ToxicLips
Δραστήριο μέλος
Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα.

20-09-12

14:57
Τα all star τα βάζεις στο πλυντήριο και καθαρίζουν μια χαρά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

03-04-24

18:55
Παρήγγειλα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ fila και από μέσα είναι έτσι 

Τρώνε τώρα μπινελίκι ή δεν τρώνε;

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

03-04-24

18:59
Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις.Παρήγγειλα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ fila και από μέσα είναι έτσι
View attachment 131330
Τι είναι αυτα;;;;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

03-04-24

19:00
Δεν έχω ιδέα.. Προφανώς ήταν το εκθεσιακό, αλλά εγώ το πλήρωσα 100€Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις.
Τι είναι αυτα;;;;
amarelia
Περιβόητο μέλος

03-04-24

19:01
Αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς ξανά Θα τους στείλεις φωτογραφία και θα τους πείς για να μην σας εκθέσω με κριτικές θέλω νέα και 20% επιστροφή.(έκπτωση)Δεν έχω ιδέα.. Προφανώς ήταν το εκθεσιακό, αλλά εγώ το πλήρωσα 100€
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

03-04-24

19:04
Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους.Αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς ξανά Θα τους στείλεις φωτογραφία και θα τους πείς για να μην σας εκθέσω με κριτικές θέλω νέα και 20% επιστροφή.(έκπτωση)
Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι..
amarelia
Περιβόητο μέλος

03-04-24

19:05
Οχι εννοώ να τους εμπιστευτείς ξανά στο να τα πάρουν πίσω και να σου φέρουν νέα και οχι εκθεσιακά -20% έκπτωση.Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους.
Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι..
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

03-04-24

21:39
Έχω πεθάνειΑυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις.
Τι είναι αυτα;;;;
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

03-04-24

21:52
έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. 

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

04-04-24

15:09
Ισχύει, 120€ παπούτσια και από μπροστά μου άνοιξαν λίγο.. μέσα σε ούτε ένα χρονο.έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.