• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 218)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
Εμένα με σοκάρει το γεγονός ότι ορισμένοι επιζητάνε λοκνταουν,όχι μερικό του στυλ κάποια απαγόρευση κυκλοφορίας μερικές ώρες της μέρας κτλ κτλ αλλά ολικό.Και αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι,ο κόσμος το μυαλό του το χρησιμοποιεί ναι ή όχι;Έχεις ήδη ζήσει κάτι, το έχεις βιώσει στο πετσί σου,ξέρεις πως και να ξαναγίνει όλοι θα σουλατσάρουν έξω αφού άνεργοι θα είναι και δε θα αντέχουν να βλέπουν τους 4 τοίχους και το ξαναζητάς για να γλιτώσεις από την πανδημία;Δε γίνεται ρε φίλε να έχουμε τόσο ηλίθιους,απλά δε γίνεται.Δε μπορώ να το χωνέψω.
Δε γίνεται να μη βλέπεις,πέρυσι έγινε λοκνταουν,και βγήκαμε με περισσότερα κρούσματα από αυτά που πρωτομπήκαμε.Δε γίνεται να μη μπορείς να καταλάβεις ότι το λοκνταουν στην ελληνική κοινωνία δε μπορεί να εφαρμοστεί γιατί πώς να το κάνουμε,ο κόσμος έχει αγανακτήσει και δεν έχει εμπιστοσύνη άλλο στην κυβέρνηση της παράνοιας.
Δε γίνεται να μη βλέπεις ότι έρχεται πείνα και παρόλαυτα εσύ θέλεις να την κάνεις ακόμα χειρότερη.Ε ρε πούστη μου δε γίνεται ο κόσμος να είναι τόσο ηλίθιος, πραγματικά.
Το πιο αστείο σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτό το κλασικό:αν γινόταν σωστά το λοκνταουν ,τώρα θα είχαμε γλιτώσει.Ρε σοβαρά ,τι μου λες τώρα,δηλαδή η Αυστραλία που τους είχε κλειδαμπαρωμένους πόσο καιρό σώθηκε;
Καμπουμ πάμε για πτώχευση.
Να ξερεις...ολα εξηγουνται.
Ειναι ανθρωποι μοναχικοι που ουτως η αλλως δεν ειχαν κοινωνικες σχεσεις και εξοδους,που δεν χανουν επαγγελματικα και θελουν να βλεπουν και τους αλλους να ΜΗΝ εχουν κοινωνικες σχεσεις,εξοδους,διασκεδασεις κλπ.

Εξηγουνται ολα.Ειναι αυτο το προφιλ αυτων που θελουν λοκνταουν.Κια βεβαια ολο αυτο δινει σασπενς στη μιζερη ζωη τους.
Οπως δεν σε βλεπω και δεν με βλεπεις! :hehe:
 

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,880 μηνύματα.
Να ξερεις...ολα εξηγουνται.
Ειναι ανθρωποι μοναχικοι που ουτως η αλλως δεν ειχαν κοινωνικες σχεσεις και εξοδους,που δεν χανουν επαγγελματικα και θελουν να βλεπουν και τους αλλους να ΜΗΝ εχουν κοινωνικες σχεσεις,εξοδους,διασκεδασεις κλπ.

Εξηγουνται ολα.Ειναι αυτο το προφιλ αυτων που θελουν λοκνταουν.Κια βεβαια ολο αυτο δινει σασπενς στη μιζερη ζωη τους.
Οπως δεν σε βλεπω και δεν με βλεπεις! :hehe:
Καταλαβαινω όλο το κόσμο,και σαν άτομο που περνάω φάσεις εσωστρέφειας και εξωστρέφειας,αναλογως τη διάθεση,μπορώ να κατανοήσω τι σημαίνει αγαπω τη θαλπωρή του σπιτιού μου,το κρεβάτι μου,τα βιβλία μου αλλά μπορώ από την άλλη να κατανοήσω και το θέλω να πιω το οινομελο μου,θέλω να διασκεδασω,θέλω να δω τους φίλους μου,τη σχέση μου,να πιω το καφέ μου κτλ.
Το μόνο που δε μπορώ να καταλάβω είναι τους εγωιστές.Αυτους που είναι σε φάση : εγώ γουστάρω να ζω έτσι και θέλω και οι άλλοι να ζουν όπως εγώ επειδή έτσι μου αρέσει.Επειδη όμως δε μπορώ να το δικαιολογήσω κάπως,γιατί θα ακουστεί δικτατορικό,ας αρχίσω να αναφέρω ότι έχουμε πανδημία κορωνοΐου και ότι είμαι υπεύθυνος πολίτης ώστε να με πάρουν στα σοβαρά.
Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον,και είτε εσωστρεφής είτε εξωστρεφής ,έχει ανάγκη από ανθρώπινη επαφή,είτε με ένα άτομο είτε με χίλια,το νούμερο δεν είναι σταθερό.Αν εμείς θέλουμε να ζήσουμε σαν τον Καλαμάρη,έχουμε κάθε δικαίωμα,δημοκρατία υποτιθεται έχουμε.Αλλα η επιβολή πάει πολύ!
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
Και παμε στα ασχημα. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

Τι συμβαίνει με τα έκτακτα χειρουργεία στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης – Η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ και το έγγραφο


Νοσηλευόμενοι ασθενείς στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, που προγραμματίστηκαν σήμερα για έκτακτα χειρουργεία -όπως ογκολογικά, παιδοχειρουργικά κα.- οδηγήθηκαν στις ιδιωτικές κλινικές για να χειρουργηθούν, όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ. Είχε προηγηθεί έγγραφο από το Τμήμα Αναισθησιολογίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης προς τη Διοίκηση του νοσοκομείου, όπου γίνεται λόγος για αναστολή έκτακτων χειρουργείων, λόγω αδυναμίας αναισθησιολογικής κάλυψης, εξαιτίας της επιδεινούμενης κατάστασης με την πανδημία.

Στο σχετικό έγγραφο, από το Τμήμα Αναισθησιολογίας του νοσοκομείου επισημαίνεται ότι “το σύνολο των ιατρών του αναισθησιολογικού τμήματος έχει μεταφερθεί στα χειρουργεία του Γ’ Κτιρίου για να διασώσει τις ζωτικές λειτουργίες ασθενών με Covid που δεν είχαν την τύχη να μπουν σε ΜΕΘ”. “Όλα τα περιστατικά που έχουν χαρακτηριστεί ως ‘έκτακτα’ και προγραμματισθεί για χειρουργεία αναβάλλονται μέχρι είτε να υφεθεί η ένταση της πανδημίας και να μειωθεί η εισροή διασωληνωμένων ασθενών στα χειρουργεία του Γ’ Κτιρίου, είτε να έλθει επιπλέον προσωπικό (ιατροί αναισθησιολόγοι και νοσηλευτές) ώστε οι υφιστάμενοι να αποδεσμευθούν και να είναι διαθέσιμοι για χορήγηση αναισθησίας”, προστίθεται στο έγγραφο. Καταλήγει, δε, με την επισήμανση ότι “στο Α’ Κτίριο παραμένουν μόνο δύο ειδικοί αναισθησιολόγοι για να αντιμετωπίζουν μη Covid περιστατικά που χρήζουν άμεσης παρέμβασης για να σωθεί η ζωή τους”.


Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης είναι γεμάτη με 28 ασθενείς, ενώ στα χειρουργεία βρίσκονται 12 διασωληνωμένοι ασθενείς με κορονοϊό και στις κλινικές ακόμη δύο διασωληνωμένοι. “Οι αναισθησιολόγοι έχουν αναλάβει την ιατρική φροντίδα των εν λόγω ασθενών συν όλη την τρέχουσα δουλειά. Πριν από τον κορονοϊό ήταν διπλάσιοι για να την βγάλουν”, αναφέρει.


Όπως δήλωσε στο enikos.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, στο νοσοκομείο γίνονται τα απολύτως επείγοντα χειρουργεία, που αφορούν δηλαδή σε περιστατικά για τα οποία υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του ασθενούς. Τα υπόλοιπα έκτακτα χειρουργεία έγιναν σε ιδιωτικές κλινικές. “Αν κάποιος δεν έχει χρήματα, τι κάνει;” τόνισε ο κ. Γιαννάκος και πρόσθεσε πως ο ιδιωτικός τομέας έχει κρυφές χρεώσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή είναι η πρώτη φορά που επίσημα γίνεται κάτι ανάλογο για έκτακτα περιστατικά.


Δείτε το έγγραφο του Τμήματος Αναισθησιολογίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης προς τη διοίκηση
1638212420811.png


Τα παπαγαλακια της ΝΔ να σταματησουν να τα βλεπουν ολα καλα.Και αν σταματησουν να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα.Η καατσταση ειναι τραγικη και δεν αναφερομαι στους ανεμβολιαστους ασθενεις κοβιντ ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ;;;;;;;;
 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
α)Το αν το χρειάζεσαι είναι σχετικό.
Ένας νέος αν και έχει λίγες πιθανότητες να το περάσει σοβαρά έχει κάποιες.
Εφόσον οι πιθανότητες αυτές, οι λίγες, είναι κατά πολύ περισσότερες από το να πάθει κάτι από το εμβόλιο γιατί να μην το κάνει;

β)Όχι μόνιμα, για όσο είμαστε σε πανδημία.

γ)Μετά όταν η διασπορά θα είναι σε ελεγχόμενα επίπεδα και θα κυκλοφορούν φάρμακα για να είσαι οκ αν γίνει η στραβή ναι, ας το κάνουν μόνο οι ευπαθείς και οι άνω των 50-60 όπως με της γρίπης.

δ)Και οι περισσότεροι από όσους έκαναν το εμβόλιο συνειδητά το έκαναν όχι λόγω πιέσεων. Είμαστε στο 65% περίπου ποσοστό εμβολιασμού. Ήμασταν ήδη γύρω στο 50% πριν ανακοινωθούν μέτρα για τους ανεμβολίαστους.
α)Δε νομίζω ότι οι πιθανότητες αυτές είναι τόσο πολύ περισσότερες αν συνυπολογίσουμε και τη συχνότητα της νόσησης σε σχέση με αυτή του εμβολιασμού...πόσες φορές θα κολλήσει ένας νέος υγιής άνθρωπος κορονοϊό π.χ. σε 10 χρόνια;Καμία;1;2;Άντε 3;
Πόσες φορές θα εμβολιαστεί ΜΟΝΟ φέτος;4...πόσες σε 10 χρόνια;22 αν γίνονται μονές δόσεις «αναμνηστικά» και 40 αν γίνονται διπλές!
Κι όλα αυτά μιλώντας μόνο για τις άμεσες συνέπειες, για τις μακροπρόθεσμες (που είναι και οι πιο σημαντικές και «θολές») με τόσο συχνό και συστηματικό εμβολιασμό μ' αυτά τα σκευάσματα απλά κάνεις το σταυρό σου...

β)Και πως προσδιορίζεται χρονικά το «όσο είμαστε σε πανδημία»;

γ)Τι σημαίνει «η διασπορά βρίσκεται σε ελεγχόμενα επίπεδα»;

δ)Μάλλον σε άλλη χώρα ζεις για να το πιστεύεις αυτό...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Μάλλον θα είναι χειρότερη η πορεία της Ελλάδας και από το δεύτερο κύμα

View attachment 88883

Πηγή : https://www.stelios67pi.eu/eody.html
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

View attachment 88885
Προφανώς και θα είναι χειρότερη.

Πρώτον μέχρι και σήμερα δεν έχουμε μέτρα ενώ πέρυσι τέτοιο καιρό κλείναμε ένα μήνα σκληρού lockdown. Στο τέλος καταλήξατε να χλευαζετε τα μέτρα ώστε να μην τα τηρεί κάνεις.

Δεύτερον, ενώ όλο το χρόνο κάναμε αγώνα κάποιοι να πείσουμε τους υπόλοιπους να εμβολιαστούν, κάποιοι κάνατε αγώνα εναντίον των εμβολίων απλά και μόνο λόγω πολιτικής αντιπαράθεσης (εν τέλει και ο Πολακης το έκανε).

Οπότε το ότι η Ελλάδα θα είχε ένα πολύ χειρότερο τέταρτο κύμα το λέω εδώ και μήνες. Αν υπήρχε στοίχημα η απόδοση του θα ήταν 1.

Τι σας κάνει εντύπωση;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

α)Δε νομίζω ότι οι πιθανότητες αυτές είναι τόσο πολύ περισσότερες αν συνυπολογίσουμε και τη συχνότητα της νόσησης σε σχέση με αυτή του εμβολιασμού...πόσες φορές θα κολλήσει ένας νέος υγιής άνθρωπος κορονοϊό π.χ. σε 10 χρόνια;Καμία;1;2;Άντε 3;
Πόσες φορές θα εμβολιαστεί ΜΟΝΟ φέτος;4...πόσες σε 10 χρόνια;22 αν γίνονται μονές δόσεις «αναμνηστικά» και 40 αν γίνονται διπλές!
Κι όλα αυτά μιλώντας μόνο για τις άμεσες συνέπειες, για τις μακροπρόθεσμες (που είναι και οι πιο σημαντικές και «θολές») με τόσο συχνό και συστηματικό εμβολιασμό μ' αυτά τα σκευάσματα απλά κάνεις το σταυρό σου...

β)Και πως προσδιορίζεται χρονικά το «όσο είμαστε σε πανδημία»;

γ)Τι σημαίνει «η διασπορά βρίσκεται σε ελεγχόμενα επίπεδα»;

δ)Μάλλον σε άλλη χώρα ζεις για να το πιστεύεις αυτό...
Χωρίς μέτρα, ένας νέος θα κολλήσει σίγουρα τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, αλλά ίσως και παραπάνω καθώς τα αντισώματα μειώνονται δραματικά μετά από κάποιους μήνες.

Τα εμβόλια είναι τελείως ασφαλή. Είναι πολύ πιο ασφαλή από τα περισσότερα πράγματα που μπορεί να τρως καθημερινά και που προκαλούν καρκίνο αποδεδειγμένα.
 

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13,487 μηνύματα.
Κατά πάσα πιθανότητα στον δυτικό κόσμο θα αποκτήσουμε ανοσία της αγέλης μέσα στο 2022, είτε φυσικά, είτε τεχνητά. Το θέμα είναι τι τίμημα θα πληρώσουμε σε θανάτους.

Στο φιλικό μου περιβάλλον ήδη κάποιοι έχουν χάσει τους γονείς και τους παππούδες/τις γιαγιάδες, εξαιτίας του κορωνοϊού (και εξαιτίας της άρνησής τους να εμβολιαστούν).
 

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,880 μηνύματα.
Στο τέλος καταλήξατε να χλευαζετε τα μέτρα ώστε να μην τα τηρεί κάνεις.
Μικρή υποσημείωση: τα μετρα άρχισαν να χλευάζονται γιατί δεν πρώτον δεν είχαν καμία αποτελεσματικότητα δεύτερον δεν αποσκοπούσαν στην μείωση των κρουσμάτων.Το να πεις στον άλλον ότι από τις 6 το απόγευμα και μετά απαγορεύεται να βγει από το σπίτι ,είναι σα να του λες,οκ βγες πιο πριν και συνωστισου με τους υπολοίπους που επίσης θα βγουν πιο νωρίς από τις 6.Αρα τι έχουμε;Πάλι διασπορά,άρα μια τρύπα στο νερό.
Για αυτό το λοκνταουν πλέον δεν θα έχει καμία αποτελεσματικότητα!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τα εμβόλια είναι τελείως ασφαλή. Είναι πολύ πιο ασφαλή από τα περισσότερα πράγματα που μπορεί να τρως καθημερινά και που προκαλούν καρκίνο αποδεδειγμένα.
Εδω με βρίσκεις σύμφωνη.Τρωμε κάθε μέρα επεξεργασμένες τροφές, πατατάκια, σουβλάκια, πίτσες,μπέργκερ και το κακό συναπάντημα και μας ενοχλεί το εμβόλιο.Πιο πιθανό να πάθουμε θρόμβωση από τις κλειστές αρτηρίες λόγω λίπους παρά από το εμβόλιο.
 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
α)Χωρίς μέτρα, ένας νέος θα κολλήσει σίγουρα τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, αλλά ίσως και παραπάνω καθώς τα αντισώματα μειώνονται δραματικά μετά από κάποιους μήνες.

β)Τα εμβόλια είναι τελείως ασφαλή. Είναι πολύ πιο ασφαλή από τα περισσότερα πράγματα που μπορεί να τρως καθημερινά και που προκαλούν καρκίνο αποδεδειγμένα.
α)Άντε πάλι οι γενικεύσεις και τα τσουβαλιάσματα...γιατί ρε να κολλήσει ένας υγιής νέος άνθρωπος μια φορά το χρόνο ή και παραπάνω;!
Εγώ που δεν έχω κολλήσει ποτέ κορονοϊό (ή κόλλησα και το πέρασα ασυμπτωματικός) κι έχω κι ένα λοβό λιγότερο στα πνευμόνια μου τι είμαι, ο Superman ή ο υπερτυχερός του Joker;
Kαι πριν από τον ιό ούτε συνωστιζόμουν σε νυχτομάγαζα, ούτε τα Μ.Μ.Μ. χρησιμοποιούσα κι αρρώσταινα από αναπνευστική νόσο μια φορά στα 5 χρόνια, το ίδιο και οι περισσότεροι άνθρωποι της ηλικίας μου ή νεότεροι...σύνελθε και μη λες ό,τι να 'ναι!

β)Πάνε και πες το αυτό σε όσους πέθαναν από αυτά, σε όσους έμειναν παράλυτοι, σε όσους απέκτησαν μόνιμο κουσούρι στα νεφρά, στην καρδιά κ.λπ. να δω αν θα σου μείνει ένα δόντι στο στόμα ή μια τρίχα στο κεφάλι...ήθελα να 'ξερα, λίγη ντροπή δεν έχεις μέσα σου να τα λες αυτά δημόσια (έστω κι απ' την ασφάλεια της ανωνυμίας);
Εδω με βρίσκεις σύμφωνη.Τρωμε κάθε μέρα επεξεργασμένες τροφές, πατατάκια, σουβλάκια, πίτσες,μπέργκερ και το κακό συναπάντημα και μας ενοχλεί το εμβόλιο.Πιο πιθανό να πάθουμε θρόμβωση από τις κλειστές αρτηρίες λόγω λίπους παρά από το εμβόλιο.
Ωραία, τώρα συγκρίνουμε και την τροφή που είναι απαραίτητη για την επιβίωσή μας και τις διάφορες ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ διατροφικές απολαύσεις με τα κορονοεμβόλια!:whatever:
Τα ψυχιατρεία θα είναι οι επιχειρήσεις του μέλλοντος απ' ότι φαίνεται (κι οι μπολιασμένοι οι καλύτεροί τους «πελάτες»)...
Κατά πάσα πιθανότητα στον δυτικό κόσμο θα αποκτήσουμε ανοσία της αγέλης μέσα στο 2022, είτε φυσικά, είτε τεχνητά. Το θέμα είναι τι τίμημα θα πληρώσουμε σε θανάτους.
Σταματήστε να γράφετε μπούρδες περί «ανοσίας της αγέλης»...έχω ανοσία σε κάτι σημαίνει ΔΕΝ (ξαν)αρρωσταίνω απ' αυτό ΠΟΤΕ!
Βρείτε άλλη λέξη τελοσπάντων για να περιγράψετε αυτό το «κάτι σαν ανοσία» ή «ολίγον ανοσία» που σας πιπιλίζουν τα μυαλά ότι θ' αποκτήσετε με τον καιρό (πόσο καιρό και με τι κριτήρια, απροσδιόριστα και τα δύο)...
Πάρτε το χαμπάρι, «ανοσία» στον κορονοϊό δε θ' αποκτήσετε ΠΟΤΕ όσα εμβόλια κι αν κάνετε, πάντα θα είστε ένα βήμα πίσω από τις μεταλλάξεις του...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Καλα νεα

Μπουρλά: Το χάπι της Pfizer θα είναι αποτελεσματικό και για την Όμικρον





Εγω κοντρα σε αυτην την τρομολαγνια επειδη οι ειδικοι λενε οτι μεχρι στιγμης τα συμ πτωματα της παραλλαγης Ο ειναι ηπια...,εχω την αισθηση οτι θα μεταδιδεται πολυ πιο ευκολα,αλλα θα ειναι πιο ακι νδυνη με λιγοτερη θνησιμοτητα....και οπως ειπε και ενας ειδικος..ετσι συνηθως φθηνουν οι ιοι και τελειωνουν οι πανδημιες.
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;
Οποτε το να εξαπλωθει και να σκεπασει τα αλλα σκελη του ιου θα ειναι το καλυτερο και το τελος της πανδημιας!!!
Οποτε ας περιμενουμε να δουμε κυριως για την θνησιμοτητα και τη σοβαροτητα νοσησης και

ελεος πια με την τρομολαγνεια.
Τρομολαγνεία και η δημιουργική φαντασία, όπως καλή ώρα εδώ, είναι δύο αδερφές και μας οδηγούν σε απίστευτες απλουστεύσεις.
Και οι δύο, είναι κόρες της άγνοιας.
Καλό και χρήσιμο, είναι να μη τις λαμβάνουμε υπ' όψιν.
Και αυτό, γιατι και οι δύο παράγουν φόβο.
Φόβο, δίχως να τον μετρά κανείς.
Αδικαιολόγητο φόβο, απο τη μια και ανέλπιστη ελπίδα απο την άλλη.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Σε καποια ατομα δεν αρεσε η γνωμη μου για ανα 3μηνες booster shot(σαν τυπου εμβολιο γριπης )

Το UK κανει το πρωτο βημα ....

1638223572587.png

Επισημη ανακοινωση υπουργειου


Τα φιλια μου
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,868 μηνύματα.
Ποιο είναι το αουτς;
Αυτό; :P
Ο Αντονι Φάουτσι εκτίμησε ότι είναι δυνατόν η πανδημία να γίνει τόσο διαχειρίσιμη ώστε να μην επηρεάζει τη λειτουργία της κοινωνίας μας.
Δηλαδή στην Κύπρο θα πηγαίνουν σούπερ χωρίς πάσο; :P
 

chrisjhon02

Διάσημο μέλος

Ο chrisjhon02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,743 μηνύματα.
Εγώ είμαι κατά της χορήγησης των συγκεκριμένων εμβολίων: α)σε νέους, υγιείς και λοιπούς ανθρώπους που ΔΕΝ τα χρειάζονται και ρισκάρουν την ποιότητα ζωής τους μακροπρόθεσμα εμβολιαζόμενοι με αυτά και β)με το στανιό, με τραμπουκισμούς, με τρομοκρατία και στερήσεις ατομικών ελευθεριών!
Ούτε κατά της χορήγησης των συγκεκριμένων εμβολίων σε όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη, ούτε κατά του εμβολιασμού γενικότερα!
Είμαι από αυτούς που κάνω κριτική στην κυβέρνηση, παρόλα αυτά δεν συμφωνώ με το γεγονός πως οσοι ειναι νεοι και χωρίς προβλήματα υγείας δεν χρειάζονται τα εμβόλια.

Ακόμα και οι νέοι χωρίς προβλήματα υγείας μπορεί να αρρωστήσουν βαριά για μεγάλο χρονικό διάστημα. O κοβιντ κάνει κάποιους να νοσήσουν βαριά σε σχέση με άλλους οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ακόμα και ένας υγιής νέος θα νοσήσει βαριά ή ήπια.

Σχετικά με τις παρενέργειες, είναι εξαιρετικά σπάνιες και αν εμφανιστούν, συμβαίνουν στους πρώτους δύο μήνες, οπότε δεν θα υπάρξουν προβλήματα μετά από χρόνια.
Οι τεχνολογίες που εφαρμόζονται στα εμβόλια κατά του covid έχουν μελετηθεί για χρόνια και χρησιμοποιούνται για άλλες θεραπείες χωρίς πρόβλημα.
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,636 μηνύματα.
Σε καποια ατομα δεν αρεσε η γνωμη μου για ανα 3μηνες booster shot(σαν τυπου εμβολιο γριπης )

Το UK κανει το πρωτο βημα ....

View attachment 88898
Επισημη ανακοινωση υπουργειου


Τα φιλια μου

Θα πρέπει να αναθεωρήσουν πάρα πολύ ορισμένοι

Ο μεγαλύτερος χαμένος είναι η επιστήμη.

Και να μιλήσω ονομαστικά, ο Κουβελας λοιδορηθηκε αλλά μετά από 7 μήνες επιβεβαιωθηκε και για την διάρκεια των εμβολίων και για την κρίσιμοτητα στους νέους αλλά και για τις κίτρινες κάρτες (ισχιαιμικο επεισόδιο Χαρδαλια).

Αντιθέτως οι τηλεοπτικοί γιατροί, στους οποίους η Pfizer έκανε χορηγία ταξιδάκια θεωρούνται έμπιστοι!!!

Είδατε όμως πόσες φορές αποδείχθηκαν λανθασμένοι οι έμπιστοι τηλεοπτικοί γιατροί : διάρκεια εμβολιασμού, αναμνηστική δόση, μετάδοση εμβολιασμενων, παρενεργειες, κίνδυνος εμβολαισμενων. Ας μην ξεκινήσω να γράφω για τα μέτρα που θεσπιστηκαν.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,797 μηνύματα.
Ποιο είναι το αουτς;
Αυτό; :P

Aυτό είναι το ευνοϊκό σενάριο εφόσον τα μέτρα αυτοπειθαρχίας ενάντια στη διασπορά λειτουργήσουν. Αν δεν λειτουργήσουν τότε τι γίνεται; Δεν μιλάμε με σημεία στο γράφημα όπου μπορούμε με έναν μετασχηματισμό μεταφοράς να τα μετατοπίσουμε στο επίπεδο. Μιλάμε για ανθρώπους. Ουσιαστικά "περιορίζεται" το δικαίωμα της ελεύθερης σκέψης με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να μην το δέχονται. Τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση; :hmm:
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Pfizer και moderna ειπαν θελει 2-3 εβδομαδες για να δουν αν δουλευει το εμβολιο με την Ο

Εν τω μεταξυ, δικοί μας(μοσιαλος και βασιλακοπουλος , μιλιοτι απ τα λιντλ)προσκυνημενοι απ το πρωί σκίζουν τα ιματια τους ότι την πιάνει σίγουρα....

Προτιμω την γνωμη του ΠΑΠΑ που εχει πεσει μεσα σε ολα απ την αρχη της πανδημιας
1638225029440.png

1638224866920.png
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,868 μηνύματα.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,636 μηνύματα.
Aυτό είναι το ευνοϊκό σενάριο εφόσον τα μέτρα αυτοπειθαρχίας ενάντια στη διασπορά λειτουργήσουν. Αν δεν λειτουργήσουν τότε τι γίνεται; Δεν μιλάμε με σημεία στο γράφημα όπου μπορούμε με έναν μετασχηματισμό μεταφοράς να τα μετατοπίσουμε στο επίπεδο. Μιλάμε για ανθρώπους. Ουσιαστικά "περιορίζεται" το δικαίωμα της ελεύθερης σκέψης με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να μην το δέχονται. Τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση; :hmm:
Αν και εφόσον βρεθούν λεφτά θα γίνουν lockdown. Το επιθυμούν όλοι.
Η εε έχει χρήμα και μπορεί να δώσει.
Πως θα αντέξουν οι κυβερνήσεις να έχουν 100 νεκρούς κάθε μέρα (βλέπε Ελλάδα) ;;;
Στην περίπτωση ομως που αποφασιστεί lockdown δύο πράγματα είναι σίγουρα
1) κανένας δεν θα τηρήσει τίποτα
2) δεν θα γινουν αναμνηστικές δοσεις, δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στην επιτροπή

Η συνέχεια και η ζωή με τον ιό είναι δεδομένη. Αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν είναι οι φοβισμένοι και οι καραντινακηδες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Pfizer και moderna ειπαν θελει 2-3 εβδομαδες για να δουν αν δουλευει το εμβολιο με την Ο

Εν τω μεταξυ, δικοί μας(μοσιαλος και βασιλακοπουλος , μιλιοτι απ τα λιντλ)προσκυνημενοι απ το πρωί σκίζουν τα ιματια τους ότι την πιάνει σίγουρα....

Προτιμω την γνωμη του ΠΑΠΑ που εχει πεσει μεσα σε ολα απ την αρχη της πανδημιας
View attachment 88902
View attachment 88901
Μα έτρεξε στα κανάλια να το πει ο βασιλακοπουλος.
Η Μηλιωτη να το γράψει στο fb
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Η Μηλιωτη να το γράψει στο fb
Πανδημια ανεμβολιαστον εγραφε πριν κατι μερες ρε και εβλεπες στα κομεντς να συμφωνουν......παρολο που ολη η επιτροπη ειπε δημοσια οτι δεν ισχυει κατι τετοιο και ηταν τεχνικο κομματι για την αυξηση τον εμβολιασμων
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top