oldhorborn
Νεοφερμένο μέλος

Όταν πέρασα στην πόλη που σπούδασα, μετά άλλαξαν οι φιλίες που έκανα στο σχολείο.Τώρα κάνω παρέα με ένα παιδί που γνωριζόμασταν απ΄ το σχολείο.Εντάξει δεν είμασταν και κολλητοί αλλά είχαμε περάσει κάποιες φάσεις μαζί.Εγώ να πώ την αλήθεια δεν πολυγουστάρω να κάνουμε παρέα αλλά όταν γυρίζω εκεί που κατάγομαι να δώ τους γονείς μου δεν έχω με ποιόν άλλο να βγω, οπότε βγαίνω με αυτό το παιδί.Γενικότερα, απ' ότι έχω καταλάβει πολλές σχέσεις είναι από ανάγκη και όχι πραγματικές.Εντάξει με αυτό το παιδί θα βγούμε όλα καλά αλλά νιώθω ότι κάτι λείπει.Εσείς τί θα κάνατε, και γενικότερα τί άποψη έχετε περί του θέματος για τις "αναγκαστικές" σχέσεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
just smile!
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος

Αν τώρα η παρέα μαζί του είναι επιβλαβής και το άτομο αυτό φοβάσαι ότι πιθανόν να σε οδηγήσει σε μπλεξίματα, τότε ναι, κόψε.
DevvisSp
Νεοφερμένο μέλος

Κατα δευτερον, καλυτερα καμια παρεα απο την κακη παρεα (κατα τη γνωμη μου)
Μπορεις να κανεις τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα πολλα πραγματα οσο τα ομικρον στο τοσα!μη τρως τον χρονο σου με ενα κεφτε που δεν συμπαθεις!καλυτερα να μαθεις ζογκλερικα, τα οποια κανουν και καλο στον εγκεφαλο!
just smile!
Δραστήριο μέλος

Μόνο αναγκαστικοί συγγενείς.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

- Θα μου δώσεις το τηλέφωνο σου?
- Ναι γράφεις; 693…
- Wind;
- Ναι..
- Καλά γάμησε το... Δεν ταιριάζουμε.

DevvisSp
Νεοφερμένο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Πχ ο boyfriend περνάει τόσο γαμάτα με τον εαυτό του που δεν τον ενδιαφέρει να δει ή να μιλήσει με κόσμο (ακόμα και καλό κόσμο). Εγώ από την άλλη καλά είμαι και μόνη μου δε λέω, αλλά όταν φτάσω στο σημείο που κάνω φανταστικές συζητήσεις με τον εαυτό μου όλη μέρα, ξέρω πως πρέπει να δω κανέναν άνθρωπο κι ας είναι και "κεφτές".
DevvisSp
Νεοφερμένο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fashionista
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat-wtvr
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Con_Boo
Νεοφερμένο μέλος

(ελπίζω να έγινα κατανοητή γιατί διαβάζοντας το μου φαίνεται ότι τα έγραψα λίγο μπερδεμένα)

Guest 712911
Επισκέπτης

Guest 699855
Επισκέπτης

The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- χημεια4λαιφ
- thenutritionist
- Wonderkid
- ThanasisR.
- Kinan
- tslef8
- vaspan
- charmander
- ggl
- Paragontas7000
- camil
- Joji
- Ariana2018
- L0st
- Roulaki
- Forgetit
- harry akritas
- Athens2002
- American Economist
- fmarulezkd
- kogba
- giannhs2001
- Totreno
- Georgiapon25
- Meow
- Στελλα00
- eukleidhs1821
- Viedo
- Trolling Stones
- Unseen skygge
- Libertus
- grtt
- Jocaste
- Memetchi
- naihou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.