Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 195 μηνύματα.
Φυσικα και γινεται και εξω, αλλα στον νιπτηρα εχει περισσοτερη ευκολια, μπορεις διπλα σου να βαλεις την σκονη ρολ και να παιρνεις απο κει με την οδοντοβουρτσα. Για πιο πρακτικο το ειπα.γιατί στο νιπτήρα που πλενόμαστε και όχι έξω στην αυλή, στο λάστιχο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.706 μηνύματα.
Ετσι και να ειναι 100 βαθμους !!!Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα.![]()
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα.
Φυσικα και γινεται και εξω, αλλα στον νιπτηρα εχει περισσοτερη ευκολια, μπορεις διπλα σου να βαλεις την σκονη ρολ και να παιρνεις απο κει με την οδοντοβουρτσα. Για πιο πρακτικο το ειπα.
εγώ φοράω κυρίως αθλητικά παπούτσια. τα καθαρίζω εξωτερικά με ένα σφουγγαράκι και υγρό πλυντηρίου και μετά τα σκουπίζω καλά με μια πετσέτα.

Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 195 μηνύματα.
Ωραιο κι αυτο, εγω χρησιμοποιω και μωρομαντηλα οταν θελω να καθαρισω τις σολες.εγώ φοράω κυρίως αθλητικά παπούτσια. τα καθαρίζω εξωτερικά με ένα σφουγγαράκι και υγρό πλυντηρίου και μετά τα σκουπίζω καλά με μια πετσέτα.![]()
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.417 μηνύματα.
Ωραιο κι αυτο, εγω χρησιμοποιω και μωρομαντηλα οταν θελω να καθαρισω τις σολες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool