American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.894 μηνύματα.

17-09-23

22:34
Τζουμάκα έπρεπε να ψηφίσουν. Η διάλυση θα ήταν σίγουρη.
Το φαντάζεσαι??

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΟκΜαζί σου βολκς, φτάνει με τους ιμπεριαλιστές.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.894 μηνύματα.

17-09-23

22:43
Θα μου φανεί περίεργο να μην υπάρξει δεύτερος γύρος. Μπορεί να είμαι λάθος όμως θεωρώ ότι θα πάνε και σε δεύτερη Κυριακή.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

17-09-23

22:45
Δεν ξέρω ειλικρινά. Περιμένω την Β. Αθηνών.Θα μου φανεί περίεργο να μην υπάρξει δεύτερος γύρος. Μπορεί να είμαι λάθος όμως θεωρώ ότι θα πάνε και σε δεύτερη Κυριακή.
Πάντως κάτι μου λέει πως σήμερα τελείωσε το ΠΑΣΟΚ.
Θα δρομολογηθούν πολλές εξελίξεις. Ίσως ο Κασσελακης δημιουργήσει καινούργιο κόμμα.
American Economist
Επιφανές μέλος

17-09-23

22:48
Δεν ξέρω ειλικρινά. Περιμένω την Β. Αθηνών.
Δεν ξέρω ειλικρινά. Περιμένω την Β. Αθηνών.
Πάντως κάτι μου λέει πως σήμερα τελείωσε το ΠΑΣΟΚ.
Πάντως αν ο Τσίπρας ήθελε να διαλύσει το Σύριζα σήμερα το κατάφερε άνετα καθώς οι ακραίοι αριστεροί θα αποχωρήσουν μαζικά από το κόμμα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν ο Κασσελάκης αλλάξει εντελώς και το ονομα του Σύριζα ώστε να θυμίζει περισσότερο κέντρο.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.125 μηνύματα.

17-09-23

22:48
Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει 2ος γύρος;
American Economist
Επιφανές μέλος

17-09-23

22:49
Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει 2ος γύρος;
Να μην πάρει κανείς σήμερα ποσοστό άνω του 50%.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.064 μηνύματα.

17-09-23

22:50
Φόρεσα τη μαύρη μου μαντήλα, μαύρο καλσόν, μαύρη ρόμπα και βγήκα στους δρόμους του χωριού να πενθήσω.Θεωρώ πως οι ακροδεξιοί πενθούν σήμερα για ευλογους λόγους...
juste un instant
Επιφανές μέλος

17-09-23

22:52
Καλά εσύ χαίρεσαι.Φόρεσα τη μαύρη μου μαντήλα, μαύρο καλσόν, μαύρη ρόμπα και βγήκα στους δρόμους του χωριού να πενθήσω.

17-09-23

22:54
Άλλο ένα κοινό που έχουν τα δύο (όμοια) άκρα: το πένθος.Καλά εσύ χαίρεσαι.Δεν αναφερομουν σε σένα.
juste un instant
Επιφανές μέλος

17-09-23

22:58
Τελικά η ζωή μας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.341 μηνύματα.

17-09-23

23:01
Τι είπατε;Τελικά η ζωή μας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.
juste un instant
Επιφανές μέλος

17-09-23

23:03
Ετοιμαστείτε για εξελίξεις σε όλα τα κόμματα.Τι είπατε;
Τώρα στο One ο Πέτρος Παππάς (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) τελειώνει και τυπικά τον όρο "Ριζοσπαστική" από τον ΣΥΡΙΖΑ και μιλάει για τη νέα κεντροαριστερά (λέγε με ΠΑΣΟΚ).
Athens2002
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Athens2002 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 326 μηνύματα.

17-09-23

23:10
Επίσης πως εξελίσσονται τα πράγματα σύριζα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μέχρι τις επόμενες εκλογές θα κινούνται ιδεολογικά στους ίδιους χώρους
juste un instant
Επιφανές μέλος

17-09-23

23:11
Update Ενσωμάτωσης με όλα τα εκλογικά κέντρα που έχουν δημοσιεύσει αποτελέσματα 11:00PM
Στέφανος Κασσελάκης ≈ 45.63%
Έφη Αχτσιόγλου ≈ 38.05%
Νίκος Παππάς ≈ 8.39%
Ευκλείδης Τσακαλώτος ≈ 7.13%
Στέφανος Τζουμάκας ≈ 0.74%
Έφη Αχτσιόγλου ≈ 38.05%
Νίκος Παππάς ≈ 8.39%
American Economist
Επιφανές μέλος

17-09-23

23:13
Update Ενσωμάτωσης με όλα τα εκλογικά κέντρα που έχουν δημοσιεύσει αποτελέσματα 11:00PM
Έφη Αχτσιόγλου ≈ 38.05%
Νίκος Παππάς ≈ 8.39%
Αυτό δεν είναι τόσο μεγάλη διαφορά, αλλάζουν τα πράγματα αν επιβεβαιωθουν.
juste un instant
Επιφανές μέλος

17-09-23

23:15
Δύσκολα αλλάζουν. Είναι πολύ κοντά στο 50% το 46%. Εκτός κι αν πέσει κάτω από το 40%Αυτό δεν είναι τόσο μεγάλη διαφορά, αλλάζουν τα πράγματα αν επιβεβαιωθουν.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.064 μηνύματα.

17-09-23

23:22
Εάν βγει έτσι τότε θα εξ αρτηθεί καθαρά από το πως θα κινηθούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι και ποιον θα στηρίξουν. Η πρόβλεψη μου για Αχτσιόγλου στο τέλος μπορεί να μην πάει κουβά.
juste un instant
Επιφανές μέλος

17-09-23

23:25

"Αποθέωση" Κασσελάκη από τον Ψωμιάδη: Δεν αποκλείω να τον ψηφίσω
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε κολακευτικά για τον Στέφανο Κασσελάκη

American Economist
Επιφανές μέλος

17-09-23

23:36
Αν τα αποτελέσματα είναι αυτά τότε έχουμε το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ και της ριζοσπαστικής αριστεράς στην Ελλάδα (επιτέλους) καθώς ο πάτος του Τσακαλώτου και Παππα αυτό το μήνυμα στέλνει. Ο Κασσελακης θα στέψει τον ΣΥΡΙΖΑ προς το κέντρο με στόχο να τον μετατρέψει σε κόμμα όπως οι Democrats USA. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φύγουν μαζικά οι αριστεροί ψηφοφόροι και ίσως βουλευτές που δεν θέλουν να δουν το ΣΥΡΙΖΑ σε αυτην την κατάσταση. Σίγουρα όμως σήμερα τελείωσε το ΠΑΣΟΚ καθώς με το ΣΥΡΙΖΑ στην κεντροαριστερά δεν έχει ελπίδες ανάκαμψης.
Τώρα στο ΣΚΑΙ είπαν ότι τα ποσοστά είναι 45% και 36% επομένως πάμε σε δεύτερη Κυριακή.
Τώρα στο ΣΚΑΙ είπαν ότι τα ποσοστά είναι 45% και 36% επομένως πάμε σε δεύτερη Κυριακή.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Hased Babis
- Scandal
- phleidhs
- Memetchi
- Arianara S3
- Joji
- American Economist
- Alessandra Eliza
- Athens2002
- charmander
- Paragontas7000
- camil
- johnsala
- giannhs2001
- taketrance
- fmarulezkd
- Δροσουλίτης
- GeorgePap2003
- Steliosgkougkou
- thenutritionist
- back2967
- Γιώτα Γιαννακού
- Μαυρίκιος
- Libertus
- jj!
- Jack of Spades
- User2350
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Ryuzaki
- tsiobieman
- Metalhead_4_life
- Εριφύλη
- xristarac
- Debugging_Demon
- A350
- fockos
- Βασιλης1234
- ggl
- Giii
- Shadowban
- chester20080
- aggorf
- eukleidhs1821
- Maraki4you
- ana.roi
- Esperos1
- Maynard
- Αντικειμενικός
- edweimaste
- arko
- SlimShady
- P.Dam.
- marww
- alexd99
- Human being
- parrot/παπαγάλος
- fourkaki
- Johnny15
- NickTheQuick
- synthnightingale
- Jim175
- Nala
- Εχέμυθη
- grtt
- hirasawayui
- χημεια4λαιφ
- Kostas_Athens
- dmav
- Τodoroki
- augustine
- Helen06
- iiTzArismaltor_
- Στεφανος56
- Unboxholics
- Natsuko
- Meow
- ΘανάσοςG4
- rafaela11
- allall1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.