American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

18-09-23

21:12
Η Κυριακή θα καθορίσει εάν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει με προεκλογική σημαία την πρώτη γυναίκα, de facto, πρωθυπουργό της Ελληνικής ιστορίας ή τον πρώτο ομοφυλόφιλο πρωθυπουργό της Ελληνικής ιστορίας.
Διαλέξτε και πάρτε.
Ξέχασες να βάλεις ότι έδωσαν 45% σε ένα άτομο που έχει ότι μισεί ο μέσος αριστερός : ΗΠΑ, Τραπεζίτης, εφοπλιστής, εκατομμυριούχος. Βέβαια να μου πεις ότι το 90% των αριστερών έχουν μεγαλύτερο Net worth από τον μέσο δεξιό άρα λογικό είναι

18-09-23

21:19
Διαβάζω και ακούω πολλούς που μιλάνε για το τέλος του συριζα με ο,τι αριστερό είχε, ότι ο κασελ είναι πράκτορας του καπιταλισμού και των ηπα, έρχεται διάσπαση (τι πιο σύνηθες για τους αριστερούς).
Ο συριζα έχει πάψει να είναι αριστερά εδώ και χρόνια. Μόνο η ταμπέλα ''ριζοσπαστική αριστερά'' έμεινε.
Με αυτό το αποτέλεσμα, προκύπτει ότι αρκετός κόσμος ζητάει κάτι καινούργιο (αν το εκπροσωπεί ο κασελακης ειναι θέμα για συζήτηση).
Οι δήθεν αριστεροί (κκε και συριζα προ 2014) έχουν αποτύχει παταγωδώς, δεν έχουν ρίζες με την κοινωνία, το κκε είναι κόμμα-θρησκευτικη οργνάνωση ο δε σύριζα έδειξε τι είναι το 15-19. Επομένως, ''λογικό'' είναι ένας άνθρωπος με απλό βασικό μαρκετινγκ και επικοινωνία να βγαίνει πρώτος, ειδικά όταν είναι καινούργιος.
Αυτή είναι και η κατάντια των αριστερών κομμάτων σε όλη την ευρώπη. Μια πιο light έκδοση της δεξιάς παράταξης, ψηφίστε εμένα γιατί θα βγει ο χ κουλης που είναι χειρότερος ή κόμμα διαμαρτυρίας.
Ο συριζα έχει πάψει να είναι αριστερά εδώ και χρόνια. Μόνο η ταμπέλα ''ριζοσπαστική αριστερά'' έμεινε.
Με αυτό το αποτέλεσμα, προκύπτει ότι αρκετός κόσμος ζητάει κάτι καινούργιο (αν το εκπροσωπεί ο κασελακης ειναι θέμα για συζήτηση).
Οι δήθεν αριστεροί (κκε και συριζα προ 2014) έχουν αποτύχει παταγωδώς, δεν έχουν ρίζες με την κοινωνία, το κκε είναι κόμμα-θρησκευτικη οργνάνωση ο δε σύριζα έδειξε τι είναι το 15-19. Επομένως, ''λογικό'' είναι ένας άνθρωπος με απλό βασικό μαρκετινγκ και επικοινωνία να βγαίνει πρώτος, ειδικά όταν είναι καινούργιος.
Αυτή είναι και η κατάντια των αριστερών κομμάτων σε όλη την ευρώπη. Μια πιο light έκδοση της δεξιάς παράταξης, ψηφίστε εμένα γιατί θα βγει ο χ κουλης που είναι χειρότερος ή κόμμα διαμαρτυρίας.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

18-09-23

21:26
Ποιος είπε πως οι Έλληνες θέλουν μια παλαιού τύπου αριστερά. Οι παλαιού τύπου αριστερές έχουν δοκιμαστεί, έχουν δοκιμαστεί και οι πιο light. Kαιρός για κάτι καινούργιο. Και όπου βγάλει...
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

18-09-23

21:27
Ποιος ήταν "κλειστά" ομοφυλόφιλος πρωθυπουργός της Ελλάδας; Legit ερώτηση*ανοικτά ομοφυλόφιλο.![]()

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

18-09-23

21:28
Ένας ήταν τελικά; Αλλά αφού ήταν κλειστοί, πως αυτό αποδεικνύεται;Ποιος ήταν "κλειστά" ομοφυλόφιλος πρωθυπουργός της Ελλάδας; Legit ερώτηση![]()

Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

18-09-23

21:29
Ποιος
*ποιοι
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

18-09-23

21:32
Ποιοι;*ποιοι

juste un instant
Επιφανές μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος

19-09-23

08:33
Θα φανεί πόσο αλλαζονική ήταν τελικά;
www.dnews.gr

«Απασφάλισε» ο Πολάκης για Αχτσιόγλου: Η αλαζονεία θα πληρωθεί διπλή την άλλη Κυριακή
Κασσελάκης και Αχτσιόγλου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Κυριακή ενώ και οι δύο πλευρές αναμένεται να σηκώσουν τους τόνους τις επόμενες μέρες. Το ίδιο και οι πολιτικοί σύμμαχοί τους. Απο χτες ξεκίνησε ο Παύλος Πολάκης, μεγάλος υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη. Τα πρώτα εσωκομματικά...
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

19-09-23

09:49
It’s over officially. Ο ΣΥΡΙΖΑ από την επόμενη Δευτέρα μετατρέπεται σε ένα American liberal Democratic Party όπου θα στοχεύσει στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και γενικά στις κεντροαριστεράς.
juste un instant
Επιφανές μέλος

19-09-23

10:04
To είχα προβλέψει πως ο Παππάς θα στήριζε τον Κασσελάκη.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα.

19-09-23

11:16
Η ριζοσπαστική αριστερή Έλενα Ακρίτα αρχίζει να παίρνει αποστάσεις από Αχτσιόγλου. Δεν φαίνεται να την πειράζει η ύπαρξη ενός πλούσιου στο αριστερό κόμμα της.
Πάντως μετά την υποστήριξη του Παππά στον Κασσελάκη το τελικό αποτέλεσμα θά είναι πάλι, λογικά, οριακό μεν αλλά τείνει ξεκάθαρα υπέρ του Κασσελάκη δε.
Έχω δει τις προτάσεις του και κλασσικά λαϊκίζει και αυτός. Κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας (με τέτοιο χρέος και τέτοια οικονομία αυτό είναι ανέφικτο). Διαχωρισμός Εκκλησίας Κράτους (καλά θέλω να το δω αυτό ποιος θα το τολμούσε, η Εκκλησία έχει δύναμη που πολλές φορές ξεπερνάει την αντίστοιχη του κράτους).
www.ieidiseis.gr
Πάντως μετά την υποστήριξη του Παππά στον Κασσελάκη το τελικό αποτέλεσμα θά είναι πάλι, λογικά, οριακό μεν αλλά τείνει ξεκάθαρα υπέρ του Κασσελάκη δε.
Έχω δει τις προτάσεις του και κλασσικά λαϊκίζει και αυτός. Κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας (με τέτοιο χρέος και τέτοια οικονομία αυτό είναι ανέφικτο). Διαχωρισμός Εκκλησίας Κράτους (καλά θέλω να το δω αυτό ποιος θα το τολμούσε, η Εκκλησία έχει δύναμη που πολλές φορές ξεπερνάει την αντίστοιχη του κράτους).

Έλενα Ακρίτα: Δεύτερες σκέψεις για Αχτσιόγλου στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ
«Θεωρώ ότι ένα από τα προσόντα του πολιτικού θα πρέπει να είναι να ακούει την κοινή γνώμη» είπε με νόημα η Έλενα Ακρίτα. Αποστάσεις από την Έφη Αχτσιόγλου και τη δήλωσή της περί «θολών νερών» πήρε, τη Δευτέρα (18/09), η βουλεύτρια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Έλενα Ακρίτα, η οποία είχε...
American Economist
Επιφανές μέλος

19-09-23

12:52
Η ριζοσπαστική αριστερή Έλενα Ακρίτα αρχίζει να παίρνει αποστάσεις από Αχτσιόγλου. Δεν φαίνεται να την πειράζει η ύπαρξη ενός πλούσιου στο αριστερό κόμμα της.
![]()
«Θεωρώ ότι ένα από τα προσόντα του πολιτικού θα πρέπει να είναι να ακούει την κοινή γνώμη» είπε με νόημα η Έλενα Ακρίτα. Αποστάσεις από την Έφη Αχτσιόγλου και τη δήλωσή της περί «θολών νερών» πήρε, τη Δευτέρα (18/09), η βουλεύτρια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Έλενα Ακρίτα, η οποία είχε...www.ieidiseis.gr
Τον είδε πλούσιο, νέο και ωραίο και χάρηκε η γιαγιά, σου λέει εδώ είμαστε ώρα να κάνω την τύχη μου παιδια.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

19-09-23

13:02
Ένα "μπάσο" ακούγεται να παίζει γλυκά από τα -πολύ- δεξιά.Έχω δει τις προτάσεις του και κλασσικά λαϊκίζει και αυτός. Κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας (με τέτοιο χρέος και τέτοια οικονομία αυτό είναι ανέφικτο). Διαχωρισμός Εκκλησίας Κράτους (καλά θέλω να το δω αυτό ποιος θα το τολμούσε, η Εκκλησία έχει δύναμη που πολλές φορές ξεπερνάει την αντίστοιχη του κράτους).
![]()
«Θεωρώ ότι ένα από τα προσόντα του πολιτικού θα πρέπει να είναι να ακούει την κοινή γνώμη» είπε με νόημα η Έλενα Ακρίτα. Αποστάσεις από την Έφη Αχτσιόγλου και τη δήλωσή της περί «θολών νερών» πήρε, τη Δευτέρα (18/09), η βουλεύτρια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Έλενα Ακρίτα, η οποία είχε...www.ieidiseis.gr
Φαγάκι δίνουνε με κατι τετοιες "προτάσεις" για τις εκλογές του 2027
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

19-09-23

13:21
Κρίμα για το Εφάκι, αν χάσει. Καλά μασούλαγε τόσα χρόνια και παπαγάλιζε τις μπουρδελοαερολογίες του Αλέκου. Παρέμενε υπομονετικά δίπλα από το σποτλάιτ, περιμένοντας την ώρα της δόξας της. Και έως προ λίγου, βρισκόταν τόσο κοντά στο τέρμα, έτοιμη για τη στιγμή που επιτέλους θα λάμψει λαμπρότερα και από χίλιους ήλιους.
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΑΛΕΞΙΣ(?)-ΠΤΩΤΟ ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΚΕΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ για να της κλέψει το γλειφιτζούρι μέσα από τα χέρια;
Γκρικ πολιτικς, δε μπεστ κομεντι σόου ιν δε γουόρλτ
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΑΛΕΞΙΣ(?)-ΠΤΩΤΟ ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΚΕΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ για να της κλέψει το γλειφιτζούρι μέσα από τα χέρια;
Γκρικ πολιτικς, δε μπεστ κομεντι σόου ιν δε γουόρλτ

American Economist
Επιφανές μέλος

19-09-23

13:37
Μπράβο παιδιά βγάλατε αρχηγό του κόμματος που ψηφίζει ΝΔ, άντε και ο μπλε πυρσός σε λίγο για λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ. 

www.iefimerida.gr

Συγγενής Κασσελάκη: Εγώ ψηφίζω ΝΔ, και αυτός ΝΔ ήταν και ήρθε για να ενώσει, όχι να διχάσει [βίντεο] - iefimerida.gr
Συγγενής του Κασσελάκη, μακρινή «γιαγιά», μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 δίνοντας τις καλύτερές της ευχές στον Στέφανο, αλλά δηλώνοντας ότι η ίδια ψηφίζει ΝΔ και λέγοντας μεταξύ άλλων ότι και ο Στέφανος Κασσελάκης ΝΔ ήταν!
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.264 μηνύματα.

19-09-23

13:43
Πόσο πιο σουρεαλ μπορεί να γίνει?Μπράβο παιδιά βγάλατε αρχηγό κόμματος που ψηφίζει ΝΔ.
![]()
Συγγενής Κασσελάκη: Εγώ ψηφίζω ΝΔ, και αυτός ΝΔ ήταν και ήρθε για να ενώσει, όχι να διχάσει [βίντεο] - iefimerida.gr
Συγγενής του Κασσελάκη, μακρινή «γιαγιά», μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 δίνοντας τις καλύτερές της ευχές στον Στέφανο, αλλά δηλώνοντας ότι η ίδια ψηφίζει ΝΔ και λέγοντας μεταξύ άλλων ότι και ο Στέφανος Κασσελάκης ΝΔ ήταν!www.iefimerida.gr
Αννίτα Πάνια παρατράγουδα.

19-09-23

13:51
Τί σημαίνει, μακρινή γιαγιά; Τριτο-γιαγιά α λα τριτο-ξάδελφος;μακρινή γιαγιά
American Economist
Επιφανές μέλος

19-09-23

13:57
Πόσο πιο σουρεαλ μπορεί να γίνει?
Αννίτα Πάνια παρατράγουδα.
Κλασική Γιαγιά που κάνει χαλάστρα επειδή δεν την είχαν ενημερώσει πιο πριν

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

19-09-23

14:30
Γι αυτο δεν κατεβαινω στην πολιτική μέχρι να τα τινάξουν όλοι οι συγγενείς μου.Μπράβο παιδιά βγάλατε αρχηγό του κόμματος που ψηφίζει ΝΔ, άντε και ο μπλε πυρσός σε λίγο για λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ.
![]()
Συγγενής του Κασσελάκη, μακρινή «γιαγιά», μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 δίνοντας τις καλύτερές της ευχές στον Στέφανο, αλλά δηλώνοντας ότι η ίδια ψηφίζει ΝΔ και λέγοντας μεταξύ άλλων ότι και ο Στέφανος Κασσελάκης ΝΔ ήταν!www.iefimerida.gr
Εγω: "Για τη δημοκρατία, την Βυζαντινή Αυτοκρατορική αριστερά του προλεταριάτου και το λαό!"
Μακρινή θείτσα: "Μικρός τον έπαιζε 25 φορές τη μέρα μπρος στο πουλί της Χούντας"
Εγω: "Όχι θεία! Τον έπαιζα μπροστα στον δικέφαλο της Αυτοκρ... *ΓΚΟΥΧ* ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ! ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ!"
Μακρινή θείτσα: "Ρε της Χούντας ήτανε αφου σου λέγαμε 21 Απριλίου δεύτερα χρόνια πολλά"
Εγω: Σταματήστε επιτέλους! Της Αυτοκρατορίας ήτανε, είχε δυο κεφάλια, ΔΥΟ!
Μακρινός θείτσος: "Αμα ζούσε το παιδί το 1940 θα το χα εγγράψει σε ένα καλό γερμανικό σχολειό!"
Εγω: **Γκλουρπ δεν το ζω αυτό**
Μακρινή θείτσα "Πάψε εσυ, δεν ξέρεις. Θα του σιάξω ένα όμορφο φυλαχτό με αρχαιοελληνικό τετραγαμμάδιον να μη ματιαχτεί. "
Εγω **με ψιλή ξεθεωμενη φωνούλα που σιγοσβήνει** "...με τετραγαμήσατε..."
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Hased Babis
- Scandal
- phleidhs
- Memetchi
- Arianara S3
- Joji
- American Economist
- Alessandra Eliza
- Athens2002
- charmander
- Paragontas7000
- camil
- johnsala
- giannhs2001
- taketrance
- fmarulezkd
- Δροσουλίτης
- GeorgePap2003
- Steliosgkougkou
- thenutritionist
- back2967
- Γιώτα Γιαννακού
- Μαυρίκιος
- Libertus
- jj!
- Jack of Spades
- User2350
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Ryuzaki
- tsiobieman
- Metalhead_4_life
- Εριφύλη
- xristarac
- Debugging_Demon
- A350
- fockos
- Βασιλης1234
- ggl
- Giii
- Shadowban
- chester20080
- aggorf
- eukleidhs1821
- Maraki4you
- ana.roi
- Esperos1
- Maynard
- Αντικειμενικός
- edweimaste
- arko
- SlimShady
- P.Dam.
- marww
- alexd99
- Human being
- parrot/παπαγάλος
- fourkaki
- Johnny15
- NickTheQuick
- synthnightingale
- Jim175
- Nala
- Εχέμυθη
- grtt
- hirasawayui
- χημεια4λαιφ
- Kostas_Athens
- dmav
- Τodoroki
- augustine
- Helen06
- iiTzArismaltor_
- Στεφανος56
- Unboxholics
- Natsuko
- Meow
- ΘανάσοςG4
- rafaela11
- allall1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.