Παρακολουθήσεις και υποκλοπές

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,234 μηνύματα.
Νομότυπο ήταν γιατί έβγαλε ένταλμα ο εισαγγελέας αλλά πρέπει να ελεγχθεί(και πιστεύω θα ελεγχθεί) με τι στοιχεία έβγαλε το ένταλμα.

Νόμιμο είναι και να μπουκάρει η αστυνομία σπίτι σου να το κάνει άνω κάτω αν έχει ένταλμα αλλά ο εισαγγελέας πρέπει να έχει στοιχεία που δείχνουν βάσιμη υποψία ότι είσαι ένοχος για κάτι για να βγάλει ένταλμα.

Ο Βενιζέλος που είναι άριστος νομικός και αντι ΝΔ δεν τον λες(ο Μητσοτάκης τον πρότεινε να είναι μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης) απορρίπτει με νομικά επιχειρήματα τους ισχυρισμούς Μητσοτάκη οι οποίοι βέβαια πάνε και κόντρα στην κοινή λογική.
Δεν θα ήταν λογικό να αρκεί η απόφαση ενός και μόνο εισαγγελέα για να παρακολουθείς πολιτικά πρόσωπα.

Δεν μπορεί να μην υπάρχει δικλείδα ασφαλείας γιατί είναι προφανές ότι έτσι στήνεις φάμπρικα παρακολουθήσεων με έναν πρόθυμο εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας μπορεί να βγάλει ένταλμα για τους πάντες χωρίς έλεγχο αφού τα στοιχεία που οδήγησαν σε παρακολούθηση "για λόγους εθνικής ασφάλειας" είναι απόρρητα και δεν κοινοποιούνται.

Ο Βενιζέλος μάλιστα λέει ότι πρέπει άμεσα να κινηθεί η ποινική δικαιοσύνη κατά όσων ενεπλάκησαν με τις παρακολουθήσεις. Το οποίο είναι εύκολο γιατί οι 2 που παραιτήθηκαν και λοιποί εμπλεκόμενοι δεν έχουν βουλευτική ασυλία.


Επίσης το τάιμινγκ που βγήκε είναι κακό για την κυβέρνηση. Αν έβγαινε μέσα στον χειμώνα μπορεί και να τους βόλευε για να μην ασχοληθεί ο κόσμος με τα τότε προβλήματα.

Χωρίς αυτό ο κόσμος θα ήταν χαλαρά στις παραλίες, η κυβέρνηση θα έπαιζε την επιτυχία του τουρισμού, θα πήγαινε ΔΕΘ για εξαγγελίες-παροχές και κάπως έτσι θα έμπαινε καλά στην πρακτικά προεκλογική περίοδο από τέλη φθινοπώρου ως άνοιξη.

Πλέον η ιστορία θα σέρνεται τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβρη. Τέλη Αυγούστου συζήτηση στην βουλή, μετά συνεδρίαση επιτροπής θεσμών, μετά εξεταστική επιτροπή, ίσως και καμιά πρόταση μομφής μετά από αυτά.
Επίσης πάντα με το ρίσκο ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι άλλο θα βγει, αποκλείεται πχ ο Κουκάκης να ήταν ο μόνος δημοσιογράφος που παρακολουθούνταν και δεν αποκλείεται μέσα στην τριετία αυτή να έχει γίνει παρακολούθηση και άλλου πολιτικού.

Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν.
Είναι μερικά πράγματα που όσο και αν τα φιλικά ΜΜΕ προσπαθήσουν να τα κρύψουν δεν κρύβονται.
Στην αντιπολίτευση είναι (και αυτοί) ανίκανοι αλλά όχι τόσο ανίκανοι να μην εκμεταλλευτούν κάτι τέτοιο.
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Θεωρείς την Διαμαντοπούλου και το Βενιζέλο σοβαρούς πολιτικούς; Επειδή είσαι πιο νέος από μένα, δεν θυμάμαι πιο τυχοδιώκτη πολιτικό από την Διαμαντοπούλου. Πότε είχε αποκτήσει προϋπηρεσία στην πραγματική οικονομία για να ξεκινήσει τόσο νέα από Νομάρχης Καστοριάς; Πότε πρόλαβαν και την έμαθαν οι ψηφοφόροι της;

:clapclap: Ήρεμα ρωτάω.
Η Διαμαντοπούλου έφερε αλλαγές για τις οποίες την έκραζαν συνεχώς και στη συνέχεια αποδείχτηκε πολύ μπροστά.

Ήταν η μόνη πολιτικός που προσπάθησε να πολεμήσει την σαπίλα των ελληνικών πανεπιστημίων, δημιουργώντας επιτροπές αξιολογήσεων που δεν αποτελεούνται από τους ίδιους τους καθηγητές, μειώνοντας τον ρόλο και τη δύναμη των φοιτητικών παρατάξεων, και ταυτοχρονα εκσυγχρονισμό των προγραμμάτων σπουδών σε ακολουθεία με τα μοτίβα των προγραμμάτων σπουδών της Ευρωπαικής Ένωσης.


Δέχτηκε προφανώς τεράστιο πόλεμο από τις φοιτητικές παρατάξεις.

Ήταν τελείως άτυχη γιατί ήταν υπουργός στη χειρότερη περίοδο της μεταπολίτευσης ακριβώς πάνω στο δεύτερο μνημόνιο και στην κατρακύλα του ΑΕΠ μας. Αυτό σημαίνει ότι ενώ ήταν υπουργός η χρηματοδότηση των πανεπιστημίων έπεσε σε μεγάλο βαθμό αλλά προφανώς δεν ευθύνεται αυτή.

Τώρα έχουμε τη Κεραμέως που δεν πιάνει μια μπροστά στην Διαμαντοπούλου. Εντάξει για το τσουτσέκι τον Γαβρόγλου δεν μιλάω, τα μόνα καλά που έκανε ήταν στην ουσία σε γραμμή με τις αλλαγές της Διαμαντοπούλου.

Ήρεμα απαντάω.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,930 μηνύματα.
Το θέμα είναι πως αξιολογεί τους πολιτικούς ο καθένας. Στα δύσκολα χρόνια του μνημονίου Μητσοτάκηδες, Δένδιες, Παπανδρέου δεν εμφανιζόντουσαν ούτε στα κανάλια φοβούμενοι το πολιτικό κόσμος. Οι άλλοι έγιναν κυβέρνηση με αντιευρωπαϊκή πολιτική που ούτε οι ίδιοι πίστευαν.

Ελάχιστοι βγαίνανε στα κανάλια να εξηγήσουν τα αυτονόητα. Το παίζανε safety κατηγορώντας τους θεσμούς. Ακόμα και σήμερα ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι συντάξεις και τα επιδόματα της χώρας στήθηκαν πάνω σε δανεικά που η χώρα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει.

Ο Βενιζέλος πήρε στη πλάτη του τη χώρα πέρασε το PSI και μας έδωσε χρόνο που δυστυχώς οι μελλοντικές κυβερνήσεις δεν εκμεταλλεύονται. Είναι έγκλημα να βρίσκεται εκτός πολιτικής σκηνής γιατί έχει να προσφέρει πολλά ακόμα.

Στο θέμα μας τώρα. Η παρακολούθηση δεν ήταν νόμιμη όπως εξήγησε ο Βενιζέλος. Στηρίζεται σε μηχανισμούς που δημιούργησε το σύστημα για να εξουδετερώσει τη ΧΑ και είναι τελείως αντιστυντηγματικοί. Από τις πιο θλιβερές στιγμές για την δημοκρατία καθώς καταργείται η διάκριση εξουσιών. Τις βάζω στο ίδιο σημείο με τη τηλεοπτική και πολιτική φίμωση της ΧΑ, το κλείσιμο των γραφείων του Κασιδιάρη από τον Μπακογιάννη και το ότι ολόκληρη η ελληνική αστυνομία κηνυγούσε το Μπαρμπαρούση για κάτι που είπε στη Βουλή. Είναι δεδομένο ότι αφού υπάρχουν αυτοί οι μηχανισμοί κάθε κυβέρνηση θα τις χρησιμοποιήσει προς όφελος της. Τα συμφέροντα είναι πολλά και στο καπιταλισμό δεν υπάρχουν ηθικές αξίες. Γι' αυτό το λόγο δεν πρέπει να υπάρχει νομιμότητα και να το ρίχνουμε στην ηθικότητα.
 

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,234 μηνύματα.
Το νομικό πλαίσιο είναι πιο τρύπιο από το τρύπιο, είναι φτιαγμένο ώστε το κράτος να μπορεί να παρακολουθεί όποιον θέλει όποτε θέλει με επίκληση εθνικής ασφάλειας χωρίς αιτιολογία και χωρίς καν ο εισαγγελέας να ξέρει το όνομα αυτού που θα γίνει παρακολούθηση.
Σήμερα και στη χώρα μας όταν η άρση διενεργείται για λόγους εθνικής ασφάλειας, ο νόμος διευκολύνει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία της παρακολούθησης, καθώς:

  • δεν απαιτείται αιτιολογία,
  • δεν απαιτείται ούτε η αναγραφή στη διάταξη «του ονόματος του προσώπου ή των προσώπων κατά των οποίων λαμβάνεται το μέτρο της άρσης», αλλά φτάνουν μόνο τηλεφωνικοί αριθμοί.
  • Δεν τίθεται ανώτατο όριο ως προς τη δυνατότητα χορήγησης διαδοχικών, μετά την αρχική, παρατάσεων παρά το γεγονός ότι η νομολογία του ΕΔΔΑ έχει επισημάνει εμφατικά ότι υπάρχει ζήτημα ως προς τις επιταγές του άρθρου 8 της ΕΣΔΑ, το οποίο απαιτεί οπωσδήποτε ορισμένη διάρκεια του μέτρου.
Δηλαδή πάει η ΕΥΠ στον εισαγγελέα και λέει θέλω να παρακολουθήσω αυτό το νούμερο για λόγους εθνικής ασφάλειας και τέλος. Ο εισαγγελέας δεν έχει κανένα στοιχείο για να κρίνει αν είναι βάσιμο να γίνει παρακολούθηση ούτε κάποια άλλη δυνατότητα να κρίνει το παραμικρό, εγκρίνει τυπικά αφού δεν έχει κάποιο στοιχείο για να μπορεί να απορρίψει αίτηση. Είναι ίδια εγκυρότητα με το να έδινε τις εγκρίσεις η καθαρίστρια της ΕΥΠ αφού δεν έχει κάτι για να κρίνει.
Το κινητό του Μητσοτάκη να έκαναν αίτηση να το παρακολουθήσουν ναι θα έλεγε αφού δεν ξέρει σε ποιον ανήκει.

Επίσης με διάταξη που πέρασε πρόσφατα η ΝΔ λόγω της περίπτωσης παρακολούθησης του Κουκάκη, πλέον αν η παρακολούθηση έγινε για λόγους εθνικής ασφάλειας δεν υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να ενημερωθεί αν κάποτε τον παρακολουθούσαν ώστε να μπορεί να κινηθεί νομικά κατά του κράτους.

Το ίδιο πράγμα που κάνει η Βουλγαρία, η Ουγγαρία και...ο Πούτλερ.
Είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας αλλά μόνο όταν μας βολεύει.
Κι αυτό γιατί με την τροπολογία που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ έχει καταργηθεί πλήρως και σε κάθε περίπτωση, η, μέχρι τώρα προβλεπόμενη από τον νόμο, δυνατότητα της ΑΔΑΕ να ενημερώνει τον θιγέντα, στις περιπτώσεις που η άρση είχε λάβει χώρα για λόγους εθνικής ασφάλειας, μετά τη λήξη της και εφόσον δεν διακυβεύεται πλέον η αποτελεσματικότητα του μέτρου. Πλέον ακόμα και εάν ο λόγος της αρχικής παρακολούθησης δεν υφίσταται πια, στερείται από τον πολίτη το δικαίωμα να ενημερωθεί και ως εκ τούτου να εξετάσει εάν έχουν θιγεί τα συμφέροντά του. Να σημειωθεί μάλιστα ότι σύμφωνα και με την τοποθέτηση των μελών της ΑΔΑΕ για το θέμα, η διάταξη αυτή είναι πιθανό να προκαλέσει ζητήματα συμβατότητας με το Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), και με το Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εως τώρα για την παράβαση αυτή έχουν καταδικαστεί από το Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου η Βουλγαρία, η Ουγγαρία και η Ρωσία.

 

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,762 μηνύματα.
Το θέμα είναι πως αξιολογεί τους πολιτικούς ο καθένας. Στα δύσκολα χρόνια του μνημονίου Μητσοτάκηδες, Δένδιες, Παπανδρέου δεν εμφανιζόντουσαν ούτε στα κανάλια φοβούμενοι το πολιτικό κόσμος. Οι άλλοι έγιναν κυβέρνηση με αντιευρωπαϊκή πολιτική που ούτε οι ίδιοι πίστευαν.

Ελάχιστοι βγαίνανε στα κανάλια να εξηγήσουν τα αυτονόητα. Το παίζανε safety κατηγορώντας τους θεσμούς. Ακόμα και σήμερα ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι συντάξεις και τα επιδόματα της χώρας στήθηκαν πάνω σε δανεικά που η χώρα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει.

Ο Βενιζέλος πήρε στη πλάτη του τη χώρα πέρασε το PSI και μας έδωσε χρόνο που δυστυχώς οι μελλοντικές κυβερνήσεις δεν εκμεταλλεύονται. Είναι έγκλημα να βρίσκεται εκτός πολιτικής σκηνής γιατί έχει να προσφέρει πολλά ακόμα.

Στο θέμα μας τώρα. Η παρακολούθηση δεν ήταν νόμιμη όπως εξήγησε ο Βενιζέλος. Στηρίζεται σε μηχανισμούς που δημιούργησε το σύστημα για να εξουδετερώσει τη ΧΑ και είναι τελείως αντιστυντηγματικοί. Από τις πιο θλιβερές στιγμές για την δημοκρατία καθώς καταργείται η διάκριση εξουσιών. Τις βάζω στο ίδιο σημείο με τη τηλεοπτική και πολιτική φίμωση της ΧΑ, το κλείσιμο των γραφείων του Κασιδιάρη από τον Μπακογιάννη και το ότι ολόκληρη η ελληνική αστυνομία κηνυγούσε το Μπαρμπαρούση για κάτι που είπε στη Βουλή. Είναι δεδομένο ότι αφού υπάρχουν αυτοί οι μηχανισμοί κάθε κυβέρνηση θα τις χρησιμοποιήσει προς όφελος της. Τα συμφέροντα είναι πολλά και στο καπιταλισμό δεν υπάρχουν ηθικές αξίες. Γι' αυτό το λόγο δεν πρέπει να υπάρχει νομιμότητα και να το ρίχνουμε στην ηθικότητα.
ποιος βενιζελος ρε φιλε?τι δουλεια εχει ο βενιζελος υπουργος οικονομικων?ας ξεκαβαλησει λιγο καλαμι,ας αποβαλλει την υπερμετρη αλαζονεια του,να ζητησει συγγνωμη και το συζηταμε μετα
 

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,234 μηνύματα.
Περί του predator τώρα που δεν βγάζουν άχνα, η google τα έχει πει από τον Μάιο στην έκθεση για τις απειλές σε android συσκευές.
We assess with high confidence that these exploits were packaged by a single commercial surveillance company, Cytrox, and sold to different government-backed actors who used them in at least the three campaigns discussed below. Consistent with findings from CitizenLab, we assess likely government-backed actors purchasing these exploits are operating (at least) in Egypt, Armenia, Greece, Madagascar, Côte d’Ivoire, Serbia, Spain and Indonesia.

The 0-day exploits were used alongside n-day exploits as the developers took advantage of the time difference between when some critical bugs were patched but not flagged as security issues and when these patches were fully deployed across the Android ecosystem. Our findings underscore the extent to which commercial surveillance vendors have proliferated capabilities historically only used by governments with the technical expertise to develop and operationalize exploits
Ποιοι είναι οι government-backed actors στην Ελλάδα που αγόρασαν το predator(αυτό φτιάχνει η cytrox που ανήκει στην intellexa) Κούλη; Ε Κούλη;
Αλλά βλακείες τώρα, κάνας ζαιος εργαζόμενος στην google θα έκανε την ανάλυση.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,930 μηνύματα.
ποιος βενιζελος ρε φιλε?τι δουλεια εχει ο βενιζελος υπουργος οικονομικων?ας ξεκαβαλησει λιγο καλαμι,ας αποβαλλει την υπερμετρη αλαζονεια του,να ζητησει συγγνωμη και το συζηταμε μετα
Ο λαός και ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να ζητήσουν συγνώμη από τον Βενιζέλος και όχι το αντίστροφο. Αυτοί προτίμησαν Παπανδρέου αντί για Βενιζέλος.

Ας φάει τώρα ο λαός στη μάπα τον Μητσοτάκη και την επόμενη συγκυβέρνηση μήπως βάλει μυαλό.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,177 μηνύματα.

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,234 μηνύματα.
Πόσο στοίχισε η παρακολούθηση του Λαφαζάνη από τον Σύριζα στον Σύριζα;
Και εμένα με παρακολουθεί η CIA.
Τα στοιχεία που είναι;
Ο Λαφαζάνης λέει "θεωρώ ήμουν υπό παρακολούθηση", "παρακολουθούμουν απο τουλάχιστον 4 υπηρεσίες ελληνικές και ξένες", "παρακολουθούμουν μάλλον αδιαλείπτως".
Και το λέει τώρα όχι πχ όταν τον έδιωξαν από την κυβέρνηση
Δηλαδή ένας που τώρα είπε να βγει και αυτός να πει κάτι μπας και φανεί, και είναι όπως φαίνεται προσωπικές του εκτιμήσεις.

Για τον Ανδρουλάκη έχουμε επίσημη παραδοχή του κράτους ότι τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ και πόρισμα του ευρωκοινοβουλίου οτι έγινε προσπάθεια παρακολούθησης του με το predator.
Καταλαβαίνεις την διαφορά ε;
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,732 μηνύματα.
Τα αρδακια απουσιάζουν εδώ και καιρό.

Βγήκαν από τη ναφθαλίνη να πιπιλισουν το ξανά ζεσταμένο φαγητό.

Κρίμα που χαλάστηκαν οι διακοπές του πρωθυπουργού και των φερεφωνων του φόρουμ.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,177 μηνύματα.
Δεν είναι κακό να διερευνηθεί και αυτό πάντως.
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,732 μηνύματα.
Ο διορισμενος εκπρόσωπος της ΕΥΠ πως και δεν ενημέρωσε τον πρωθυπουργό;
Μιλάμε για παρακράτος.
Θεωρώ αδύνατον να μην ενημέρωσε ο επικεφαλής της ευπ, διορισμένος από τον πρωθυπουργό ως άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του, τον ίδιο τον πρωθυπουργό.


Το σκάνδαλο αυτό δεν καλύπτεται.

Από την αλλη ο σχολιασμός του Ρωμανού για τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα αποδεικνύει ότι το περιβάλλον των μετακλητων δρούσε με αποκλειστικό γνώμονα τη διατήρηση της εξουσίας.
Είναι αντιληπτό ότι η δεξιά συνεχίζει να αρνείται την εναλλαγή της εξουσίας.
 

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,234 μηνύματα.
Δεν είναι κακό να διερευνηθεί και αυτό πάντως.
Ας διερευνηθεί και αυτό.
Αλλά να διερευνηθεί η παρακολούθηση Ανδρουλάκη και οι ευθύνες του happy traveler.

Αν δεν ήξερε τι κάνουν οι μυστικές υπηρεσίες του είναι ακατάλληλος, ανίκανος και επικίνδυνος για πρωθυπουργός.

Αν ήξερε και το επέτρεψε ή οργανώθηκε από αυτόν είναι για ειδικό δικαστήριο.
 

asdfqwerty

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,347 μηνύματα.
Ο διορισμενος εκπρόσωπος της ΕΥΠ πως και δεν ενημέρωσε τον πρωθυπουργό;
Μιλάμε για παρακράτος.
Θεωρώ αδύνατον να μην ενημέρωσε ο επικεφαλής της ευπ, διορισμένος από τον πρωθυπουργό ως άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του, τον ίδιο τον πρωθυπουργό.


Το σκάνδαλο αυτό δεν καλύπτεται.

Από την αλλη ο σχολιασμός του Ρωμανού για τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα αποδεικνύει ότι το περιβάλλον των μετακλητων δρούσε με αποκλειστικό γνώμονα τη διατήρηση της εξουσίας.
Είναι αντιληπτό ότι η δεξιά συνεχίζει να αρνείται την εναλλαγή της εξουσίας.
Το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει λενε, τα ιδια εκανε και ο βλακας ο πατερας του στον Ανδρεα Παπανδρεου , τα ιδια κανει και το ζαβο ο Κουλης.
1660145654133.png
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,925 μηνύματα.

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος διεξάγει προκαταρκτική έρευνα για..."το πώς διέρρευσαν, εκτός ΕΥΠ, στοιχεία που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα". :jumpy: Το κατά πόσο νόμιμες ήταν οι παρακολουθήσεις θα τον απασχολήσει, άραγε;
Λεπτομέρεια που σκοτώνει : Ο Ντογιάκος έχει παντρέψει την κόρη του με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου (στέλεχος της ΝΔ) με κουμπάρο τον Κ. Καραμανλή. Επίσης, ο γιος του υπηρετεί ως μετακλητός υπάλληλος με την ιδιότητα του Δικηγόρου στο υπουργείο μεταφορών.
Καλά θα πάει κι αυτό. Ανέλαβε να διαλευκάνει την υπόθεση η "ανεξάρτητη" Ελληνική Δικαιοσύνη, χαχαχαχα!
Αφού δεν έχει ο ίδιος τη στοιχειώδη τσίπα να αυτοεξαιρεθεί, θα έπρεπε να επιληφθεί του θέματος η Ολομέλεια του ΑΠ. Ο ίδιος δεν παρέχει τα απαραίτητα εχέγγυα αμεροληψίας και ανεξαρτησίας.
 

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,925 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,186 μηνύματα.
αυτή την υπόθεση δεν την παρακολούθησα καν, ποιος θα μου εξηγήσει τι ακριβώς έγινε;😂
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,701 μηνύματα.
αυτή την υπόθεση δεν την παρακολούθησα καν, ποιος θα μου εξηγήσει τι ακριβώς έγινε;😂
Η ΕΥΠ παρακολουθούσε το τηλέφωνο του Ανδρουλακη. Μην με ρωτήσεις γιατί το έκαναν αυτό καθώς ο τύπος δεν έχει κανένα ενδιαφέρον ώστε να τον παρακολουθείς 😂😂
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,133 μηνύματα.
Η New York Times είπε θα ερευνήσει το ζήτημα όπως το απεκάλεσε το ελληνικό Watergate.

Δεν χωράει άλλη αριστεία ο τόπος.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top