διότι γι' αυτούς που θα πεθάνουν από τις επιπτώσεις των μέτρων κατά του κορονοϊού δε θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα, ούτε θα τους καταγράψουν πουθενά (ακόμη κι αν μπορούσαν) για να κάνουν τη "δουλειά" τους!
Αυτό δε σημαίνει οτι εγώ και όλοι μας δεν ξέρουμε οτι ο ιός ήρθε για να μείνει. Το ξέρουμε μια χαρά. Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο όμως να είναι κάτι που μεν ζούμε μαζί του αλλά το έχουμε αφήσει πίσω υπάρχουν κάποια βήματα να γίνουν. Εσύ θες να τα προσπεράσουμε όλα αυτά τα βήματα και να περάσουμε στη φάση του ζούμε τη ζωή μας γιόλο. Δεν γίνεται όμως αυτό. Δεν είναι ούτε λογικό ούτε ηθικό ούτε πρέπον να θυσιάσουμε κόσμο που θα μπορούσε να ζήσει λίγα χρόνια ακόμα γιατί κάποιοι ξεβολεύτηκαν.
Please κάνε μου τη χάρη και μη με κάνεις να ψάξω παλαιότερα μηνύματα εδώ μέσα που μιλούσατε για επιστροφή στην κανονικότητα, για τείχη ανοσίας, για τις ζωές που θα πέρνατε πίσω κ.λπ. γιατί θα πάτε όλοι για νέα προφίλ!:lol:
Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο όμως να είναι κάτι που μεν ζούμε μαζί του αλλά το έχουμε αφήσει πίσω υπάρχουν κάποια βήματα να γίνουν. Εσύ θες να τα προσπεράσουμε όλα αυτά τα βήματα και να περάσουμε στη φάση του ζούμε τη ζωή μας γιόλο. Δεν γίνεται όμως αυτό. Δεν είναι ούτε λογικό ούτε ηθικό ούτε πρέπον να θυσιάσουμε κόσμο που θα μπορούσε να ζήσει λίγα χρόνια ακόμα γιατί κάποιοι ξεβολεύτηκαν.
Ποια είναι αυτά τα "βήματα" που απομένουν;
Να πουλήσουμε μερικά εκατομμύρια εμβόλια ακόμη να βγάλουμε κάνα φράγκο;
Να δανειστούμε μερικά δις ακόμη από την ΕΚΤ μια που χωρίς αυτή είμαστε για χρεοκοπία;
Να μοιράσουμε μερικά εκατομμύρια ακόμη στα κανάλια να τρομοκρατούν τον κόσμο και τη νέα σεζόν;
Τι;
Δεν είναι ούτε λογικό ούτε ηθικό ούτε πρέπον να θυσιάσουμε κόσμο που θα μπορούσε να ζήσει λίγα χρόνια ακόμα γιατί κάποιοι ξεβολεύτηκαν.
Για σένα λοιπόν είναι "ηθικό" να καταστρέφονται οικονομίες συμπαρασύροντας το μέλλον εκατομμυρίων νέων ανθρώπων, να διαταρράσεται η ψυχική υγεία των πολιτών, να καταπατούνται οι ελευθερίες τους κ.λπ. χάρην της "προστασίας" ανθρώπων που δεν προστατεύουν ούτε οι ίδιοι τους εαυτούς τους (π.χ. γέροι που δεν εμβολιάζονται και δεν προσέχουν γιατί νομίζουν ότι είναι αθάνατοι) και "λογικό" όλο αυτό που ζούμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο...μάλιστα!:rolleyes:
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 890013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Και το HIV μεταδοτικό είναι και μέχρι πριν λίγα χρόνια 100% θανατηφόρο (σε αντίθεση με τον κορονοϊό που σκοτώνει ελαχιστότατους σε σχέση με όσους μολύνει), γιατί δεν κάναμε κάνα παγκόσμιο lockdown τις δεκαετίες του 1980 και του 1990 και γι' αυτό
Επειδή ο τρόπος προστασίας ήταν απλά να κάνεις lockdown στο πουλί σου και να βάλεις ενα γαμημένο προφυλακτικό.
Με τον ίδιο τρόπο μεταδίδεται ο covid με το HIV?
Τι συγκρίνεις;
 

1011

Νεοφερμένος

Ο 1011 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Δικηγόρος και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Και το HIV μεταδοτικό είναι και μέχρι πριν λίγα χρόνια 100% θανατηφόρο (σε αντίθεση με τον κορονοϊό που σκοτώνει ελαχιστότατους σε σχέση με όσους μολύνει), γιατί δεν κάναμε κάνα παγκόσμιο lockdown τις δεκαετίες του 1980 και του 1990 και γι' αυτό;:rolleyes:
Τώρα όντως συγκρίνεις τον HIV και τον τρόπο που μεταδίδεται με τον covid? Σαν οροθετικός μπορώ να πω πως η «εξυπνάδα» σου ηταν τουλάχιστον προσβλητική. Την επόμενη φορά που θα προσπαθήσεις να το παίξεις έξυπνος, βάλε όσο μυαλό διαθέτεις και ξανά σκέψου το.
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Βασικά εξαρχής, ένα χρόνο πριν, ξέραμε ότι για να αποκτήσουμε ανοσία της αγέλης πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι το 70% του πληθυσμού.

Είναι σε αυτές τις χώρες πλήρως εμβολιασμένο το 70% του πληθυσμού; Όχι. Άρα δεν έχουν ανοσία της αγέλης και δεν καταλαβαίνω τι λέει αυτός στην φώτο σου.

Με τη μετάλλαξη Δέλτα αυτό το ποσοστό έχει ανέβει σε πάνω από 80%.

Αυτά τα ποσοστά δεν είναι βγαλμένα από το μυαλό μας. Είναι μέσω μαθηματικών μοντέλων για το πώς να ισχύσει αυτό που λέμε ως "ανοσία της αγέλης". Αν αντί για 70% πλήρως εμβολιασμένων έχεις πχ 67% τότε δεν έχεις ανοσία της αγέλης και ο ιός ξεγλυστραει στον πληθυσμό.

Όσο υπάρχει κόσμος όπως Πολακης, ο Λάνσελοτ κλπ που δεν πάνε να εμβολιαστούν, η ανοσία της αγέλης δεν θα επιτευχθεί. Συνεπώς δεν μπορούμε να πούμε αν απέτυχε ή όχι η ανοσία της αγέλης.
 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
α)Επειδή ο τρόπος προστασίας ήταν απλά να κάνεις lockdown στο πουλί σου και να βάλεις ενα γαμημένο προφυλακτικό.
β)Με τον ίδιο τρόπο μεταδίδεται ο covid με το HIV?
Τι συγκρίνεις;
α)Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να κολλήσεις HIV πέρα απ' το να πηδιέσαι απροστάτευτος, όπως επίσης και το προφυλακτικό δεν προστατεύει 100% αυτόν που θα συνευρεθεί με οροθετικό άτομο!
Άρα γιατί δεν έγινε lockdown, έστω την πρώτη χρονιά βρε αδερφέ που ο ιός έγινε αντιληπτός και που στο κάτω κάτω δεν ξέραμε καλά καλά πως κολλάει (μπορεί να κολλούσε και με τη χειραψία π.χ.);:rolleyes:

β)Μήπως θες να συγκρίνουμε με τη γρίπη H1N1 που κολλάει και σκοτώνει με τον ίδιο περίπου τρόπο και συχνότητα με τον COVID-19;Κανένα πρόβλημα!;)
Τώρα όντως συγκρίνεις τον HIV και τον τρόπο που μεταδίδεται με τον covid? Σαν οροθετικός μπορώ να πω πως η «εξυπνάδα» σου ηταν τουλάχιστον προσβλητική. Την επόμενη φορά που θα προσπαθήσεις να το παίξεις έξυπνος, βάλε όσο μυαλό διαθέτεις και ξανά σκέψου το.
Το πως μεταδίδεται ο HIV κ.λπ. έγινε γνωστό εκ των υστέρων και έπειτα από στατιστικές κ.λπ. έρευνες...μέχρι τότε ήταν ένας ιός ανίατος, 100% θανατηφόρος για τον οποίο δεν υπήρχε η παραμικρή θεραπεία (σε αντίθεση με τον COVID-19), που ο απλός κόσμος δεν ήξερε πως μεταδίδεται, πως να προστατευτεί κ.λπ. επομένως γιατί οι κυβερνήσεις (μια που αγαπάνε τόσο τον πολίτη και νοιάζονται για την υγεία του όπως πιστεύετε μερικοί) δεν έκαναν καλού κακού ένα lockdown έστω 2-3 μήνες να δουν πως θα πάνε τα πράγματα;:rolleyes:
 

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,868 μηνύματα.

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δυστυχώς το είχα διαβάσει στο τουήτερ και δεν υπάρχει τρόπος να το βρω. :(
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Breaking: Η σειρήνα παρέχει δωρεάν υλικό στους εμβολιασμένους!

https://www.in.gr/2021/08/01/itrash...ean-erotikes-tainies-se-osous-kanoun-emvolio/
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,868 μηνύματα.
Δυστυχώς το είχα διαβάσει στο τουήτερ και δεν υπάρχει τρόπος να το βρω. :(
Oσα άρθρα έχω βρει εγώ σε διάφορες χώρες έχουν εως και 99% ανεμβολίαστους να νοσούν και να πεθαίνουν. Τα έχουμε βάλει εδώ. Προφανώς δεν μας διαβάζεις.

Το 99% των ασθενών στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι! - Notospress.gr
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Διόρθωση.
Σς 48 ωρες ακριβώς.
Αν το κάνεις Σάββατο θα το δεις Δευτέρα πρωί.
Ωχ, πηρε αρκετες ωρες. Θα το κανω μαλλον Παρασκευη αργα το απογευμα για να εχω περιθωριο. Μεχρι 72 ωρες πριν την αναχωρηση ειναι το οριο μου.
@Lancelot


Αγαπουλες σταματάει και η δικαιολογία του "ΕιΝαΙ αΚομΑ σΤηΝ τΡιΤη ΦασΗ ΔοκιμΩν"
Επισης η pfizer δοκιμαζει φαρμακο κατα του κορονοιου βασισμενο σε πρωτεασες. Ειναι πολυ ελπιδοφορο.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Βασικά εξαρχής, ένα χρόνο πριν, ξέραμε ότι για να αποκτήσουμε ανοσία της αγέλης πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι το 70% του πληθυσμού.

Είναι σε αυτές τις χώρες πλήρως εμβολιασμένο το 70% του πληθυσμού; Όχι. Άρα δεν έχουν ανοσία της αγέλης και δεν καταλαβαίνω τι λέει αυτός στην φώτο σου.

Με τη μετάλλαξη Δέλτα αυτό το ποσοστό έχει ανέβει σε πάνω από 80%.

Αυτά τα ποσοστά δεν είναι βγαλμένα από το μυαλό μας. Είναι μέσω μαθηματικών μοντέλων για το πώς να ισχύσει αυτό που λέμε ως "ανοσία της αγέλης". Αν αντί για 70% πλήρως εμβολιασμένων έχεις πχ 67% τότε δεν έχεις ανοσία της αγέλης και ο ιός ξεγλυστραει στον πληθυσμό.

Όσο υπάρχει κόσμος όπως Πολακης, ο Λάνσελοτ κλπ που δεν πάνε να εμβολιαστούν, η ανοσία της αγέλης δεν θα επιτευχθεί. Συνεπώς δεν μπορούμε να πούμε αν απέτυχε ή όχι η ανοσία της αγέλης.
*Ανοησία ....γενικά καλο είναι να μην τρολαρουμε ....λέω εγώ τώρα .Με πολυ αγάπη το παρακάτω απ' την ομάδα FLATOD


ΥΓ: καμία πανδημία δεν τελείωσε μόνο με εμβόλια
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top