Παρέα με άτομα που δεν ταιριάζουμε

Lady M

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,393 μηνύματα.
Όλοι έχουμε περάσει από το στάδιο να κάνουμε παρέα με άτομα που δεν ταιριάζουμε. Ειδικά στα πρώτα νεανικά χρόνια.Αν για παράδειγμα με αυτο το άτομο βρίσκεσαι 1 φορα στους τρεις μήνες έτσι σαν μια απλή συναναστροφή, οκ. Αν όμως σου γίνει κολλιτσίδα και θελει να βρίσκεστε συνέχεια, εκεί είναι δύσκολα έως ασφυκτικά τα πράγματα.

Γι αυτό καλύτερα να επιλέγουμε προσεκτικά. Βέβαια δεν καταλαβαίνεις πάντα εξ αρχής ποιος σου ταιριάζει. Μπορεί αρχικά να ενθουσιαστείς και μετά να κακοπερνάς με αυτό το άτομο.
Πιστεύω στην αρχή μιας γνωριμίας είναι συνετό να είμαστε συγκρατημένοι και να αφήνουμε τη σχέση να εξελιχτεί σταδιακά πριν αρχίσουμε τα κολλητιλίκια και λέμε τα μεγάλα λόγια τύπου "σε εχω σαν αδερφό μου".

Εγώ πλέον δεν επιθυμώ τις συναναστροφές, ούτε καν τις αραιές, με άτομα που δεν συμπαθώ ή δεν ταιριάζω. Τις βρίσκω αφόρητα κουραστικές και χάσιμο χρόνου.
 

RafAspa94

Περιβόητο μέλος

Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
Κι εγώ πλέον πια έχω αποτραβηχτεί από άτομα με τα οποία είμαστε διαμετρικά αντίθετοι. Πλέον πια προτιμώ τους "λίγους και καλούς" παρά τους πολλούς και τους ανούσιους. Ούτως ή άλλως, ούτε αυτοί θα ενστερνιστούν τον δικό μου τρόπο ζωής ούτε εγώ τον δικό τους οπότε από μακριά και αγαπημένοι :)
 

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
Συνήθως όταν δεν ταιριάζουμε με κάποιον, είναι αμοιβαία τα αισθήματα οπότε απομακρυνομαστε διακριτικά κι αναίμακτα κι απ τις δύο πλευρές.
 

Guest 292010

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το να κάνεις παρέα με άτομα που δεν ταιριάζεις είναι από τα πιο ψυχοφθόρα πράγματα στη ζωή. Το έζησα και το κατάλαβα σαν φοιτήτρια κι έκτοτε δεν το ξαναέκανα ποτέ. Ούτε σκοπεύω.
 

vaspan

Νεοφερμένος

Ο vaspan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Ανεχεσαι ατομα στην δουλεια σου που δεν ταιριαζεις,ανεχεσαι τον καθε μ@@@@α στον δρομο οταν οδηγεις,ανεχεσαι τον γειτονα που κανει φασαρια!Δεν βλεπω τον λογο που πρεπει να ανεχεσαι και τα ατομα που κανεις παρεα!Υποτιθεται οτι κανεις παρεα μαζι τους γιατι γουσταρεις!Αν δεν σου κανουν πας παρακατω...
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top