Δεν είπα άμεσα. Είπα θα δείτε τι θα γίνει σε 2, 3, 5 χρόνια. Ούτε οι ίδιοι πολιτικοι και οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν. Αν γνώριζαν, θα ήταν ξεκάθαροι από την αρχή και θα λέγανε ότι οι δόσεις θα είναι 5, 10, 15. Αλλά... βέβαια, πότε πολιτικοί βγήκαν και είπαν την αλήθεια. 40 χρόνια μας φλομωνουν στα ψέματα. Ο κόσμος διχάζεται, κάποιοι κατηγορουν ανεμβολιαστους ως αρνητές, ψεκασμενους, ότι φταίνε που οι ΜΕΘ είναι τίγκα. Ε, λοιπόν, εσείς που είστε αδέκαστοι και που μελετάτε τόσες ιατρικές έρευνες και γενικώς από όσο φαίνεται έχετε μάθει να κάνετε ερευνα, ανοίξτε κάποιες εφημερίδες και βίντεο πριν το 2019, να δείτε τίτλους που αναφέρουν για την πίεση στις ΜΕΘ, για νοσηλευόμενους στα ράντσα. Τότε, ποιος έφταιγε; Πάλι οι ανεμβολιαστοι, οι αρνητές; Αλλά... έχετε μνήμη χρυσόψαρου. Ό,τι σας πασάρει ο ανθελληνας πρωθυπουργός, ότι σας μεταφέρουν τα βοθροκάναλα, το ίδιο πράγμα αναμασατε κι εσείς. Μίλησε μια φορά ο ανθελληνας και το συνάφι του στη συνέχεια, για αρνητές, πράγμα που δεν έπρεπε καν να διανοηθεί να αναφέρει σε διάγγελμά του, για τόση ανοησία και ανηθικότητα μιλάμε, κι εσείς αναμασατε τα λόγια τους. Καλές επόμενες δόσεις εύχομαι. Είναι δικαίωμά σας. Εγώ έκανα την πρώτη και τελευταία. Έκανα το καθήκον μου, όπως ισχυριζεστε εδώ μέσα.Όταν δω προκοπή από την πλευρά του κράτους,θα τους πιστέψω ότι πράγματι ενδιαφέρονται για την υγεία μου και θα μπω στον κόπο να κάνω και άλλες δόσεις.