Πολλαπλάσια είναι τα αντίστοιχα περιστατικά κορωνοϊού όμως με χειρότερη κατάληξη.
Σήμερα, ακόμα και αν μπει κάποιος σε ΜΕΘ, οι υπηρεσίες που του δίνονται είναι ικανές να έχει απομακρυνθεί ο κίνδυνος να καταλήξει.
Δύο κοντινά μου άτομα μπήκαν σε ΜΕΘ, το ένα με μία δόση εμβολίου και το άλλο δίχως καμία και βγήκαν σε μία εβδομάδα περίπου.
Είναι αυτό που έλεγα οτι το Ιατρικό πρωτόκολλο δεν επέτρεπε καμία υποστήριξη στα αρχικά στάδια.
Σήμερα βλέπω μια αλλαγή.
Ομως, παρόλα αυτά, εσείς έχετε παραμείνει προσκολλημένοι στην ενημέρωση μας.
Λες και σας το έχει ζητήσει κανένας απο εμάς.
Και ποιά είναι η ιδιότητα σας η οποία σας επιτρέπει να μιλάτε σταθερά και τόσο φανερά υπέρ των εμβολιασμών; τα αποτελέσματα τους τώρα αρχίζουμε να καταγράφουμε και είναι απίστευτα ανησυχητικά.
Και αυτό γιατι κανένα απο τα προηγούμενα εμβόλια δεν έχει να παρουσιάσει τόσους νεκρούς.
Και δεν αναφέρομαι σε προβλήματα, που οι αριθμοί είναι αφύσικοι.
Η ανοσία της αγέλης θεωρητικά ακόμα υφίσταται, απλά είναι πλέον υψηλότερο το απαιτούμενο ποσοστό, ~88%, δείτε παλαιότερα post μου:
post4
post5
Πρακτικά για να το πιάσουμε, θα πρέπει πολλοί αντιεμβολιαστές να αλλάξουν πεποιθήσεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Αυγούστου 2021
Τηλεόραση έχω να δω από το 2013. Ό,τι διαβάζω είναι από το ίντερνετ με ψάξιμο, άρθρα και έρευνες.
Εδώ, μου δίνεις την ιδέα να σε ενημερώσω για ένα βίντεο που μόλις μου ήρθε χθες και δεν πρόλαβα να το δημοσιοποιήσω.
Στην Ολανδική Βουλή, βγήκε βουλευτής και δημοσιοποίησε αδιάσειστα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν οτι υπήρχε σενάριο το οποίο σκιαγραφεί επακριβώς αυτά που μας συμβαίνουν απο την έναρξη του Ιού.
Ιδού πεδίον δράσης λαμπρόν. Μιλάει καθαρά για υπαρκτό-τατο σενάριο.
Αφού ομίλησες περι ερεύνης - ερευνών, ικανότατο σε βλέπω και σε εμπιστεύομαι να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο παραγωγικός διάλογος, απαιτεί να συμπληρώσεις κάτι, έστω το παραμικρό.
Και μη μου γράψεις περι φέικ και λοιπά, θα είναι άστοχο a priori.
Τις πυρκαγιές του Αυγούστου που έπλητταν και πλήττουν ακόμα πόσες περιοχές τις είδες με τα μάτια σου από κοντά? Αυτές γιατί τις πιστεύεις ενώ τον ιό και τους διασωληνωμένους τους αμφισβητείς?
Σήμερα οι διασωληνώμενοι βγαίνουν σώοι.
Το ποσοστό ανοσίας σε μια τυπική πανδημία υπολογίζεται ως 1 - 1/R0.
Το R0 στην περίπτωση της μετάλλαξης Δέλτα εκτιμάται περίπου σε 8-9. Αυτό σημαίνει πως θέλουμε περίπου 88% πλέον ποσοστό ανοσίας στην Ελλάδα (πλήρως εμβολιασμένοι).
Αυτό de facto δυστυχώς είναι αδύνατον επειδή στην Ελλάδα οι αντιεμβολιαστές είστε 16-25% ως ποσοστό πληθυσμού .
Αυτό δεν είναι αληθές.
Είμαστε πολύ περισσότεροι.
Και όσο περνά ο καιρός, με τόσο σκληρά μέτρα και δίχως να βλέπουμε εκατόμβες νεκρών και παρά το οτι όλο το καλοκαίρι ήρθαν τόσο πολλοί τουρίστες και είδαμε και πλήρως εμβολιασμένους να καταλήγουν στην Ελλάδα, τα αποτελέσματα του ιού είναι μέχρι και αστεία σε αναλογία με την φασαρία και την κατάργηση ελευθεριών του ατόμου.
Επίσης, για ενάμιση μήνα το καλοκαίρι που φεύγει τόσο γρήγορα, ήμουν σε καραντίνα γιατι νόσησαν και τα τρία μου εγγόνια.
Μαζί τους, με αμέτρητες κορονωαγγαλιές και παιχνίδια.
Να πω και μια αλήθεια μου, επιθυμούσα διακαώς να κορονωλοιμοξοθώ...
αλλά δεν μου έκανε το χατήρι και νάμαι πάλι εδώ να μιλάμε.