American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

15-08-19

17:21
Το παρα 5 μακραν οτι καλυτερο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.

15-08-19

18:55
Σαββατογεννημένες και γω!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

10-10-21

12:10
Θα πω Σαββατογεννημένες, και οι δύο σειρές είναι πολύ αγαπημένες αλλά το Παρά 5 πλέον το έχω βαρεθεί, τις Σαββατογεννημένες μπορώ να τις βλέπω σε επανάληψη για πάντα!
Guest 896561
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-10-21

12:26
Το "Παρά πέντε" ήταν η μοναδική σειρά που, ενώ με καθήλωσε στην πρώτη προβολή της, δεν ξαναείδα ποτέ, και όποτε τύχαινε να βρεθώ μπροστά σε τηλεόραση και να παίζει, σκεφτόμουν "καλά, είναι δυνατόν να γελούσα με αυτά τα πράγματα;"... θεωρώ ότι έπεσα θύμα κάποιας μαγικής τελετουργίας του Καπουτζίδη.
Guest 890013
Επισκέπτης

10-10-21

12:36
Θεωρώ τον Καπουτζίδη μοναδικό ταλέντο.
Αδικήθηκε στην Ελλάδα.Στο εξωτερικό θα είχε κάνει φοβερή καριέρα.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

10-10-21

13:54
Ακριβως το ιδιο κι εγωΤο "Παρά πέντε" ήταν η μοναδική σειρά που, ενώ με καθήλωσε στην πρώτη προβολή της, δεν ξαναείδα ποτέ, και όποτε τύχαινε να βρεθώ μπροστά σε τηλεόραση και να παίζει, σκεφτόμουν "καλά, είναι δυνατόν να γελούσα με αυτά τα πράγματα;"... θεωρώ ότι έπεσα θύμα κάποιας μαγικής τελετουργίας του Καπουτζίδη.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

10-10-21

14:00
ιιιοοοουυυυυυυυ και οι 2 σειρές! 

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

10-10-21

14:43
Εγώ γενικά δεν μπορώ να δω για δεύτερη φορά μια σειρά ή ταινία. Όλα είναι για μια φορά. Θα πω Παρά 5. Σαββατογεννημένες για εμένα όλα τα λεφτά ήταν μέσα στη τάξη ( Κρασσάς for the win ). Παρά 5 όμως ήτο άλλη φάση, όχι απαραίτητα από άποψη χιούμορ αλλά γενικότερα σαν σειρά.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Η Raven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

10-10-21

15:36
Σου ξέφυγεΕγώ γενικά δεν μπορώ να δω για δεύτερη φορά μια σειρά ή ταινία. Όλα είναι για μια φορά. Θα πω Παρά 5. Σαββατογεννημένες για εμένα όλα τα λεφτά ήταν μέσα στη τάξη ( Κρασσάς for the win ). Παρά 5 όμως ήτο άλλη φάση, όχι απαραίτητα από άποψη χιούμορ αλλά γενικότερα σαν σειρά.

Guest 896561
Επισκέπτης

10-10-21

15:48
την έχει παρατήσει την καθαρεύουσα, μόνο ένα «ήτο» έχει μείνειΣου ξέφυγε![]()

Guest 890013
Επισκέπτης

10-10-21

15:53
ελα μου;την έχει παρατήσει την καθαρεύουσα, μόνο ένα «ήτο» έχει μείνει![]()
Guest 896561
Επισκέπτης

10-10-21

15:56
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

10-10-21

16:02
Μετά το bullying από την Αγάπη έγινα πιο διακριτικός.Σου ξέφυγε![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

10-10-21

20:02
Εννοειται Σαβ/νημενες! 
Δεν ειναι και ριτσαρντ μπαρτον.
Μια χαρα τα εχει καταφερει!

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ποσο πιο πετυχημενη απ αυτη που εχει εδω; Καργα πετυχημενος ειναι.Θεωρώ τον Καπουτζίδη μοναδικό ταλέντο.
Δεν ειναι και ριτσαρντ μπαρτον.
Μια χαρα τα εχει καταφερει!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

10-10-21

20:43
Παρά πέντε φυσικά!!
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.

10-10-21

21:01
Παρά 5 καθώς ως σενάριο είναι πολύ πιο έξυπνο και καλά δεμένο, όπως επίσης έχει και πιο χαρακτηριστικούς ρόλους. Προσωπικά είχα αγαπήσει και το Εθνική Ελλάδος, αλλά λάθος εποχή γυρίστηκε δυστυχώς.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

10-10-21

21:27
Προτιμώ το παρά-5, έχει μια θετική ατμόσφαιρα και ροή. 

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

10-10-21

21:27
Η Εθνική Ελλάδος δεν βλεπόταν λόγω political correctness νοοτροπίας.
Παρά 5 έχει γεράσει κακά. Το ίδιο και οι Σαββατογεννημένες αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό.
Παρά 5 έχει γεράσει κακά. Το ίδιο και οι Σαββατογεννημένες αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό.
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

10-10-21

22:27
Παρά πέντε κριντζάρω περισσότερο να δω σήμερα σε σχέση με Σαββατογεννημένες.
Η καλύτερη δουλειά του Καπουτζίδη (αν και δεν έχω δει την παράσταση, αλλά δύσκολο μου φαίνεται) ωστόσο ήταν η Εθνική Ελλάδος.
Η καλύτερη δουλειά του Καπουτζίδη (αν και δεν έχω δει την παράσταση, αλλά δύσκολο μου φαίνεται) ωστόσο ήταν η Εθνική Ελλάδος.
xrisamikol
Νεοφερμένο μέλος
Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα.

25-11-21

21:57
Το Πάρα πέντε είναι πιο ωραία σειρά καθώς το σενάριο της είναι αρκετά έξυπνο και καλοσχηματισμένο. Κάθε φορά που το βλέπω συγκρίνουμε.... Από την άλλη οι Σαββατογεννημένες είναι μια ακόμη εξαιρετική σειρά αλλά δεν μπορώ να την βλέπω ξανά και ξανά όπως την πρώτη. Δεν ξέρω το γιατί. Πάντως ακόμα κι τώρα βλέπω Παρά Πέντε....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.