American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.900 μηνύματα.

08-03-22

13:21
Στην Ευρώπη (UK, Sweden, Norway, Denmark, Finland, italy ) έχει καταργηθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού και όλα τα μέτρα εδώ και 1 μήνα. Η επιτροπαρα της συμφοράς πότε θα κάνει το ίδιο και εδώ;;
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

08-03-22

13:56
Μηπως βοήθησε ο εμβολιασμός;Από τι λες να είναι η πτώση όμως;
Ο κορωνοιός να μας βαρέθηκε;
Γιατί το δεδομένο είναι ότι ΜΕΘ-θάνατοι-ποσοστά θετικότητας πέφτουν με τα πάντα ανοιχτά και χωρίς μέτρα πρακτικά.
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.702 μηνύματα.

08-03-22

14:27
Και αυτό.Μηπως βοήθησε ο εμβολιασμός;
Στην προσωρινή ανοσία εντάσσεται, όπως και η νόσηση.
Το τελευταίο δίμηνο είναι τεράστιος ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν νοσήσει.
Κάποιοι εμβολιασμένοι που η νόσηση τους ήταν σαν αναμνηστική δόση, κάποιοι ανεμβολίαστοι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Συνδυασμός παραγόντων.Στην Ευρώπη (UK, Sweden, Norway, Denmark, Finland, italy ) έχει καταργηθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού και όλα τα μέτρα εδώ και 1 μήνα. Η επιτροπαρα της συμφοράς πότε θα κάνει το ίδιο και εδώ;;
Όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι, οι ενήλικες ανεμβολίαστοι είναι συγκριτικά πολύ μικρό νούμερο οπότε δεν υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις για το πιστοποιητικό, είναι επιφυλακτικοί μέχρι να πιάσουν ζέστες να βγούμε σε ανοιχτούς χώρους, θέλουν να μην γίνει κάνα πισωγύρισμα τώρα και κινδυνεύσει ο τουρισμός, έχουμε ακόμα αρκετές νοσηλείες στο ΕΣΥ, ξέρουμε ότι το ΕΣΥ μας δεν είναι για πολλά πολλά.
Θα γίνει και σε εμάς όμως, η γραμμή χαράσσεται πανευρωπαικά και στα κλεισίματα και στα ανοίγματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

08-03-22

14:37
Πάντως έχουν ξεκινήσει να έρχονται τουρίστες. Η τουριστική σεζόν πρώτη φορά ανοίγει τόσο νωρίς ή μου φαίνεται;
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

08-03-22

15:05
Ειναι μαγειρεμα και δεν χρειαζεται να ξαναπω γιατι και πως και τι αλλαγες εγιναν πριν το 2022 .Το φωναζουν ολοι κιολας .Η ομικρον δεν προκαλει ανοσια γενικα και εχει αποδειχθει εδω και καιρο .Ασε που οταν στον ευατο της δεν εχει ανοσια ....κολλας ακομ και μετα απο 5-6 μερεςΑπό τι λες να είναι η πτώση όμως;
Ο κορωνοιός να μας βαρέθηκε;
Γιατί το δεδομένο είναι ότι ΜΕΘ-θάνατοι-ποσοστά θετικότητας πέφτουν με τα πάντα ανοιχτά και χωρίς μέτρα πρακτικά.
Και όχι, εμείς δεν έχουμε αλλάξει εντός του 2022 το πρωτόκολλο που τους μετράμε
Εδω η πολυαγαπημενη Δανια το λεει οτι μαγειρευει σε επισημα ποστ της ...τι να πει κανεις
Διότι είναι πιο προβλέψιμη στην εξέλιξη της και ανταποκρίνεται καλύτερα στα εμβόλια και τις θεραπειες! Την όμικρον τη θεωρώ πολύ ύπουλη με υποτροπές μετά από μέρες και φυσικά εξ ίσου σημαντικά post covid περιστατικά!
Η φλεγμονή στον οργανισμό μετά τη λοίμωξη από κορονοιό κρατάει περίπου οχτώ μήνες! Οχτώ μήνες δηλαδή μπορεί να εμφανίσεις οτιδήποτε!
Η φλεγμονή στον οργανισμό μετά τη λοίμωξη από κορονοιό κρατάει περίπου οχτώ μήνες! Οχτώ μήνες δηλαδή μπορεί να εμφανίσεις οτιδήποτε!
Χθεσινη επιβεβαιωμενη μελετη που διαβασα εχει βγαλει τα εξης συμπερασματα για την μεταλλαξη πανω στην BA2
1) Εχει 27χ ανοσοδιαφυγη απ την ανοσια του εμβολιου
2) 30% ανοσοδιαφυγη
3)4.2χ μεταδοτικοτερη απ την Δ
4)20χ μολυσματικός απ το αρχικο στελεχος
Jiahui Chen et al
Γενικα ερχεται κατι ωραιο ....θα πεσουμε ξανα απ τα συννεφα.Σε αλλες χωρες οπως Αγγλια επεσαν απ τα συννεφα
back2967
Διάσημο μέλος

08-03-22

15:14
Για αυτό και λέω εντός του 2022 και μιλάω για Ελλάδα που δεν έγινε καμιά αλλαγή μέσα στο 22.Ειναι μαγειρεμα και δεν χρειαζεται να ξαναπω γιατι και πως και τι αλλαγες εγιναν πριν το 2022 .Το φωναζουν ολοι κιολας .Η ομικρον δεν προκαλει ανοσια γενικα και εχει αποδειχθει εδω και καιρο .Ασε που οταν στον ευατο της δεν εχει ανοσια ....κολλας ακομ και μετα απο 5-6 μερες
Πως δικαιολογείται ότι πέφτουν οι θάνατοι και οι διασωληνωμένοι συνεχώς;
Τους κρύβουν;
Ναι έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα που καταργήσανε μέχρι και την καραντίνα για τους θετικούςΣε αλλες χωρες οπως Αγγλια επεσαν απ τα συννεφα
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

08-03-22

15:25
Ε καλα ...αυτα εχουν αλλαξει πριν το 22.Αλλα δηλωναμε εξω αλλα μεσα ακομα και ο αδερφος μου το εχει καταλαβειΓια αυτό και λέω εντός του 2022 και μιλάω για Ελλάδα που δεν έγινε καμιά αλλαγή.
Ε να σου πω τωρα οτι πεθαναν αυτο το διαστημα 12,503 ατομα μονο απο κοβιντ ξεπερνωντας καθε αλλη αιτια ή θα μου πεις οτι ειναι επιτρεπτο νουμερο ?Πως δικαιολογείται ότι πέφτουν οι θάνατοι και οι διασωληνωμένοι συνεχώς;
Μην μου πεις αν πιστευεις οτι ειναι φυσιολογικο νουμερο και χαλιεμαι τσαμπα ..αν το θεωρεις φυσιολογικο απλα μην μου απαντησεις σε αυτο καθολου 

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

08-03-22

15:31
Στη Αθήνα έρχονται για city break ακόμα και το χειμώνα που μας πέρασε, το ίδιο θα ισχύει και στη Θεσσαλονίκη. Είναι ακόμα νωρίς για σεζόν στα νησιά, από Απρίλη λογικάΠάντως έχουν ξεκινήσει να έρχονται τουρίστες. Η τουριστική σεζόν πρώτη φορά ανοίγει τόσο νωρίς ή μου φαίνεται;
juste un instant
Επιφανές μέλος

08-03-22

15:33
Πάντως ήρθαν σήμερα Γερμανοί τουρίστες στην Κρήτη με αεροπλάνο.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

08-03-22

15:37
Συνήθως στη Κρήτη και Ρόδος πάνε νωρίτερα οι πρώτοι τουρίστες, αλλά για τα υπόλοιπα νησιά πιο αργάΠάντως ήρθαν σήμερα Γερμανοί τουρίστες στην Κρήτη με αεροπλάνο.
juste un instant
Επιφανές μέλος

08-03-22

15:38
Πέρσι όμως δεν μπορούσαν να έρθουν. Κάνω λάθος;Συνήθως στη Κρήτη και Ρόδος πάνε νωρίτερα οι πρώτοι τουρίστες, αλλά για τα υπόλοιπα νησιά πιο αργά
Skiyo
Διάσημο μέλος

08-03-22

15:39
Ναι το Μάιο του 21 άνοιξε ο τουρισμός στη Ελλάδα και το 2020 από τον Ιούνιο με αρκετούς περιορισμούς. Φέτος δεν έκλεισαν το τουρισμόΠέρσι όμως δεν μπορούσαν να έρθουν. Κάνω λάθος;
back2967
Διάσημο μέλος

08-03-22

16:06
Σωστά, πέρσι τέτοια εποχή ήμασταν σε lockdown.Πέρσι όμως δεν μπορούσαν να έρθουν. Κάνω λάθος;
Φέτος η τουριστική σεζόν άνοιξε από 1/3, όπως μέχρι το 2019.
Για την πτωτική τάση είπα όχι αν είναι πολλά ή λίγα.Ε καλα ...αυτα εχουν αλλαξει πριν το 22.Αλλα δηλωναμε εξω αλλα μεσα ακομα και ο αδερφος μου το εχει καταλαβει
Ε να σου πω τωρα οτι πεθαναν αυτο το διαστημα 12,503 ατομα μονο απο κοβιντ ξεπερνωντας καθε αλλη αιτια ή θα μου πεις οτι ειναι επιτρεπτο νουμερο ?
Πως εξηγείς ότι οι διασωληνωμένοι και οι νεκροί πέφτουν συνεχώς;
Όχι σε σχέση με πολλούς μήνες πίσω, τώρα σε σχέση με 1 μήνα πριν.
Πχ 7 Φλεβάρη είχαμε 109 θανάτους και 549 διασωληνωμένους, χτες 52 θανάτους και 370 διασωληνωμένους.
Πως την εξηγείς αυτή την πτώση;
Υ.Γ. Οι 12,503 από πότε είναι; Γιατί μέσα στο 22 είχαμε 5397 θανάτους σύμφωνα με το wordometers.
Nick890
Επιφανές μέλος

08-03-22

16:48
Από φθινώπορο μέχρι και σήμερα είναι οι θάνατοι ,εκεί εξηγείται η μείωση.Καιρος ήταν να κατέβουν για λίγο ......Σωστά, πέρσι τέτοια εποχή ήμασταν σε lockdown.
Φέτος η τουριστική σεζόν άνοιξε από 1/3, όπως μέχρι το 2019.
Για την πτωτική τάση είπα όχι αν είναι πολλά ή λίγα.
Πως εξηγείς ότι οι διασωληνωμένοι και οι νεκροί πέφτουν συνεχώς;
Όχι σε σχέση με πολλούς μήνες πίσω, τώρα σε σχέση με 1 μήνα πριν.
Πχ 7 Φλεβάρη είχαμε 109 θανάτους και 549 διασωληνωμένους, χτες 52 θανάτους και 370 διασωληνωμένους.
Πως την εξηγείς αυτή την πτώση;
Υ.Γ. Οι 12,503 από πότε είναι; Γιατί μέσα στο 22 είχαμε 5397 θανάτους σύμφωνα με το wordometers.
Μπακ ,δεν μπορώ να σου εξηγήσω την σημαντικότητα και σοβαρότητα του αριθμού .Το ότι έχει γίνει normalise οι 100 θάνατοι και 50 θάνατοι την μέρα (τώρα ) είναι τρομερό
back2967
Διάσημο μέλος

08-03-22

17:08
Είναι, αλλά να το συζητήσουμε όταν δούμε που θα κάτσει.Μπακ ,δεν μπορώ να σου εξηγήσω την σημαντικότητα και σοβαρότητα του αριθμού .Το ότι έχει γίνει normalise οι 100 θάνατοι και 50 θάνατοι την μέρα (τώρα ) είναι τρομερό
Αν είχαμε σταθεροποιηθεί στους 50 ή στους 100 να την κάναμε αυτή τη συζήτηση.
Τωρα είναι σε καθαρά καθοδική πορεία, ας δούμε που θα κάτσει η μπίλια.
Πχ πέρσι τον Ιούλιο είχαμε κάτω από 10 θανάτους τη μέρα.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.084 μηνύματα.

08-03-22

17:38
Τρίτη 8/03/22
Nέα κρούσματα: 21.121
Διασωληνωμένοι: 365 (-5)
Νέες Απώλειες: 57*(συν: 26.303)
Τεστ σήμερα: 133.987 (PCR: 10.384, RAPID: 123.603)
Θετικότητα (PCR+Rapid): 15,76%
14.196 Μ.Ο κρουσμάτων (14.607 προηγ. εβδομ.)
Σύνολο: 2.538.168
Nέα κρούσματα: 21.121
Διασωληνωμένοι: 365 (-5)
Νέες Απώλειες: 57*(συν: 26.303)
Τεστ σήμερα: 133.987 (PCR: 10.384, RAPID: 123.603)
Θετικότητα (PCR+Rapid): 15,76%
14.196 Μ.Ο κρουσμάτων (14.607 προηγ. εβδομ.)
Σύνολο: 2.538.168
juste un instant
Επιφανές μέλος

08-03-22

17:41
Το θέμα είναι να μειώνονται οι νοσηλείες και οι διασωληνωμενοι. (-5 σήμερα).
Η μεγάλη θετικότητα δεν είναι τόσο προβληματική αν έχουν κολλήσει όλοι αυτοί την Όμικρον.
Η μεγάλη θετικότητα δεν είναι τόσο προβληματική αν έχουν κολλήσει όλοι αυτοί την Όμικρον.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

08-03-22

19:11
Με την Ο ειναι πλεον ολοι αυτοι οι θανατοι και οι διασωληνωσεις.Κια ακομα τα νοσοκομεια δεν μπορουν να δουλεψουν κανονικα.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.081 μηνύματα.

08-03-22

19:54
Hello παιδιά! Δε ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστο θέμα.
Όσοι περάσατε κοβιντ πόσες μέρες ησασταν μετά θετικοί; Είμαι στην 8η 9η μέρα και είμαι ακόμα θετική στα σελφ τεστ. Εγώ τώρα δηλαδή μεταδίδω κανονικά; Συμπτώματα δεν έχω πια εδώ και μέρες , αλλά γιατί βγαίνω ακόμα θετική, ας μου εξηγήσει κάποιος
Όσοι περάσατε κοβιντ πόσες μέρες ησασταν μετά θετικοί; Είμαι στην 8η 9η μέρα και είμαι ακόμα θετική στα σελφ τεστ. Εγώ τώρα δηλαδή μεταδίδω κανονικά; Συμπτώματα δεν έχω πια εδώ και μέρες , αλλά γιατί βγαίνω ακόμα θετική, ας μου εξηγήσει κάποιος

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.

08-03-22

20:15
Όχι δεν μεταδίδεις αλλά καλό είναι να φοράς μάσκα όπου πας. Είναι πολύ συχνό να έχουν περάσει τα συμπτώματα και να σε δείχνει κανονικά θετική.Hello παιδιά! Δε ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστο θέμα.
Όσοι περάσατε κοβιντ πόσες μέρες ησασταν μετά θετικοί; Είμαι στην 8η 9η μέρα και είμαι ακόμα θετική στα σελφ τεστ. Εγώ τώρα δηλαδή μεταδίδω κανονικά; Συμπτώματα δεν έχω πια εδώ και μέρες , αλλά γιατί βγαίνω ακόμα θετική, ας μου εξηγήσει κάποιος![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.